”Peak turhamaisuus”? Marin tilasi Natolta raportin kärsimästään nimittelystä!

Sanna Marinin feministinen teatteriesitys kaatui lopulta omaan järjettömyyteensä.

Pääkirjoitukset

Sanna Marin suorittamassa pääministerin tehtäviä.

Suomalainen valtamedia uutisoi eilen näkyvästi sotilasliitto Naton tuoreesta selvityksestä, jonka mukaan Sanna Marinin hallitus on joutunut kärsimään (kaikkien edeltäjähallitusten tavoin) kansalaisten halveksunnasta ja pilkasta. Moni ihmetteli uutisen luettuaan, mistä lähtien ministerien loukattujen tunteiden suojelu on kuulunut sotilasliiton tehtäviin.

Partisaanin lukijoille Naton raportti ei kuitenkaan ole yllätys, sillä uutisoimme hiljattain siitä, kuinka Nato on vain nationalismia vastustavien kulttuurimarxistien etujärjestö. Lue lisää uutisestamme ”Sotilasliitto Nato lobbaa monikulttuurisuuden puolesta”.

Sanna Marin itse oli erityisen innoissaan raportin julkaisemisesta. Vaikka raportin päätarkoitus olikin tarjota uhriutumismateriaalia maatamme konkurssia kohti ajavalle naisvaltaiselle ministerijoukolle, yritti Marin esittää myös uhmakasta feministiä. Kerättyään aluksi uhripisteet Marin twiittasi nolostuttavaan sävyyn: ”Naiset johtavat hallitusta, get over it!”

Kupletin juoni paljastuu

Selitys hämmentävälle poliittiselle sirkukselle paljastui vain muutamia tunteja alkuperäisten uutisten julkaisun jälkeen. Nato ei laatinut selvitystään oma-aloitteisesti siksi, että Marinin saama kritiikki muodostaisi turvallisuusuhkaa lännelle. Sen sijaan raportin tilasi veronmaksajien rahoittama Suomen hallitus!

Marinin kannattajat yrittivät myöhemmin selittää äärimmäistä turhamaisuutta kuvastavaa raporttihanketta todeten, että raportti tilattiin alun perin jo Juha Sipilän pääministerikaudella. Argumentti ei ota kuitenkaan huomioon raporttihankkeen ydinkysymystä: Sipilän hallituksen tilaama raportti ei koskenut vallanpitäjien kärsimää ”vihapuhetta”.

Vasta Sanna Marinin noustua pääministeriksi raporttitoimeksiantoa muutettiin keväällä 2020 niin, että ”vihapuhe” vaihdettiin sen teemaksi. Toisin sanoen Marin päätti tuhlata veronmaksajien rahoja ja käyttää Naton ”arvovaltaa” keppihevosenaan. Naiseuttaan jatkuvasti alleviivaava pääministeri tahtoi uhriutumisen avulla leimata kaikki arvostelijansa ”naisvihaajiksi”. Näin tehdessään Marin antaa valheellisesti viestin, jonka mukaan häneen kohdistuva kritiikki ei voi koskaan olla järkiperusteista tai asiallista.

Sanna Marinin feministinen teatteriesitys kaatuikin lopulta omaan järjettömyyteensä. Kohu osoitti sen, ettei Marin ole ainoastaan Suomen historian ammattitaidottomin pääministeri – ennen kaikkea hän on historiamme turhamaisin ja herkkänahkaisin nalkuttaja.

Feminismi Hallitus Kotimaa Kulttuurimarxismi Nato Pääkirjoitukset Poliittiset viholliset Sananvapaus Sanna Marin Sensuuri Sosialidemokraatit Turhamaisuus Vihapuhe Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Tällästä tää subversio on. Ei tälläsen ole tarkoituskaan pysyä salassa, vaan on tarkoitus hieroa rahvaan silmille sitä tosiasiaa, miten nöyryyttävässä tilassa on heidän isänmaansa ja ala-arvoinen heidän maansa hallinto.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Useimmat poliitikot ovat päteviä politikoimaan, eli hankkiutumaan hyville paikoille yhteiskunnassa mutta he eivät osaa hoitaa yhteisiä asioita.

  Sanna Marinin kyky politikoida mutta kyvyttömyys hallituksen pääministerinä ovat yksi asia mutta pahempaa on Marinin kyvyttömyys ottaa vastaan kritiikkiä ja taipumus syyttää muita omista virheistä. 

  Sanna Marinille kaikki kritiikki on henkilökohtainen loukkaus ja joku muu on vastuussa virheistä tai Marin lykkää ikäviin kysymyksiin vastaamisen jollekulle muulle. 

  Sanna Marin pääsi pääministeriksi vain nuoruutensa, ulkonäkönsä ja sukupuolensa perusteella.

  • K.Lehto

   Vastaa

   Ihan sama oikeastaan mikä pelle siellä demokratian teatterissa notkuu. Vallasta pitää ensisijaisesti syöstä ne kansan viholliset, jotka valtaa oikeasti käyttävät.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Poseeraa minkä imettämiseltä ja kusettamiselta kerkeää.

 • Yhyy

  Vastaa

  Juuri näin. Sanna Marin on todellakin surkein ja osaamattomin pääministeri. Sekä ilmeisesti myös nirppanokka joka uhriutuu herkästi. Tässäkin teki jälleen itsestään pellen. Vai että se on nyt naisvihaa kun surkea hallitus ei vaan osaa, mistä ihmiset ovat närkästyneet aiheestakin.

  • Fromhere

   Vastaa

   Kyllä sinä nyt tässä teet itsestäsi pellen, kommentoidaan sitä mistä ei alunperinkään ollut kyse. Älä tukehdu niihin olkiin.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Kyllä tässä nyt nimenomaan on kyse siitä että huonoista päätöksistä ja päättämättömyyksistä tullutta kritiikkiä paetaan naiseuden taakse ja uhriudutaan. Raukkamaista toimintaa ja punikeille tyypillisen epärehellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Marin ilmeisesti kuvitteli, ettei hän jäisi tästä kiinni.
  Tämä vain vahvisti käsitystä siitä, että Marin on todella tyhmä ämmä.
  Keskustelutilaisuuksia hän välttelee siitä syystä, että niihin hänellä ei ole valmiiksi kirjoitettua puhetta tehtynä, sillä puhuva pää osaa toistaa vain ennalta sovittuja asioita.
  Tv-ohjelmiin tällä turhakkeella (Marinilla) kyllä riittää aikaa, mutta sen sijaan aikaa ei ”riittänyt” ottaa vastaan ekonomisti Tuomas Malisen esittämä keskusteluhaaste EU:n elpymisvälineestä!

 • EV

  Vastaa

  Kummasti unohtui se kuuluisa tasa-arvo nykyiseltä hallitukseltakin. Parempaa tasa-arvoa valita naisia tärkeisiin tehtäviin pätevämpien miehien ohi. Koko hallituksemme on täysi farssi, olisi edes SUOMALAISTEN hallitus, mutta ei… ilmastosekoiluun yli miljardi, yli 100 miljoonaa kankkulan kaivoon kehitysmaihin ja lisää tunkeutujia on saatava maahan samaan aikaan kun omien kansalaisten asemaan pyritään tuhoamaan järjestelmällisesti kyseenalaistamalla sukupuolien olemassa olon, mädättämällä peruskoulujärjestelmän, edistämällä lapsettomuutta ja velkaannuttamalla kansaa yli äyräitten… Miksi ihmiset äänestävät näitä? En voi käsittää..

 • N.N.

  Vastaa

  Jotkut ovat väärällä alalla.
  Vaikka on kuinka lukenut, jotakin puuttuu.
  Ylistystä hän olisi voinut saada näyttelijänä tai mannekiininä.
  Raukka on nyt uhri.

 • naurunalainen

  Vastaa

  No, eilenhän se sutjauksille jo naurettiin eduskunnassa. Saas nähdä mitä vääräleuat saavat siitä videosta aikaan. Niinkuin tästä ”suuresta kalusta” jota Sanna tarvitsisi.

  Ruma selkä, täytyy sanoa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Koronasta on ollut se hyöty, että enemmissä määrin suomalaiset ovat huomanneet pääministeri Marinin olevan vain turhamainen mannekiini, joka papukaijan tavoin hokee isäntiensä viestejä.

  Mutta keitä ovat nämä isännät? Onko Pääministeri Marin juutalaisen huora?!!

 • N.N.

  Vastaa

  ”hän on historiamme turhamaisin ja herkkänahkaisin nalkuttaja.”

  Katsoin viime torstain eduskuntaväittely.
  Ei ollut tylsä, oli jopa jännä.
  Mutta ei Marin noussut lentoon vaikka siltä näytti kun Halla-aho puhui.

 • Toi on todella mätää toimintaa

  Vastaa

  Näitä raportteja on tilattu varmaan aikaisemminkin. EU:lta ja OECD:ltä, kun on tippunut lausuntoja, että pitäisi vähän leikata sieltä ja vähän täältä.

  Näin vasemmisto säilyttää ”kasvonsa” eli eivät tietenkään itse leikkaisi, mutta kun EU ja OECD kehottaa niin pakko totella vaikka ovat tod näk itse pyytäneet juuri kyseisiä lausuntoja.

 • juha.

  Vastaa

  Meillä on pääministeritär, joka ei pysty päättämään edes sitä kumpi hän on? Pääministeri vai valokuvamalli?

 • Joku

  Vastaa

  Marinin uskottavuus on tosiaan nolla.
  Ja niin on natonkin. Pelkkä pahainen rikollisjärjestö, mikä pitäisi mitä pikimmin lakkauttaa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Mistäs se Nato on saanut apua? Tulee mieleen eräs neiti.

 • sotatila

  Vastaa

  Pahin mahdollinen punavihreä omaa maata selkään puukottava globalisti sätkynukke.

  Tuo päätös Nesteen jalostamosta on peruttava! Se on avointa maanpetosta.

  Juuri nyt olisi sitä jalostamoa ja työpaikkoja tarvittu. Ne pitää sitä idioottina ulkomailla.

  Kaikki se valtava työ ja investoinnit mitä on aikaisemmin jo laitettu kiinni tähän kuuluisaan valtion yhtiöön tämä kuoleman enkeli heittää pois Suomesta!

  Ja on sitten itkemässä globalisti ohjaajilleen kun kansaa alkaa vituttaa tämän kuoleman enkelin touhut.

  Aivan oikeaan osui tämä jo vuosi sitten MVlehdessä julkaistu kirjoitus Sanna Marinista.

  https://mvlehti.net/2020/03/22/sanna-marin-kuoleman-musta-enkeli-umv-kolumni/

  Jäikö oikeusministeri Henriksson sairauslomalle sen takia että tajusi että on parasta olla tekemättä sellaisia päätöksiä jotka voi johtaa valtakunnan oikeuteen? Pääministeri Marin painosti oikeusministeriä saattamaan ulkonaliikkumiskiellon voimaan.

 • Petri Ronkeli

  Vastaa

  Brittiläinen antropologi, tohtori Edward Dutton teki Sanna Marinista etädiagnoosin kuin kunnon vakuutuslääkäri konsanaan. Häiriön nimi on narsismi. Wikipediasta saamme lukea:

  -häiriöstä kärsivällä on laaja-alaisia suuruuskuvitelmia, ihmissuhteet häiriytyvät empatian puutteesta, kateudesta ja ylimielisyydestä. Hänellä on epäterve itseriittoisuuden ja kaikkivoipaisuuden tunne, jossa hän ei tarvitse ketään eikä mitään, vaan hallitsee itse kaikkea.

  -narsistiselle henkilölle on ominaista manipulointikyky, mutta jos narsisti ei saa toista alistumaan tahtoonsa hyvällä, hän pyrkii siihen pahalla: uhkailuin, painostaen, tekemällä rikosilmoituksia, valituksia ja kanteluita. Hänelle on myös tyypillistä luoda itselleen hovi. Hovista pois potkittu joutuu aina vainon kohteeksi. Viranomaiset ovat narsistille väline oman tahdon läpi viemiseen,
  siksi he käyttävät viranomaiskanavia normaalia enemmän. Häiriöinen pystyy kehittämään riidan yksinkin. Hän on taitava selittämään ja luomaan omia totuuksia ja hankkimaan näennäisnäyttöä. Hänen on saatava voittaa jokainen peli ja säilyttää näin ylivertaisuuskuvitelmansa keinoja kaihtamatta.

  - narsistiset piirteet, esimerkiksi itsekkyys, vahva ihailun tarve ja ylemmyydentunto ovat yhteydessä poliittiseen aktiivisuuteen.

  Nähdäkseni Edward Dutton oli diagnoosissaan aivan oikeassa, kuten vakuutuslääkäritkin aina ovat.

 • Tomppa

  Vastaa

  Marin on ratsastanut nuoruudellaan ja sukupuolellaan koko poliittisen uransa ajan. Kun Marin valittiin kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi, uutisoinnissa keskityttiin lähinnä Marin ikään ja sukupuoleen, poliittiset ansiot tai niiden ilmeinen puute jäi uutisoinnissa täysin toisarvoiseksi asiaksi,
  Sama on jatkunut myös Marinin pääministerikaudella. Marinista kirjotetaan juttuja nuorimpana naispääministerinä ja esiin nostetaan kansainvälisten julkkisten twitterkehuja, jotka liittyvät juuri Marinin ikään ja sukupuoleen. Muutoinkin politiikan ulkopuolisista asioista kyllä kirjoitetaan, mutta poliittisista ansioista ja epäonnistumisista valtamedia ei juurikaan kirjoita.

 • sotatila

  Vastaa

  Suomen banaanitasavallan koronarokote lobbarit, eli mustat kuoleman enkelit pääministeri Sanna Marin ja presidentti Sauli Niinistö haluavat tätä suomalaisille:

  https://www.bitchute.com/video/nNa4otkFKUDv/

 • Late

  Vastaa

  Todennäköisin syy marinin valintaan oli sen täydellinen kyvyttömyys omaan ajatteluun ja järjenkäyttöön. Nätti puhuva pää joka sanoo ja tekee mitä siellä tautalla hääräävä ja määräävä joukko haluaa, ilman kykyä tarkastella kriittisesti itse niitä käskyjä ja suosituksia. Ja juurikin siksi nostetaan jalustalle ettei muutkaan näkis todellisuutta vaan keskittyy itse henkilöön

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi