Länsi, itä, vai kolmas tie?

Maahanmuutto- ja hallitusvastaisten liikkeiden tulisi Suomessa pitää päänsä kylminä konfliktin aikana ja varoa sortumista Nato- tai putinistileireihin.

Pääkirjoitukset

Partisaani julkaisi eilen Sinimustan Liikkeen (SML) kannanoton, jossa puoluehanke tuomitsi Venäjän federaation toimet Ukrainassa ja ilmaisi tukevansa ukrainalaisten kansallista itsemääräämisoikeutta. Ukrainan tilanne on synnyttänyt voimakkaita intohimoja Suomen maahanmuutto- ja hallituskriittisissä liikkeissä, ja monet kannanotot ovat olleet täysin päinvastaisia verrattuna SML:n linjaukseen. Siksi myös Partisaani tahtoo ilmaista kantansa aiheeseen.

Kuten SML totesi kannanotossaan, ”ajatus siitä, että kansallinen ja valtiollinen olemassaolo olisi jotenkin riippuvainen Venäjän nykyhallinnon hyvästä tahdosta, on meille oman vapaussotamme käyneille kansoille vieras”. Mikäli kansakunta ei ole valmis taistelemaan olemassaolonsa puolesta, se ei ole ansainnut vapauttaan. Jos esimerkiksi suomalaiset päättäisivät alistua suurvaltojen pelinappuloiksi vain vaatimattoman maantieteellisen kokomme ja väkilukumme vuoksi, ei suomalaisuudella olisi enää muuta kuin historiallista arvoa.

Osa maahanmuutto- ja hallitusvastaisista toimijoista on päättänyt omaksua konfliktin myötä siekailemattomasti Kremlin näkökulman. Jotkut tekevät näin refleksinomaisesti siksi, että niin sanottu vihervasemmisto on konfliktissa Ukrainan puolella. Toiset taas vaikuttavat aidosti pitävän Venäjää joko ensi- tai toissijaisena isänmaanaan, mikä on äärimmäisen hälyttävää.

Kleptokratia vastaan kleptokratia

Samalla, kun Venäjä on polkenut suomensukuisten kansojen alkuperäiskulttuureja, nauttivat Chabad-Lubavitchin kaltaiset sionistiset ääriliikkeet ja sekulaarit juutalaisoligarkit Vladimir Putinin hallinnon suojelua. Putin on ottanut toistuvasti kantaa ”rasismia” ja eurooppalaista nationalismia vastaan. Juuri pakotelistallekin päätynyt Venäjän mahtimies Boris Rotenberg on juutalainen oligarkki ja yksi Putinin luottomiehistä.

Toisaalta on huomattava, että Ukrainassa kulissit ovat vieläkin ohuemmat. Vuodesta 2014 asti Ukrainassa on ollut vain juutalaisia presidenttejä. Viime keväänä uutisoimme juutalaisen ex-presidentin Petro Porošenkon korruptioskandaalista, joka osoittaa hänen käyttäneen Ukrainan kansaa taloudellisena lypsylehmänään.

Porošenkon jälkeen Ukrainan presidentiksi nousi oligarkkien rahoittama juutalainen Volodymyr Zelenskiy, jonka kaudella maasta tuli Israelin ohella ainut valtio, jossa sekä presidentti että pääministeri olivat juutalaisia. Viime syksynä Ukrainan parlamentti hyväksyi lain, joka määrittelee juutalaisvastaiset mielipiteet rikollisiksi. Ukrainan laki eroaa ratkaisevasti Länsi-Euroopan vastaavista laeista, sillä lännessä vain antisemitististen näkemysten esittäminen on kiellettyä. Ukrainan laki on huomattavasti orwellilaisempi, sillä se kieltää mielipiteet itsessään. Miten tämä palvelee ukrainalaisten etua?

Ukraina ja Venäjä ovat toisin sanoen molemmat sionistisia kleptokratioita. Tässä tilanteessa tuen osoittamisen esimerkiksi Ukrainan kansalle ei tule olla tuen osoittamista maan hallitukselle, joka on läpimätä. Ukrainalaiset voivat syyttää hankalasta tilanteestaan osaltaan korruptoituneita hallitsijoitaan, jotka ovat pitäneet todelliset kansallismieliset marginaalissa 2010-luvun puolivälin levottomuuksien jälkeen. Voimakas nationalistihallitus ja kansallisradikaalien johtama armeija tarjoaisivat maalle huomattavasti nykyistä paremman suojan.

Suomi, Pohjoismaat ja Baltia

Talouspakotteet Venäjää vastaan eivät ole toimineet, kuten useat asiantuntijat ovat viime päivinä todenneet. Pakotteet ovat tehneet Venäjästä taloudellisesti omavaraisemman. Lisäksi ne ovat osittain estäneet oligarkkeja siirtämästä pääomiaan Venäjältä veroparatiiseihin, mikä on hallituksen kannalta erittäin edullista. Talouspakotteet ovat osoittautuneet poliittiseksi teatteriksi, joilla päättäjät voivat kerätä äänestäjiltä irtopisteitä, mutta joista kärsivät Putinin sijaan esimerkiksi suomalaiset vientivetoiset pk-yritykset.

Suomalaisina meillä on vahva side sukulaiskansoihimme, joita Venäjä on sortanut jo kauan ilman, että kansainvälinen yhteisö olisi osoittanut tilannetta kohtaan vähäisintäkään mielenkiintoa. Nato ja Yhdysvallat eivät ole kiinnostuneita valkoisten eurooppalaisten kansakuntien säilymisestä, vaan oman sotilaallisen läsnäolonsa vahvistamisesta Euroopassa. Kuten aiemmin julkaisemassamme Nato-tekstissä on todettu, Naton oman virallisen historiikin mukaan puolustusliittoa ei luotu ainoastaan torjumaan kommunismin muodostamaa uhkaa, vaan myös estämään militaristisen eurooppalaisen nationalismin uudelleensyntyminen sekä edistämään Euroopan maiden keskinäistä integraatiota. ”Euroopan integraatio” on kiertoilmaisu EU-liittovaltiolle.

Suomalaisten luonnollisia poliittisia liittolaisia ovat Naton sijaan muut pohjoismaiset kansat ja baltit. Näihin meillä on vahvat kulttuurilliset, historialliset, geneettiset ja maantieteelliset siteet. Näiden kanssa kykenisimme myös luomaan vahvan sotilaallisen voiman lännen ja idän suurvaltapolitiikkaa vastaan. Ukrainan virheistä viisastuneena uuden puolustusliiton tulisi myös hankkia ydin- ja muita joukkotuhoaseita, sillä ilman niitä sotilaallinen pelotteemme on väistämättä vajavainen. Myös esimerkiksi maa-alueiden kauppaaminen potentiaalisten vihollisvaltioiden kansalaisille on pysäytettävä.

Lännen liberalismia ja idän imperialismia vastaan

Osa länsimielisistä maahanmuuttokriitikoista on todennut, että meidän tulisi haudata ajatukset pohjoiseurooppalaisesta sotilasyhteistyöstä ja alistuttava Nato-jäsenyyden myötä Yhdysvaltojen vasallivaltioksi. Heidän mukaansa tämä olisi pienempi paha kuin potentiaalinen vapaussota Venäjää vastaan tulevaisuudessa.

Argumentti on kuitenkin helppo tyrmätä vertailemalla Länsi- ja Itä-Euroopan maita kylmän sodan jälkeen. Vaikka itäeurooppalaiset kokivat helvetin Neuvostoliiton rautasaappaan alla, on maissa tänä päivänä voimakkaat konservatiiviset yhtenäiskulttuurit, valkoinen väestöpohja ilman merkittäviä maahanmuuttajapopulaatioita ja suhteellisen isänmaalliset hallitukset. Amerikasta mallia ottaneet Länsi-Euroopan maat sen sijaan ovat muuttuneet esikuvansa kaltaisiksi monikulttuurisiksi kaaosvaltioiksi, joissa homolobbaus alkaa jo peruskoulussa, joissa naisista kasvatetaan Onlyfans-huoria ja joissa ulkomaalaiset pedofiilit saavat rietastella vailla karkotusvaaraa. Itä-Eurooppa kykeni säilyttämään sielunsa läpi 1900-luvun Neuvostoliiton alistamanakin, Yhdysvaltojen kanssa liittoutunut Länsi-Eurooppa puolestaan ei.

Maahanmuutto- ja hallitusvastaisten liikkeiden tulisikin Suomessa pitää päänsä kylminä konfliktin aikana ja varoa sortumista Nato- tai putinistileireihin. Ne kummatkin muodostavat suomalaiselle kansalle vakavan olemassaolouhan. Sen sijaan meidän tulee tukea aitoja kansallisradikaaleja ruohonjuuritason liikkeitä konfliktialueilla!

Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Kolmas tie Kotimaa Kulttuurimarxismi Nato Pääkirjoitukset Pohjoismaat Politiikka Suurvaltapolitiikka Talous Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Valeoppositio Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Putin Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

35 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Marho Rubio

  Vastaa

  Itse sanoisin että on parempi olla olematta liian poliittinen. Ukrainan sota ei ole niin yksioikoinen kuin mitä media antaa ymmärtää. Lännellä ei ole aseita enää Venäjää vastaan. Pakotteet on viety päätyyn ja niistä ei ole aiemminkaan ollut hyötyä joten nyt valmistetaan kansaa yhteenottoon Venäjän kanssa.

  • Tarkkailija

   Vastaa

   Tämä on aivan sama asia kuin tapahtumat maamme historiassa. Meidän on tänä päivänä turha tuomita tehtyjä päätöksiä ja ratkaisuja koska meillä on enemmän tietoa kuin heillä oli aikoinaan. Ja nykypäivän tietojen valossa asiat tehtäisiin toisin. 

   Mekään emme tiedä kaikkea taustoja. Ja siksi on hyvä olla puolueettoman itsenäisen maan kansalainen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Partisaanin kannanotosta puuttui konkretia, eli mitä kansallismielisten tulisi tehdä, mikäli tilanne kärjistyy Suomessa ja liikekannallepano alkaa.

  • NS

   Vastaa

   Kaukaa haettu ajatus tuo, mutta jos kuitenkin asiaa ajattelee, todennäköisesti se, että vie perheensä ja itsensä turvaan.
   Miksi pitäisi kiinnostaa systeemi, joka ajaa väkisin väestönvaihtoa, nato-lobbausta, EU-liittovaltiota, pakkorokotuksia, transuilua, miljoonaa eri sukupuolta ja sionistisen pankkieliitin etua.
   ”Suomalaisia” poliitikkoja ei tämä kansa, eikä tämä maa kiinnosta viiden pennin vertaa.
   Suomea on vedetty hyvää vauhtia viemäristä alas vuosikaudet.

   • Ilmari

    Vastaa

    Jos Suomessa alkaa liikekannallepano, tietenkin armeijaan kutsun saavat kansallismieliset myös menevät sinne.

  • Bella

   Vastaa

   Kansallismielisissä on heitä, jotka tilanteesta riippuen tietysti – että tuleeko yleinen liikekannallepano vai ei – , mutta kaivavat aseet ja muut vuosien aikana hankitut varusteet kaappien periltä. Melko varmasti tiedän, että mikäli yleinen sekasorto valtaa alaa, niin yhtäkkiä suomalaiset kaupungit, liikenteen solmukohdat, taajamat, rajat ja metsät ja muut strategiset paikat täyttyvät itsevarustelluista kansallismielistä ja vanhasta kunnon suomalaisesta sissisodankäynnistä.

   • Arvo

    Vastaa

    Just näin ja hirviporukoilla on kertausharjoitukset joka syksy ja salakaatajilla sissitaidot harjaantuvat ympäri vuoden.

   • Miksi miehittää?

    Vastaa

    Kertokaa hyvät ihmiset, mitä etua ”Putin” saavuttaisi miehittämällä Suomen maan?
    Tällä pelotellaan jo 78 vuotta, mutta kukaan ei selitä, mikä olisi se hyöty mitä Venäjän nk. ”tyranni” saavuttaisi ja olisi valmis maksamaan hinnan. Ei Stalin, eikä muut NKP:n johtajat, eivät nähneet Suomen miehitystä tarpeellisena (ei edes v.1944). Miksi näkisi niinkin järkevä ja erittäin pragmaattinen Putin? En minäkään näe.

    Oman käsitykseni mukaan ainoa Suomen ”resurssi”, mistä Venäjä on KOVASTIKIN kiinnostunut, on se sotilaallinen uhka Venäjälle, joka vääjäämättä muodostuisi NATO-Suomen suunnalta. Ja eksistentiaaliset uhkat torjutaan rajuilla keinoilla, uskokaa pois! Venäjällä ei ole resurssejä eikä tarvetta miehittää Suomea ko. uhkan torjumiseksi. Sen sijaan uhkan hävittämiseen resurssit löytyvät, luulen että 30 kpl taktista ydinasetta riittäisi, ja ikävä kyllä ne olisi toimitettu suursodan ensimmäisen kolmen minuuttin kuluessa. Mielestäni järkevänä olisi Suomen puolueettomana pysyminen tilanteessa kun VF ja USA alkavat ruman tappelun keskenään. 

    Kysymys siis kuuluu: mitä etua ”Putin” saavuttaisi miehittämällä Suomen maan?

    • Arvo

     Vastaa

     Lienee aika turha miettiä mitä hyötyä heille olisi miehityksestä. Siihen kysymykseen voi vastata vain Putin itse. Sen sijaan tulisi tehdä päätös onko Putin enää luottamuksen arvoinen ja alkaa toimimaan sen mukaan. Pelkkä miettiminen ei enää riitä. Kannattaa muistaa hänen puheensa Euraasian imperiumista ja vanhan keisarikunnan rajoista ja nyt viimeistään karistaa sinisilmäisyys Putinin toimille. On todella masentavaa katsella EUn kyvyttömyyttä ja hyväuskoisuutta tilanteessa, jossa Putin viis veisaa diplomatiasta. Nyt viimeistään pitäisi katkaista kaikki riippuvuudet Venäjästä. Muutenhan EU jatkaa Putinin sotakoneiston rahoittamista ja nyt myös sotimista. Voi sanoa, että EUn rahoituksella nyt tapetaan ihmisiä Ukrainassa.

    • Ilmari

     Vastaa

     Jos Suomessa alkaa liikekannallepano, tietenkin armeijaan kutsun saavat kansallismieliset myös menevät sinne.

 • Nyt kannattaa lopettaa

  Vastaa

  Ei kannata kaivaa monttua enää syvemmäksi.

  Se että tuomitsi Putinin ja duuman päätöksen tunnustaa kaksi itsehallintoaluetta (kansaktasavaltaa) omiksi valtioikseen, sekö oli väärin? Ja kannanotosta sai sen kuvan että se oli väärin. Mikäli näin olisi, niin Suomikin olisi yhä Venäjän autonominen osavaltio.

  Se että Putin näin pelasti kahden alueen ihmisten henget, oli vain kunioitettavaa. Sillä ukrainalaiset vihaavat venäläisiä ja heitä tapettiin koko ajan kuin saksalaisia aikoinaan Puolan alaisuudessa. Tästä kansanmurhasta ei täälä puhuttu mutta se tiedettiin.

  Juuri tällaisen politiika vuoksi en tule koskaan äänestämään sinimustia, vaikka isänmaallinen olenkin.

  Kokemus ja näkemys tulee iän myötä.

  • Zardex

   Vastaa

   Hyvä kommentti, oikeaa asiaa. Sieltä on saksalaisesta Danzigista Suomeenkin muuttaneita. Sattuneista syistä tiedän.

  • Plääh

   Vastaa

   Ei siellä murhattu ketään. Senjälkeen, kun Putin irrotti alueet Ukrainasta, siellä alkoi ukrainalaisten murhaaminen.

   Juuri katsoin vanhasta saksalaisesta uuutisfilmistä, kuinka saksalaiset löysivät pian Katynin löydettyään Vinnitsasta taas yhden suuren ukrainalaisten joukkohaudan. Stalinin alaiset juutalaiset salaisessa palvelussa olivat murhanneet massoittain ukrainalaisia. Heitä ja puolalaisia ja baltteja ym. oli murhattu siotien välillä ja taas yli 500 000 sodan ensi päivinä. Lisäksi oli ne massiiviset nälänhädät, joilla ukrainalaisia murhattiin ja joilla heistä kitkettiin kansallista ajattelua.

   Taas ovat Venäjän juutalaiset johtajat ukrainalisia murhaamassa. Kostavat varmaan vielä Chelmnitskin kapinaakin, kuten eräs Israelin edustaja totesi Demjanjukin ”oikeudenkäynnin” yhteydessä.

   Apropoo Demnajnju: monia ukrainalaisia isänmaanystäviä on luovutettu Neuvostoliittoon tapettaviksi väärillä syytöksillä jopa Yhdysvalloista

 • Bella

  Vastaa

  ”Porošenkon jälkeen Ukrainan presidentiksi nousi oligarkkien rahoittama juutalainen Volodymyr Zelenskiy, jonka kaudella maasta tuli Israelin ohella ainut valtio, jossa sekä presidentti että pääministeri olivat juutalaisia. Viime syksynä Ukrainan parlamentti hyväksyi lain, joka määrittelee juutalaisvastaiset mielipiteet rikollisiksi. Ukrainan laki eroaa ratkaisevasti Länsi-Euroopan vastaavista laeista, sillä lännessä vain antisemitististen näkemysten esittäminen on kiellettyä. Ukrainan laki on huomattavasti orwellilaisempi, sillä se kieltää mielipiteet itsessään. Miten tämä palvelee ukrainalaisten etua?”

  Ukrainan kansallisuusmies, Ukrainan vapaustaistelija Venäjän sisällissodan aikana, Symon Vasylovytš Petljura, oli äärimmäisen juutalaisvastainen mies, joka järjesti tai oli välittämättä Ukrainan pogromeista, joissa suurimpien arvioiden mukaan kuoli 100 000 juutalaista. Petljura salamurhattiin myöhemmin Pariisissa vuonna 1926.

  Mielestäni Ukrainan historia osoittaa tien tulevaisuuteen siinä mielessä, että tuolloin Venäjän vallankumouksen aikoihin Ukrainan suurmaanomistajat eivät pärjänneet vasemmistoaktiiviensa kanssa, vaan huusivat apuun sekä Saksaa että Venäjää. Tekivätkö suomalaiset valkoiset näin, huusivatko apuun Venäjää tai muita maita? Eivät, punaiset sitä vastoin kyllä huusivat venäläisiä apuun. Silti Lapuan seuduilla eli myytti ”punaryssistä”, jotka hekin kylläkin osoittautuivat Suomen sisällissodan kuluessa olemaan suomalaisia. Lapualaiset suurmaanomistajat kirjaimellisesti taistelivat maata itselleen pala palalta, aseet lyötiin maamerkkeihin ja katsottiin, että tästä ei mennä läpi, tämä on meidän maata. Sama kansallinen yhtenäisyys toimi Suomessa myös toisen maailmansodan aikana ulkoisen uhan edessä, jopa siinä määrin, että Stalin joutui myöntämään Suomen valloittamattomaksi. Tällaista kansallista yhtenäisyyttä ei Ukrainan alueelta löydy, ei edes siinä määrin ‚että olisi osattu tulla oman kansan kanssa toimeen sisäisen uhan edessä. Yhtenäisyys pitää löytyä ennen kuin kansakunta voi oppia elämään Venäjän kyljessä. Venäjä ei historiansa perusteella kunnioita muuta kuin voimaa; kansakunnan koolla ei ole väliä, mikäli sillä on voima.

 • Liittoutuminen

  Vastaa

  Baltian maat ja Skandinavian maat (Ruotsia lukuun ottamatta) ovat jo natossa. Ei niillä ole mitään intressiä liittoutua erikseen Suomen kanssa. Ne saavat natosta tositilanteissa koestetun isku- ja puolustuskyvyn. Ruotsin puolustusvoimat on ajettu alas ja niiden valmiutta ollaan nostamassa, mutta vähän nihkeältä näyttää niidenkin yhteistoiminta Suomen kanssa. Vaihtoehdot Suomen liittoutumiselle ovat käytännössä aika vähissä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Liittoutuminen länteen merkitsee Suomen kansan tuhoa massamaahanmuuton kautta. Liittoutuminen itään taas, siitä ei tiedä mitä seuraa. Venäläisiä harva tuntee,mutta käsittääkseni heillä on terve asenne matuja sekä wokea kohtaan.

  Kolmas tie on paras tie

  • Pertsa

   Vastaa

   Olen itse miettinyt samaa.Paikallislehden keskustelupalstalla tosin kommenttini sensuroitiin,kun mietin,että Venäjällä eivät hinttarit eivätkä luonnonsuojelijat hypi kunnon ihmisten silmille.

 • Zero Tolerance

  Vastaa

  SML on oikealla asialla. Kansallismielinen liike Suomessa ei saa olla Venäjän etujen ajaja ja Suomen itsenäisyyden horjuttaja. Heittäkää viideskolonnalaiset ja ruplilla kirjoittavat putinistit kauas liikkeestä, jotta suomalaiset voivat teitä äänestää.

 • Tamperelainen tietotoimisto

  Vastaa

  Suomen kansallismielinen liike on nyt tällä hetkellä aika sekava. 

  VKK on täysin lestadiolaisten ja Israelin kannattajien pyhä kaatopaikka. Leveli on täyttä matuilua, Giansanti lie Italianjuutalainen ja se toinen on mistä lie Iranista ja siellä Tiihonenkin menossa mukana. Putkonen ja Dosentti Bäckman jo tiedetään. Suomen Kansa Ensin puolue on aivan pihalla. Perussuomalaiset ovat jo Suomen pettäneet. Sinimusta Liike toimii!

  Onko Partisaanilla tai kenelläkään mitään sanottavaa jos PVL perustettaisiin uudestaan takaisin?

 • Arvo

  Vastaa

  Se tässä vielä kiinnostaisi tietää mikä noiden 70000 Suomessa olevan venäläisen motivaatio on Suomea kohtaan ja millä puolella ovat nyt? Pitäiskö noilta poistaa kaksoiskansalaisuus kuten Virossakin ja rajoittaa muutenkin venäläisten määrää täällä?

  • Pressa

   Vastaa

   Kyllä pitäisi. Venäläisoin ei voi luottaa. Nyt heti Natoon!!

   • Totinen torvensoittaja

    Vastaa

    Ei kannata vielä Venäjää kovin soimata, sitten voi morkata oikein olan takaa, kun on murhannut 4000000 siviiliä, kuten pikku-Bush Irakin verilöylyssä.

 • Salomon

  Vastaa

  Kaikille aseet. Ni lähtis saman tien kaikki pankkiirit ja poliitikot. Ja ne ketä vollottaa lähtee myös.

 • Hermammi Köörinki

  Vastaa

  Kaiken aikaa yhtykää,
  Naton kelkkaan ryhtykää,
  Kukaan ei nyt ilman jää,
  Lauri Nurmi järjestää.

 • Hermanni Köörinki

  Vastaa

  Sota rummut raikaa. Joko sitä Suur-Suomea päästään rakentamaan, täällä Lapissa pitää jo innokkaimpia miehiä pidätellä etteivät ryntäisi aseineen rajalle.

  • Anonymous

   Vastaa

   Niinpä. Tarviikohan sarkahousujen napin paikkaa siirtää🤣

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Der Dritte Weg… Suomen ja suomalaisten on OTETTAVA ihan oma suuntima, ketään nöyristelemättä…siksi sinimusta

 • Anonymous

  Vastaa

  Loistava kannanotto. Täysin samaa mieltä. Taistelkoot ryssät keskenään vaan! Ukraina ja Venäjä voisivat pommittaa toisensa kivikaudelle!

 • Hh1488

  Vastaa

  USA on myös hyvin nationalisti en juutalais mafian hallitsema maa, en nyt tiedä kumpi mukamansa ois parempi.ite ainaki toivon ydinsotaa, voidaan sit aloittaa puhtaalta pöydältä ilman valtioita ja muut paskaa. Ei tästä muuten tule mitään. Täytyy vielä mainita, että maailmahan on juuri sen takia niin sekasin, kun toisen maailmansodan kävi miten kävi. Eikä tilanne parane ilman ydinsotaa

 • Hh1488

  Vastaa

  ’Nationalisti vastainen’

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei missään nimessä natoon ja eu eroa pitäis alkaa järjestelemään. Suomalaiset omaa polkuaan

 • Anonymous

  Vastaa

  Mikähän UMV-lehden kanta on? 🤔 Nämä UMV-lehden ”kansallismieliset” eivät ollenkaan ole putinisteja , eihän Anus Putkonen Luhanskista? 😂

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ensinnäkin, pitää olla puolueeton. Ei pidä missään asiassa eikä millään tavalla sortua nyt tuomitsemaan kumpaakaan osapuolta. Jos lähdemme NATO.n jäseneksi, olemme suoraan sionistisen tappaja-armeijan panttivankeja. Yritäpä rakentaa kansallismielistä radikalismia NATO-maassa? Onko esimerkkejä?

  Voi sanoa heti suoraan, että tässä tilanteessa Länsi ja NATO on huomattavasti suurempi uhka kuin ns. putinismi ja mistä se imperialismi nyt Venäjään tupsahti? Vastahan venäläiset luopuivat Neuvostoliiton läänityksistään. Länsi eli NATO on tullut Venäjän rajoille imperialistisesti, helkkari.

  Ja kyllä Venäjän kansa näyttää paljon terveemmältä kuin tämä sionistien huoraama monikulttuurinen velkahelvetti kaikkine mausteineen. Vaikka ollaankin diplomaattisia niin kyllä pitää se malka sionismin silmässä nähdä.

  Tänäänkin Hesarissa oli juttu Neuvostoliiton unelmien romahduksesta, ikään kuin sionistinen media jotakin ymmärtäisi. Mehän elämme jo samanlaisessa paskavalheessa kuin Neuvostoliitto. Silloin hyväuskoiset ihmiset lähtivät jopa Amerkoista rakentamaan parempaa maailmaa neuvostohelvettiin, silloisen sionismin kruununjalokiveen.

  Nyt on tismalleen sama tilanne. Länsi on se Neuvostoliitto, unelma paremmasta. Unelma, jossa maa on tuhottu, velkaantunut orjavaltio, joka juuri nyt luopuu kaikesta jonkun tulevaisuudessa kärsimysten kautta hankitun ”paremman” puolesta. Länsi tekee itsemurhaa mm. ns,. ilmastotoimien ansiosta. Kuten aina sionismissa, ainoa unelmasta kärsivä on valkoinen ihminen, mustat ja arabit kun pitävät velkahelvettiämme ja kohta pimeydessä vaeltavaa loukkoammekin parempana kuin heidän ”unelmansa” kotimaissaan.

  Me muutamme juuri nyt kelpo maastamme paikkaa muuttamatta, taas kerran, sionistiseen unelmaan, joka sisältää vain kärsimystä ja kurjuutta, sotaa ja kuolemaa, meille, sionisti istuu rikkauksiensa keskellä yllyttämällä meitä toinen toisiamme vastaan.

  Jos jostakin haluaisin olla ylpeä tulevaisuudessa, se olisi se, jos voisin kertoa, että olin etulinjassa tätä perkelettä vastaan taistelemassa, putinismista viis.

 • Sven Dufva

  Vastaa

  Irakin verilöylyssä pikku-Bush ja USA murhasi 1,4 miljoonaa irakilaista ja 5 miljoonaa haavoittui.

 • Zardex

  Vastaa

  Putinisti on siitä tyhmä leima, niinkuin monet muut, että se pitäisi ensin määritellä mitä konkreettisia asioita Putinisti kannattasi ja sitten pitäisi toteennäyttää, että joku venäjämieliseksi mielletty suomalainen konkreettisesti ajaa Venäjän etua yli Suomen edun, ennen kuin itse menisin ketään Putinistiksi leimaamaan. Kokemus on näyttänyt, että Putinisteiksi pääsäänöisesti leimataan kuka tahansa, joka kieltäytyy tarinoimasta ennakkoon määrättyjen leimakirveiden mukaisesti Venäjää koskevissa asioissa ja pyrkii ylipäätään itsenäiseen ajatteluun ja tosiasioiden selvittämiseen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi