Äärivasemmiston joulukalenteri: Rikollinen sairaanhoitaja Laura Timonen

Tänään esittelemme Helsingin anarkistiliikkeen niin sanottuun black blociin eli mustaan blokkiin kuuluvan Laura Timosen.

Poliittiset viholliset

Laura Timonen.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Kuvakaappaus: Twitter. Timonen black bloc ‑asussa, takana mellakkapoliiseja.

Esittelyssä Laura Timonen

Tänään esittelemme Helsingin anarkistiliikkeen niin sanottuun black blociin eli mustaan blokkiin kuuluvan Laura Timosen. Mustat blokit ovat äärivasemmistolaisiin mielenosoituksiin osallistuvia ryhmiä, joiden jäsenet ovat erikoistuneet esimerkiksi väkivaltaan, kauppojen ryöstämiseen ja julkisen tilan vandalisointiin. Blokin jäsenet pyrkivät välttelemään poliisia naamioitumalla ja käyttämällä yhdenmukaisia mustia vaatteita.

”Emma”- ja ”Vaimomatskuu”-nimimerkkejä sosiaalisessa mediassa käyttävä Timonen on pyrkinyt varjelemaan identiteettiään muun muassa siksi, ettei hänen ammattiuskottavuutensa rapistuisi. Sairaanhoitajilla on myös toimenkuvansa ansiosta pääsy kansalaisten henkilökohtaisiin tietoihin, minkä vuoksi alalla edellytetäänkin erityistä nuhteettomuutta.

Timonen on ollut aktiivinen Helsingin anarkistipiireissä jo pitkään. Hän kirjoittaa Twitteriin toisinaan avoimesti rikoksistaan ja kuvaa itseään mielellään mellakkapoliisien kanssa. ”Tuhrin viime yönä Manerheimin [sic!] patsaan. Juoksin poliiseja karkuun Töölönlahdelta Ullanlinnaan. Lopuksi matkustin sporalla Järvenpäähän. Mitäs te muut teitte viime yönä?” Timonen uhoaa eräässä viestissään.

Kuvakaappaus: Twitter.

Timonen pitää tiiviisti yhteyttä aloitteellista poliittista väkivaltaa kannattavaan Varisverkostoon (1, 2, 3). Timosen mukaan poliittiset oikeudet tulisi riistää hänen kanssaan eri mieltä olevilta kansalaisilta: ”Tärkeää on saada ihmiset ymmärtämään, että natsit eivät kuulu kaduille, ei politiikkaan eikä ylipäätänsä minnekään. Dialogia ei heidän kanssa tarvitse käydä. Poliisikaan ei auta, joten ihmisten on itse mentävä kaduille. Täytyy hyväksyä tilanne ja ryhtyä itse toimiin.”

Vaikka Timonen onkin omien sanojensa mukaan ”anarkisti”, kannattaa hän Kokoomuksen ja muiden globalistipuolueiden ajamaa koronatyranniaa, joka murskaa kansalaisten valinnanvapauden ja yksityisyydensuojan. Valtahierarkioita vastustavan anarkistin sijaan mustan naamion takaa paljastuukin pikemminkin pakkovaltaa kannattava vanhan koulun kommunisti.

Timosen henkilökohtaiset ongelmat ovat tuttuja jo aiemmista joulukalenterimme luukuista. ”Tässä kävi nyt näin. Minä uuvuin ja masennuin. En jaksa enää,” Timonen kirjoitti elokuussa.

A-ryhmä Äärivasemmisto Anarkismi Black bloc Helsinki Joulukalenteri 2021 Kotimaa Laura Timonen Mielenterveys Mielenterveysongelmat Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikos Vandalismi Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Jälleen kerran ”anarkisti”, jonka mielestä kansalaiset pitää alistaa valtion tai suuryritysten laitoshoidokeiksi. Kommunistianarkistien tekopyhyys voisi huvittaa, mutta EU:n myötä niiden harhat ovat saaneet pelottavan suuren vallan Suomessa.

  • Näin se vaan on

   Vastaa

   Niin mielisairauksia ja vakavia persoonallisuushäiriöitä siellä aina on taustalla, kun noin haluaa toimia niin kuin Laura on toiminut ja lisäksi kannattaa pakkovaltaa vapaan yhteiskunnan sijaan.

 • Ripe

  Vastaa

  Missähän tuollainen sairaanhoitaja on töissä? Moni haluaisi vältää sellaista hoitopaikkaa…

  • Uljas Kakko

   Vastaa

   Mitä luulet, onko kansallismielisten potilastiedot turvassa väärinkäytöltä? Tai ehkä hän työskentelee mielisairaanhoidon parissa? Kuten tästä kalenterista on huomattu, niin siellä palvelujen piirissä on poliittisista aktivisteista juuri niitä hänen omia aatetovereitaan.

   • Bella

    Vastaa

    Kävin pari vuotta sitten korvakivun vuoksi tk:ssa. Naislääkäri otti minut vastaan ja repi jo ovella minut huoneeseen sisään sillä tavalla, että kiinnitin agressiiviseen otteeseen todella huomiota. Naikkonen ei löytänyt korvastani mitään vikaa. Oireilu vain jatkui ja viikon päästä tuosta tapahtumasta menin yksityislääkärin puheille, joka löysi korvastani pahan tulehtumisen, sellaisen kuulemma, että ”kukaan edes kandin papereilla oleva ei voi olla tuota huomaamatta”. Näin sanoi siis tämä yksityislääkäri. Myöhemmin sainkin kuulla eräältä taholta, että sellaiset viranomaiset Suomessa, ja myös lääkärit, jotka ovat anarkisteja, jättävät kyllä ihmisen vaikka hoitamatta, jos tietävät tämän poliittisen suuntauksen. Eipä tässä enää auta lääkäreihinkään luottaa. Tällaiseen loppupäätelmään minä tulin. Toivotaan, että kuolen saappaat jalassa, enkä joudu lääkärien käsiin.

 • N.N.

  Vastaa

  ””Tärkeää on saada ihmiset ymmärtämään, että natsit eivät kuulu kaduille, ei politiikkaan eikä ylipäätänsä minnekään. Dialogia ei heidän kanssa tarvitse käydä. Poliisikaan ei auta, joten ”

  Jos uskoisin jälleensyntymiseen, sanoisin, että tuo osallistui Kristalliyöhön. 

  Taitavat tiedostaa, että käyttäytyvät ja puhuvat nazien tavoin, siksi kiire osoittaa muita sormella.

  Minusta vaarallinen henkilö, sopimaton tuohon ammattiin: ” eikä ylipäätänsä minnekään”.

  Nuo sanat sietäisi työnantajakin miettiä, vihaisesta aikuisesta om kuitenkin kyseessä.

  • pää määrää

   Vastaa

   Natsit pilasivat maineensa hyökättyään muihin Euroopan maihin. Siihenkin oli muilla osuutta jo 1. maailmansodan jälkeen, jolloin Saksa menetti alueitaan. Rajakiistat Puolan kanssa menetetyistä alueista ja sopimus NL:n kanssa aiheutti Puolan valloituksen ja siitä syystä Ranska ja Englanti julistivat sodan Saksalle. Siitä seurasi Saksan hyökkäys Ranskaan ja nopea voitto.
   Natsit olivat saaneet Saksan talouden liiankin hyvään kuntoon. Sen seurauksena natseille syntyi ideologinen mielikuva maailmanvalloittajasta. 

   Ideologia oli se kommunismia, natsismia tai globalismia voi johtaa nopeaan muutokseen ja nopea muutos näyttää johtavan aluksi parempiin oloihin, mutta lopulta aiheuttaa vuosikymmenien suuria kärsimyksiä kaikille osapuolille.
   Natsismin tuhoutumisen jälkeen alkoi kylmä sota. NL:n tuhouduttua kylmä sota loppui, nyt on tulossa uusi kylmä sota ja Great Reset. Pelastaisiko kansan valta? Ehkä hidastaisi muutosta.

 • Timppis

  Vastaa

  Vattu mikä torspo.sporalla järvenpäähän,kas kun ei mennyt skurulla kuuhun,mutkun sielkin on natzzzzzeja.olikohan spora no:666.

 • Ei ihan kaikki

  Vastaa

  Vai että ihan ”vaimomatsku”. Taidan pidättäytyä tällä kertaa. Kiitos vaan tarjouksesta.

 • Hohhoijaa

  Vastaa

  Vaimomatskuu???

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kuka haluaa Juha Sipilän näköisen vaimon?

 • Schlageter

  Vastaa

  Aivan… ”vaimomatskuu” ei ole, ei ole todellakaan myöskään ”äiskämatskuu”.

 • Nimetön

  Vastaa

  Missä töissä, työnantajaa kiinnostaisi varmaan rikolliset touhut? Ei kuulu sairaanhoitajan ammattiin jossa pääsy ihmisten terveystietoihin.

 • Fckantifa

  Vastaa

  Ei kyllä missään nimessä ole vaimomatskua

 • Julli

  Vastaa

  #Laura Timonen #sairaanhoitaja #Järvenpää #Mannerheim

  Julkisen patsaan töhriminen on varmaankin aiheuttanut puhdistuskuluja, joita omistaja on kenties halukas perimään töhrijöiltä.

  Poliisi on varmaankin kiinnostunut ratkaisemaan tämän asian asianosaisen oman tunnustuksen perusteella.

  Sairaanhoitajillahan on tunnetusti kilpailukykyiset palkat, joilla voi korvata myös tietoisesti aiheutetut vahingot.

 • Vihainen

  Vastaa

  Kiinnostaisi tosissaan tietää missä tuollainen kaksoiselämää elävä anarkistisaasta on oikein töissä. Vaikuttaa sen verran hullulta ettei tiedä mitä se tekee jos pääsee avuttomassa tilassa olevaan henkilöön käsiksi sairaanhoitajan ammatissa, vielä kun vaikuttaa olevan yksi niistä monista ketä näkee natseja joka paikassa.
  Kertokaa ihmeessä jos on tarkempaa tietoa, niin kysyn työnantajalta a Valviralta että miten potilasturvallisuus on taattu sekopään ollessa palkkalistoilla.

 • Hh1488

  Vastaa

  Ilmeisesti tää lumppu ei oo stadilainen, ku ei edes tiedä mikä on spora ja mikä stoge. Sporalla ei Järvenpäähän mennä

 • Suomi

  Vastaa

  Huvittaa, kun nämä maalaisten keskenkasvuiset idioottiserkut tulevat kaupunkiin, niin heistä tulee enemmän stadilaisia, kuin helsinkiläiset itse. Vai että oikein ”sporalla J‑päähän”! Tytön tarvitsee opiskella vielä hiukan lisää urbaania miljöötä. Kaupungissa kulkevat raitiovaunut ja landelle mennään junalla.

  Aito stadilainen EI harrasta vandalismia Mannerheimia(huom! kahdella n:llä), eikä hänen muistoa kohtaan. Jotta tämäkin myrkkykaapin lääkkeet varastanut voi sairaita toimiaan harrastaa, niin hänen pitäisi nöyrimmästi kiittää Mannerheimia. Mikäli häntä ei olisi ollut, niin kyseinen hörhö ja kaltaisensa olisivat nyt ryssän toimesta linnassa.

  Jos itse näen, että joku vandalisoi merkkihenkilöiden, esim. patsaita, niin tulen puuttumaan asiaan. Aivan sama, onko kyseessä päästänsä sekaisin oleva landelta tullut tyttö, vaiko munat veks leikkauttanut soijapoju. Takaan, että jollekin tekee kipeää ja se en ole minä!

  • Johan Ludvig Runescape

   Vastaa

   Aleksis Sappikivi, mitä sinä täällä teet

 • blaah, blaah, blaah.

  Vastaa

  Kommenteista päätellen jotkut vaikuttavat olevan hieman huolissaan potilaiden turvallisuudesta. Eräs toinen sairaanhoitaja on hiljattain kirjoittanut tämän: ”ihan turha sanoa, että se on vastoin hoitajan valaa ja blaah, blaah, blaah. Ei sitä tietokoneelle merkitä, jos (vahingossa tahallaan) antoi yhden idiootin mennä.”

  https://mvlehti.net/2021/12/06/nyt-on-paha-suomalainen-sairaanhoitaja-julkaisi-tappouhkauksen-rokottamattomille/

  Laittaa miettimään, että kuinka paljon hämäriä asioita laitoksissa tapahtuu, mutta niitä ei vain huomata. Kiinni jääneitä tapauksia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Aino_Nykopp-Koski
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Katariina_Pantila

 • Pasi

  Vastaa

  Manerheimin patsas sotkettu,sen jälkeen sporalla Jäkeen. Hyi helvetti,miten kuvottavaa vaimomatskua tuo komuämmä edustaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Äärivasemmisto” lmao. Vittu et ootte noloja

 • Hemmo Paskiainen

  Vastaa

  https://julkiterhikki.valvira.fi/

  Hae sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön ammattioikeutta koskevia tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekistereiden julkisesta tietopalvelusta. Voit hakea tietoja joko henkilön etu- ja sukunimellä tai rekisteröintinumerolla. Nimellä haettaessa sekä sukunimi että etunimi ovat pakollisia tietoja.

  Tätä linkkiä kannattaa hyödyntää, kun selvittelee näiden vassarihoitajien taustoja yms.

  • Uljas Kakko

   Vastaa

   Ei sieltä löytynyt työpaikkaa, vain pätevyys/oikeudet.

   • Hemmo Paskiainen

    Vastaa

    Ei löydy työpaikkaa, mutta on helpompi esimerkiksi yksilöidä kyseinen henkilö, jos työpaikka on muuta kautta tiedossa.

 • EV

  Vastaa

  Kertokaa ny herran tähen missä tämä yksilö työskentelee sairaanhoitajana (jos työskentelee), niin voipi käyä työnantajalta kyselemässä, että mitä mieltä ovat tämän touhuista. Missään nimessä tällaisilla henkilöillä ei saa olla mitään pääsyä ihmisten henkilökohtaisiin ja arkaluonteisiin tietoihin.

 • Tomppa

  Vastaa

  Harhaisuudestahan tämä nainen selvästi kärsii. Lähinnä sääliksi käy niitä soijapoikia, jotka näkevät tässä naisessa olevan minkään valtakunnan vaimomatskua. Näitä harhaisia ihmisiä yhdistää fantasiamaailma, jossa nämä oman elämansä luuserit voivat kuvitella rakentavansa uutta ja parempaa yhteiskuntaa yrittämällä häpäistä tai tuhota nykyisen yhteiskunnan symboleja samalla puberteettisesti unelmoiden ”natsien” tappamisesta. Todellisuudessa nämä luuserit pelkäävät kuollakseen väkivaltaa ja siksi pyrkivät kuulumaan samanmielisten joukkoon.
  Näiden luusereiden kannattaisi lukea Thomas Hobbesin Leviathan ja erityisesti Hobbesin kuvaus luonnontilasta. Ehkä silloin silmät aukeaisivat näkemään, millainen kohtalo heitä odottaisi, jos anarkismi olisi vallitseva olotila. Tuskinpa nämäkään joulukalenterianarkistit sitä itselleen toivoisivat.
  Partisaanin joulukalenteri todistaa, että äärivasemistolaiset ovat harhaista, fantasiamaailmassa elävää roskaväkeä, joka oikeasti kuuluisi pysyväään laitoshoitoon, jollekin vaikeakulkuiselle saarelle.

  • Anki

   Vastaa

   Ei pääsyä potilastietoihin eikä pääsyä lääkekaapille.

 • juha II

  Vastaa

  Ilman Mannerheimiä tuo globalisti-kommari ei olisi juossut koskaan saatika töhrinyt liki ”synnyttäjäänsä” Suomeen, jossa ei ole enää lainkaa kunniaa eikä rohkeutta olla muuta kuin orjakansa!

 • Bella

  Vastaa

  Samoin minua kiinnostaisi tietää.

 • Pp

  Vastaa

  On työskennellyt ainakin Helsingin kotisairaalassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi