Sodomiittien Pride-penkki sytytettiin palamaan Lempäälässä

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Lempäälässä valtamedian ylistämä ”nuorten määräämä Pride-penkki” sytytettiin tuleen pian sen maalaamisen jälkeen.

Homolobbarit olivat maalanneet puiston penkin sateenkaaren väreihin, mikä ei ilahduttanut paikallisia. Penkin tuleen sytyttäneen anonyymin kansalaisen tempaus sai huomattavasti näkyvyyttä valtamediassa ja voi inspiroida vastaavaa aktivismia myös muissa Suomen kaupungeissa.

Lempäälän henkilöstöjohtaja Auli Nevantie totesi myös medialle, että tempauksen vuoksi tulevan Pride-piknikin turvatoimia on syytä tiukentaa. Nevantien haastattelusta kävi ilmi, että hän lobbaa homoideologiaa erityisen mielellään nuorisolle.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: partisaani_toimitus@protonmail.com

Lähde: Ilta-Sanomat

Aktivismi Auli Nevantie Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi Lempäälä LGBT Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Suora toiminta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kiitettävää toimintaa, joskin yleisen turvallisuuden kannalta voisi olla parempi spreijata penkki maalilla. Tuli voi helposti lähteä leviämään.

  • Jussiboy

   Vastaa

   Voi kettu kuinka pikkupoikamaista toimintaa. Kasvakaa jo aikuisiksi.

   • Suomalainen mies

    Vastaa

    Siinä taas yksi tolvana, joka ei tiedä mistä puhuu.

    Taistelu rappion leviämistä vastaan on juurikin sitä aikuismaista toimintaa. Yksi aikuisen velvollisuuksista on pitää huoli siitä, ettei asiat pääse muuttumaan huonommiksi.

    • Jussiboy

     Vastaa

     Mikä rappio täällä nyt leviää, en ole huomannut mitään. Elämä jatkuu kuin ennenkin, suvaitsevaisesti ja tasa-arvoisesti. Tällä viikolla täytyykin osallistua meidän paikkakunnalla pride-kulkueeseen ja sateenkaarimessuun. Ja sitten heinäkuussa herättäjänjuhlille Joensuussa. Se on aikuismaista toimintaa, eikä mikään vandalismi ja sillä kehuminen.

     • Suomalainen mies

      ”Mikä rappio täällä nyt leviää, en ole huomannut mitään.”

      Et tietenkään ole huomannut koska olet osa rappiota.

      Jos homot ja sukupuolisekoilijat eivät koittaisi aivopestä lapsia ja alle 18-vuotiaita eivätkä tuputtaisi saastaista rappioelämäntapaansa meille tavallisille, terveille ja luonnollisille ihmisille, ei minulla eikä varmaankaan monilla muillakaan olisi niin vahvaa vihaa, inhoa ja vastustusta heitä kohtaan.

      Luonnonoikkujen (homot) ja luonnottomuuksien (sukupuolisekoilijat) tulee mennä takaisin kaappeihinsa ja pysyä siellä, sillä terveessä yhteiskunnassa he kuuluvat sinne, eikä heillä todellakaan ole mitään aihetta ylpeyteen.

     • Konservatiivi

      Aikuismaista pridetystä? Ellette käänny ja tule niin kuin lapset, ette suinkaan tule sisälle taivaan valtakuntaan.

     • Julli

      Duodecimin Terveyskirjastosta voi lukea tarkemmin muun muassa ruumiinkuvahäiriöstä.

      https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00364

      Artikkelissa todetaan muun muassa seuraavat asiat:

      ”Dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä kärsivä henkilö on vakuuttunut oman ulkonäkönsä epämuotoisuudesta, viallisuudesta tai rumuudesta. Epäily omaan ulkonäköön liittyvästä poikkeamasta voi liittyä mihin ruumiinosaan tahansa; useimmiten kyseessä on kuitenkin jokin ulospäin näkyvä ruumiinosa”.

      ”Oletettavasti ruumiinkuvan häiriön taustalla on erilaisia itsetuntoon ja itsekuvaan liittyviä ongelmia. Tämän vuoksi osa ruumiinkuvan häiriöstä kärsivistä voi hyötyä erilaisista psykoterapioista, lähinnä psykodynaamisesta tai kognitiivisesta psykoterapiasta. Tämän vuoksi ruumiinkuvan häiriöistä kärsivän kannattaa aina hakeutua lähiviikkojen tai ‑kuukausien kuluessa psykiatrin tai psykoterapeutin puheille”.

      Toisin sanoen, lääkäreiden mukaan tyytymättömyys omaan kehoon on jonkin asteinen mielenterveyden ongelma, kun sen hoitoon suositellaan mielenterveydellisiä hoitokeinoja.

      Ainakin minusta tyytymättömyys omaan sukupuoleen on kertaluokkaa suurempi ongelma kuin tyytymättömyys esimerkiksi omiin korviin tai nenään. Kun nämä pienemmät tyytymättömyydet luokitellaan mielenterveydellisiksi ongelmiksi, niin lienee selvä, että tyytymättömyys omaan sukupuoleen on selkeä osoitus mielen sairaudesta.

      Priden arvot edistävät ja normalisoivat mielenterveydelliset ongelmat ja ‑sairaudet valtavirraksi. Mielenterveydelliset ongelmat ja ‑sairaudet eivät ole positiivisia asioita, päinvastoin. Sairauksien ynnä muiden epäluonnollisuuksien ihannointi on haitallista sekä yksilölle että koko yhteiskunnalle.

   • 14 words

    Vastaa

    Jos emme taistele sionismia ja rappiokulttuuria vastaan niin valkosten lasten tulevaisuus on mennyttä

 • Salomon

  Vastaa

  Turvatoimia on syytä tiukentaa..? Tankki, helikopteri tarkka- ampujia, mossad? Mitä? No yksi asia on selvää, sinä maksat

  • GLGL

   Vastaa

   Totisesti jokaisen perheen on syytä tiukentaa turvatoimia pitääkseen lapsensa mahdollisimman kaukana noista pride-tapahtumista. 

   Pridessä kyse ei ole mistään suvaitsevaisuuden lisäämisestä, vaan puhtaasta vallan hankkimisesta. Oman seksuaalisuutensa kanssa suurissa vaikeuksissa olevat on valjastettu (sic) sen vallanhankinnan hyödyllisiksi idiooteiksi.

 • Teemu

  Vastaa

  Ihme että mätämediat eivät vaikene näistä täysin. Asiasta uutisointi on vastoin heidän agendaansa.

 • Eikka

  Vastaa

  Nuo sateenkaariviritelmät pitäisi lailla kieltää, pelkkää pedofilian ja muiden perversioiden levittämistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa kansalaisaktivismia, pride-mädätys pois julkiselta paikalta!

  • Tyrsky

   Vastaa

   Arvostan isänmaallisuutta, kannatan kansallismielisyyttä, vierastan vasemmistolaisuutta, vihaan vandalismia enkä pätkääkään kunnioita sellaisia pellejä, jotka omaksuvat äärivasemmistolaisten toimintatavat ja kehuvat anarkistisiin tempauksiin sortuneita. 

   Nuoret, varokaa trolleja! Teette vain kiusaa itsellenne ja niille arvoille, joita kuvittelette edistävänne. Hyviä arvoja on. Toimikaa niiden mukaisesti, älkää niiden vastaisesti.

   • Nationalisti

    Vastaa

    ”Hyviä arvoja on”, kannatat siis julkisen tilan pride-mädätystä, jos mielestäsi tuota näkymää ei saisi poistaa kaduilta.
    Sellaiset ”kansallismieliset” homolobby-arvot siellä.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Polttaminen ei ollut aivan loppuun asti ajateltu keino. Olisivat ensin hioneet rappiosaastan pois ja sitten maalanneet penkin vaikkapa sinivalkoisin värein.

  • Zatan Ihrahimovitsi

   Vastaa

   Taitaisi ehtiä poliisit paikalle? Ja siellähän on nykyään paljon taposlaisia, ja oikeiulaitoksessa demlalaisia, joten olisivat tekijät rankaistu rankimman mukaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  lol

 • Julli

  Vastaa

  Hyvän mielen uutinen. 😃

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Entä jos tekisi vääriä pride-maalauksia jossa vaikkapa värit eri järjestyksessä tai sellaisia sävyjä joita ”oikeassa” ei ole. Tai sitten liimaisi/valmiilla sapluunalla maalaisi sirppi ja vasara-symbolin sopivaan kohtaan?

  • TT

   Vastaa

   Hakaristi toimii aina.

 • Känkkä

  Vastaa

  Ihan sama tuollaiset penkit on polttaa, eihän noissa kehtaa kukaan istua. Aikoinaan sateenkaarilippu tarkoitti itsenäisen Tiibetin kannattamista, sitten tuli tämä yksi vasemmiston syvästi rakastama ryhmä ja kaikki muuttui.

  Tiibetiin liittyessään lippu kuvastaa Manjushria, joka kantaa oikeudenmukaisuuden sateenkaarimiekkaa. Niin se vaan vasemmisto harjoittaa kulttuurista omimista, eikä siitä tee YLE juttuja ollenkaan.

 • Jupi

  Vastaa

  Sinivalkoiseksi kuin maalaa niin lupaan istua alas

 • Tapiola

  Vastaa

  Nythän tuo penkki on täydellinen, kun siinä on keskellä hallitseva Black Lies Matter elementti. Penkin jalat on valkoiset, koska niiden tehtävä on polvistua ja kantaa kaikki paska niskassaan,

 • juha II

  Vastaa

  Penkillä vain ovat homot harjoittaneet kuumaa ja kaunista rakkautta. Sehän on nyt muutenkin aivan julkinen ”toimitus”, joka ei ole suinkaan paheksuttavaa eikä tuo edes poliisia paikalle. Toisin kuin Iso-Britanniassa, jossa Raamatun lukeminen ääneen kadunkulmassa aiheuttaa pommiryhmän ja panssariautojen ryntäämisen paikalle.
  Muslimithan saavat pysäyttää ruuhka-aikana pääkadun liikenteen pyllistellen siihen yhteen ja ainoaan suuntaan eli vääräuskoisille.
  Kun normaalisti vandalisoidaan muuta kaupungin omaisuutta se ei aiheuta sen kummempaa paheksuntaa, koska aivan vielä kaikkea ei ole politisoitu tai iditisioitu pyhäksi lehmäksi!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi