Pedofiili Jari Sillanpään kiertue keskeytettiin

Konsertit ovat toistuvasti kokeneet isänmaallisten kansalaisaktivistien vastustusta.

Rappiokulttuuri

Kuten olemme uutisoineet, pedofiili- ja huumerikoksista tuomittu homoikoni Jari Sillanpää käynnisti tänä syksynä kiertueen oikeuden päätöksistä huolimatta. Suomessa on suuri joukko viihdealan promoottoreita ja rahoittajia sekä kulttuuritaloja, joiden mielestä lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole erityisen painava rikos.

Syyskiertue ei kuitenkaan alkanut hänen suunnittelemallaan tavalla. Konsertit ovat toistuvasti kokeneet isänmaallisten kansalaisaktivistien vastustusta. Nyt kiertue on päätetty keskeyttää.

Virallinen peruste keskeyttämiselle on koronavirus, vaikka valtion nykyiset koronarajoitteet eivät todellisuudessa ole este konserttien järjestämiselle. Monet epäilevätkin, että koronariski on hätäisesti kehitelty tekosyy syksyn tapahtumien perumiselle. Niin Sillanpään taustajoukkoja kuin konserttisalien vuokranantajia on nimittäin viikkojen ajan painostettu pysäyttämään kiertue.

Nujakka Hämeenkyrössä.

Suoraa kansalaistoimintaa pedofiliaa vastaan

Ensimmäinen kiertueen konsertti Hämeenkyrössä aiheutti nujakan keikkapaikan edustalla. Konserttitilan vuokraaja sai tuolloin kurinpalautuksen, kun hän yritti varastaa Sillanpää-vastaisten kampanjoitsijoiden materiaalit. Kampanjassa keikkayleisöä tiedotettiin homolaulajan rikoksista banderollilla ja lentolehtisillä.

Myös Sillanpään Lappeenrannan-konsertin yhteydessä kansallismieliset olivat valppaina. Yleisöä tiedotettiin laulajan rikoksista näkyvästi katukuvassa. Verkossa alkoi kiertää myös kuva keikkatilojen seinään maalatusta graffitista: ”SILLANPÄÄ ON PEDOFIILI.”

Partisaanin haastattelemien lähteiden mukaan osa Sillanpää-vastaisesta aktivismista ei ole tullut toistaiseksi julkisuuteen, sillä yksikään aktivistiryhmä ei ole ottanut kaikista tempauksista vastuuta eivätkä Sillanpään yhteistyökumppanit ole halunneet antaa kampanjoinnille näkyvyyttä. Sillanpään yhteistyökumppanit ilmeisesti pelkäävät, että tempausten saama julkisuus innostaisi yhä useampia suomalaisia pedofiilivastaiseen aktivismiin.

Lue myös:

Pedofiili-Sillanpään konsertti kohtasi jälleen vastustusta
Kansallisradikaalit: Nujakka pedofiili-Sillanpään keikalla!

Lähde: MTV Uutiset

Jari Sillanpää Kansallisradikaalia toimintaa Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • sanna

  Vastaa

  pedofiilit on perseestä

 • Juha6

  Vastaa

  kiitettävää kansalaisaktivismia

 • Jones

  Vastaa

  Ja toivottavasti se ne homopedomarssitkin on peruttu.

 • Eila Immonen

  Vastaa

  Voi Jari mitä tuli tehtyy.Sitä saa mitä tilaa koita kestää.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  En keksi tuomitulle pedofiilille, eli rikoksen tehneelle riittävän kurjaa työtä, jossa häntä halveksittaisiin tarpeeksi.

 • J.K.

  Vastaa

  Näinhän se menee kuten Eila Immonenkin on kommentoinnut. Homo- ja pedofiili-ikoni Jari Sillanpään taustajoukkoineen on aivan turha ihmetellä vastustusta iskelmäsankarille.
  Ei kaikki ihmiset mitenkään voi hyväksyä tämän pedofiilin tekemisiä, vaikka valtamedia nyt puhdistaa ja värittää Sillanpään tekemisiä aivan luonnolliseksi LGTB-materiaaliksi.

  Pedofiilit ovat alinta pohjasakkaa rikollisista ja joutuvat (lue: pääsevät) linnassakin elämään paranoijien osastolla.

  Ajatelkaapa hyvät punaviherliberaalirunkkarit sitä, mitä mieltä olisitte jos oma läheinen lapsenne olisi joutunut jonkun pedofiilirenkaan huumesodomiittibileiden päätähdeksi?! Olisitte aivan 100% varmasti eri mieltä!

 • Plääh

  Vastaa

  Olisiko yleisömenestyskin ollut heikko? Osaako joku sanoa jotain yleisömääristä?

 • Siltsu

  Vastaa

  Hienoa toimintaa.

  Arvostan. 😊

 • Ilmari

  Vastaa

  Jotkut aivan ilmeisesti luulevat että Sillanpää n tuomittu ”vain” jostain huumausaineen käyttörikoksesta ja tämä pedofiliapuoli on jäänyt pimentoon.

  Muuten ei voi käsittää, että normaalit perheelliset ihmiset istuvat katsomossa Sillanpäälle taputtamassa ja kysyttäessä sanovat, että kyllä Jarille pitää antaa mahdollisuus.

 • Purge

  Vastaa

  Ihanaa kiitos ja lisää tätä

 • Ilmari

  Vastaa

  Ne on tässä vaiheessa siirretty maaliskuulle. Kirjoitin Musiikkitaloon ja kysyin, miksi Sillanpää päästetään esiintymään. Vastausta ei tullut, mutta koen tehneeni osani.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi