Ukraina määrittelemässä ”juutalaisvastaiset mielipiteet” rikokseksi – Saksaakin ankarampi laki

Laki eroaa Länsi-Euroopan vastaavista laeista, sillä lännessä vain antisemitististen näkemysten esittäminen on kiellettyä – Ukrainan laki kieltää mielipiteet itsessään.

Sionismi

Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy keskellä.

Ukrainan parlamentti on hyväksynyt lakialoitteen, joka määrittelee juutalaisvastaiset eli antisemitistiset mielipiteet rikollisiksi. Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) pitää lakia poikkeuksellisena.

JTA:n mukaan Ukrainan laki eroaa ratkaisevasti Länsi-Euroopan vastaavista laeista, sillä lännessä vain antisemitististen näkemysten esittäminen on kiellettyä. Ukrainan laki on huomattavasti orwellilaisempi, sillä se kieltää mielipiteet itsessään. Vain kuusi kansanedustajaa äänesti totalitaristista lakialoitetta vastaan.

Mikäli Ukrainan viranomaisilla olisi käytössään tarpeeksi edistyneet aivokuvantamislaitteet, voisivat he siis teoriassa alkaa tutkia yksityishenkilöiden ajatuksia selvittääkseen, ovatko näiden näkemykset juutalaisista laittomia. JTA painottaakin, että Ukrainan antisemitismilaki on huomattavasti kokonaisvaltaisempi mielipidesorron työkalu kuin esimerkiksi Saksan pahamaineinen ”vihapuhelainsäädäntö”.

Myös Israelin kritisointi kiellettyä

Laki määrittelee laittomiksi ”tietyt juutalaisiin kohdistuvat näkemykset, jotka ovat vihamielisiä”. Laki kriminalisoi lisäksi ”holokaustin” kiistämisen. 

Ukraina on jo aiemmin allekirjoittanut myös sionistisen IHRA-lobbausjärjestön antisemitismimääritelmän, jonka mukaan Israel-kriittisyys on yksi juutalaisvihan muodoista.

Jotta laki astuu voimaan, täytyy Ukrainan juutalaisen presidentin Volodymyr Zelenskiyn vielä allekirjoittaa se. Ukraina oli hetken aikaa Israelin ohella maailman ainut valtio, jossa sekä presidentti (Zelenskiy) että pääministeri (Volodymyr Hroisman) olivat juutalaisia.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Holokausti IHRA Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Korruptio Mielipidevaino Oikeuden korruptio Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Revisionismi Rotu Sananvapaus Sionismi Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Volodymyr Hroisman Volodymyr Zelenskiy Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Maapallon parlamenteista on tullut pellelaumoja. Kansaa muka edustavat ihmiset, joista hallituksetkin kootaan, ovat lauma maksettuja kriminaaleja. Nämä kriminaalit ovat ryöstäneet meidän elämästämme jo lähes kaksi vuotta (koronahoaksi) ja he haluavat viedä meiltä myös tulevaisuuden.

 • Niimpä tietysti

  Vastaa

  Ilmankos ukrainalaisia kismitti kun Krimi äänesti itsensä Venäjään. Juutalaiset eivät saaneet merkittävää sotilaallista aluetta itselleen ja siten Ukrainan asema suurvaltapelissä heikkeni. Nyt se on jälleen heikko maa joka tällä tavalla koittaa korostaa asemaansa. Ikävä kyllä, vahingossa tappoivat gulagit, ne jotka tekivät töitä. Ja siksi nyt koukkunokat itse joutuvat töihin.

  • Plääh

   Vastaa

   Paitsi että juutalaiset johtavat myös Venäjää. Koko vastakkainasettelu on hyötykäytössä

   • Seppo Lehto

    Vastaa

    Putinin lähipiiri = oligargit = juutalaisia, kuten putin itsekin

   • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    ”Ikävä kyllä, vahingossa tappoivat gulagit, …”

    Asiaa itsenäisistä maanvijelijöistä eli kulakeista on osoitteessa.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kulakki

    Kulakkeja joutui Neuvostoliiton vankileirien saaristoonkin, josta käytetään nimitystä ”gulag”. Se on lyhenne sanoista Glavnoje upravlenije lagerej, joka tarkoittaa leirien keskushallintoa. https://sv.wikipedia.org/wiki/Gulag

    Kulakkien tuhoamisesta lukiessa tuli mieleen, että jotain samankaltaista on käynnissä nytkin. Aikaansaavimmat pyritään lannistamaan verotuksella.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  OT ”sionistinen IHRA-lobbausjärjestö”. Ei huono 😉

 • Rabbi Joonatan

  Vastaa

  Onko kyse geopoliittisesta siirrosta, jossa Ukrainan siirtomaaomistus on siirretty USA:lta Israelille?

 • Susku + Tarja88

  Vastaa

  Sitä vaan että vaikka mä oon nainen niin mä saan jonkun negatiivisen kohtauksen, jos mä kuulen juutalaisista puhetta hyväntekijöitä.

  Ehkä voin syyttää miestäni tästä, koska on mulle kertonut heidän tekemistä rikoksista. Ne kaikki vaikuttavat pätevän paremmin kuin virallinen valhe.

  Esim. En pidä hiekkajuutalaisista ja sen näköisistä. Frendien David Schwimmer, Adam Sandler, CatFish Nev, Dustin Hoffman, Ben Stiller ja nää on toistensa klooneja. Ihan sama. Seela Sella myös pois valittamasta.

  Terveisin Susku joka ei tykkää kuin aidoista suomalaisista ja rakastaa Partisaaneja.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Kun muistetaan missä kasaarivaltakunta aikoinaan sijaitsi (nykyisen Ukrainan itäinen puolisko, pohjoisessa Etelä-Venäjä, etelässä Musta Meri) ja se, että kasaarit haluavat valtakuntansa takaisin niin on selvää miksi tällaisia perverssejä lakeja säädetään.

  Kasaarisionistit haluavat päästä taas ryöstämään, raiskaamaan, kiduttamaan ja murhaamaan vapaasti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi