Juutalainen sotarikollinen Madeleine Albright kuoli lopultakin

Partisaanin toimitus toivottaa onnea erityisesti Serbian kansalle ilouutisen johdosta.

Sionismi

päivitetty

Juutalainen Madeleine Albright.

Kansainvälisesti vihattu juutalainen sotarikollinen Madeleine Albright on viimein kuollut. Siinä missä valtamedia on keskittynyt ylistämään Albrightin roolia ”feministisenä ikonina”, ”holokaustiselviytyjänä” ja ”Yhdysvaltojen ensimmäisenä naispuolisena ulkoministerinä”, ovat sionistisen sotapolitiikan uhrit nostaneet esiin Albrightin todellisen ansioluettelon, joka on karua luettavaa.

Juutalaispoliitikko tunnettiin sotahaukkana, jolle goyim-kansojen verenvuodatus oli itseisarvo. Valtavirtainen Reuters kertoo muistokirjoituksessaan Albrightin kysyneen Yhdysvaltojen puolustusvoimien johtajalta erään kerran, miksi maalla on miljoona toimintavalmista sotilasta, mikäli näitä ei tahdota käyttää aktiivisesti.

Jugoslavian hajoamista seuranneiden konfliktien yhteydessä Albright painosti Yhdysvaltojen hallitusta hyökkäämään Eurooppaan. Reutersin mukaan tämä oli aluksi hankalaa, sillä amerikkalainen sotilasjohto ei olisi Vietnamin sodan kokemuksista viisastuneena tahtonut syyllistyä uusiin sotarikoksiin konfliktissa, joka oli yhdentekevä Amerikan kansallisen turvallisuuden kannalta. Lopulta juutalainen sai kuitenkin tahtonsa läpi.

Eurooppalaisen nationalismin vihollinen

Albright ja hänen juutalainen heimoveljensä, Nato-komentaja Wesley Clark, johtivat Yhdysvaltojen terroripommitusta Serbiaa vastaan. Vaikka Albright oli tulenpalava sionisti, vastusti hän aggressiivisesti eurooppalaista nationalismia ja ”fasismia”, joita Serbia hänelle edusti. Clark puolestaan kommentoi sotahanketta myöhemmin seuraavasti: ”Euroopassa ei ole enää sijaa etnisesti puhtaille valtioille. Se oli todellisuutta ehkä 1800-luvulla, mutta nyt siirrymme 2000-luvulle. Tämä on monirotuisten valtioiden aikakausi.” Suomalaisten häpeäksi presidentti Martti Ahtisaari teki terroripommitusten aikana tiivistä yhteistyötä Albrightin ja Clarkin kanssa.

Albrightin julkisuuskuva tummeni entisestään sen jälkeen, kun Yhdysvallat väärensi todisteita ”Irakin joukkotuhoaseista”, joiden verukkeella maa kaatoi Irakin hallituksen ja murhasi Saddam Husseinin. Sodan arkkitehtejä olivat Amerikan juutalaiset lobbaajat, jotka pitivät Irakia potentiaalisena uhkana Israelin sotilaalliselle ylivallalle Lähi-idässä. Kun media pyysi Albrightia kommentoimaan sitä, että väärennettyjen todisteiden perusteella käynnistetty sota oli johtanut puolen miljoonan lapsen kuolemaan, juutalainen ”holokaustiselviytyjä” ja ”feministi-ikoni” vastasi: ”Mielestäni se [puoli miljoonaa kuollutta lasta] on sopiva hinta.”

Partisaanin toimitus toivottaa onnea erityisesti Serbian kansalle ilouutisen johdosta. Toivomme myös, että syöpää sairastaneen Albrightin viimeiset päivät olivat mahdollisimman kivuliaita ja epätoivoisia.

Lähteet: Reuters, Vox, London Review of Books, FAIR

Feminismi Irak Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Martti Ahtisaari Nato Poliittiset viholliset Rikos Rotu Saddam Hussein Serbia Sionismi Sotarikos Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Valtioterrorismi Wesley Clark Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Loistava kirjoitus. Kiitos!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Uutinen on osuvasti otsikoitu. Ja journalistisesti tutkittua tietoa. Paino sanalla ”viimeinkin”. Yksi sotarikollinen vähemmän joukossamme. Tosin, kuten tiedämme, tässä porukassa ei ole omatuntoa, ei moraalia, ei sielua, vain polttava tarve tuhota, raiskata ja, ennen kaikkea, ennen kaikkea muuta, ansaita rahaa, lisää rahaa, vielä vähän lisää… Ja sitten vielä vähän, vielä vähän, vielä… vähän…

 • TT

  Vastaa

  Albright on ollut osa ihmiskunnan syöpää. Rottanainen on osa juutalaisten maailmanlaajuista hanketta tehdä goyim-kansojen elämästä helvettiä. USA:n hallinto ja erityisesti sen ulkopolitiikka on yhä kirjaimellisesti juutalaisten ja neocon-poliitikkojen käsissä tällä kertaa marxilaisesti maustettuna. Itäisten kristittyjen mustamaalaaminen ja tuho on aina ollut näille selkeä päämäärä. Myös rauhalliset muslimit ovat pysyvästi näiden tähtäimessä. Osa syyllisyyttä lankeaa näiden kansojen kohdalle itselleen, koska nämä on älyttömän helpoo usuttaa toisiaan vastaan samalla kun juutalaisten osalle jää käsien hieroskelu, aseiden myynti, sotalainojen myöntäminen ja saaliin odottaminen. Sodan runtelemat maat voi ostaa halvalla ja niiden uudelleenrakentaminen tarjoaa liikevoittomahdollisuuksia.

  Suomalaispoliitikkojen veljeily ihmiskunnan syöpäsolujen kanssa alkoi juurikin Jugoslavian sodan yhteydessä. Tuolloin ei ollut internet-vastamediaa, joten oikean tai tasapuolisemman kuvan saaminen sodasta oli mahdotonta. Osa pitää serbejä yhä sodan roistoina, joita pommitettiin oikeutetusti. Suomalaisilla ei yleensäkään ole oikeaa mielikuvaa maailman tapahtumista sionistimediamme ansiosta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuollainen hirviö olisi saanut kuolla jo kymmeniä vuosia sitten, yksi niistä, joka oli syypää moneen Eurooppaakin koskettavaan ongelmaan.

  • Mantus

   Vastaa

   Voisin arvata mihin tuonkin ihmisparan sielu mahdollisesti vaeltaa:

   Jälleensyntymisessä jatkaa pahuuttaan maan päällä,

   Jos ei (toivottavasti) jälleensynny:
   Saa muodollisesti valita taivaan ja helvetin välillä, valitsee helvetin ja luulee uskovansa saavan jatkaa pahuuttaan, mutta huomaa että kaikki muutkin samankaltaisia pahantekijöitä, agonia jatkuu huutoina ja valituksina kun ei ole ketään jota hajoittaa ja hallita.

   • Arto Kukkonen

    Vastaa

    Olisihan se sopivasti että, tuo sekasikiö mieluilisi helvetin puolelle jossa hänet vastaanottaisi Himmler, Höss ja Mengele <[8/

   • aputoimittaja

    Vastaa

    Seuraava massamurhaaja on jo valmiina toimimaan. Maidanin verilöylyn advokaatti, ja Ukrainan uuden hallinnon arkkitehti ”fuck the EU, Victoria Nuland” on jo täydessä työssä järjestelemässä tämänkertaisen Ukrainan sodan vallanjakoa.

 • Salomon

  Vastaa

  Vitun kalkkuna!

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Serbit saivat ihan sitä mitä ansaitsivatkin, mutta aivan liian myöhään. Sarajevon piirityksen aikana Bosnian muslimit eivät saaneet aseita mutta serbit saivat pimeiltä markkinoilta niin kauan kun heillä riitti kovaa valuutta. Ihan turha Kiinan jeesustella että muistamme kyllä kuka poimmitti meidän lähetystöämme, heillä on pitkä ansiolista alkaen Tiibetin valtauksesta ja siellä edelleen jatkuvasta kansanvaihdosta. Sinänsä vastenmielistä että öljyntuottajamaat ovat rahoittaneet Balkanin muslimialueille kovaäänisiä moskeijoita, ja toki olisi ollut ihan hyvä jos aikanaan turkkilaisten hyökkäys 1300-luvulla olisi torjuttu. Onneksi Ukrainalle toimitetaan pst- ja it-aseita, ja siellä miehet eivät lähde karkuun niinkuin Syyriasta, Irakista ja Afganistanista vaan jäävät taistelemaan. Melkoisia itkupillejä ovat olleet nekin jotka Saddamin aikana saivat etuuksia ja Goddam Husseinin syrjäyttämisen jälkeen saivat kokea sen mitä itse ovaat olleet tarjoamassa toisen ähläm-suuntauksen ihmisille.

 • juha II

  Vastaa

  BURN IN HELL!!!

  Mitä tulee ”mahtisaareen” hänestä EI pidä suotta häpeää ottaa, sillä ent. Jugoslaviasta mafiarahoja salkku pullollaan tullut klenkka globalisti ja YK:n korruptiojärjerstön virassa suuria etuja nauttinut kuvatus on pelkkä surullisenkuuluisa vitsi!!!
  Kerrottakoot pienenä kevennyksenä se tarina kun Namibiasta Suomeen vierailulle tullut *Toivo ja Toivo (yksi henkilö) otettiin hehkuvan innokkasti vastaan täällä hölmölässä kun itse Ahtisaari oli YK-virassaan projektoinut kyseisen maan itsenäistymistä. Noh, mitä teki arvostettu vieras? Haukkui liki jo lentokentällä suomalaiset pataluhaksi kiroten heidät suunnilleemn alimpaan helvettiin!!!
  *Häiskälle (kommari ) oli annettu nimi suomalaisten lähetyssaarnaajien innoittamana, jolla sinällään oli paljoakaan järkeä kielipillisesti.

 • Pahantekijä

  Vastaa

  Toivottavasti lunasti paikkansa tuonpuoleisesta tekojensa mukaan.

  Kun luin tästä niin tuli helpottunut olo.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  No 😉 tuosta voi olla monta mieltä? Irakin Saddam Husseinin tuho edesauttoi kurdivaltion syntyä ja mahdollisen isomman Kurdistanin syntyä. Itsessään Irak on keinotekoinen valtio mikä koostuu toisiaa vihaavista kansoista ja uskonnoista / kulteista.
  Saddamin tuhonta takasi edes osittain suoarabien ekologisen ympäristön palautuksen, minkä Husseinin hallinto oli muuttanut jo liki autiomaaksi.

  Serbia, monikansallinen valtio mikä koostui siihen liitetyista unkarilaisalueista mm Vojvodina, sekä Belgrad, vähän sama juttu kuin Viipuri Suomelle. Belgrad oli ennen unkarilainen kaupunki.
  Albaanialueita jäi edelleen Serbiaan, kätevintähän olisi ollut että olisi vaihdettu Serbian ja Kosovon kesken ko alueita pohjois-Kosovon serbialueet Serbiaan ja albaanialueet Kosovoon. Joten monikansallisiksi jäivät molemmat.

  Suomelle ei olisi ollut mitään etua Suur-Serbian luonnista ja ko alueen lisäpakolaisista keskuuteemme. Se on syytä muistaa. Naton pommitukset takasivat sen että suurin on kosovolaisista jäi sinne ja alue itsenäistyi.

  Kiitos Natolle 😉

  Historioitsija Seppo Lehto
  Ajan Suunta päätoimittaja
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Hh1488

  Vastaa

  Hyvä uutinen, jos helvetti on olemassa toivon että tämä huora mätänee ja kärsii siellä ikuisesti

 • Anonymous

  Vastaa

  Mätäne helvetissä noita!

 • Nimetön

  Vastaa

  Onneksi kuoli

 • Aimo Annos

  Vastaa

  Korjasi kuolo toisenkin rikollisista, Ahtisaari, asiassahan meni. Ei ole osunut silmään mihin kuoli, toivottavasti jotain kivuliasta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi