Turun Vasemmistoliiton entinen pormestariehdokas Sasu Haapanen pedofiilikäräjillä torstaina

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa alkoi torstaina oikeudenkäynti Vasemmistoliiton pormestariehdokas Sasu Haapasta vastaan. Häntä syytetään alaikäisten salakuvaamisesta koulun liikuntasalin suihkutilassa, eli kansanomaisemmin ilmaistuna pedofiliasta.

Poliittiset viholliset

Sasu Haapanen puhumassa Turku ilman natseja -tapahtumassa. Kuva: Proletaarit.

Haapanen oli yhdessä naisystävänsä kanssa kerännyt alastomista lapsista kuvia tietokoneelleen. Koulussa työskennellyt Haapasen naisystävä oli salakuvannut lapsia ja toimittanut kuvat Haapaselle.

Poliisi on kertonut, että salakuvaamista koskeva rikosepäily tuli poliisin tietoon toisen rikosepäilyn tutkinnan yhteydessä. Molempien syytettyjen osalta rikosnimikkeinä ovat törkeä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittäminen ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Lisäksi Haapasta syytetään myös sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Vasemmistopiirien seksuaalirikollisuus on viime vuosina tullut yhä enemmän julkisuuteen erilaisten kohujen myötä. Esimerkiksi viime kesänä alkanut PunksToo-kohu nosti pinnalle vaietun faktan, että seksuaalinen ahdistelu näissä piireissä on enemmän normi kuin poikkeus.

Vasta keskiviikkona Partisaani paljasti tamperelaisen antifasistin Tuomas Tinganderin olleen syytteessä liikuntarajoitteisen alaikäisen tytön raiskauksesta ja kiristyksestä sekä useista naisiin kohdistuneista pahoinpitelyistä ja petoksista.

Lähde: Iltalehti

Haapanen ja Li Andersson.
Äärivasemmisto Antifa Kotimaa Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Sasu Haapanen Turku ilman natseja Uutiset Varisverkosto Vasemmistoliitto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Yhteistyössä

  Vastaa

  Mitä isot edellä sitä pienet perässä.

  Nauroin makeasti kun lueskelin tästä oikeuskäynnistä. Sitä vain mietin että kukas se kasvonsa peittänyt nainen oli? Tällaisia opettajia tulee yliopistoista meidän lapsiamme opettamaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Janna Manninen

 • Eikka

  Vastaa

  Vasemmistoliiton nimeksi sopisi paremmin pedoliitto tai pervoliitto.

 • Talonpoika

  Vastaa

  Hmmm… ehkä vasemmistolaisessa ideologiassa on jotain mikä tuo puoleensa pedofiilejä ja muita seksuaalisesti häiriintyneitä yksilöitä.

 • Tin Mie

  Vastaa

  Mahtoiko tuo Sasu Haapasen naisystävä työskennellä tämän turkulaisopettajan luokassa kouluavustajana?

  https://twitter.com/Lassukat/status/1575119619865583616?cxt=HHwWgICxzd28-dsrAAAA

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi