Pedofiili-Sillanpään konsertti kohtasi jälleen vastustusta

Yleisöä oli jälleen tiedotettu rikoksista näkyvästi.

Rappiokulttuuri

Pedofiili ja homoikoni Jari Sillanpään syyskiertue ei ole käynnistynyt hänen suunnittelemallaan tavalla. Konsertit ovat toistuvasti kokeneet isänmaallisten kansalaisaktivistien vastustusta.

Ensimmäinen konsertti Hämeenkyrössä aiheutti nujakan keikkapaikan edustalla. Konserttitilan vuokraaja sai tuolloin kurinpalautuksen, kun hän yritti varastaa Sillanpää-vastaisten kampanjoitsijoiden materiaalit. Kampanjassa keikkayleisöä tiedotettiin homolaulajan rikoksista banderollilla ja lentolehtisillä.

Kansallisradikaalia toimintaa ‑Telegram-ryhmässä uutisoitiin tänään aktivismista Sillanpään Lappeenrannan-konsertin yhteydessä. Yleisöä oli jälleen tiedotettu rikoksista näkyvästi. Verkossa on kiertänyt myös kuva keikkatilojen seinään maalatusta graffitista: ”SILLANPÄÄ ON PEDOFIILI.”

Hämeenkyrön nujakka.

Vuokranantajat tietoisia pedofiliasta

Partisaanin saamien tietojen mukaan vuokranantajat piilottivat graffitin vanerilevyllä. Lappeenrannan kesäteatterin johto tietää tukevansa taloudellisesti pedofiilia, mutta helppo raha on heille lasten oikeuksia tärkeämpää.

Kuka tahansa voi ottaa yhteyttä Sillanpään yhteistyökumppaneihin ja vaatia näitä lopettamaan pedofilian tukemisen. Pedofiili esiintyy sunnuntaina Joensuun Uittoareenalla. Alla lista hänen lokakuun keikoistaan:

la 3. klo 18 KULKU IHMISEN ‑konsertti, TURKU, Konserttitalo

su 4. klo 15 KULKU IHMISEN ‑konsertti, HELSINKI, Musiikkitalo

su 18. klo 15 KULKU IHMISEN ‑konsertti, ROVANIEMI, Korundi-sali

su 18. klo 18 KULKU IHMISEN ‑konsertti, ROVANIEMI, Korundi-sali

ke 21. klo 19 KULKU IHMISEN ‑konsertti, LOHJA, Laurentius-sali

to 22. klo 19 KULKU IHMISEN ‑konsertti, RAUMA, Rauma-sali

Lähde: Kansallisradikaalia toimintaa

Aktivismi Homolobby Jari Sillanpää Kansallisradikaalia toimintaa Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha6

  Vastaa

  Jari Sillanpää on huumehomopedofiili.

 • Alarik

  Vastaa

  ”Kulku ihmisen” on kiero ja harhaanjohtava nimitys kiertueelle.
  Sana ”ihminen” herättää mielleyhtymän tavanomaisia terveitä sosiaalisia taipumuksia omaavasta kanssaihmisestä. Tällaisen ihmisen kulusta ei perverssin yksilön elämän kohdalla ole kysymys tietenkään. Tuollaisen perverssin ihmisen elämän ”kulkua” ei mitenkän tule kunnioittaa ja suoda sille sijaa osana yhteiskuntaa. Sairaus tulee eristää ja siltä tulee suojata terveet ihmiset ja heidän kulkunsa, yhteiskunta. Sairautta ei tule kasvattaa. Koko puutarha mätänee, jos sairaita oksia ei poisteta.

 • Jartse kusiruisku

  Vastaa

  Itse piilottelen muslimeja kämpilläni kun looshissa käskettiin! Jos piilotan yli 10 kpl puol vuotta saan Vaasan kaupungin johtaja paikan! 5 rattia tullu ajettua ja ylpeä jokaisesta! Välillä selvinpäin käyn yöllä kaatamassa tie kylttejä ja laitan tuntemattomien postilaatikoihin kuivuneita koiran paskoja ja joskus kyykäärmeitä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi