Rikkaat juutalaispankkiirit painostavat Amerikan yliopistoja tukemaan Israelin sotarikoksia

Tapahtumaketju on osoittanut jälleen, kuinka vahvasti juutalainen lobby kontrolloi Yhdysvaltojen tärkeimpiä instituutioita pankkisektorista ja koronkiskonnasta ammentamansa taloudellisen vallan voimin.

Sionismi

Talouslehti Financial Timesin (FT) mukaan Wall Streetin upporikkaat juutalaispankkiirit ovat alkaneet painostaa ennennäkemättömällä tavalla amerikkalaisia yliopistoja. Sionististen finanssielitistien mukaan yliopistojen on osoitettava varaukseton tukensa juutalaisvaltio Israelin sotarikoksille Gazassa.

Juutalaiset esiintyvät mielellään ”sananvapauden” ja ”ihmisoikeuksien” puolestapuhujina, mutta Israelin hyökkäys Gazaan on jälleen osoittanut retoriikan olevan valheellista propagandaa. Yhdysvaltojen juutalaisen lobbyn mukaan amerikkalaisten instituutioiden tulee kieltää palestiinalaisten ihmisoikeudet sekä tukahduttaa palestiinalaismyönteisten opiskelijoiden ja yliopistotyöntekijöiden sananvapaus.

FT kirjoittaa, että ”eräät Wall Streetin voimakkaimmat” hahmot aloittivat tänä syksynä kampanjan, jonka tavoite oli syöstä Pennsylvanian yliopiston presidentti Elizabeth Magill ja Harvardin yliopiston presidentti Claudine Gay pois asemistaan yliopistoissa esiintyneen Israel-kritiikin ja Palestiina-solidaarisuuden vuoksi. ”Wall Streetin voimakkaimmat hahmot” on käytännössä kiertoilmaus juutalaisille, kuten uutisesta käykin nopeasti ilmi.

Yhteyksiä pedofiili-Epsteiniin

Juutalaiset onnistuivatkin nopeasti savustamaan Magillin pois presidentin virasta. FT kuvaili tilannetta opiskelija-aktivistien ja ”vihaisten rahoittajien” (lue: juutalaisten) välisen ristiriidan kulminaatiopisteeksi. FT:n mukaan painostuskampanjan arkkitehteihin lukeutuvat muun muassa Pershing Square Capital Management ‑keinottelurahaston johtaja, juutalainen Bill Ackman ja Apollo Global Management ‑keinottelurahaston johtaja, juutalainen Marc Rowan. Apollo tunnetaan nykyään parhaiten sen yhteyksistä edesmenneeseen juutalaisen pedofiilijohtajaan ja Mossad-agenttiin, Jeffrey Epsteiniin.

FT kuvailee juutalaisten rahoittajien toimintaa: ”He ovat kampanjoineet [yliopistojen sananvapautta vastaan] samalla energialla – ja usein yhtä rajuin ottein – kuin silloin, kun he ovat käyneet pörssiyhtiöiden hallitusten kimppuun. He ovat kirjoittaneet taitavasti ajoitettuja julkisia kirjeitä, käyttäneet hyväkseen poliittisia kontaktejaan, hyödyntäneet mediavaltaansa ja, ennen kaikkea, käyttäneet rahoitusta vipuvartenaan.” Juutalaisten strategia ja taktiikat vuonna 2023 ovat siis kuin suoraan peräisin noin sata vuotta sitten maailmalle levinneistä Siionin viisaiden pöytäkirjoista.

FT myöntääkin, että ”super-ultra-rikkaiden miljardöörirahoittajien aggressiiviset otteet akateemista vapautta vastaan” ovat synnyttäneet entistä kovempaa kritiikkiä Israelia ja sen Amerikassa asuvia juutalaisia tukijoita vastaan. Käytännössä juutalaiset miljardöörit ovat osoittaneet tänä syksynä kaikille opiskelijoille, että jokainen juutalaisiin liitetty rahan, korruption, rodullisen ylivertaisuusajattelun ja poliittisen manipulaation stereotypia pohjautuvat sataprosenttisesti todellisuuteen.

Valkoisiin kohdistuva viha käy juutalaisille, Israel-kritiikki ei

Finanssialan juutalaisten ohella esimerkiksi rikollisen lääkeyhtiö Pfizerin juutalainen toimitusjohtaja Albert Bourla on FT:n mukaan kampanjoinut samasta syystä yliopistojen sananvapautta vastaan. Mukana yhteisessä rahamiesten sionistisessa rintamassa on myös kosmetiikkaimperiumistaan tunnettu Juutalaisten maailmankongressin johtaja Ronald Lauder.

Kaiken kaikkiaan tapahtumaketju on osoittanut jälleen, kuinka vahvasti juutalainen lobby kontrolloi Yhdysvaltojen tärkeimpiä instituutioita pankkisektorista ja koronkiskonnasta ammentamansa taloudellisen vallan voimin.

Monet amerikkalaiset konservatiivit ovatkin viime aikoina havahtuneet siihen, että heidän ”liittolaisinaan” pitämänsä juutalaiset eivät ole koskaan painostaneet yliopistoja kostoksi antivalkoisen ja ydinperhevastaisen kulttuurimarxistipropagandan levittämisestä. Juutalaisvastaisuus esimerkiksi nuorten republikaanien riveissä on kasvanut sitä mukaa, kun yhä useampi heistä on huomannut, että juutalainen lobby tahtoo tuhota yliopistoilla esiintyvän Israel-kritiikin samalla, kun antivalkoinen ”kriittinen rotuteoria” saa juutalaisilta edelleen vankan tuen ”sananvapauden” ja ”ihmisoikeuksien” nimissä.

Lue myös: Syyttäjä vaatii tunnetulta juutalaismiljardööriltä kaikki tiedot pedofiili-Epsteinistä

Lähde: Financial Times

Albert Bourla Bill Ackman Gaza Harvard Israel Jeffrey Epstein Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen media Juutalainen rasismi Juutalainen ylivalta Juutalaiset sotarikokset Juutalaisomisteiset pankit Juutalaisten maailmankongressi Korko-orjuus Koronkiskonta Korruptio Kriittinen rotuteoria Lahjonta Marc Rowan Mossad Palestiina Pedofilia Pfizer Ronald Lauder Sananvapaus Sionismi Talous Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Maailman huomion keskittyessä Gazan ennennäkemättömään teurastukseen on juutalaisvaltio koventanut sorto-otteitaan myös Länsirannalla, jossa palestiinalais-alkuperäisväestöä ajetaan yhä rajummin ottein pois asumasijoiltaan uusien siirtokuntalaisten tieltä. Juutalainen ei nähtävästi voi mitenkään hillitä sortovaistoaan.

  • TRBL

   Vastaa

   Esimerkki miehittäjä-asuttajaperheestä.
   Videossa käsitellään artikkelia israelilaisesta naisesta perheineen, jossa ilmenee näiden sisäänmuutajien eli maanryöstäjien tietoisesti pahat aikeet.
   Kun puhutaan niistä, Israelin vangitsemiin ja tappamiin verrattuna, muutamista Hamasin ottamista panttivangeista on aina syytä muistaa että nämä ovat täysin tietoisesti ryöstäneet ja asuttaneet maat ja ainoastaan sotilaallinen katukuva ja muuritus yms. on pitänyt heidän asumisensa suhteellisessa ”rauhassa”, koska minkäänlainen vastarinta ei ole ollut mahdollista. Joka ikinen israelilainen sisäänmuuttaja on toiminut, omien itsekkäiden motiivien lisäksi, myös suuren mafian etujen ja päämäärien toimijana. Eli on osa rikollisjärjestöä jota kutsutaan valtioksi siellä.
   Vain alkuperäisväestöön kuuluva voi olla syytön ja pakotettu toimimaan kuten toimii.

   https://youtu.be/nx1o2MTEwWg

   • Plääh

    Vastaa

    Suomen media ja poliitikot julistivat totuutena kauhupropagandaa Hamasin panttivangeista. Oli uka raiskauksia ja lastentappamisia. Kuitenkin sitten panttivankeja eli naisia ja lapsia on vapautettu. Kaikki propaganda oli suoraan Israelilta, joka on sen turvin aloittanut kansanmurhan

 • Suuri tuntematon

  Vastaa

  Pankki laskee korkovelkarahaa. Yritykset tekevät. Koulut indoktronoivat. Poliitikot puhuvat. Lehdet kirjoittavat. Tutkimukset selittelevät. Sotilaat tappavat. Hollywood kertoo. Kaikki menee juuri niin kuin se menee ja kansa saa seuraavana päivänä lukea lehdistä, kirjoista ja TV:stä miten se meni ja miksi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen on syvältä. Palaan asiaan paremmalla ajalla.

 • Dupont

  Vastaa

  ”Uutinen” on täyttä valhetta. Kyse oli siitä, että muutamat yliopistot kieltäytyivät tuomitsemasta Hamas-kannattajien tuhovaatimuksia juutalaisia kohtaan, jolloin yliopistot menettivät satoja miljoonia rahoitustaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi