Sateenkaariliput revittiin alas Lappeenrannassa

Lappeenrannassa salkoon nostetut sateenkaariliput revittiin alas tangoista Lappeenrannassa. Mikään muu lippumalli ei ole yhtä alasrevitty, kuin lasten seksualisointia, pedofiliaa ja sodomiaa edustava sateenkaarilippu.

Rappiokulttuuri

Lappeenrannan LUT-yliopistolla salkoon nostetut liput päätyivät päättäväisten kansalaisaktivistien käsiin. Yliopisto oli nostanut liput salkoon juhlistaakseen Lahti Pride-tapahtumaa.

Yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa kertoo, hän pitää tekoa ”selkeänä loukkauksena montaa ihmistä kohtaan.” Hän jatkaa, että ”kun puhutaan omaisuuteen kohdistuvasta ilkivallasta, tietenkin halutaan siitä korvaus. Jos saadaan tekijät selvitettyä, niin lasku siitä lähtee. Se on aivan selvää.”

Niinkin yksinkertainen kansalaisaktivismin muoto kuin lippujen takavarikoinnit ovat tuottaneet tulosta. Esimerkiksi Kouvolan kaupunki ei halunnut kerta toisensa jälkeen maksaa kadonneita lippuja, minkä vuoksi se päätti lopettaa liputukset. Tänä kesänä lippuja on kadonnut ainakin Porissa, Joensuussa ja nyt Lappeenrannassa.

Lähde: Iltalehti

Aktivismi Homot Kotimaa LGBT Pedofilia Rappiokulttuuri Sateenkaarilippu Suora toiminta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Hienoa toimintaa, tämähän on jo perinne!

    ” Yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa kertoo, hän pitää tekoa ”selkeänä loukkauksena montaa ihmistä kohtaan.” Hän jatkaa, että ”kun puhutaan omaisuuteen kohdistuvasta ilkivallasta, tietenkin halutaan siitä korvaus. Jos saadaan tekijät selvitettyä, niin lasku siitä lähtee. Se on aivan selvää.”

    Tuollaisten pedopervolippujen salkoon nostaminen on loukkaus kaikkia normaaleja ihmisiä kohtaan.
    Miksi uliuliopiston rehtori viehättyy pride-pervoilusta?

  • Patriootti

    Vastaa

    HYVÄ!!!

    • Aatu88

      Vastaa

      Todellakin hyvää työtä! Isot Kiitokset aktivisteille!!!

  • Late

    Vastaa

    👍 loistavaa. toivottavasti maassamme ei kohta nähdä enään ikinä noita mielisairaiden pedofiilien, transujen, sonta kirnujen yms häiriintyneiden perverssien lippuja pilaamassa maisemia. itse oidän myös silmät auki, valmiina polttaan ja repiin jokaisen sateenkaari lipun minkä näen.

  • Olisko omat koirat?

    Vastaa

    Taitaa sateenkaariväki itse kerätä liput että saavat sisustaa kämppiään. Rahaahan niillä ei ole niitä ostaa.

  • TT

    Vastaa

    Mahtavaa työtä!

  • Salomon

    Vastaa

    J‑M voi vetää hameen päälle ja lähteä afrikkaan

  • Tekijämies

    Vastaa

    Kiitos Lappenranta!

  • Konservatiivi

    Vastaa

    Hienoa kansalaisaktivismia. Kiitos tekijöille. Viel elää isäin henki, on Suomes urhoja.

  • mielenpuhtautta

    Vastaa

    Mielestäni kyseisen rehtorin velvollisuus nimenomaisesti on huolehtia siitä ettei oppilaitosta käytetä funmentaalisien ideologioiden tai uskontojen liputukseen ja fanitukseen. Emmehän me liputa missään kampuksissa minkään muunkaan syrjityn ryhmän puolesta. Sateenkaari lippu ei ole mikään suvaitsevaisuuden lippu. Sateenkaarilippua kantavat eivät ole mitenkään muita valveutuneempia ihmisiä. Sateenkaarilippu hurmos menee joukkohysterian puolelle.

  • Nimetön

    Vastaa

    Peisetit LUTtilaiset. <3

    Kyseessähän on siis teknillinen yliopisto, jossa on tähän asti opetettu oikeita asioita. Nyt tosin alkaa jotain humanistiohjelmia, joten LUTin taso tulee laskemaan roimasti.

  • Iloinen

    Vastaa

    Iso kiitos ja hatun nosto jälleen aktiivisille kansalaisille!

  • Suomalainen mies

    Vastaa

    Esimerkillistä toimintaa.

    Kättä lippaan ja kunnioittava nyökkäys tekijöille.

  • L

    Vastaa

    Itkevä rehtori oli varmaan natottaja

  • Jatkakaa!

    Vastaa

    Vielä on järkeviä ja ketteriä ihmisiä maassamme. Uroteko! Kiitos!

  • Kateensaari

    Vastaa

    Alasrevittyjen lippujen tilalle ei ole tarjota yhtään mitään, vähän niin kuin ei teidän aatteellannekaan ole tarjota mitään muuta kuin alas repimistä.
    Sateenkaarilippu ei edusta pedofiilejä eikä lasten seksualisointia. Jos kiihottuu lapsista siinä määrin, että pelkkä sateenkaarilippu johtaa ajatukset alaikäisiin, kannattaa hakeutua hoitoon. Ei normaalit ihmiset katso alaikäisiä sillä silmällä.

    • Tarjotaan tilalle

      Vastaa

      Tilalle on laitettava Suomen lippu. Kyllä, ei homojen, naton, USAn, Venäjän, EU:n tai Ukrainan lippua, vaan Suomen lippu.

      Valkoinen rotu on vastuussa kaikesta maailman hyvyydestä, joten sen kansallisvaltioita tulee suojella! Olemmehan globaali vähemmistö.

      Sasu Haapanen on muuten eri mieltä sun kanssa tosta pedojutusta.

    • Tasa-arvoa

      Vastaa

      Niin… miksi Te aina unohdatte pedofiilit, negrofiilit ja eläimiinsekaantujat kun puhutte normaaleista poikkeavista ajatusmaailmoista? Nekin kuuluvat LGTBWPNA-porukkaan.

  • BCD

    Vastaa

    Ollaan menossa siihen suuntaan, että homotusta ja matutusta on pakko aktiivisesti kannattaa tai joudut ongelmiin. Ennen sinua vainottiin, jos vastustit homotusta tai matutusta. Nyt on laitettu isompaa vaihdetta siis silmään. Muija on kunnalla töissä ja siellä on sitouduttu rasismin vastaisuuteen. Hän uskalsi kuitenkin mukaan useamman kerran Vastarinnan marsseille. Tosin tilanne oli hieman pelottava hänelle juuri sosiaalisen paineen takia.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi