Kalifornian koulut kannustavat lapsia katsomaan elokuvia teini-ikäisistä transuista

Koulujen homolobbaus lännessä on entistä rumempaa ja järjestelmällisempää.

Rappiokulttuuri

Kalifornian koulupiiri, joka palvelee tuhansia opiskelijoita esikoulusta lukioon, on luonut yksityiskohtaisia oppituntisuunnitelmia ja resurssilistoja, jotka tähtäävät kulttuurimarxistisen sukupuoliteorian edistämiseen ja lapsitranssukupuolisuuden normalisointiin, dokumenttien mukaan, joita The Daily Wire on tarkastellut.

Hayward Unified School District (HUSD), joka sijaitsee Kaliforniassa ja palvelee yli 19 000 opiskelijaa esikoulusta lukioon, ohjaa opiskelijoita katsomaan elokuvia, jotka edistävät transuilua ja korostavat, miten hoidot, kuten murrosiän hormonaaliset estäjät, toimivat.

Yksi koulupiirin luomista dokumenteista antaa oppaan ”LGBTQ-inklusiivisista elokuvista”, mukaan lukien yksi 5. luokkalaisille ja sitä vanhemmille, joka pyrkii esittelemään ”sukupuolen kokemusten monimuotoisuutta” ja keskittyy 12-vuotiaaseen tyttöön, joka ”ei ole varma, haluaako hän olla tyttö, poika vai jotain siltä väliltä, kun hän kasvaa aikuiseksi.”

”Antaakseen hänelle enemmän aikaa päättää, hänen lääkärinsä on määrännyt hänelle lääkityksen, joka estää hänen kehossaan muutoksia aiheuttavia hormoneja, ennen kuin hän on valmis”, elokuvan yhteenveto kertoo.

Kritiikki osa laajempaa kuohuntaa

Pro-trans ‑oppitunnit tulevat osana laajempaa kansallista kohua koulujen sukupuoli-ideologian ajamisesta lapsille, joissain tapauksissa jopa rohkaisten niin sanottuja ”sosiaalisia siirtymiä” opiskelijoiden keskuudessa ilman vanhempien hyväksyntää.

HUSD myös kannustaa elokuvaa nimeltä ”Straightlaced: How Gender’s Got Us All Tied Up”, joka kritisoi perinteisiä sukupuolikäsityksiä. Elokuvan traileri alkaa, kun henkilö sanoo ”Pidän sukupuoliroolien kanssa leikkimisestä, koska se sekoittaa ihmisiä” ja ”Pidän siitä, kun kaveri luulee, että olen tyttö ja sitten huomaa, etten ole tyttö, rakastan sitä.”

Koulupiirin ”turvallinen ja inklusiivinen” kirjaohjelma alakoulun opiskelijoille keskittyy tarinoihin, ”joihin sisältyy erilaisia teemoja, kuten erilaiset perherakenteet, kuten kahden äidin tai kahden isän perheet” ja ”sukupuoli-identiteetti”. Nelisivuisessa asiakirjassa ”Inklusiiviset, ennakkoluulottomat, rotusyrjintää vastustavat, LGBTQIA+ ‑otsikot & Myyjät” K‑12 ‑opiskelijoille todetaan, että koulupiiri pyrkii olemaan ”aktiivisesti rotusyrjintää vastustava” käyttämällä rahaa ”BIPOC:n, naisten ja LGBTQIA+ ‑yhteisöjen omistamissa yrityksissä”, mikä tarkoittaa, että tietyillä ryhmillä on markkinaetu veronmaksajien rahojen käytöstä.

Asiakirja ohjaa lukijoita LGBT-kirjalistoihin, jotka on suunnattu nuorille lapsille, vaihdellen ”Rainbow Reads: LGBTQ+ ‑kuvakirjoista” aina ”Fantastisiin bi- ja lesbo-kirjoihin mustilta kirjoittajilta.”

Piiri loi jopa ”Mallin Pride-lipun nostoseremoniaa varten”, joka määrittelee, miten homojen sateenkaarilippu nostetaan oikein pride-kuukauden aikana, puhujien käsitellessä juhlan historiaa ja mitä tarkoittaa olla liittolainen, samalla kun henkilökunta jakaa sateenkaarisia rannekkeita ja ”ottaa kuvia yhdessä liittolaisten kanssa lipputangolla.”

Homorekvisiittaa kouluihin

Koulupiiri loi erillisen oppaan opettajille ”SWAG-ideoista Pride-kuukaudeksi”. Siinä lukee: ”Tässä on joitakin ehdotuksia mahdollisesta swagista, jonka voit tarjota ja antaa kutsusta opiskelijoille tai henkilökunnalle näyttääkseen heidän liittolaisuuttaan” ennen kuin ehdotetaan ”pride/liittolais-nauhoja” ja ”pieniä pride-lippuja.” Henkilökunnan jäseniä kannustetaan myös ostamaan itselleen t‑paitoja, joissa lukee ”suojelkaa trans-lapsia.”

On myös paljon laajempi asiakirja HUSD:ltä nimeltä ”LGBTQIA+, Sukupuoli & Pride HUSD:ssa”, joka sisältää yli 90 erilaista pro-LGBT-resurssia, vaihdellen ”Oppitunneista Sukupuolen Laajentavien Luokkahuoneiden Luomiseksi” aina ”Trans-positiivisiin kuvakirjoihin” esikoululaisille ja sitä vanhemmille.

Yksi tällainen oppituntisuunnitelma ”sukupuolesta ja identiteetistä” on suunnattu K‑12-opiskelijoille ja väittää, että ”Sukupuolen ja identiteetin ymmärtäminen vaatii arvostusta niiden monitahoisuuteen ja dynaamisuuteen,” lisäten, että ”Ihmisiä tulisi kunnioittaa ja tukea heidän itse määrittelemässään sukupuolessa.” Siinä myös mainostetaan ”ohjetekstiä” sukupuolineutraalin kielen käytöstä.

Ymmärrystä mustille terroristeille

Mutta HUSD:n transsukupuolisuuden ja sukupuoli-ideologian edistäminen on vain yksi osa koulupiirin laajempaa agendaa. HUSD lupasi vuonna 2021 huimat 40 miljoonaa dollaria kehittääkseen ja toteuttaakseen etnisten opintojen opetussuunnitelman ja äskettäin suostui käyttämään yli 90 000 dollaria ”vapautetun etnisten opintojen opetussuunnitelmaan” organisaation kanssa, joka avoimesti omaksuu kriittisen rotuteorian ja toivoo kehittävänsä opiskelijoiden ”kriittistä tietoisuutta” esimerkiksi ”rotusyrjinnän ja kolonialismin purkamista tukevan pedagogiikan” kautta.

The Daily Wiren tutkimus paljasti, että koulupiiri laati oppituntisuunnitelman, jossa esiteltiin Mustat Pantterit väärinymmärrettynä kansalaisoikeusryhmänä, vaikka marxilainen järjestö avoimesti vaati sissisotataktiikoiden ja terrorismin käyttöä Yhdysvaltoja vastaan.

HUSD käytti myös 57 000 dollaria organisaatiolle nimeltä ”Woke Kindergarten”, joka opetti kriittistä rotuteoriaa ja pyrki ”purkamaan valkoisuutta”, sekä toiset 23 000 dollaria Quetzal Education Servicesille, joka opetti ”rotusyrjinnän vastaista matematiikan pedagogiikkaa.”

Koulupiiri käytti myös 43 000 dollaria Race Workin koulutukseen, joka opettaa opiskelijoita tulemaan kriittisen rotuteorian puolesta toimiviksi aktivisteiksi, ja sai lisäksi äskettäin toisen sopimuksen eri alueen koulupiiriltä.

Lähde: Daily Wire

Homoliputus Homolobby Homoseksuaalisuus Kulttuurimarxismi LGBT Rappiokulttuuri Transut Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Observer

  Vastaa

  Siis voi p**kele, tää maailma on sairas… Ollaan vertauskuvallisesti matkalla kohti täydellistä Sodoma & Gomorra-yhteiskuntaa.

 • Loppu on lähellä

  Vastaa

  Mikä tässä on pointti? Muuttuuko ihminen homoksi, jos sille tuputetaan uutisissa ja koulussa homoutta? Luulisi jengiä vain ottavan aivoon entistäkin enemmän koko friikkisirkus moisen pakkosyötön jälkeen. Vielä todennäköisempää on vain sulkea mielensä ja havainnointikykynsä tyystin tuolta roskalta. Silloin se lakkaa olemasta sinulle yksilötasolla. Ketään ei voi pakottaa tai muuttaa homoksi. Sama koskee näitä syytöksiä meidänkin median yrityksistä vaikuttaa äänestymiskäyttäytymiseen. Miten ihmiseen voi vaikuttaa siihen mitä hän rustaa lappuun kopissa sermin takana suljetuissa ja salaisissa vaaleissa? Ei mitenkään, pohjimmiltaan. Eri asia sitten, jos gallupeilla pelotellaan äänestämään taktisesti homo-Pekkaa, jottei paha nazzi-Halla-aho—tuo Suomen russofiilisin russofobi ja aseistakieltäytynyt sodanlietsoja—voita. Eiköhän suurimmalle osalle ole kuitenkin aivan sama mitä media kirjoittelee tai on kirjoittelematta heille mieluisimmasta kandidaatista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi