Sensuuribisneksestä haastateltu Packalén valehtelee Partisaanista – julkaisemme ääninauhan!

Koska Partisaani edellyttää poliitikoilta rehellisyyttä, julkaisemme Packalénin haastattelun ääninauhan.

Poliittiset viholliset

Partisaani julkaisee puhelinhaastattelun yhteiskunnallisen merkityksen ja journalismin läpinäkyvyyden vuoksi.

Partisaani julkaisi maanantaina perussuomalaisen kansanedustaja Tom Packalénin haastattelun, jossa selvitettiin hänen rooliaan Utopia Analytics ‑yhtiössä. Packalén on toiseksi suurin omistaja yhtiössä, joka toimittaa teknologiaa Suomen vihervasemmistolaiselle hallitukselle ”vihapuheen” vastaiseen sensuurityöhön.

Utopia on saanut tänä vuonna myös merkittävää taloudellista tukea Business Finlandilta samalla, kun aidosti suomalaista yhteiskuntaa hyödyttävät yritykset ovat jääneet ilman apua koronakriisin runneltaviksi. Partisaani kysyi Packalénilta muun muassa, miten hän perustelee muille perussuomalaisille sen, että hän tekee rahaa maahanmuuttokriitikoihin kohdistuvalla mielipidevainolla.

Voit lukea haastattelun tärkeimmät osat artikkelistamme ”Packalén Partisaanille ’vihapuheen’ vastaisesta yhtiöstään: ’En tee tällä tiliä!’ ”. Artikkelissa kumoamme Packalénin valheet siitä, ettei hän hyötyisi taloudellisesti Utopiasta sekä siitä, että kyse olisi neutraalista tutkimushankkeesta aktiivisen sensuurityön sijaan.

Hätävalhe

Kun julkaisimme haastattelun, Packalén sai rajua kritiikkiä sosiaalisen median vihervasemmistolaisilta. Hysteeriset kulttuurimarxistit esimerkiksi väittivät, että puhumalla Partisaanin toimittajalle Packalén osallistui itse asiassa terrorismiin (koska kansallismielisyys on nykyvasemmiston mukaan ”terrorismia”).

Packalén kehitti hätävalheen rauhoitellakseen vasemmistoa. Hän kirjoitti Twitteriin: ”Minulle soitti toimittajaksi esittäytynyt henkilö, jota luulin ensin harmittomaksi ja asialliseksi. Kysymysten sävyn muuttuessa tajusin kyseessä olevan jokin huuruisempi osasto, ilmeisesti patriootti-sivusto mitä en edes tunne. Lopetin keskustelun siihen.”

Koska Partisaani edellyttää poliitikoilta rehellisyyttä, julkaisemme Packalénin haastattelun ääninauhan. Nauhasta huomaa, että Packalén vastaa jopa epämiellyttäviin kysymyksiin suhteellisen pitkästi eikä lopeta puhelua ennen kuin haastattelu on toimittajan aloitteesta päättynyt. Suosittelemme kansanedustajia jatkossa miettimään tarkemmin, jos he haluavat valehdella kansallismielisistä yhtä tökerösti kuin Packalén teki.

Lähde: Tom Packalén (arkistoitu)

Hallitus Internet Korruptio Kotimaa Kulttuurimarxismi Perussuomalaiset Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Sensuuri Teknologia Tietokoneet Tom Packalén Utopia Analytics Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kiitos Partisaanille tästä pätkästä, jälleen tuli selväksi, että poliitikko valehtelee asioista.
  Packalén esitti nyt kyllä sellaista mussutusta ja venkoilua, että on ihan pakko kysyä:
  Kuka Packalénia äänestää…varsinkaan tällaisen hankkeen ja valehtelun jälkeen?
  Markkinoille ollaan tuomassa työkalua, joka tunnistaa ”vihapuheen”, mutta silti edes Packalén ei kykene määrittelemään mitä on ”vihapuhe”, vaikka hanketta ollaan tilaamassa firmasta, jossa hän on itse yhtenä omistajana.

 • Juuso

  Vastaa

  Poliitikko valehtelee ja yllättyneitä olivat :

  Ja

  Sekä

  Onnea ja menestystä voittajille!

 • anon

  Vastaa

  Tekoäly ei ole puolueeton. Tekoäly pitää opettaa huomaamaan jotain. Tähän tarvitaan lähdedataa kuten kuvia tai tekstiä. Jos lähdedata on otettu pelkästään oikeistosivuilta, tekoäly tulkitsee vain oikeistolaisen kielenkäytön ja terminologian vihapuheeksi. Jos lähdedata on vasemmistoaivuilta, tekoaly tulkitsee vain vasemmistosivut vihapuheeksi.

  Tekoäly ei ole puolueeton vaan sen toiminnan päättää ihminen joka kerää ja syöttää lähdedatan tekoälyalgoritmeihin ja malleihin. Esimerkiksi suuret Internet yhtiöt kohtelevat lähdedataa ja käytettyjä tekoäly-algoritmejä yrityssalaisuuksina. Tekoälyn puolueettomuuden voi todeta ainoastaan saamalla käsiin lähdedatan ja käytetyt algoritmit joilla voi toistaa saman lopputuloksen.

  Jos valtiojohtoiset toimijat eivät anna kaikkea lähdedataa ja algoritmeja, kyseessä on poliittinen hanke.

  • Marika M

   Vastaa

   > Tekoäly pitää opettaa huomaamaan jotain.
   > Tähän tarvitaan lähdedataa kuten kuvia
   > tai tekstiä.

   Kyse on vain siitä miten kansa saadaan pysymään rauhallisena. Jos luottamus poliitikkoihin häviää, keksitään kone (jota poliitikot kuitenkin ohjaavat).
   – Sama ilmiö koskee demokratiaa.
   – Valtio on ottanut jopa koko koulujärjestelmän haltuunsa voidakseen indoktrinoida kansan Luottamaan valtioon.

   Loppupelissä ainoa merkitsevä keino on
   – raaka väkivalta.
   – Sen takia valtio on monopolisoinut poliisin ja armeijan vaikka
   – yhteiskunta voisi toimia myös ilman valtion armeijaa ja valtion poliisia.

   • Kiertoilmaisu

    Vastaa

    Packalen kutsuu sitä tutkimushankkeeksi, mutta kyseessähän taitaa käytännössä olla tuotteen kehityshanke ja pian myös laajemmallekin myyty tuote. Onko verorahoja hakiessa määritelty tutkimushankkeena?

 • pelle

  Vastaa

  Suomeen tarvitaan uusia kansanedustajia. Olisikin perustettava liitto, joka valitsee ehdokkaita liiton ulkopuolelta ja asettaa nämä ehdokkaiksi. Ehdokkaitten tulisi tietenkin olla tiedollisesti ja muilta omianisuuksistaan ansioituneita suomalaisia.
  Näitä oli muuten persujen ehdokkainakin, jutta jäivät valitsematta. Persut jopa sensuroivat näiden ansiokkaita kirjoituksia, kun pelkäävät kannatuksensa heikkenevän. Halla-ahokin taitaa olla feministien tossun alla.

  • jupi

   Vastaa

   pitkään leikin ajatuksella perustaa Maalaisjärkipuolue, jonka jäseneksi pääsee vain jos kykenee näyttää toteen omaavansa kyseistä järkeä.

 • Ensa

  Vastaa

  Kaikkea saa puhua, kunhan on samaa mieltä Packalenin kanssa. Tuo ihminen on rasite persuille.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Hah hah. Melkoista viihdeosastoa tämä nykypolitiikka. Ai saatana, tämähän on suora aihetodiste suorastaan, tämä kyseisen poliisin linkki sananvapausterrorismiin, minun oletettavasti siis poliisista saamalleni tappouhkaukselle.

 • juha.

  Vastaa

  Joo. Tätä tasoa ovat politiikot nykyään. Eli ”pukit kaalimaan vartijoina”, määrittelemässä sitä mitä äänestäjät saavat sanoa itse politiikoista ja yleisestä politiikan suuntaviivoista yhteiskunnassa, jota harjoittaa maan hallitus ja eduskunta siunaa tai kumoaa hallituksen tekemät esitykset.

  Äänestäjät eivät tosi asiassa ole ”kuninkaita” edes joka neljäs tai kuudes vuosi, sillä vaaleissa annettuja ääniä ei enää kunnioiteta, vaan puolueet suhmuroivat mieluisimman koostumuksen ”uuteen” hallitukseen, jolloin puhutaan ”demokratuutista”. EU:n kohdalla etenkin on tullut tutuksi käsite EU-kansalaisten äänestäneen ”väärin”, jos kansanäänestyksen tulos kaatoi EU-diktaattorien oman vallantäyteisen esityksen, silloin kun vielä heiltä edes yhtään mitään kysyttiin.

  Suomen EU:n ja nyt USA:n vaalit ovat pelkkää välttämätöntä nukketeatteria aivan kuten ”vaalit” aikoinaan olivat Neuvostoliitossa, koska äänestäjät eivät voineet edes valita ketä äänestävät kun puuolue-elimet olivat sen YHDEn ainoan ”ehdokkaan”, jo ”valmiiksi” valinnut. Tälle naurettiin lännessä paitsi lännessä olevat kommunistit eli ”kansandemokraatit”, jossa ”demokratia” on ympättynä puolueen nimeen eikä ”sitä” sitten enää missään muualla olekkaan!

  Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin (1878−1953) on sanonut.

  ”Sillä ei ole merkitystä kuka saaeniten ääniä, vaan sillä KUKA laskee äänet!!!”

 • HenkkaR

  Vastaa

  Harmillisen ajattelematonta toimintaa Packalenilta. Siinä en olisi nähnyt mitään pahaa vaikka Packalen tekisikin bisnestä vihapuheanalysaattoreillaan (ja vilpittömästi toivon että näin onkin ja puheet vain epäammattimainen yritys rauhoitella ensin kansallismielisiä ja sitten marxisteja), bisneshän kun on vain bisnestä ja jos ei perussuomalainen firma tarjoaisi kalliita vihapuhelaitteistoja, niin sittenhän niitä tarjoaisi joku muu – kenties suvakistinen – firma. Siispä mieluummin hirmuhallintomme verorahoin kustantamat hankinnat persufirmalta, tarkoituksesta viis.

  Mutta moinen hyväksyntäni asialle edellyttäisi, että kyseessä olisi nimenomaan tuottava bisnes, eikä suinkaan ”hyväntekeväisyystoiminta sensuurilaitteiston toimittamiseksi”.

 • sotatila

  Vastaa

  Toivottavasti Partisaani kirjoittaisi USAn presidentinvaaleista. Trump voitti vaalit mutta demokraatit ja heidän rikoskumppaninsa yrittävät syrjäyttää presidentti Trumpin vallasta vaalivilpillä jota rikollinen valhemedia tukee. MVlehti raportoi ja tilanne on päällä. Trump voitti Michiganin osavaltion jonka voittajaksi Biden vilpillisesti julistautui. YLE ja muu suomalainen roskamedia tietysti pikku kellokkaina ja kyynärsauvoina Bidenin tukena, tukemassa vilppiä.

  https://mvlehti.net/2020/11/04/usan-demokraatit-masinoineet-kansalaisliikkeen-jo-yli-500-trump-vastaista-mielenosoitusta-vaalituloksen-suojelemiseksi-videot/

  Saako tästäkin uutislinkin jakamisesta tuomion globalistien sätkynukkevaltiossa, Suomessa. Sananvapauden kulissivaltiossa.

 • sotatila

  Vastaa

  Poliisivaltiopuolue Persut.

  Jos tämä Tom olisi kehittämässä ohjelman joka tunnistaisi vaalivilpin, hän saisi kunniaa. Nyt tämä Tom(ppeli) saa vain häpeää osakseen.

 • Luuserit

  Vastaa

  Iha tuo nyt raukkamaista ettei haastattelijan ääntä uskallettu julkaista videolla vaan oli sensuroitu pois. Raukkoja ja luusereita te olette.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Sinun äänesi ei oikein kuulunut kommentissasi, eli…

  • Totuuskomissio

   Vastaa

   Ymmärrätkö paviaani millaisessa maassa asutaan? Pelkkä kansallismielisyys riittää koviinkin tuomioihin vaikka rikosta ei ole edes tehty. Lokka sai tuomion ”opetelkaa uimaan” kyltistä, Mika Ranta sai tuomion PT median uutisen jaosta, Jalosta koitetaan tuomita twiitistä jossa hän vaihtoi EU mainoksen viestin päinvastaiseksi. Janitskin haettiin Espanjasta asti koska piti poliittisesti epäkorrektia uutissivustoa, PVL kiellettiin ”hyvien tapojen vastaisena” vaikkei oikeus pystynyt todistamaan toiminnassa olleen MITÄÄN laitonta, Magneettimedia sai kymmenien tuhansien sakot uutisista jonka OIKEUS ITSE TOTESI olleen TÄYSIN TODENMUKAISIA.

   Ihan vitun vammaista ulista ettei Partisaani julkaise toimittajan ääntä kun siitäkin keksittäisiin varmasti joku tuomio kun syyllinen jo tiedettäisiin. Jos pitää ulista niin ulise järjestelmälle joka on oikeudentajunsa kadottanut jo aikapäivää sitten. Idiootti

 • juha.

  Vastaa

  Se, joka sanoo Partisaanin toimittajaa raukaksi kun hänen äänensä on pyyhitty pois. Tämä ei kerro raukkamaisuudesta, vaan siitä sairastakin sairaammasta yhteiskunnallisesta tilasta ja ilmapiiristä, joka vallitsee läpi suomalaisen yhteiskunnan, joka on yhtä antidemokraattinen kuin on EU:nkin vastaava tila. EU:han onkin sen vian alku ja juuri!

  On yön mustaa, että kaikkinainen vaino ja sorto tulee lisääntymään vaihtoehtomediaa ja toisinajattelijoita kohtaan yhä poliisivaltiollisimmilla suoralla peittelemättömällä ja häpeilemättömimmillä tavoilla kunhan globalistit ja kommunistit saavat hoideltua USA:n presidentinvaalit niin, että vääryys voittaa ja ”demokraattien”, johtama hirmuhallinto johtaa maan anarkiaan, jossa valkoinen väestönosa ja Trumpin kannattajat yksinkertaisesti murhataan kasalle kuin buurit Etelä.Afrikassa. Suomen kommunistis globalistinen valtamedia on hiljaa tai kaataa syyn Trumpin kannattajien eli äärioikeiston, natsien ja valkoisen ylivallan syyksi otaalisesti. Tai sitten vain valkoinen liha erotellaan luista ”rauhanomaisesti” niin kuin näille ”aseistakieltäytyjille” sopiikin!

 • sotatila

  Vastaa

  Matt Brackenin hyvä yhteenveto ja tilannekatsaus vilpistä USAn presidentinvaaleissa ja miten nyt pitäisi nopeasti toimia.
  https://banned.video/watch?id=5fa4798d65f2d419a08ad0d0

 • ihmettelvä

  Vastaa

  Mä aavistin jo vuosia sitten, että tämä kyttä on myyrä. Kerran kyylä, aina kyylä ja itselleen rahaa ja lisää rahaa. Ehkä ”Arnio syndrooma. Varokaa tätä rahakyylää. – Vai oliko Aarnio ainoa? Miettikää ihmiset! Vitun rahanahneet kyttäsiat. Jos todellakin saa tällaisen paskan todistetuksi maanpetturiksi, niin mikä saatanan laki kieltää tällaisen paskakasan pistämästä seinää vasten?Poliittiset kyttäsiat ovat Suomessa samanlaisia kuin muuallakin. Tapettavia.

 • ihmettelvä

  Vastaa

  Miten tällaiset siat voivat olla maamme päättävissä toimissa?

  • provosoitavana oleva

   Vastaa

   Äänestämällä vääriä puolueita ja vääriä, valehtelevia ihmisiä.

 • toivossa elävä

  Vastaa

  Ahne myyrä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi