Sinimusta Liike vastustaa Suomen Nato-lähentymistä ja peräänkuuluttaa itsenäisen puolustuksen tärkeyttä

Partisaani julkaisee Sinimustan Liikkeen kannanoton.

Politiikka

Kirjoita kannattajakortti osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Sinimusta Liike on radikaalin kansallismielinen puolueprojekti, jonka toiminnan päämääränä on sotilaallisesti voimakas ja poliittisesti riippumaton valtio, jota asuttaa elinvoimainen ja tulevaisuuteen myönteisesti suhtautuva suomalainen kansakunta. Puolueemme näkee, että ihmisellä ei ole ns. jakamattomia ihmisoikeuksia oman yhteisönsä ulkopuolella, sillä kaikki hänen nauttimat oikeudet ja vapaudet ovat todellisuudessa riippuvaisia siitä kollektiivista, joka kykenee turvaamaan niiden olemassaolon tarvittaessa myös aseellisesti. Sotilaallinen puolustuskyky on siten myös ihmisoikeuskysymys, sillä ilman uskottavaa puolustuskykyä kansallinen hallinto ei kykene pitämään huolta edustamansa kollektiivin jäsenistä, joka ajaa heidät täysin ulkopuolisten toimijoiden armoille.

Puolueemme ulkopoliittisessa ohjelmassa linjataan selvästi, että liikkeemme pitää Venäjää ja sen harjoittamaa geopolitiikkaa tuntuvana sotilaallisena uhkana maallemme. Venäjän federaatio on pyrkinyt omissa ulostuloissaan maalaamaan itsestään kuvaa konservatiivisena ja nationalistisena toimijana, vaikka todellisuudessa maa on monilta osin samanlainen monikansallinen ja sotilaallinen imperiumi kuin sen kommunistinen edeltäjänsäkin, jonka historialliseen perintöön Venäjäkin suhtautuu hyvin myönteisesti. Näennäisen kansallismielisestä julkisivusta huolimatta Venäjän hallinto harjoittaa aktiivisia tukahduttamistoimia slaavinationalisteja vastaan, antaen ankaria tuomioita antisemitistisistä ja muukalaisvihamielisistä ulostuloista. Hallintoa myötäilevä venäläinen media hyökkää myös aktiivisesti niitä itäisen Euroopan maiden hallintoja vastaan, jotka ovat tuominneet toisen maailmansodan jälkeisen punamiehityksen ja ylistäneet toisessa maailmansodassa kommunisteja vastaan taistelleita joukko-osastoja.

Euroopan nykyinen turvallisuusympäristö on pitkälti seurausta toisen maailmansodan lopputuloksesta, jonka seurauksena Eurooppa jaettiin Euroopan ulkopuolisten supervaltojen johtamiin etupiireihin. Siinä, missä Neuvostoliitto ja sen henkinen perillinen Venäjä edustivat maanosan laajuisen miehitysvallan itäistä osapuolta, edusti amerikkalaisten johtama Nato sitä läntisessä Euroopassa. Naton oman virallisen historiikin mukaan kyseistä puolustusliittoa ei luotu ainoastaan torjumaan kommunismin muodostamaa uhkaa vastaan, vaan myös estämään militaristisen eurooppalaisen nationalismin uudelleensyntyminen, sekä edistämään Euroopan maiden keskinäistä integraatiota. Siinä missä kommunistinen ideologia perusti sotilaallisen voimansa Varsovan liittoon, amerikkalaisvetoinen liberalismi teki sen oman puolustusliittonsa kautta. Keskinäisistä eroistaan huolimatta molemmat näistä valtapiireistä luotiin tukahduttamaan eurooppalaisen nationalismin uutta nousua, joskin toisistaan poikkeavin metodein.

Kylmän sodan jälkeen monet itäisen Euroopan maat liittyivät ymmärrettävästi läntiseen puolustusliittoon estääkseen brutaalin punamiehityksen toistumisen. Samalla Eurooppa kuitenkin muuttui myös entistä riippuvaisemmaksi amerikkalaisten joukkojen läsnäolosta, sillä monissa Euroopan maissa, Suomea ja Kreikkaa lukuun ottamatta, ei ylläpidetä enää uskottavaa ja suurilukuista kenttäarmeijaa. On hyvä muistaa, että sotilasliitot ovat loppupeleissä aina myös poliittisia liittoja, ja niiden hallitsemilla joukko-osastoilla on siten myös poliittisesti ohjattu johto. Natoa ei myöskään luotu turvaamaan valkoisten kansojen olemassaoloa, vaan liberaalidemokraattista ideologiaa, joka nykypäivänä muodostaa suoran uhan valkoisten kansojen olemassaololle. Nato-jäsenyyden kannattaminen Venäjän sotilaallista uhkaa vastaan voi siis pahimmillaan tarkoittaa yhden vaarallisen taudin parantamista toisella.

Sinimusta Liike kannattaa visiota kansakuntien Euroopasta, jossa Euroopan kansalliset hallinnot huolehtivat itse maanosansa turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ilman Euroopan ulkopuolisten hallintojen ja ideologioiden läsnäoloa. Kylmän sodan aikaisten puolustusliittojen sijasta puolueemme kannattaa aktiivista yhteistyötä ystävällismielisten eurooppalaisten hallintojen kanssa puolustuspoliittisissa ja kalustohankintoihin liittyvissä kysymyksissä, sekä tukee Euroopan muuttumista täysin itsenäiseksi modernin sotilasteknologian suunnittelijaksi ja tuottajaksi, mikä vähentäisi maanosamme riippuvuussuhdetta amerikkalaisesta kalustosta ja joukko-osastoista.

Amerikkalaisten varuskuntien sijasta Euroopan maiden puolustus tulisi pohjautua omiin kansallisiin joukko-osastoihin, sekä sen kaltaiselle eurooppalaiselle yhteistyöelimelle, jonka toiminnan ytimessä on rotumme ja kansojemme hyvinvoinnin ja olemassaolon turvaaminen nyt ja tulevaisuudessa.

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Asevelvollisuus Eurooppa Geopolitiikka Globalismi Historia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kylmä sota Maanpuolustus Militarismi Nationalismi Nato Neuvostoliitto Politiikka Puna-armeija Rotu Sinimusta Liike Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoinen rotu Varsovan liitto Venäjä Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Se on joka tapauksessa selvää, että rauhanajan maanpuolustus on epäonnistunut pahoin Suomessa. Globalististen toimijoiden kuten EU:n on annettu rauhassa turmella lainsäädäntöämme ja alistaa se globaalin tason määräysvallalle. Korkeimpaan poliittiseen valtaan on meillä soluttautunut uuskommunistinen World Economic Forum ja tämä vie parhaillaan läpi transhumanismiin ja teknologiseen kommunismiin tähtäävä ohjelmaa, johon kuuluvat mm. pakkorokotukset erilaisilla geenimuuntavilla ja tietoteknisiä sondeja ruumiiseen istuttavilla aineksilla (jos ei ihan vielä, niin lähitulevaisuudessa kyllä). Globalistit jopa ajavat suuren kansanosan salakavalaa murhaamista ilmastokommunismin tavoitteiden nimissä. Iso osa kansasta on aivopesty ja on valmis listimään itse itsensä, koska ottaa innolla vastaan globalistien kehittelemiä rokotteita nyt ja tulevaisuudessa ja vieläpä kannattaa 100% politiikkaa eli laajennettua pakollista kansan itsemurhaa. Suomi on ennätysajassa muutettu painajaismaiseksi dystopiaksi eikä bankster-Natoon liittyminen helpottaisi tilannetta lainkaan.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Nyt on, taas kerran, menossa sionistien riidankylvö ja sodanlietsonta. Tämän koukkunokka osaa.

  Meilläkin ns. tolkun ihmiset ovat sotakiimassa ja pitäisi päästä osaksi NATO:a, jotta varmasti muututaan sotatantereeksi, jossa USA:n nee..riarmeija ja venäläiset voivat rauhassa tuhota maan perusteellisesti. NATO halutaan myös siksi osaksi Baltiaa ja Skandinaviaa, sillä Suomen armeijan nuoret miehet eivät käännä aseitaan omaa kansaansa vastaan, kun taas afroarmeija ei tunne sääliä, jos tappamaan käsketään.

  Globalisti/sionisti ietää tämän ja se haluaa siksi jokaiseen maahan vieraita tunteettomia tappajia valvomaan omia etujaan. NATO tulee tappamaan, ei suojelemaan.

  Media ajaa herkeämättä sotaa, vaikka se yrittää olla muka asiallinen. Nyt jo Gotlantiin ja Ahvenanmaalle ollaan heti hyökkäämässä. Sionisti suoraan helvetistä kutoo taas kerran sotakudelmaa, sillä sionisti rakastaa sitä, kun valkoiset ihmiset tappavat toisiaan ja Israelissa on maa ja kansa, joka rakastaa sotia, etenkin muiden sotia. Tämä maa ja sen kansa elää eksistentiaalista, loputonta sotaa ja ei lepää ennen kuin kaikki sen naapurit on pommitettu kivikauteen. Israelin huvi on lähettää ohjuksia tappamaan naisia ja lapsia. 

  Sionismi kutoo sotaa, siinä kaikki.

  • Plääh

   Vastaa

   Mutta Venäjäähän hallitsevat myös sionistit

   • ValhallaX

    Vastaa

    Totta kai, sehän on selvää. Entä sitten?

    Juuri näin sionisti toimii. Molemmat puolet on turvattu, miten tahansa käykin.

    Mutta sotaa tahtovat molemmat sionistileirit, sillä valkoinen sotimassa valkoista vastaan on sionistin tavoite, tietenkin, aina. Tapamme ns. ilmaiseksi toisiamme, mikäs sen mukavampaa seurata vierestä, etenkin nyt, kun sionisti voi koska tahansa paeta Israeliin, ydinasesateenvarjon alle.

    Sionisti voittaa niin kauan, kun me valkoiset alistumme sionistiseen ylivaltaan, siinä kaikki.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Vielä tämä.

  Ukrainan Maidan-kriisi (klassinen, sionistinen värivallankumous) muuttui veriseksi tappamiseksi sen jälkeen, kun kiihkosionistinen USA:n silloinen ulkoministeri Victoria Nuland (huomatkaa mielenkiintoinen kryptonimi; isä Nudelman, mies Kagan, nainen otti flaamilaistyyppisen kryptonimen Nuland). Eipä ihme, isä oli Nuudelimies ja Kagan oli kuuluisia NKVD-tappajia (miljoonia viattomia venäläisiä tunnollaan), joten nimi poltteli ah niin ihanan Victorian mielessä.

  No, kun V. Nuland oli päässyt haistelemaan tuulia niin oho kohta ammuttiin ja verta alkoi vuotamaan. Sionistin käsi koski rauhanneuvotteluja ja helvetti tuli helvetistä Ukrainaan. Nyt on menossa sama traaginen sionistinen näytös: Biden on lähettänyt sotaintoa puhkuvia senaattoreja ja sionisteja Kiovaan vannomaan ikuista sotatukea viimeiseen ukrainalaiseen asti. Oikea sionistin märkä uni.

  Ja Gotlannissa Ruotsin transuarmeija reagoi ja Ahvenanmaalla clintonilaiset oligarkit pakkaavat laukkujaan…

 • N.N.

  Vastaa

  Luinpa kauan sitten erään Natomaan entisen puolustusministerin kirjoittama mielenkiintoinen kirja jossa hän kävi läpi siitä mitä tapahtuisi jos todella tarvitsisi apua siinä tapauksessa, että tuo skitso naapuri hyökää. 

  Pyydetäis pikaista apua, ja avunantajat kerääntyisi keskustelemaan aiheesta, pikku hiljaa tekisivät päätöksiä, kuitenkin kirjailija oli siitä mieltä, että kynnys hyökätä Natomaahan on erittäin korkea mutta oma puolustuskyky on erittäin tärkeä.

  Ja tietenkin täytyy olla luotettavia liittolaisia, yksin on vaikea pysyä pystyssä, maailma ei ole muuttunut siinä suhteessa. 

  Niinistö harrastaa ennaltaehkäisevä toiminta ja hänen kautensa on loppumassa, mutta niin kuin näemme, meillä on monenlaisia maan johtajia; Pakko nyt kysyä, kumpi tätä maata johtaa, te vai minä?”

  Ollaan sitten Natossa tai ei, oma puolustuskyky pitää olla kunnossa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi