Packalén jatkaa kiusallista valehteluaan

Packalén ei ilmeisesti tajunnut, että nauhoite haastattelusta julkaistiin jo Partisaanissa.

Valeoppositio

Tom Packalén (ps) on kansanedustaja ja entinen poliisi.

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén jatkaa valehteluaan Partisaanille antamastaan haastattelusta. Valheiden tausta-ajatuksena on pyrkiä mielistelemään kulttuurimarxisteja ja samalla käytännössä kääntää selkänsä äänestäjilleen.

Packalén toisti keskiviikkona puolilta päivin valheen, jonka mukaan hän päätti puhelinhaastattelun heti tajuttuaan, mikä media haastattelua tekee. Hän ei kuitenkaan viitsinyt sen vertaa suorittaa faktantarkastusta, että olisi huomannut haastattelusta tallennetun ääninauhan tulleen julkaistuksi Partisaanissa jo lähes kolme tuntia aikaisemmin. Nauha todistaa, ettei puhelu päättynyt Packalénin aloitteesta tai muutenkaan ”huonoissa merkeissä”.

Packalén on maahanmuuttokriittisen Perussuomalaisten jäsen, mutta hän tekee yhteistyötä vasemmistohallituksen kanssa ajaakseen ”vihapuheen” vastaista sensuuria. Vihapuheen määritelmän tulkitsijoina toimii tässä tapauksessa kulttuurimarxistit. Packalén hyötyy asiasta henkilökohtaisesti samalla pettäen äänestäjänsä että hankaloittamalla oman puolueensa kampanjointia ja teemojen tuomista esille tulevaisuudessa.

Vasemmiston reaktiot eivät yllätä

Packalénin hätävalheet saivat alkunsa, kun sosiaalisen median vasemmistolaiset älypuhelinaktivistit alkoivat vertaamaan Packalénin Partisaanille antamaa haastattelua terrorismiin (liberaalille isänmaallisuus on yhtä kuin terrorismi) sekä vinkumaan Packalenin ”yhteistyöstä uusnatsien kanssa”. Heidän reaktioiden perusteella yksikään asiasta mukamas shokissa ollut henkilö ei edes lukenut koko haastattelua, mutta yleisen itkemisen nimissä he kuitenkin päättivät kauhistua siitä.

Myös esimerkiksi Yle-toimittaja Tuukka Tervonen toi kantansa kilpailevan median olemassaoloon ilmi ottamalla kantaa siihen, mihin julkaisuihin kansanedustaja ylipäätään saisi antaa haastatteluita. Tervosen mukaan haastatteluja tulisi antaa ainoastaan Ylen kaltaisille medioille, jotka eivät käytännössä koskaan kirjoita positiiviseen sävyyn kansallismielisistä.

Lisäksi verorahoitteiselta Yleltä palkkaa saava toimittajaksi esittäytyvä poliittinen aktivisti Tervonen varoitteli poliitikkoja antamasta haastatteluita vaihtoehtomedioille joskaan kuitenkaan perustelematta sen suuremmin, miksi poliitikot eivät saisi antaa haastatteluita eri medioille.

Lue lisää:

Packalén Partisaanille ”vihapuheen” vastaisesta yhtiöstään: ”En tee tällä tiliä!”

Haastattelu Kotimaa Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Tom Packalén Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hyperborean

  Vastaa

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Isorotta

  Isorotta on yksi tunnetuimmista ja vihatuimmista tuhoeläimistä. Se saattaa levittää myös sairauksia, kuten salmonellaa tai Weilin tautia. Isorotan hampaat ovat niin vahvat, että se voi syödä tiensä läpi betonin, lyijyn, muovin ja muiden materiaalien. Se voi aiheuttaa suuria vahinkoja rakennuksille ja tuottaa oikosulkuja, sähkökatkoksia ja tulipaloja pureksimalla sähköjohtoja. Isorotta tuhoaa vuosittain suuret määrät viljaa syömällä ja etenkin ulostamalla niiden päälle. On arvioitu, että yksin Yhdysvalloissa isorotta tuottaa vuosittain miljardin dollarin vahingot.

  Isorottia käytetään usein koe-eläiminä tieteellisissä ja teollisuuden kokeissa. Oppimiskykynsä ansiosta sitä on myös laajalti hyödynnetty käyttäytymistieteellisissä tutkimuksissa.

  Se wikipediasta. Mutta omaan pesään/ruokaan paskominen näillä rotilla on yleistä. Polpo ei tee tässä poikkeusta. Polpon rotat tosin levittävät pahasti myös punakuumetta, joten olisi varmaan syytä harkita lajin leviämisen rajoittamista.

  Muuten uutiseen liittyen ei mulla mitään, poliittinen farssi on tuttu aihe varmasti kaikille sitten 1990 luvun jälkeen silmiä auki pitäneille.

 • Juha6

  Vastaa

  Heh. Suomen kommunistisen mediakartellin vinkulelut ovat pöyristyneitä kun kilpaileva media tulee markkinoille. Voi kyynel.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Packalén on kyllä nolo tapaus.
  Tyypillinen poliitikko ja valekansallismielinen, hän tekee kaikkensa, jotta voisi edes jotenkin miellyttää kulttuurimarxisteja haastattelun tultua julki.
  Tervonen sen sijaan on tyypillinen YLE:n toimittaja, tyypillinen räksyttäjä.
  Tervonen voisi tulla tähän kertomaan, mistä syystä poliitikot eivät voisi antaa haastatteluja vaihtoehtomedioille, varsinkin kun vaihtoehtomedioiden suosio on kansan keskuudessa kasvanut jatkuvasti.

 • FSB

  Vastaa
 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Valeoppositio on tosiasia. Tämän maan, joka kurimuksessa vaeltaa, asioita ei saada kuntoon muuten kuin ulkoparlamentaarisin keinoin.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Kertoo pelkästään röyhkeydestä, mihin hän on poliisina tottunut. Edelleen – kyllähän se vaatii aika paljon pokkaa lähettää tappouhkaus ex-puolueen varapuheenjohtajalle, entiselle vihreälle ja turpon jäsenelle, historiantutkijaopiskelijalle, ja henkilölle, jonka yhteyksistä edes poliisi ei voi olla ihan 100 % varma. En siis väitä missään nimessä, että herra P. on uhkauksen takana – hyvin todennäköisesti ei todellakaan ole, vaan jokin muu salattu poliisin solu, jonka olemassaolosta P on tietoinen tämän sensuurihankkeensa vuoksi, tai ei ole tietoinen, kummin vaan – mutta ihan tyypillistä poliisin toimintaa herra P:llakin kyllä on.

 • Oikeutta kansalle

  Vastaa

  Persuja ei kannata äänestää. Toivottavasti Tuukka Kuru saa puolueen kansaan joka oikeasti vastustaa maahanmuuttoa. Kuntavaaleissa äänestän kansallismielistä ehdokasta mutta en mielellään persua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi