Perussuomalaiset sensuroi jäsenten Nato-kriittisiä kannanottoja

Vielä muutama päivä sitten puolueen puheenjohtaja Riikka Purra valehteli, että jäsenillä tulisi vastaisuudessakin olemaan mielipiteenvapaus Nato-kysymyksessä.

Valeoppositio

Valeoppositiopuolue Perussuomalaisten johto on saanut viime päivinä kovaa kritiikkiä kentältä, koska puolue ryhtyi liputtamaan virallisesti sotilasliitto Naton puolesta. Nyt Perussuomalaisten johto on päättänyt vastata saamaansa palautteeseen sensuroimalla Nato-kriittiset äänet.

Ilmiön paljasti puolueeseen kuuluva Pia Polviander, joka julkaisi Länsiväylä-lehdessä Nato-kriittisen kannanoton. Polvianderin mukaan Espoon Perussuomalaiset vaati häntä poistamaan puoluelyhenteen nimensä perästä, koska puolue ei enää salli Nato-vastaisia kannanottoja riveissään.

Vielä muutama päivä sitten puolueen puheenjohtaja Riikka Purra valehteli, että jäsenillä tulisi vastaisuudessakin olemaan mielipiteenvapaus Nato-kysymyksessä. Väitteeltä putosi pohja kuitenkin ennätyksellisen nopeasti. ”Luulin, että puolueemme sisällä saa käydä Nato-keskustelua vapaasti,” Polviander hämmästeli ja totesi Perussuomalaisten käyttävän ennakkosensuuria omia jäseniään vastaan.

Kuvakaappaus.

Kulttuurimarxistinen ”sotilasliitto”

Naton virallisessa historiikissa todetaan, että sotilasliitto perustettiin vastustamaan eurooppalaista nationalismia ja edistämään Euroopan ”integraatiota” eli liittovaltiokehitystä. Kun Nato terroripommitti nationalistista Serbiaa 1999, sotilasliiton juutalainen komentaja Wesley Clark kommentoi operaatiota seuraavasti: ”Euroopassa ei ole enää sijaa etnisesti puhtaille valtioille. Se oli todellisuutta ehkä 1800-luvulla, mutta nyt siirrymme 2000-luvulle. Tämä on monirotuisten valtioiden aikakausi.”

Nato osallistuu nykyään avoimesti homo- ja monikulttuurisuuspropagandan levittämiseen. Tasan vuosi sitten myös paljastui, että Nato oli teettänyt Sanna Marinin tilauksesta ”naisviharaportin”, jossa pääministeriimme kohdistunut kansalaiskritiikki luokiteltiin merkittäväksi kansalliseksi turvallisuusuhaksi.

Perussuomalaiset ovat valmiita luovuttamaan Suomen ulkopolitiikan ohjakset sionistiselle järjestölle, jolle väestönvaihto, homolobbaus, globalismi ja antinationalismi ovat korkeimpia arvoja. Voit protestoida Perussuomalaisia vastaan esimerkiksi täyttämällä Nato-jäsenyyttä vastustavan Sinimustan Liikkeen kannattajakortin: https://kannattajakortti.sinimustaliike.fi/

Hallitus Itsenäisyys Kotimaa Kulttuurimarxismi Nato Perussuomalaiset Pia Polviander Poliittiset viholliset Politiikka Riikka Purra Sananvapaus Sanna Marin Sensuuri Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

45 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Juu, otetaan mieluummin paskaksi pommitettu Suomi ja tuhansia kuolleita lapsia, naisia ja vanhuksia kun ryssä hyökkää.
  Haluette että tämä maa on samassa jamassa kun Ukraina.
  En ole mikään helvetin valtamedian lammas vaan ihminen joka on tajunnut jo kauan sitten että suomen pullamössöinen sotilaskaarti ei pysty sodassa tekemään muuta kun juoksemaan karkuun tai kuolemaan.

  • Sakke

   Vastaa

   (((Amerikan))) asevoimien 75%:sta ja silminnähden vielä paljon veltommasta valkoisesta pullamössöstäkö (se loppu neljännes on sitten jotain aivan muuta) luulet sen pelastavan jeesus-enkelin löytyvän ? 

   Miten paljon luulet hyvinvointisi private Rodriguezia tai corporal Tyronea kiinnostavan?

   Onko suomalainen mies todellakin jo sellaisessa alennustilassa että uskoo naistensa ja lastensa puolustamisvastuun mieluummin jollekin n̶e̶e̶k̶e̶r̶i̶l̶l̶e̶ koripalloilijalle?

   Sellaista ”miestä” kutsuttiin ennen turhaksi jätkäksi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Globalistia näyttää harmittavan, kun vielä löytyy kansallismielisiä, jotka eivät tue sionistista Natoa, eikä mene valtamedian rummutukseen mukaan.
   Mitähän kaikkea sinäkin olet suostuvainen kannattamaan, jos valtamedia sitä tarpeeksi pitkään lobbaa…

   • Järjen hiven..

    Vastaa

    Juuri näin oikea kansallismielinen tukee antisionisesti venäjän sotilaallisia tavoitteita sekä etuja ts. oikean kansanmielinen on samaa mieltä venäjän kenraalien ja johtajien kanssa suomen puolustuksesta jos ei tätä hyväksy on maanpetturi perus-suomalainen.

  • Känkkä

   Vastaa

   Moni tukee Natoa tajuamatta, että sinne saa kaataa rahaa samalla tavalla kuin EU:n eri juttuihin ja hyötykin jää samanlaiseksi. Kukaan toinen ei tule Suomea puolustamaan tai sotia puolestamme käymään, ei ole koskaan käynyt, mutta tyhjiä lupauksia on annettu, vaikkapa Iso-Britannian toimesta itsenäisyyden alkutaipaleilla.

   Siksi ei kannata antaa rahaa sotilasbyrokraateille Natoon, vaan hankkia rahoilla järkevää puolustuskalustoa tai kouluttaa reserviä. Lisäksi saamme itse päättää mitä ja mistä ostamme, jos emme kuulu Natoon. 

   On myös hyvä muistaa Trumpin kommentti, että hän haluaa Euroopan rahoittavan osan Yhdysvaltojen laivastosta. Se on kallis juttu, kun uusittavaksi tulevat lentotukialukset, ydinsukellusveneet ja tietysti kokonaisvaltainen modernisaatio joka kilkkeeseen. Miten se sitten auttaa Suomea, jos olemme maksaneet palan lentotukialusta, joka ei edes mahdu Tanskan salmista läpi.

   Kun Bulgaria liittyi Natoon olivat toiveet korkealla, mutta rahaa nato-kaluston hankintaan ei löytynyt jäsenmaksujen jälkeen. Käytännössä ostivat jostain vanhoja konekiväärejä ja siihen taisi tyssätä uudistus. Saatiinhan niistä otettua kivat lehtikuvat. Ehkä siitä tuli turvallisempi olo ja sai muutama upseeri varmaan kansainvälien uran. 

   Viro taas jätti kaiken tekemättä ja odottaa muiden tekevän puolestaan. Siellähän on muiden nato-maiden ilmavoimat vuorotelleet ilmavalvontatehtävissä. Varmasti antavat homman mielellään suomalaisille, jos Natoon liitytään ja saamme tietysti maksaa viulut itse. 

   Pelkuruus on kaikkein kalleinta, kyllä Suomi ja suomalaiset kykenevät itseään puolustamaan, mutta pitää lopettaa pelkääminen ja alkaa tehdä suvereeneja päätöksiä hallinnon ja vallan kaikilla tasoilla, itsenäisen valtion tavoin.

   • Finelix

    Vastaa

    ”Tismalleen, tyyppi on oikeassa!”
    Nimenomaan tästä on kyse, että Suomi vastaisi käytännössä jatkossa Baltian puolustuksesta.

    Natonatonatonatonatonatonato… haistakaa vittu niin natobotit kuin ryssätrollitkin. On se nyt helvetti, ettei suomalaisilla tunnu olevan kykyä tai edes halua aitoon itsenäisyyteen 2000‑l:lla. Hävetkää, paskahousut!

    • Plääh

     Vastaa

     Pieni maa ei taida koskaan oikeasti olla täysin itsenäinen. Eikös PVL siksi puuhannut valtioliittoa Pohjoismaidne kanssa?

  • Lord Mystery

   Vastaa

   Sota voisi olla pitkässä juoksussa hyväksi. Nykyinen politiikka tuhoaa Suomen ja mikä tahansa vaihtoehto on parempi.

   Lisäksi: Suomessa edellisen sodan kurjuudella oikein kehuskellaan. Sota ei ilmeisesti ole loppupeleissä pahin mahdollinen kohtalo.

   Tulkoon sota ja veriset vaatteet, mitä nopeammin sota tulee, sitä nopeammin se on ohi ja pääsemme rakentamaan uutta, parempaa yhteiskuntaa.

   • p

    Vastaa

    Toisen maailmasodan jälkeen hävinnett elpyivät nopeasti parissa kymmenessa vuodessa. Saksa, Japani ja Suomi, talous elpyi ja politiikka oli kiistelevää eikä liberaalia. Voittajat lamaantuivat Amerikkaa lukuunottamatta, jonka osuus sodassa olikin sotatarvikkeiden tuottaja ja rahastaja. Nyt on Amerikkakin in Great Depression.

    • Sakke

     Vastaa

     Saksa? Elpynyt?

     Länsi-Saksa oli miehittäjän nukkehallinto josta nykyinen polveutuu. Saksassa ei ole ollut vapaita vaaleja sitten 1933!

     Saksan ”elpyminen” on tapahtunut saksalaisten verellä, hiellä ja tarmolla jolla he edelleen maksavat MILJARDEJA joka vuosi israelin ylläpidoksi + mitä vaan shlomo medioineen keksiikään.

     Jos Pohjoismaat lakkauttaisivat Afrikan neekereiden määrän kasvattamisen, virallisesti siis ”kehitysavun”, sillä rahalla kustannettaisiin yhteispohjoismainen avaruusohjelma parissa vuodessa.

     Put your money where your mouth is, m’kay?

     • STOP! Julkiperseen-nuolennalle.

      Älä puhu paskaa vähemmän se saksalainen natsiduunari hikoilee kuin suomalainen ja suomalaisen täytyy tämän saksalaisen oksennukselta kuulostavan paskaa puhuvan ruman arjalaisduunarin paremmat työolot kustantaa eri eu tukina niiden pankeille jotta saksalainen sika duunari voi käydä huorissa, vittu saksalainen vuotaa tipan vertakin se on tuplapalkalla sairaslomalla, suomalaiset mm. tuon riiston takia ovat itseään parruun roikottaneet. Voisi se saksa alkaa maksaa korvauksena lapista vaikka suomen eu maksut seuraavat 20vuotta mutta eihän tuo eurooppaa kuppaava ”arjalais”ali-ihmisistä koostuva kansa sellaista tee ellei ensin jotain sotaa häviä. Vittu että joku kehtaa nuolla Gyntherin persettä ja haaveilla sen hikisestä karvaisesta rinnasta tälläisellä palstalla, teille pervoille on omat sivut.

      Mene saksaan siellä on teille nahkasta ja saappaista pitäville/kumartaville sopivia bordelleja ja voit nuolla tuota ”Saksalaista parempaa persettä” kuinka haluat.

      Toivottavasti en loukannut haavan saanutta saksalaista rakastajaasi.

  • fakta

   Vastaa

   Kun ei ole mitään takuita, että Nato tulee avuksi. Vaikka maksetaan jäsenyydestä.
   Fakta.

  • GLGL

   Vastaa

   ”Ukrainan tie rauhaan on Suomen linja ja Suomen tie sotaan on Ukrainan linja.”
   – Risto Huovinen, 2022

  • Naton vihollinen

   Vastaa

   Ukraina on tuossa jamassa nimenomaan lännen takia. Naton kannattajat tekevät Suomesta Ukrainan ja vetävät meidät mukaan suurvaltojen väliseen konfliktiin.

 • Vz

  Vastaa

  Puhuu pelkkää paskaa niinkuin aina. Nato kritiikki siivottiin globopersuista jo ajat sitten. Mitään kritiikkiä ei ole saanut esittää natosta pariin vuoteen. Taitaa kannatus lähentyä jo 3%, mutta se lienee viherkiihoittaja Halla – ahon tarkoituskin.

 • Niinpä

  Vastaa

  Persut menee marginaaliin, kohti sinisten kohtaloa.

 • jj.t

  Vastaa

  allekirjoitin kannattajakortin jo aikapäivää sitten.ja suosittelen muillekkin isänmaallisille samaa.olisi viimeinen hetki vastustaa,täydellistä rappiota.

 • CGAS

  Vastaa

  Pitäisikö Sannamarinin mennä hampilääkäriin. Vai onko jo niin rankassa kunnossa suu ettei Suomen verorahat riitä remonttiin?

  • elli kick

   Vastaa

   Sanna Marin on naisoletettu, on ylelta ja natolta todella homofobista sanoa toista

 • George

  Vastaa

  Uskomatonta – mutta totta?

 • pertti grandell

  Vastaa

  olin huomannut jo aikaisemminkin ps.n tekevän ”soinit” Ei taida olla kuin anu yksin enään koko arkadianmäen apina hourulassa johon voi luottaa..

 • TT

  Vastaa

  Nato puolustaa uuden ajan NWO-kommunismia lännessä. Putin ja Xi JinPing rakentavat omia NWO-linnakkeitaan itään. Naton alkuperäinen idea länsimaisten vapaiden yhteiskuntien sotilaallisena puolustajana on jo ajat sitten hävinnyt pois. Nato oli uskottava vielä Neuvostoliiton aikana. Persuista on tullut aivokääpiöiden ja maksettujen huorien puolue, joka on nyt kasvanut täysin entisten vanhojen puolueiden kaltaiseksi puoluekuriroskajoukoksi. Soinin ulosheitto ei auttanut mitään. Psykoottinen venäjä-vihaaja Halla-Aho ja rokotepassi-Purra ovat myyneet sielunsa NWO-kommunismille ja sen davosilaiselle länsiversiolle.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Voiko enää mistään yllättyä, mitä Persut tekee?
  Puolue on kansallismielisyyden irvikuva, he voisivat sulautua Kokoomuksen kanssa yhteiseksi puolueeksi, päivä päivältä arvot ovat lähempänä toisiaan.
  Persujen politiikan tekemisessä tärkein asia on populismi, ei heillä mitään periaatteita ole koskaan ollutkaan.
  Huvittaa ja tavallaan säälittää ne ihmiset, jotka sanovat olevansa kansallismielisiä ja ihan vakavissaan äänestävät Persuja, koska ”he ovat ainoa vaihtoehto joka tuo muutoksen”.

 • pöh

  Vastaa

  Natokysymykseen ottamatta kantaa, niin perussuomalaiset on muuttunut niin paljon taas lyhyessä ajassa, että ne on kohta muutaman prosentin puolue.
  Halla-ahokin on jotenkin muuttunut täysin siitä mitä oli ennen, ja siinä oli hyvin pitkälti ainoa poliitikko jota olen arvostanut.

  • Hh1488

   Vastaa

   naamiot on riisuttu

 • Zardex

  Vastaa

  Onko Sinimusta liike todellisuudessa NATO-vastainen? NATO on USA valtiokoneiston työväline Venäjän ja Euroopan eristämisessä toisistaan ja alas painamisessa, jotta Euroopan maat eivät uhkaa USA valtiokoneiston hegemoniaa kasvamalla merkittävyydessään sen ohi yhteistyössä Venäjän kanssa.
  Venäjävihamielisen ajatusmaailman tukeminen on merkittävämpi tapa ajaa USA koneiston etua ja siis tosiasiallisesti vastustaa itsenäisen Suomen etua, kuin nimellinen NATO-vastaisuus.
  Suomen etu on realistinen ymmärrys USA, Venäjä ja Eurooppa välisestä geopolitiikasta ja Suomen edusta Venäjän, naapurimaa, puskurivyöhyke ja etupiirimaana. Suomen etu on olla Venäjälle yhteistyöhön kykenevä naapuri. Myös Venäjän etu Suomea koskien on luonnollisten geopoliittisten realiteettien sanelemana, että Suomi on itsenäisesti hallittu naapurimaa, jonka yhteistyöstä Venäjä voi ammentaa hyötyä. Venäjä ei hyödy itsenäisen ja omaa etuaan ajavan Suomen valloittamisesta. Venäjän hallitsema ja alistama Suomi olisi jäätyneitä konflikteja sisältävä rasite, joka ei kykenisi tarjoamaan niitä lukuisia hyötyjä, joita itsenäinen ystävällinen naapurimaa tarjoaa Venäjälle sen puskurivyöhykkeellä.
  Suomeen kiihotettu nykyinen NATO- jäsenyyskeskustelu on enemmän vain teatteria, sillä viimeaikaisten ulostulojen pohjalta näyttää siltä, että maamme DAVOS-eliitti on jo liittänyt Suomen resurssit NATO käyttöön. Todellinen keskustelunaihe olisi Venäjä-suhteiden romahtaminen ja Suomen turvallisuuspoliittinen asema.

 • JK

  Vastaa

  Serbit halusivat hallita Kosovoa ja ”puhdistaa” albaanit pois sieltä. Sekö sitten olisi ollut nationalistinen ratkaisu, että Kosovon albaaneilta olisi evätty oma kansallisvaltio? Te kansallissosialistit teette aikamoisia mentaalisia kuperkeikkoja tukeaksenne Venäjää ja Putinia.

  • Köyttä myytävänä

   Vastaa

   Partisaani kommentoijineen ei ole kansallissosislisteja vaan kansallisbolshevisteja. Haluavat Suomen alisteiseen asemaan Venäjän vieressä. Samaan tapaan kuin Valko-Venäjän. Että sellaisia ”patriootteja” nämä.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Hei retardi, yritätkö olla jotenkin vitsikäs vai oletko oppinut uuden sanan joltain kaverilta?
    Kun laajempi ymmärryksesi asioista on noin vajaavainen, niin miksi nolaat itsesi typerillä kommenteilla?

  • Timppis

   Vastaa

   Eikös euroopassa ole sellainen valtio kuin albania.tä?

 • JK

  Vastaa

  NATOn historiikissa kerrotaan nationalistisen _militarismin_ elpymisen estämisestä ja poliittisen integraation edistämisestä. Siellä ei kerrota nationalismin vastustamisesta sinänsä tai liittovaltion kehittämisestä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Joka tarkoittaa juurikin niitä asioita.
   Vai pidätkö Naton kulttuurimarxista mädätyskerhoa jotenkin kannatettavana asiana kansallisradikalismin näkökulmasta?

 • Kalevan tytär

  Vastaa

  ”1999, sotilasliiton juutalainen komentaja Wesley Clark kommentoi operaatiota seuraavasti: ”Euroopassa ei ole enää sijaa etnisesti puhtaille valtioille.”

  Juuri tämän takia Suomikin otti v 2015 suuren määrän ”sotapakolaisia” ja ketkä olivat hallituksessa? Persujen nykyinen natokanta osoittaa, ettei Soini ehkä ollutkaan petturi, vaan persut ovat alusta lähtien olleet natopuolue ja valeopppsitio. Koska suomalaisten natovastaisuus ja pyrkimys etniseen puhtauteen on tiedetty, on puolueen todellinen agenda pidetty piilossa. Nato- ja maahanmuuttokriittisyyttä on käytetty, jotta puolueelle ja sen ajamille asioille saataisiin mahdollisimman laaja kannattajakunta. Nykyvalossa, kun näyttää siltä, että päätöksen tekee eduskunta, on tuo kannattajakunta eduskuntaryhmä. Tällöin ei ole enää väliä, jos kannatus on jo seuraavissa vaaleissa romahtanut.

  Sekään, että vuosien 2015 – 16 ryntäyksessä tänne tulijat olivat pääasiassa muslimeita, ja he tulivat Turkin kautta, ei ollut sattumaa. Turkki on natomaa ja Suomi tarvitsee myös Turkin hyväksynnän natojäsenyydelleen. Tätä yritetään edistää muslimivähemmistöllä ja tuomalla islamin uskonto Suomeem. Soinihan kehaisi kuinka hänellä ja Erdpganilla on paljon yhteistä.

  Naton joukot ovat monietniset ja monikulttuuriset, etenkin U. S. Army. Heissä on myös paljon muslimeita. Tällaiset sotavoimat on helppo lähettää eri puolille maailmaa sotimaan ja tappamaan keitä tahansa. Myös omaa etnistä taustaa olevia. Vaikka tämä kirvelisi, on toimittava käskyn mukaan. On yksin, koska joukkuetoverit, joista henki riippuu ovat eri kulttuureista.

  Lisään vielä, etteivät ainoastaan persut ole osoittautuneet natopuolueeksi. Myös moni muukinbkansallismielinen on riisunut naamionsa.

 • PerusNatolaiset olisi parempi nimi

  Vastaa

  Persut on kyllä nykypolitiikan suurin pettymys, ovat esiintyneet kansallismielisinä mutta tosiasiassa toimivat globalistien juoksupoikina, kuten tämä Natokiima osoittaa. Vihervasemmistokin sikäli rehellisempi että kertovat julkisesti sekoilunsa eivätkä esitä jotain muuta.

 • Sakke

  Vastaa

  Suomalainen Suomi seisoo omilla jaloillaan eikä nöyristele mihinkään ilmansuuntaan.

  Jostain syystä suurella osalla ”lukijoita” on suuria vaikeuksia ymmärtää mitä em. tarkoittaa.
  NATO:n sekarotumiehitystukikohtien vastustaminen ei tee kenestäkään ”putinistia” sen enempää kuin Jazzin kuunteleminen tarkoittaa halua tulla anaalirikastetuksi afrikkalaisen maahanmuuttaja toimesta.

  Vasemmiston logiikka on kertakaikkiaan mielisairasta! 

  Ja tämä ”NATO pelastaa” väki on sama porukka joka 1970 ja 1980 ‑luvuilla oli se ”suomettunein” Tehtaankadun juoksupoika: Kyse ei ole ideologiasta vaan halusta olla
  hovineito. Ihan kuin nyrkkitappelun ”palkintotyttö”!

  Melkoista turvallisuuspolitiikkaa kertakaikkiaan!

 • Plääh

  Vastaa

  Kosovo kuuluu osaksi Albaniaa

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomi Naton täysiä maksuja karvaasti maksavaksi mallioppilaaksi.
  Saadaan hyvästellä se vähäinenkin itsenäisyytemme murunen mitä vielä on itsenäisyydestämme jäljellä.
  Suunta kun selkeästi nähtävissä ja se ei ole edes salaisuus päättäjien suunnalta.
  Suunta mihin Suomea halutaan viedä, on EU niminen liittovaltio.
  Tiedä onko suomalainen oikeasti tyhmä vaiko vain pitkillä piuhoilla ajattele kun ei tätä kykene havainnoillistamaan.

  2044 vuoden jälkeen emme tällä menolla ole oikeutettuja päättämään mistään mrihin liittyvistä asioita, viimeinen hetki siis avata krapulan turvottamat silmät ja harkita tarkkaan mitä haluaa lastensa tulevaisuudelta.

  • Nimetön

   Vastaa

   korjaus.
   ei vuosi 2044 vaan vuosi 2024

 • GLGL

  Vastaa

  ”Voiko enää mistään yllättyä, mitä Persut tekee?”

  Tavallaan tämä ei tullut yllätyksenä.
  Hiukan harmittaa se, että PS:stä varottaneet vasemmistolaisajattelijat olivat tavallaan oikeassa, mutta se harmitus menee kyllä nopeasti ohitse.

  Nyt pitäisi löytää se porukka, jota äänestää seuraavaksi. Onko PS:n sisällä ketään, joka tätä valtamedian masinoimaa kehitystä vastustaa?

  Jussi Halla-aho kirjoitteli hyviä tekstejä ”uppoavasta lännestä” ja on nyt itse sitä uppoamista edistämässä. Siitä __pitää__ jotakin päätellä.

  • TT

   Vastaa

   Jussi Halla-Ahoa kammoksuneet demarimummot olivat sittenkin oikeassa! Eipä silti, näiden oma puolue on ollut aina pääosissa Suomen yltiöpäisessä lännettämisessä. Mauno Koivisto ja Paavo Lipponen ovat edelleen lyömätön pari Suomen itsenäisyyden tuhoamisessa. Uskottavan kokoista oppositiota ei tälle suuntaukselle koskaan saatu aikaiseksi nyt kun Persutkin pettivät. Aikoinaan jopa Keskustapuolue oli hyvin EU-kriittinen, mutta uusliberaalit teknokraatit soluttivat ja valtasivat puolueen tehokkaasti. Suomi on mennyttä, historiaa, kaputt, orjamaa-Saksan pikku perseennuolija ja sitä myötä USA:n juutalaisklikin halujen kyselemätön täyttäjä.

 • juha II

  Vastaa

  Persut ovat päättäneet ”käydä vatsallansa” eli olla kaikkein käärmemäisin puolue Suomessa.
  Ellei persujen peruskannattajat ymmärrä tämän jälkeen kerätä romujansa. Se on monoliittiin valehttua tyhmyytä!
  Eikä tässä kaikki. Rahaa on liikkunut ja paljon aina ”lyhyttä kirjainlyhennettä” myöten!
  Persujen maanpetturit ovat ensimmäisinä paniikissa nousemassa kerrostalojen katoilta helikoptereihin puudeleineen ja rahasäkkeineen kun ”paska osuu tuulefttimeen”. Toivottavasti ahneus ei ole suurempi kuin elämänhalu!

 • Nimetön

  Vastaa

  Joskus on vain valittava puolensa, vaikka se vaikeaa onkin.

  • Nimetön

   Vastaa

   Niin puolen valinnastahan tässä jutussa ei ollutkaan kyse, vaan siitä että joku johtavassa asemassa oleva valitsee sinunkin puolesi ja pulinat pois. Aivan kuten kunnon kommunismissa kuuluukin tehdä.

 • BoBo

  Vastaa

  Kuinkakohan kauan PerusSionistit jatkavat isoa jütkütustaan? Soini paljastui huijariksi, Halla-aho paljastui huijariksi… Kai sieltä vielä seuraava pelastaja nousee. Sitten kaaaaaikki on hyvin PS:ssä ja Suomi muuttuu hyväksi paikaksi jälleen! Kansa odottaa.

 • Törkeää toimintaa

  Vastaa

  Saakohan PerusSuomalaisia johtava työmies Putkonen jonkun erityiskorvauksen jos Suomi saadaan liitettyä Natoon? Eikö PerusSuomalaisten kenttäväki tajua missä mennään ja miten sekaisin/lahjottu puolueen johto on?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi