Antifasistit armollisia: Hyväksikäyttäjä Tuomas Tingander voidaan eheyttää feministikirjallisuudella

Kohu iski äärivasemmiston kannalta pahaan paikkaan, sillä tällä viikolla on käyty oikeutta myös Li Anderssonin henkilökohtaista ystävää ja Vasemmistoliiton pormestariehdokasta Sasu Haapasta vastaan pedofiilirikosten vuoksi.

Poliittiset viholliset

Antifasistiset aktivistit Tuomas Tingander, Leona Kotilainen ja Dimitri Ollikainen.

Suomen äärivasemmistoa on tällä viikolla puhuttanut Partisaanin uutissarja tamperelaisesta Tuomas Tinganderista, josta on tullut kotikaupunkinsa näkyvin ”antifasisti”. Paljastimme keskiviikkona, että Tinganderia on syytetty liikkumisrajoitteisen alaikäisen raiskauksesta. Lisäksi hän on saanut tuomioita useisiin naisiin kohdistuneista väkivalta‑, petos- ja kiristysrikoksista.

Keskiviikkoisessa uutistekstissämme ennustimme, että paljastukset Tinganderin rumasta rikoshistoriasta tulisivat merkitsemään hänen aktivistiuransa loppua, koska äärivasemmisto painottaa ”feministisiä”, ”tasa-arvoisia” ja ”sorron vastaisia” arvoja. Ennusteemme osoittautui kuitenkin virheelliseksi, koska olimme liian optimistisia äärivasemmiston arvopohjan suhteen.

Vaikka suurin osa Tinganderia koskevasta keskustelusta käydään epäilemättä kulissien takana, ovat monet aktiiviset äärivasemmistolaiset kommentoineet tapausta myös julkisesti Twitterissä. Intersektionaaliset feministit ja antifasistit ovat toivottaneet Tinganderille ”voimia myrskynsilmään” ja syyttäneet tätä kritisoivia ihmisiä hurskastelusta. Kukapa ei olisi joskus raiskannut alaikäistä, uhkaillut raiskauksen uhria jengiläisten kostolla, potkinut ja kuristanut tuntemattomia naisia sekä pakottanut naisuhreja ottamaan kymmenien tuhansien eurojen edestä pikavippejä puolestaan? Pikkujuttuja!

Tuomas Tingander osoittamassa mieltä ”fasismia” vastaan Tampereella.
Sasu Haapanen osoittamassa mieltä ”fasismia” vastaan Turussa.

Vasemmistopedofiili tällä viikolla oikeudessa

Kohu iski äärivasemmiston kannalta pahaan paikkaan, sillä tällä viikolla on käyty oikeutta myös opetusministeri Li Anderssonin henkilökohtaista ystävää ja Vasemmistoliiton pormestariehdokasta Sasu Haapasta vastaan pedofiilirikosten vuoksi. Tinganderin taustojen penkominen on nyt joukkoistettu, mikä on synnyttänyt mielenkiintoisia löytöjä. Hiukan sen jälkeen kun hän työnsi peniksensä liikkumisrajoitteisen alaikäisen suuhun, Tingander syytti Twitterissä Perussuomalaisia raiskaajapuolueeksi.

Alkuperäisessä Tingander-uutisessamme mainitut Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikainen ja Varisverkoston Leona Kotilainen kommentoivat kohua eilen Twitterissä. Kotilainen antoi tekstissään ymmärtää, ettei syyllinen Tinganderin perversseihin rikoksiin ole varsinaisesti Tingander itse vaan ”patriarkaatti” ja kaikki miehet kollektiivisesti.

”Miehet, teidän on puututtava sekä toistenne että omaan ongelmalliseen toimintaan. Ei ole ainoastaan meidän muiden asia kitkeä teidän patriarkaalista käytöstänne. Me muut toimimme, koska olemme siihenkin tottuneet, mutta: kantakaa miehet vastuunne ja kohdatkaa seuraukset,” Kotilainen julisti. Hän ei kuitenkaan ilmoittanut katkaisevansa välejään Tinganderiin.

Lähde: Pirkanmaan käräjäoikeus.

”Kikkelikuva”-Ollikainen: Tinganderia ei suljeta antifasistiyhteisön ulkopuolelle

Vieläkin hämmentävämpiä kommentteja esitti Ollikainen, joka on tehnyt Tinganderin kanssa yhteistyössä poliittisia videoita. Myös Ollikainen syytti ”patriarkaattia” ja muita miehiä Tinganderin rikoksista. Ollikainen teki lisäksi erittäin selväksi, että hän ei aio sulkea Tinganderia antifasistisen yhteisön ulkopuolelle:

”Mua kiinnostaa enemmän se, että mitä Tuomas tekee tästä eteenpäin, ja se nähdäkseni vaatii häneltä paljon töitä. Mua kiinnostaa myös mitä muut jäbät tekee – pyritäänkö me ulkoistamaan tämä ongelma Tuomakseen vai yritetäänkö me tosissaan purkaa seksistisiä käyttäytymismalleja?

”Tällaisessa tapauksessa on helppo sivuuttaa aikaisempien #metoo-tapausten keskeinen opetus eli se, miten normalisoitua ja yleistä patriarkaaliset ja sortavat käyttäytymismallit sekä sen myötä myös kaikenlainen seksuaalinen hyväksikäyttö on.

”Mä uskon, että Tuomaksella on kaikki mahdollisuudet kehittyä tässä suhteessa, koska huomaamattaan seksistisiä käyttäytymismalleja toistelleen Tuomaksen lisäksi myös tunnen Tuomaksen, joka ruoski itseään vielä kuukauden päästä siitä, että oli mennyt väärinsukupuolittamaan yhden henkilön, eikä ollut nopeasti ohimenneessä tilanteessa osannut kunnolla pahoitella töhöilyään.”

Kuten eilisestä haastattelustamme voit lukea, Tingander syyttää edelleen useita uhrejaan valehtelusta eikä ole muutenkaan osoittanut katumusta juuri muusta kuin kiinni jäämisestä. Liikuntarajoitteisen alaikäisen suuhun tunkeutumista enemmän Tingander on Ollikaisen kirjoituksen perusteella katunut satunnaisen transun ”väärinsukupuolittamista”, koska kyseessä on äärivasemmistolaisten standardien mukaan pahin mahdollinen etikettivirhe.

Voiko tämä kirja estää Tinganderia raiskaamasta, pahoinpitelemästä, uhkailemasta ja huijaamasta naisia tulevaisuudessa?

Äärivasemmistolainen eheytyshoito

Ollikainen uskoo, että Tingander voidaan eheyttää käskemällä häntä lukemaan mustaa feminististä kirjallisuutta. ”Eli itse toivon, että Tuomas ottaa tämän vakavasti, ja aloittaa näiden asioiden työstämisen. Bell Hooksin ’Mies tahtoo muuttua’ ‑kirjan on moni kokenut hyväksi lähtöpisteeksi, ja itsekin sitä suosittelen,” Ollikainen opastaa. ”Bell Hooks” eli Gloria Watkins on hiljattain kuollut musta rasisti ja feministiaktivisti, joka on kirjoittanut ”haaveilevansa satunnaisen valkoisen miehen murhasta”. Watkinsin tuotanto on eittämättä parasta lääkettä väkivaltaisista impulsseistaan tunnetulle Tinganderille… tai sitten ei.

Ollikaisen reseptiä on itse asiassa kokeiltu jo aiemmin, kuten uutisessamme ”Suomen antifasistien tukema lehti lakkautetaan raiskauskohun vuoksi” todettiin. Kaksi vuotta sitten pohjoisamerikkalaisen Commune-nimisen äärivasemmistolaisen lehden rotumuukalaistoimittaja Shyam P. Khanna raiskasi aatesisarensa Jessica Ravenin. Äärivasemmisto pyrki painamaan raiskauksen villaisella ja ryhtyi eheyttämään Khannaa ideologisella kirjallisuudella. Luettuaan neljä Ravenin valitsemaa feminististä esseetä Khanna kuitenkin raiskasi naisen uudelleen.

Commune-lehdellä oli siteet myös Suomeen Varisverkoston perustajajäsen Mikael Brunilan kautta. Brunilan pitkäaikainen ystävä Li Andersson osoitti vastaavaa avomielisyyttä vuosi sitten, kun Vasemmistoliiton ”Pride-upseeri” Juho Pylvänäinen jäi kiinni naisiin kohdistuneesta sarja-ahdistelusta. Kun Pylvänäinen kirjoitti ”katuvasti” seksuaalirikoksistaan Facebookiin, vastasi Andersson viestiin sydän- ja halaushymiöillä – kaikki synnit oli annettu heti anteeksi. Vasemmistoliitto ilmoitti Pylvänäiselle, että tämä saa osallistua vaaleihin puolueen listoilta seksuaalirikoksista huolimatta. 

Sama kaava toistuu siis uudelleen ja uudelleen. Kaikista viime vuosina esiin tulleista rikoksista huolimatta Suomen äärivasemmisto tulee vastaisuudessakin esiintymään moraalisten hyveiden majakkana ja korkeimpana tuomarina. Äärivasemmisto jatkaa ”valkoisen patriarkaatin” syyttelyä ”raiskauskulttuurin” ylläpitämisestä. Äärivasemmisto jatkaa nuorten naisten houkuttelua riveihinsä vannomalla kovaan ääneen ”feminismin” nimiin. Nuoria värvättyjä ovat ottamassa innolla vastaan Tinganderin, Pylvänäisen ja Haapasen kaltaiset aktivistit.

Lähteet: Suomen Uutiset, Gloria Watkins, Twitter (1, 2, 3)

Äärivasemmisto Antifa Commune Dimitri Ollikainen Feminismi Gloria Watkins Homolobby Juho Pylvänäinen Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapsenraiskaus Lasten seksualisointi Leona Kotilainen LGBT Li Andersson Mikael Brunila Pakottaminen seksuaaliseen tekoon Pedofilia Pirre Hytönen Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sasu Haapanen Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Siili Wesolowski Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Transut Tuomas Tingander Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Toimiikohan

  Vastaa

  Toimiikohan noi eheytyshoidot myös homoihin? Voiko homoudesta parastua?

  • Nimetön

   Vastaa

   Parhaitten eheytyshoidot onnistuvat oksasaksilla vaikka sitä ei maassamme virallisesti tunnustetakaan.

  • Wulf Gang

   Vastaa

   googleta amadeus oilinki

 • Eikka

  Vastaa

  Toivottavasti nämä vasemmistolaiset pervot päätyisivät kärsimään tuomionsa vankilan normiosastolla.

 • Martti Korhonen

  Vastaa

  ”Miehet, teidän on puututtava sekä toistenne että omaan ongelmalliseen toimintaan. Ei ole ainoastaan meidän muiden asia kitkeä teidän patriarkaalista käytöstänne. Me muut toimimme, koska olemme siihenkin tottuneet, mutta: kantakaa miehet vastuunne ja kohdatkaa seuraukset,” Kotilainen julisti.

  Maahamme haalittujen miesten patriarkaaliseen käytökseen on yritetty puuttua kymmeniä ja satoja kertoja, mutta millaisin tuloksin? Viranomaiset ovat vähätelleet asioita, jopa salanneet tehtyjä rikoksia ja uhrien itsemurhia. Patriarkaaliseen käytökseen puuttunutta on pahimmillaan syytelty kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. 

  Mitä Kotilaisen julistuksessa tarkoittaa ”me muut toimimme”? Tietääkseni juuri ”muut” eivät toimi tietyn väen tekemien raiskauksien ehkäisemiseksi.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Kas kun ei syytetty natseja tapahtuneesta!

 • Kapinatyöläisen lukeminen on kuin ottaisi kakkoseen

  Vastaa

  Muistan ihan muutama vuosi sitten lukeneeni anarkistien sivuilta kuinka aiemminkin oli käynyt niin että anarkisti oli jäänyt kiinni raiskauksesta ja rangaistuksena hän joutui lukemaan anarkistin kirjoittaman kirjan.

  Nauroin jo silloin mielessäni että onko anarkistien kirjoittamat kirjat tosiaan niin ankeata luettavaa että se itsessään riittää jo raiskaajan rankaisemiseksi eikä muuta tarvitse tehdä. 😀

  • Ukki Väinämöinen

   Vastaa

   Totta minusta kysymyksessä on ihmisoikeussopimusten vastainen epäinhimillinen rangaistus jos joutuu noite teoksia lukemaan.

 • TT

  Vastaa

  Vasemmiston maailma on totaalisesti perversoitunut. Kun toiminta-alueena oli oman kansan työväestö ja sen olojen parantaminen, vasemmistossa oli vielä selväjärkisyyttä. Nyt tämä tehtävä on siirtynyt ”äärioikeistolle” esimerkiksi SML:n tapaisille liikkeille. Ainoastaan nämä ymmärtävät vastustaa globalismia tai kulttuurimarxismia tai sellaista identiteettipolitiikka, joka puuhastelee lähinnä vain vähemmistöjen eli mamujen, rotumuukalaisten ja perverssien seksuaalivähemmistöjen aseman parantamiseksi ja jättää valkoisen työväestön edut kokonaan huomiotta. 

  Terve näkemys on se, että jos valkoisen työväestön oloja parannetaan, niin samalla myös marginaalisen porukan asema paranee esimerkiksi sen vuoksi, että saavat työstä kohtuullista palkkaa, jolla tulee vaivatta toimeen ja yhteiskunta pysy vakaana, kun enemmistön moraaliset arvot ovat terveitä. Tämä on myös vähemmistöjen etu. Sen sijaan jos päähuomio kiinnitetään vähemmistöjen perversioiden normalisoimisen ja niiden pakkotuputtamiseen kaikille, niin yhteiskunta romahtaa. Vääristyneen fokuksen vuoksi nykyvasemmisto houkuttelee lähinnä perverssejä ja sairaita luonteita, jotka oikeassa maailmassa kuuluisivat hoitoon tai telkien taakse. 

  Taustalla voi nähdä kansainvälisten juutalaisten intressit ja juonittelut, joilla tuhotaan valkoisten kansojen yhteiskunnat ja työväenliike. Juutalaiset ovat kehittäneet kommunismin, joka on kansoja kapinaan villitsevä työväenliike, joka lopulta johtaa yksipuoluevaltaan ja totalitarismiin. Juutalaiset ovat kehittäneet myös uusliberalismin tai uuskonservatismin, jotka ovat avoimesti kansallisen työväenliikkeen vastaisia ja vaativat kansojen sekoittamista ja rajojen avaamista halvalle ulkomaiselle työvoimalle.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kertoo paljon Ollikaisestakin, kun edelleen löytyy ymmärrystä Tuomasta kohtaan, sellaiset arvot siellä sitten.
  Normaali mies ei pyörisi tuollaisen kanssa enää missään samoissa porukoissa.

  ” Tingander on Ollikaisen kirjoituksen perusteella katunut satunnaisen transun ”väärinsukupuolittamista”, koska kyseessä on äärivasemmistolaisten standardien mukaan pahin mahdollinen etikettivirhe.”
  Nämä ovat todella sekaisin, jos näistä jotain saa, niin ainakin julkista huumoria.

 • GNLS

  Vastaa

  Huikeeta seurata tätä kommareiden esiin marssittamaa kaksoismoralisointia.
  Puhuu ja signaloi mustan valkoiseksi, sori punaiseksi.
  Vanha sanonta, ennemmin taivas repeää kuin huora häpeää, on aika sopiva tähän kohtaan.
  Itse henkilökohtaisesti pidän tästä vaihtoehdosta, siis että pedofiilit ja raiskaajat saavat jatkaa tuossa joukossa sakeassa. Ei kai varis toisen variksen silmää noki.
  Vassarit jatkavat kyntämistä syvissä ja synkissä vesissä.
  Sääliksi vaan käy niitä viattomia uhreja jotka tuohon kommareiden raiskari/pedariporukkaan päätyvät.
  Toinen vanha sanonta tähän loppuun, niin makaa kuin petaa.
  Vai miten se meni?

  Ei muutaku leukaa rintaan kommarit ja uusia kausteja kohden.
  Partisaanin lukijakunta kiittää ainakin.

 • Kulta älä lyö enää

  Vastaa

  Olen kyllä kohdannut ilmiön, että nainen jää perheväkivallasta kärsivään suhteeseen, mutta en tiennyt että sama ilmiö voi esiintyä kollektiivisesti. Kuvittelevatko nuo ymmärtäjät ehkäpä, että he eivät saa hylätä ystäväänsä nyt, kun hän tarvitsee tukea ja rakkautta? 

  Lisäksi on mielenkiintoinen teoria, että tuollaista käytöstä voisi korjata lukemalla jonkin kirjan. Mihin enää tarvitaan erilaisia rangaistusmuotoja, kun rikollisille voisi vain antaa sopivaa luettavaa?

  Toivotan onnea vasemmistoaktiiveille valitsemallanne tiellä.

 • Salomon

  Vastaa

  Mitä perverssimpi oire, siitä perverssimpi ”hoito”. Toi touhu on suoraan verrattavissa paranoidin skitsofreenikon päivä askareisiin

 • PlösönössöSkootterinkuljettaja

  Vastaa

  Raamikas alfauros nääsvillesta ottaa väkisin ei väsyttämällä.

 • Sadtifa

  Vastaa

  Lapsenkasvoinen raiskaaja, transulta näyttävä jättiläisnainen ja työtön läski menivät baariin, mitä tapahtui?

 • Julli

  Vastaa

  Päivän vitsi.

  Miettikää, miten näiden arvojen takana seisovat toimisivat, jos nyt olisivat sotivassa Ukrainassa?

  Ajatelkaa vielä lisäksi, että eduskunnassa on vähintään noin 36 samoin ajattelevaa edustajaa.

  Rauhan aika totisesti löyhentää moraalia ja mielen sairaudet (🏳️‍🌈❤️💚) pääsevät valloilleen.

 • juha II

  Vastaa

  Eikös kaikki ”ehyttäminen” ole kiellettyä?
  Ai, niin. Tämähän on se ”eri aisia”!!!

 • Politischer Soldat

  Vastaa

  Aikoinaan SKP:n, eli siis oikeasti NKP:n rahoilla perustettu Vasemmistoliitto on täynnä ammattiperverssejä ja kaikenlaisia loisia. Työväkeä tuolla ei liene lainkaan enää? Tämä mätäpaise kerää sitten vaaleissa sosiaalielättien äänet, ja siksi sille on niin tärkeää näitä elättejä maahamme haalia, vielä entisten lisäksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi