#PunksToo-naiset: ”Raiskattavan näköinen huora” on meidän piireissämme kehu, pedofilia yleistä

Punk-sisäpiiriläiset totesivat, että lasten ja nuorten manipulointi seksuaalisiin tekoihin on yhteisössä "yleinen käytäntö".

Rappiokulttuuri

Helsingin Sanomat (HS) julkaisi loppuviikosta laajan artikkelin #PunksToo-ilmiön taustalla vaikuttavasta raiskaus- ja pedofiliakulttuurista. Suomalaisen äärivasemmiston suosikkialakulttuuri on HS:n selvityksen mukaan täynnä päihderiippuvaisia seksuaalisia saalistajia, mikä ei toki yllätä kansallismielistä lukijaa lainkaan.

”Punkiin liitetään yleensä sellaisia arvoja, kuten tasa-arvo, antifasismi, antirasismi ja syrjinnän ja auktoriteettien vastustaminen. Moni on hakeutunut yhteisöön päästäkseen ihmis- ja eläinoikeuksia puolustavien, kulutuskulttuuria kritisoivien samanmielisten joukkoon,” HS aloittaa, mutta jatkaakin: ”Tosiasiassa monesti punkpiireissä on kyse ryyppäämisestä, narkkaamisesta ja toisten nokittelusta.”

HS:n haastattelemat punk-sisäpiiriläiset totesivat, että lasten ja nuorten manipulointi seksuaalisiin tekoihin on yhteisössä ”yleinen käytäntö”, ”systemaattista”, ”kummallisen yleisesti hyväksyttyä” ja ”täysin kaikkien tiedossa”. Tähän asti äärivasemmisto on kuitenkin onnistunut pitämään kulissinsa pystyssä valtamedian suuntaan. #PunksToo kuitenkin kaatoi kulissit.

Naisen raiskaama anarkisti syyttää ”valkoisia cis-heteromiehiä”

Lehti haastatteli muun muassa salanimellä ”Mikko” esiintynyttä äärivasemmistolaista, joka kertoi joutuneensa jo 15-vuotiaana ”häntä huomattavasti vanhemman” punkkarinaisen raiskaamaksi.

Raiskaajansa naissukupuolesta huolimatta kulttuurimarxisti-”Mikko” syyttää oman yhteisönsä sijaan ilmiöstä ”suomalaisia valkoisia cis-heteromiehiä”. Äärivasemmiston jargonissa ”cis” tarkoittaa ihmisiä, jotka eivät ole transuja. Mielenkiintoista kyllä, eräs pahamaineisimmista #PunksToo-saalistajista on äärivasemmistolainen transu Luisa-Claudia Sovijärvi.

Toisen HS:n haastatteleman kulttuurimarxistin mukaan punkkarit ”kehuvat” naisia ”raiskattavan näköisiksi huoriksi”, minkä lisäksi naistenhakkaaminen on piireissä yleistä.

Artikkeli summataan synkin sanoin: ”Läähätys, ruinaus, ahdistelu ja väkivallalla uhkailu, kuten fantasiat pään irti repimisestä, vatsaan puukottamisesta ja raiskauksista olivat tuiki tavallisia. Kaverit joutuivat raiskatuiksi kiertueilla tai hakatuiksi parisuhteissaan. ’Ja tämä kaikki oli siis ihan normaalia.’ ”

Lähde: Helsingin Sanomat

Äärivasemmisto Anarkismi Huumausainerikos Huumeet Joukkoraiskaus Kotimaa Kulttuurimarxismi Pedofilia Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Törkeä raiskaus Transut Valkoisiin kohdistuva rasismi Valtamedia Vasemmisto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ei mitenkään yllätä tämä, näkeehän sen noista punkkareista jo päälle päin, että vakavia elämänhallintaan ja päihteisiin liittyviä ongelmia on paljon.
  Ilmeisesti samoja naisia hakeutuu uudestaan ja uudestaan samoihin tapahtumiin, vaikka tuollaisia tekoja on tapahtunut näemmä jo kauan. Eikö omaa järkeä ole edes tuon vertaa, että miettisi kannattaako tuollaiseen seuraan hakeutua jatkuvasti, kun tiedossa näyttää olevan mitä sisäpiirissä tapahtuu?

 • Normi(ko?)

  Vastaa

  Tämä antaa raamit Li Anderssonin lausunnolle ”vasemmiston väkivalta on vaan niin paljon parempaa”. Kyse ei siis liene paremmasta väkivallasta vaan siitä että väkivaltaa pidetään vasemmiston piireissä normaalina. Jolloin se ei liene väkivaltaa laisinkaan tai jos on, niin hyvin lievää sellaista.

  Tämä luo kysymyksen siitä että jos kerran Li Anderssonin mielestä tämä vasemmiston väkivalta on parempaa, mitä Li tietää siitä? Ja onko se ollut osa tätä saalistajarengasta? Eli, käyttänyt nuorempia hyväkseen ollakseen osa vasemmisto-liikkeen omaa kulttia ja/tai kulttuuria?

 • Häiriintynyt Ylen uutis toimitus

  Vastaa

  Ylen tv uutis journalismi alkaa olemaan aika häiriintynyttä

  he kaivavat aina jotain ääri oikeisto rikos juttua nyt norjasta

  KUN monikulttuuri mustat tekevät samaan aikaan suomessa jotain vakavia rikoksia
  jotenkin harhauttaakseen aiheesta mistä he YLE eivät uutisoi kirveelläkään TV UUTISISSA
  Eli jättävät kertomatta mustien miesten jalkapalloilijoiden raiskauksista suomessa
  SIIS KOKONAAN YLEN TV UUTISISSA
  Esim juuri tänään klo 9.00

 • Häiriintynyt Ylen uutis toimitus

  Vastaa

  eli kun monikulttuurit YLEN LEMMIKIT tekevät vakavia rikoksia meitä kohtaan
  Yle ei uutisoikaan siitä
  vaan alkaa jauhamaan äärioikeiston pahuudesta
  ja he tekevät sen aina joka kerta
  siis uutis linja YLESSÄ
  Mamut raiskaa Yle uutisoi TV UUTISISSA *ei mitään..Asiasta*

  Mutta äärioikeisto Kaivetaan eetteriin vaikka väkisin juuri saman aikaan
  MIettikää kuinka läpinäkyvää tämän YLEN toiminnan tarkoitus perät ovat

 • Hankkikaa elämä

  Vastaa

  Selvö se. Mutta jos ei kaipaa moista kohtelua, niin miksi sitten pitää pyöriä moisissa piireissä?

 • Minä

  Vastaa

  Täyttää mielisairauden mitat.

 • N.N.

  Vastaa

  Ja näitä paskiaisia tuetaan sen sijaan että ajetaan.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Ompa punkskene muuttunut 80 luvun alun jälkeen ‚jolloin itse hengailin irokeesi päässä. Ryypättiin, pidettiin hauskaa aihettamalla pahennusta oudolla pukeutumisella. Niin ne ajat muuttuvat. Nyt ymmärtää miksi koko rappeuttava nuorisokulttuuri on menossa aina huonompaan. Kiitos Magneettimedian , Partisaanin ja edesmenneen Vastarinnan.

 • ms

  Vastaa

  Kuuluuhan pedofiilit seksuaaliseen mielenterveyspotilas vähemmistöön, jotka tarvitsevat suojelua pahoilta natselta.

 • unkarilaiset anukset leviävät ympyräksi

  Vastaa

  Miillä tytti tuppuraiset ja Eu Selittää sen
  että unkarissa juuri nyt ***saa**
  pridet osoittaa mieltään
  heidän houreistaan saa kuvan että nämä unkarin homot pahoinpidellään unkarin valtion toimesta hengiltä

  siis unkarissahan demokratia toimii jo tämänkin perustella

  ylen journalisti hinttarit
  saavat orkkuja ja nussivat toisaan ylen lämpiössä
  unkarilaiset anukset miellesään 

  Unkarin pääkaupungissa kymmenien tuhansien odotetaan marssivan seksuaalivähemmistöjen aseman heikentämistä vastaan – katso Budapestin tapahtumia kello 16 alkaen
  Unkari kielsi hiljattain seksuaalivähemmistöistä kertomisen esimerkiksi koulukirjoissa. Asia määriteltiin uudessa laissa, jota kutsutaan lastensuojelulaiksi.

 • Tertti

  Vastaa

  Voi sentään kuinka eksyneitä ihmisiä punk-touhuissa onkaan. Toivottavasti pääsevät normaaliin takasin vai onko mieliala lääkitys jo vienyt loputkin. Kurjia ihmiskohtaloita.

 • Nimetön

  Vastaa

  Näistä piireistä tulevat ja näitä arvoja kannattavat ihmiset ovat tällä hetkellä pääministerinä, sisäministerinä ja opetusministerinä. Kertoo kaiken Hölmölän nykytilasta.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Toivottavasti siellä ei ihan pieniä lapsia pyöri. Meinaan jos kaikki sallisivat pedofilian… Kieltää joutaisi tuollaisenaankin noilla tiedoilla. Ja ei tosiaan 80-luvulla tainnut olla tuommoista.

 • Suomipoika pohjolan

  Vastaa

  Punkstoo IG-tililtä poistettu ilmiantoja ja ylläpito pahoitellut tapahtunutta. Ennen kuulumatonta, että ”raiskaaja” ilmoittautui itse poliisille. ”Uhri” oli ilmeisesti unohtanut poistaa tykkäykset ”raiskaajan” kuvista väitetyn teon jälkeen. Ei helvetti miten aivotonta porukkaa vassarifemistit osaa olla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi