Äärivasemmiston joulukalenteri: Mari Ikonen ja äärivasemmistolaiset mielenterveysongelmat

Kuten aiemmista kalenterimme luukuista on jo selvinnyt, väkivaltaa, uhkailua ja muuta ulkoparlamentaarista vaikuttamista kannattavat Varisverkoston kaltaiset järjestöt saavat usein tukea erityisesti Vasemmistoliitolta.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Mari Ikonen.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Esittelyssä Mari Ikonen

Kuten aiemmista kalenterimme luukuista on jo selvinnyt, väkivaltaa, uhkailua ja muuta ulkoparlamentaarista vaikuttamista kannattavat Varisverkoston kaltaiset järjestöt saavat usein tukea erityisesti Vasemmistoliitolta ja Vasemmistonuorilta. Äärijärjestön avoimimpiin tukijoihin lukeutuu rovaniemeläinen homolobbaaja Mari Ikonen, joka on Vasemmistonuorten varapuheenjohtaja ja Lapin vasemmistonuorten puheenjohtaja.

Ikonen on ilmoittanut ammatikseen nuoriso-ohjaajan. Tästä huolimatta hän on kannustanut Varisverkostoa häiriköimään suomalaisia isänmaallisia nuoria ja yrityksiä, jotka eivät ole suostuneet syrjimään asiakkaita poliittisten mielipiteiden perusteella. Lisäksi Ikonen on levittänyt Varisverkoston mielenosoituskutsuja.

Vaikka Ikonen uskoo olevansa kompetentti päättämään kotikaupunkiaan ja koko Suomea koskevista laajoista poliittisista kysymyksistä, on hänellä samalla vaikeuksia ymmärtää omaa sukupuoltaan ja ratkoa päänsä sisäisiä ongelmia. Kuten niin usein, vasemmistoon kallellaan olevat nuoret päättäväkin kanavoida omia sisäisiä ristiriitojaan suomalaisvastaiseen poliittiseen radikalismiin.

Alla voit nähdä muutamia syitä sille, miksi Ikonen on ajautunut äärivasemmalle poliittisen uransa aikana:

Äärivasemmisto Homolobby Joulukalenteri 2021 Kotimaa LGBT Mari Ikonen Mielenterveys Mielenterveysongelmat Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rovaniemi Transut Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  PTSD, ADHD ja LGBTJNE… Siinä äärivasemmiston diagnoosit.
  Paljon onnea, punikit! Onko teidän joukossanne joku sellainenkin, jolla on pää kunnossa?
  Kuka, muka? 😀

  • Anonymous

   Vastaa

   Huutista. No ei tietenkään ole. Tuollaista sairasta sakkia ne kaikki on!

  • vasemmisto on täynnä hulluja

   Vastaa

   Ei oo. Punikit lisääntyy keskenään ja kovasti. Siksi niitä on jo sen verran paljon, kun moni mielisairaus on periintyvääkin..toiseksi ei kukaan täysjärkinen noita hulluja edes panis.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Aika paljon erinlaisia diagnooseja näyttää Mari Ikosella olevan. Tämä viittaa jo vahvasti siihen, että Ikosen perimässä voi olla epäselvyyksiä, kuten sisäsiittoisuutta. Kaikkihan tietää, että skitsofrenia on usein sisäsiittoisuudesta johtuva perinnöllinen sairaus.

  Toivottavasti Mari Ikonen ei ole lisääntynyt, koska jälkikasvun riski saada mielenterveysongelmia olisi todella suuri. Myös Downin syndrooma ei olisi poissuljettu riski.

  Toisin sanoen on todennäköistä, että oudon näköinen ja epäillyttävästi käyttäytyvä Mari Ikonen ei ole lisääntymiskelpoinen!

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tytöllä paita päällä, jossa teksti ”Tunne sisäinen Paavosi” eikös se ollut nimenomaan P.A joka ilmoitti, ettei velkoja tarvitse maksaa? Ihan syyttä siis ahdistuu perintäkirjeistä.…kannattaisi tutustua paremmin, siihen sisäiseen Paavoonsa 😀

 • Katyusha

  Vastaa

  Tässä alkaa suoraan sanottuna tuntumaan samalta kuin itärintamalla silloin kun natsien kone alkoi hyytymään. Joulukuu tasan 80 vuotta sitten – sattumaako?

 • Nestori Lundahl

  Vastaa

  Tuo on niin tätä päivää.
  Normaaliarjesta ei selvitä ilman lääkkeitä ja terapiaa.
  Kun taannoin kotilähiöstäni katkesivat sähköt, oli some täynnä ahdistuneita viestejä.
  Kynttilöiden valossa popsittiin ruhoittavia lääkkeitä ja soiteltiin terapeuteille.
  Ja tällaiset ihmiset sitten opettavat ja ohjaavat nuoria ahdistumaan.

 • pää määrää

  Vastaa

  Kun ihmisellä on ongelmia henkisen terveytensä vaikutuksesta, moni littyy johonkin ryhmään saadakseen apua. Lääkintäviranomaiset syöttävät monia aivojen välittäjäaineisiin vakuttavia pillereita, jotka harvoin auttavat vaan useimmin vain pahentavat tilannetta. Vanhoja lääkkeitä poistetaan niiden haitallisuudesta johtuen ja uusia tuodaan tilalle. Jopa Yle antaa tietoa ”Lääkintöneuvos, psykiatri, emeritusylilääkäri Tapani Sipilä varoittaa masennuslääkkeiden mahdollisista vaarallisista sivuvaikutuksista. Hänen mukaansa mielialalääkkeiden syönnin sivuvaikutuksena itsemurhakäyttäytyminen voi lisääntyä ”. Joillakin syntyy kouluampumisia tai muita väkivallantekoja, pahempia kuin alkoholi aiheuttaa.

  Kun geenit periytyvät, niiden muodostumisessa voi olla häiriöitä, joita sanotaan mutaatioiksi. 15 geeneistä vaikuttaa kehon rakenteisiin ja loput 45 aivojen rakenteisiin. Mutaatioita on aina ollut, mutta menneisyydessä lasten kuolleisuus oli 40% ja suurin osa huonoista mutaatioista ei periytynyt (vaikuttivat kuolleisuuteen), vain edulliset mutaatiot periytyivät.
  Nyt lapsista kuolee 1% ja huonot mutaatiot ovat periytyneet ja levinneet. Lääketeollisuus käyttää tätä hyväkseen ja tarjoaa kalliita lääkkeitä, joiden vaikutus voi olla jopa huono. Tällaisessa maailmassa elämme, jossa huonojen mutaatioiden vaikutuksesta syntyy kulttuureja heikentäviä ilmiöitä.
  Viimeisinä esimerkkeinä ilmastonmuutoskohu ja koronaviruskohu. Ainakin Suomen kuolintilastojen mukaan vuosina 2017 ja 2018 keväällä vaikutti yhtä tuhoisa influenssa kuin viime keväänä. Nyt tautia rokotetaan EU:ssa satojen miljardien rokotteilla, jota eivät ainakaan Suomen tilastoissa näytä kuin lisäävän kuolleisuutta. Ilmastonmuutoksen osalta ennen vuotta 1950 syntyneet eivät ole kokeneet kuin säätilojen vaihtelua kymmenien vuosien kuluessa, ellei kohu ole pilannut omia muistihavaintoja.

 • TT

  Vastaa

  Big Pharma auttaa aina, jos ahdistaa.

 • Suomi

  Vastaa

  Tässä taas yksi todiste, kuinka saatanan skitsoja nämä myrkynvihreän vasemmistolaiset ovat! Joka ainoalla nuppi niin turvoksissa hullujen nappeja, ettei muuta enää sovi! Ja diagnoosinumeroita on yhden opuksen verran. Edelleen pidän Seilin saarelle sijoittamista näiden kohdalla parhaana ratkaisuna. Aiemmin ehdotin itujen tiputtamista helikopterista, mutta lienee turhaa. Repikööt itunsa ja heinänsä ihan itse. Näihin toivottomiin luteisiin ei pidä hassata ainoatakaan veroeuroja. Vitut se terveiden, työssä käyvien isänmaallisten tehtävä ole maksaa näiden pönttö sekaisin olevien sekopäiden loisimisia. On sanoin kuvaamattoman törkeää, että hintit ja toiseen pilluun kiimaisena tarraavat, biologiaa tuntemattomat oliot polttavat vanhusten ja aidosti sairaiden hoitoon tarkoitettuja rahoja, HÄVETKÄÄ! Ai niin, mutta eihän siellä umpiluussa ole järkeä ymmärtää näitä asioita.

  • Nimetön

   Vastaa

   Niin samaa mieltä !!!

 • Julli

  Vastaa

  Vaikea sanoittaa omia tuntemuksia siitä mitä tämä esitelty vasemmistolaisten kerma herättää. Epäusko ja sääli nyt ainakin päällimmäisinä.

  Päivä päivältä vahvistuu usko siihen, että vassariporukka on suurelta osin äänekäs mielenterveysongelmaisten joukko.

  Ihmettelen suuresti näiden arvoja ja toimintalogiikkaa. Hyvin moni vassari ei selkeästi kykene hoitamaan omia päivittäisiä asioita, mutta silti näiden pitää osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen ja niistä päättämiseen!

  Normaalilla järjellä toimivalle ihmiselle on täysin selvää, että jos omia asioita ei kykene hoitamaan, niin ei myöskään hoideta muiden asioita. Kun on kykyä, voimia ja näyttöä omien asioiden tyylikkäästä ja moitteettomasta hoitamisesta, niin vasta sen jälkeen järkevä ja kyvykäs ihminen siirtyy yhteisten asioiden hoitamisen pariin tai keskittyy muuten itsensä ja läheistensä hyvinvoinnin optimoimiseen.

  Vassarit toimivat juuri päinvastoin. Ehkä tämän taustalla on se, että kun keskittää vähäiset voimavarat ja kykynsä muuhun kuin itseensä ja omiin ongelmiinsa, voi hyvillä mielin ummistaa silmät omilta ongelmilta. Täydellinen toimintatapa omien ongelmien sivuuttamiseen ja samalla myös vastuuton toimintatapa.

  Miksi nämä ongelmayksilöt käyttävät muiden asioiden hoitamista omaksi terapiakseen? 

  Sairasta ja röyhkeää muiden hyväksikäyttämistä. Toisaalta, mitä vassareilta muuta voisikaan odottaa.

 • SKPn Keskuskomedia

  Vastaa

  Ei Neuvostoliitossa eikä muissakaan kommunistimaissa ei ollut homoutta, lesboutta eikä muitakaan mielisairauksia.

 • Ääriajattelija

  Vastaa

  Kyllä äänioikeus pitäisi rajata selväpäisille. Muuten, kyllähän neuvostotautiluokituksessa oli mielisairaus: toisinajattelu.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Eipä ole ihme, että masentuu kun ajattelee moisia ajatuksia.
  Ajatelkaapa isänmaan etua niin mieli kirkastuu

 • Tomppa

  Vastaa

  Nämä äärivasemmistolaiset elävät sairaassa kulpassa – tarkemmin sanottuna mielisairaassa kuplassa. Kun ihmisen tuttava- ja ystäväpiiri somessa koostuu ainoastaan mielenterveys- ja moniongelmaisista, alkaa tervekin tuollaisessa seurassa oireilla psyykkisesti ennen pitkää erilaisin tavoin. Nämä onnettomat vielä kuvittelevat, että kuuntelemalla toisten mielenterveysongelmia he saavat vertaistukea omiin ongelmiinsa, mutta juuri tuo ”vertaistuki” sairastuttaa lopulta kaikki, jotka siihen lähtevät mukaan – myös ne alunperin terveet. Kuinkahan moni näistä nyt esitellyistä mielenterveysongelmaisista on sairastunut, kun ovat alkaneet pyöriä äärivasemmistolaisissa piireissä? Siellä kun on jo lähtökohtaisestikin aina valmiiksi vertaistukea antavia ”mielenterveyskuntoutujia”, jotka pitävät huolen siitä, että kaikki kuulevat heidän mielenterveysongelmiaan päivittäin.

 • Uljas Kakko

  Vastaa

  Taas mt-tapaus. Onko ollut peräti 3 koko kalenterissa, joiden osalta ei ole ollut mt-diagnoosit esillä?

 • Nimetön

  Vastaa

  Tiivistettynä:

  ”Kärsin aakkosista, vitun natsit.”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi