Perussuomalaisten Packalén: Kannatan Natoa, jos Sanna Marinin hallituskin kannattaa

Naton kulttuurimarxistiset linjaukset tuskin haittaavat Packalénia, joka tekee rahaa kansallismielisiin kohdistuvalla mielipidevainolla.

Poliittiset viholliset

Tom Packalén.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, valeoppositiopuolue Perussuomalaiset on ryhtynyt vainoamaan Nato-kriittisiä jäseniään. Nyt puoluejohto on painostanut kansanedustajansa Tom Packalénin kannattamaan kulttuurimarxistista sotilasliittoa.

Packalén on ollut viime viikkojen uutisoinnin mukaan yksi harvoista kansanedustajista, jotka eivät ole kannattaneet Suomen liittämistä osaksi Natoa. Packalénia ei kuitenkaan tunneta vahvojen periaatteiden miehenä, joten hänen mielenmuutoksensa oli vain ajan kysymys.

Packalén ilmoitti tuoreessa blogikirjoituksessaan olevansa valmis äänestämään Nato-jäsenyyden puolesta, mikäli Sanna Marinin hallitus näin tahtoo. ”Teen sen isänmaan ja demokratian takia,” Packalén perusteli takinkääntöään.

Kulttuurimarxistinen sotilasliitto

Partisaani vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä, koska sotilasliitto riistää Suomelta ulkopoliittisen itsenäisyyden. Lisäksi Nato on avoimen kulttuurimarxistinen järjestö.

Naton virallisessa historiikissa todetaan, että sotilasliitto perustettiin vastustamaan eurooppalaista nationalismia ja edistämään Euroopan ”integraatiota” eli liittovaltiokehitystä. Kun Nato terroripommitti nationalistista Serbiaa 1999, sotilasliiton juutalainen komentaja Wesley Clark kommentoi operaatiota seuraavasti: ”Euroopassa ei ole enää sijaa etnisesti puhtaille valtioille. Se oli todellisuutta ehkä 1800-luvulla, mutta nyt siirrymme 2000-luvulle. Tämä on monirotuisten valtioiden aikakausi.”

Nato osallistuu nykyään avoimesti homo- ja monikulttuurisuuspropagandan levittämiseen. Tasan vuosi sitten myös paljastui, että Nato oli teettänyt Sanna Marinin tilauksesta ”naisviharaportin”, jossa pääministeriimme kohdistunut kansalaiskritiikki luokiteltiin merkittäväksi kansalliseksi turvallisuusuhaksi.

Sananvapauden vihollinen

Naton kulttuurimarxistiset linjaukset tuskin haittaavat Packalénia, joka tekee rahaa kansallismielisiin kohdistuvalla mielipidevainolla. Packalén on suuromistaja Utopia Analytics ‑yhtiössä, joka toimittaa teknologiaa Suomen vihervasemmistolaiselle hallitukselle ”vihapuheen” vastaiseen sensuurityöhön.

Utopia on saanut koronavuosina merkittävää taloudellista tukea Business Finlandilta samalla, kun aidosti suomalaista yhteiskuntaa hyödyttävät yritykset ovat jääneet ilman apua koronakriisin runneltaviksi.

Syksyllä 2020 Partisaani haastatteli Packalénia ja kysyi muun muassa, miten hän perustelee muille perussuomalaisille sen, että hän tekee rahaa maahanmuuttokriitikoihin kohdistuvalla mielipidevainolla. Haastattelussa Packalén jäi kiinni köykäisistä valheista. Lue haastatteluartikkelimme täältä: ”Packalén Partisaanille ’vihapuheen’ vastaisesta yhtiöstään: ’En tee tällä tiliä!’ 

Lue aiheesta lisää:

Sensuuribisneksestä haastateltu Packalén valehtelee Partisaanista – julkaisemme ääninauhan!

Packalén jatkaa kiusallista valehteluaan

Hallituksen ja Tom Packalénin vihapuheraportin hinta veronmaksajille: yli 575 000 euroa

Lähde: Verkkouutiset

Globalismi Hallitus Korruptio Kotimaa Kulttuurimarxismi Nato Perussuomalaiset Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Sananvapaus Sanna Marin Sensuuri Tom Packalén Utopia Analytics Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Nato sattuu vain olemaan vahva ja sulkeva mekanismi sille että putin ei Suomeen uskalla hyökätä.
  Eli tämänkin saitin vetäjät haluaa että Suomi näyttää samalle kun Ukraina.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinulle on turha selittää yhtään mitään, ymmärrys aika lailla nolla ja ainoa osaaminen on globalistien sanoman toistaminen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Täälläkin vaan suollat tuota samaa homoliittonaton paskaa. Jos sinua pelottaa asua itsenäisessä, liittoutumattomassa ja kaikesta huolimatta ihanaisessa Suomen maassa, muuta täältä pois. Jos sen sijaan jatkat tuota maasi ja maanmiehiesi myymistä muiden orjiksi, joudut vielä vastuuseen sanoistasi.

  • GLGL

   Vastaa

   Snif: ”vahva ja sulkeva mekanismi”

   Juuri sitä se on. Kumma, että sitä halutaan. Suomalaiset haluavat sulkeutua sellaisen mekanismin sisälle, jota johtavat sen tasoiset henkilöt, kuin Biden ja Harris. Luulisi edes itsesuojeluvaiston laittavan vastaan, vai onko ylen propaganda disabloinut senkin?

  • Herpus Derpus

   Vastaa

   Voisitko NATO-kiimaisena vastata näihin ”tyhmän putinistin” kysymyksiin:

   1.) Miksi vastustat kansanäänestystä NATOon liittymisestä jos jo yli 60% suomalaisista sitä kannattaa? Itsellesi mieluinen tulos pitäisi olla tulossa läpihuutojuttuna?

   2.) Oletko lukenut 5. artiklan NATO sopimuksesta ajatuksen kanssa? Jos et niin siinä todetaan ettei mikään pakota lähettämään joukkoja saati kalustoa maahan johon on hyökätty ja että jokainen maa päättää mitä lähettää avuksi. Tämä naton 5. artikla EI siis VELVOITA, vaan antaa mahdollisuuden auttaa, eikä tarkoita välttämätöntä sotilaallista apua. Joten jos suomi liittyy NATOon ja venäjä vastaa tähän hyökkäämällä suomeen (ukrainan liiallinen flirttailu NATOn kanssa on ukrainan sodan ainoa syy) otatko vastuun asiasta ja lähdet ensimmäisten joukossa puolustamaan isänmaatasi?

   3.) Mikäli suomi ei flirttaile NATOn tai muun lännen kanssa normaalia enempää niin mitä syytä venäjällä olisi hyökätä tänne ja mitä etua ”Putin” saavuttaisi miehittämällä Suomen maan? Tällä on peloteltu jo 78 vuotta, mutta kukaan ei selitä, mikä olisi se hyöty mitä Venäjän nk. ”tyranni” saavuttaisi ja olisi valmis maksamaan hinnan. Ei Stalin, eikä muut NKP:n johtajat, eivät nähneet Suomen miehitystä tarpeellisena (ei edes v.1944). Miksi näkisi niinkin järkevä ja erittäin pragmaattinen Putin?

  • Zardex

   Vastaa

   Ihan väärin, ainoastaan NATO kykenee aiheuttamaan Venäjälle syyn hyökätä Suomeen ja toiseksi Putin on tunnetusti Venäjän länsimielisin johtajakandidaatti. 

   Moni harhaisesti kuvittelee, että läpeensä länsipropagandaa vetävät Soros-rahoitteiset lilliputtikokoiset valeoppositiot olisivat Venäjällä jokin voima joka voisi ottaa vallan Putinilta jos Putin syrjäytettäisiin, tosiasiassa Putinin vahvimmat kilpailijat ovat Kommunistinen puolue ja oman puolueen sotahaukat. Kummatkin paljon länsivihamielisempiä ja sotaintoisempia kuin Putinin hallinnollinen linja.

  • 88 Eino

   Vastaa

   Nato vahva?? verrattavissa isis taistelijoihin ja naton kouluttamia koiria nehän olivat, ja toisekseen jos mennään Natoon niin tässä maassa ei ole mitään puollustettavaa ainostaan sinunkaltaiset idiootit pitää raivata vittuun muonavahvuudesta .…Snif Snif koira

 • huh huijaa, miten meitä huijataan

  Vastaa

  ”Ukrainan nykyinen presidentti mainosti vaalikampanjaansa mainoksella, joka oli vähintäänkin järkyttävä (Katso https://twitter.com/saluti37/status/14978958…) ja jossa hän ampui kahdella konepistoolilla parlamentin jäseniä, joita hän piti korruptoituneina tai Venäjälle alisteisina.”

 • huh huijaa, miten meitä huijataan

  Vastaa
 • kihti

  Vastaa

  Astui liukumiinan ja putosi kasaan persiilleen.

 • Kullerwo

  Vastaa

  Isänmaan ja demokratian takia??? Ei vois toikaan selkärangaton otus pahempa paskaa jauhaa.
  Mikä saatanan demokratia tossakin paskassa toteutuu, kun ei uskalleta järjestää kansanäänestystä itsenäisyytemme viimeistenkin rippeiden pois antamisesta?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jos joku pitää Persuja edelleen kansallismielisenä puolueena ja ”ainoana vaihtoehtona”, niin kuinka paljon pitää vielä tulla takinkääntöjä ja valheita, ennen kuin alatte edes kriittisesti suhtautumaan kyseiseen puolueeseen?
  Niin kuin EU-kysymyksessäkin tuli jo esille, äänestäjille valehdeltiin Halla-ahon toimesta, ei Persut mitään EU-eroa todellisuudessa ole koskaan ajanutkaan.
  Perussuomalaisten väestöpolitiikkakin on sitä tasoa, että sillä ei yhdenkään Euroopan maan muukalaisongelmaa ratkaista, voitte ihan itse lukea mitä mieltä he ovat mm. suomalaisuuden määritelmästä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Taitaa olla kohta aika siirtyä asumisen ja työn tekemisen kannalta toiseen valtioon.
  Sellaiseen jossa valtion johto ajatteleen oman valtion säilymistä ja pyrkii toimillaan estämään WEF ideologian valtaan pääsyn.

  • Lord Mystery

   Vastaa

   Valtioilla ei ole suurta merkitystä. Tärkeintä on kansan/rodun jatkuvuuden turvaaminen.

 • Yrjö T.McKara

  Vastaa

  Kukaan ei hyökkää mihinkään, jos osaa pelata korttinsa oikein. 78 vuotta on osattu pelata. Ja nyt Suomessa ei enää näytä siltä. Äly on kadonnut. Kansalta ei kysytä ja eri mieltä olevat leimataan vihollisiksi. Meitä johdetaan muualta. Natomafia tarvii avukseen juuri tuollaisia Natosinisilmiä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5c98a230-67d8-4949-ab50-09110c5e2297

   Kun lukee kyseisen artikkelin, niin kyllä, tätä koko touhua johtaa mafia.
   Korruptoituneet poliitikot ja globaalien yritysten johtajat.
   Suomessa demokratia on vain paperilla ja äänestäminen ainoastaan pelkkää teatteria, se vaikutusvalta on jossain ihan muualla kuin vaaliuurnilla.
   Suomi on nykyään läpeensä mädättynyt kaikilta osin, ei ole enää aikoihin edes naurattanut tämä touhu.

 • juha II

  Vastaa

  Persut ovat kärmehistä katalimmat. Vain Paratiisin käärmeenkielinen valehtelija vain maalikameran turvon on kaikkein katalin.
  Suomessakin on ollut jos jonkinlaista juudasta, mutta perussuomalaisten on niistä kaikkein matalamielisin, kavalin ja mitä suurinta henkistä julmuutta osoittavinta. Jolle vertailukohdan voi löytää Neuvostoliiton kommunisti diktaattori Josif Stalinista tuo juonittelun ja pokerinaaman suurmestarille. Fyysisen julmuuden jäädessä vain arkiintuneiden peruskannattajien kuolemanpelon taakse, jolla on hallittu kansoja jo antiikin ajoista alkaen!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jos jotain yrityksiä haluaa laittaa boikottilistalle, niin ehdottomasti Varusteleka.
  He kannattavat globohomo Natoa, älä kanna rahojasi tuollaiseen firmaan, joka ajaa ylikansallisia etuja.

 • marko

  Vastaa

  Mitäs jos suomi äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa valtaan porukan joka kannattaa natosta lähtöä? Samalla voitais dumpata eu kans.. Ei oo poliitikot kovin pitkälle miettiny ((median)) lietsomaa natofanitusta

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuka ikinä Partisaanin jutut kirjoittaakaan, ei tunnu ymmärtävän tilanteen vakavuutta.

  Kyllä, olen samaa mieltä, että NATO ei ole missään määrin ideaali vaihtoehto. Ymmärrän pointin eurooppalaisen nationalismin vastustamisesta, vallan valumisesta jenkeille/sionisteille, kuinka ei-valkoisen väestön maahanmuutto ymn. on matalan intensiteetin valkoista kansanmurhaa (ja kuinka olemalla osa länsiyhteisöä sitoo tähän). MUTTA. Mutta, jos katsotaan mitä Venäjä konkreettisesti tekee tällä hetkellä Ukrainassa murhineen, raiskauksineen (joissa suorittajina ylivoimaisesti suurimmassa osassa Venäjän etniset vähemmistöt), naisten ja lasten pakkosiirtoineen, kyseessä on perinteinen korkean intensiteenin kansanmurha, joka kohdistuu valkoiseen ukrainalaiseen väestöön. Sitten kun (ei jos vaan KUN) Venäjä kokeilee onneaan Baltian/Suomen suunnalla, tismalleen sama tulee tapahtumaan täällä, mikäli Venäjä onnistuu tavoitteissaan. Ja se onnistuminen tulee riippumaan siitä, kuinka hyvä puolustus Suomella on. Kannatan NATOa, koska nyt vain ollaan tilanteessa, jossa on valittava ruton ja koleran väliltä. Ne kolmannen maailmansodan jälkipelit voidaan katsoa sitten myöhemmin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinä et tunnu ymmärtävän, että toimit juuri niin kuin globalistit haluavat. Mitä olet seuraavaksi valmis kannattamaan julkisesti, kun valtamedia masinoidaan ajamaan tiettyä agendaa?
   Todella ”kansallismielistä” kannattaa kulttuurimarxistista järjestöä, joka vastustaa nationalismia ja edistää liittovaltiota.

   • Nimetön

    Vastaa

    ’Todella ”kansallismielistä” kannattaa kulttuurimarxistista järjestöä, joka vastustaa nationalismia ja edistää liittovaltiota.’

    Puola on NATO-maa. Kun Ukrainan sota alkoi, Puola esti/hidasti ei-valkoisia tulemasta rajan yli mutta päästi ukrainalaiset läpi (joo tiedän että sieltä on tullut joitain matuja, mutta kaikki ymmärtää kyllä mitä tarkoitan). Puolassa on tehty viimeisen kuukauden aikana lakimuutoksia/hyväntekeväisyyttä ukrainalaisten pakolaisten hyväksi, mutta samaan aikaan viitattu kintaalla ei-valkoisille elintasosurffareille. Tämä on tietenkin eurooppalaisittain ’ihmisoikeusrikkomus’ tai rasismia. Lisäksi Puolassa on viime vuosina tehty lakimuutoksia, jotka eivät ole ’progressiivisia’. Tuliko NATO:lta noottia näistä? Ei. Myös Turkki on NATO-maa, joka ei todellakaan täytä ’demokraattisia standardeja’ tai ’noudata ihmisoikeuksia’, mutta onko sitä potkittu pois liittoumasta tai onko se vaikuttanut Turkin asemaan? Ei.

    Syy? Sotilasliitot solmitaan elämän ja kuoleman tilanteita varten. Tämän takia niissä mennään pragmatiikka edellä, puhutaan paperilla mitä tahansa.

    Suomella olisi varaa liittoutumattomuuteen jos ja vain jos sillä olisi arsenaali ydinaseita, mutta kun ei ole eikä niiden hankkiminen ole poliittista realismia, ainakaan lähitulevaisuudessa.

 • juutalaiset ja tuho

  Vastaa

  Likainen jutikka perkele

  UKRAINE END GAME

  WHAT’S GOOD FOR THE JEWS – must always be the primary consideration.
  1. Regardless of who wins, abundant sales and eventual replenishment of arms stocks for the Arms Industries which have largely jewish stockholders.
  2. Regardless of who wins, white Christians and Muslims are killing each other in the thousands.
  3. Regardless of who wins, the last bastion of white nationalism will be destroyed by Russia, and the Azov and other Nazi Battalions will eventually be turned on and demonized by their own current Ukrainian-Jewish leadership.
  4. The creation of the Petro-Ruble will devalue the US dollar and the EURO, thus devaluing the billions in debt created at the lowest interest for largely Jewish firms that have been accumulating the best assets around the world with cheap debt. The reset will happen on Jewish terms.
  5. Millions of Ukrainians have left the Ukraine never to return. This opens the opportunities for Jews:
  a. Before the dollar is completely devalued, Jewish investors will buy up the best vacated and distressed Ukrainian real estate for development.
  b. They can now ramp up their Middle East aggressions to create a larger Eretz Israel, by funneling the fleeing Muslim immigrants into the Ukraine as a disposable work force.
  c. Clearing of a large portion of the Ukrainian population will facilitate the re-establishment of the Jewish Kazarian empire to its historical location in the Ukraine.
  6. Jews have been invested in the thousands of new apartment complexes, hundreds still under construction, in the United States. Much of these remain unrented. The millions of Ukrainians immigrants will immediately be funneled, with government vouchers and subsidies from US taxpayers, into these brand new homes.
  7. Ukrainian immigrants will provide an abundance of skilled and semi-skilled workforce for Jewish businesses.
  8. Ukrainian immigrants will provide an abundance of new and sorely needed consumers for Jewish retail and entertainment.

  WHAT’S IN IT FOR EVERYONE ELSE
  1. Death and destruction.
  2. Inflation and high prices.
  3. More suppression of privacy and freedom an further empowered Jewish controlled media, government and security/surveillance state.

 • Santeri

  Vastaa

  Nyt tyäret ja pojaat järkikulta kätheen. Moomma ensimmäinen monttu siinä soras joka vanjan kera alkaa jos natohon liitytään. Kaikki joukolla lukemahan Paasikiveä. Ja sitten Augustin Ehrensvärdin ”Jälkimaailma, seiso täällä omalla pohjallasi äläkä luota vieraan apuun”. Ja nämä sanat niin syränjuuria myöten kuin vain voi.

 • Santeri

  Vastaa

  Niin joo. Unohtu mainita Paavo Susitaival. Suomen etu ensin. Oon sitä mieltä notta everstiluutnantti ei ois aktivistina mihinkään natohon ollu koohottamas.

 • Juha

  Vastaa

  Heh, samat kommunistit jotka huijasivat Suomen liittovaltioon vievät meitä nyt Natoon. Kokoomus ja SDP etunenässä ja apupuolue persut myös. ,

  Jos uskot ja annat tukesi
  – muunsukupuolisuuteen
  – monikulttuurisuuteen
  – ilmastonmuutosuskovaisuuteen
  – yhteisvaluuttaan
  – massamaahanmuuttoon
  – soteuudistukseen
  – geenimanipulaatiorokotteeseen
  – ffp1-hengityssuojaimeen
  – helsinginsanomiin
  – ulkopoliittiseeninstituutioon
  – marxistisleninistiseenmaailmankatsomukseen

  olet todennäköisesti myös Nato myönteinen

 • TT

  Vastaa

  Koko Nato on kylmän sodan aikainen turhake. Se on toiminut kuitenkin USA:n dollari-imperiumin yhteistyökumppanina ja kaatanut sellaisia ”diktaattoreita”, jotka ovat halunneet omalle maalleen taloudellista, poliittista tai kulttuurillista itsenäisyyttä. USA on joskus toiminut jopa omaa etuaan vastaan Israelin käskystä. Myös Iso-Britannia syöttää Yhdysvalloille omia ideoitaan, koska britit yhä haaveilevat omasta imperiumistaan ja käyttävät jenkkejä ovelasti hyväkseen. Nato on ollut USA:n maailmanpoliisi- ja reservivaluutta-aseman tukimies maailmalla.

  Kun Putin ei suostunut länsijohtajien saneluun, alkoi Venäjän ja Putinin vihaaminen ja mustamaalaus länsimedian kautta. Emme ole saaneet oikeaa tietoa USA:n tai brittien rötöstelyistä maailmalla. Näiden vaikutuspiiristä pois pyrkiviä ”diktaattoreita” pyrittiin heivaamaan pois valta-asemastaan ja rankaisuretket perusteltiin usein suorittamalla lavastuksia ihmisoikeusrikkomuksista tai sotarikoksista. Putin laittoi tälle touhulle lopun Syyriassa. 

  Ukrainasta tehtiin venäläisille inha kipupiste ja Putinin oli pakko puuttua maassa jo 8 vuotta käytyyn sisällissotaan. Vuonna 2015 laadittua Minskin rauhansopimusta ei siellä haluttu noudattaa. Mm. Saksan Angela Merkel ei pitänyt lupaustaan painostaa Ukrainan johtoa noudattamaan Minskin sopimusta. USA:n, lännen ja Naton rötöslista on loputon. Putin onkin kutsunut länttä ”Valheiden valtakunnaksi”. Suomi tulee oleman oiva lisä tätä valtakuntaa, koska se on lierojen takinkääntäjien maa ja aivan kärkikastia tässä. Suomalaisia ei rehellisyys, sanojen pitäminen tai itsenäinen suoraselkäisyys kiinnosta. Vain rahalla on merkitystä. Olemme rottakansa ainakin mitä johtajiin tulee.

  • joo

   Vastaa

   Karjala ja Petsamo takaisin. Mitään pakkosopimuksia ei tarvitse noudattaa, kun ei niitä noudata muutkaan. Ei siellä Ukrainassa ketää ammuttu armeijan toimesta, ennen kuin Putler aloitti itse Krimillä. Sama meininki oli jo sodan aikana , partisaanit suomalaiskyliin tappamaan ja raiskaamaan.

 • Matti

  Vastaa

  Yksi syy riittää miksi NATO on Suomelle hyväksi.
  Syy on se että Venäjä vastustaa Suomen NATO jäsenyyttä.
  Ei tämä tämän vaikeampaa ole.
  Venäjä ottakoon tekojensa seuraukset vastaan ja korkojen kera.
  Putte on kohta historiaa ja sitten katsastetaan kuka mulkku sieltä seuraavaksi nostaa päänsä..Putelle kiitos Suomen NATOon viemisestä..tarkoituksella tai vahingossa..aina ei asiat mene kuin Strömsössä.Ryssä on ryssä mutta ei siihen kannata voita tuhlata.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miksi kaikilla on oikeus internetiin ja ylipäätänsä oikeus kertoa mielipiteitään julkisesti, kun jutut ovat noin vajaita?

   • Matti

    Vastaa

    Puolestani voit muuttaa Venäjälle jos rajoituksia haluat en pane vihtaan..ellet jo ole siellä..ja ”ryssä on edelleen ryssä muttei siihen kannata voita tuhlata” asiaan senverran että on tullut uutta tietoa Ukrainasta..oikeen resepti eli ”parasta ryssää tulee liekinheittimellä.”

 • 88 Eino

  Vastaa

  Ja Matti on matti ja yhtä tyhmä kun ennekin nato runkkareita ammutaan päähän eikä kerrota kuka se oli

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi