Äärivasemmiston joulukalenteri: Poliittista väkivaltaa sympatisoiva ay-aktiivi Heidi Auvinen

Auvinen pyrkii politikoimaan muun muassa työpaikallaan Helsingin yliopistollisessa sairaalassa (HUS).

Poliittiset viholliset

päivitetty

Heidi Auvinen.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Heidi Auvinen.
Kuvakaappaukset: Dan Koivulaakson vaaliesite.

Esittelyssä Heidi Auvinen

Tänään esittelemme hyvin tyypillisen äärivasemmistolaisen, helsinkiläisen sairaanhoitaja Heidi Auvisen. Hän kuuluu ihmisryhmään, joka on pyrkinyt siistimään väkivaltasympatioitaan pois julkisuudesta sen jälkeen, kun vaikuttaminen politiikassa ja ay-liikkeessä on vaatinut salonkikelpoistumista.

Heidi Auvinen on väkivaltafantasioistaan tunnetun ja Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluneen Dan Koivulaakson entinen vaalikampanjapäällikkö. Kuten lukijamme tietävät, Koivulaakso on vaatinut Vasemmistonuorten salaisessa keskusteluryhmässä ”brutaalia” poliittista väkivaltaa toisinajattelijoita vastaan.

2013 Koivulaakso levitti sosiaalisessa mediassa ruotsalaisen Revolutionära Fronten (RF) ‑nimisen terroristijärjestön propagandaa. Videon RF:n toiminnasta voit nähdä tämän artikkelin alussa. RF lakkautettiin muutama vuosi sitten, kun sen johtohahmot oli tuomittu vankeusrangaistuksiin muun muassa murhanyrityksistä, aseistetuista öisistä hyökkäyksistä maahanmuuttokriitikoiden koteihin, laittomien aseiden valmistamisesta ja raa’asta väkivallasta täysin sivullisia ihmisiä vastaan. Eräässä some-päivityksessään Koivulaakso vaati, että lapsen pahoinpidellyt RF-johtaja vapautettaisiin vankilasta.

Koivulaakson levittämässä propagandassa oli mukana linkkejä videoihin, joissa RF-aktivistit hyökkäsivät öisin muun muassa räjähteiden ja kirveiden kanssa ”poliittisten vihollisten” koteihin. Koivulaakson päivitys oli liian raju jopa monille hänen ystävilleen, mutta tuleva vaalikampanjapäällikkö Heidi Auvinen kommentoi videolinkkejä todeten ”Solid!” eli ”Asiallista!”.

Nykyään Auvinen pyrkii politikoimaan muun muassa työpaikallaan Helsingin yliopistollisessa sairaalassa (HUS). Hän osallistui tänä vuonna Tehyn HUS-vaaleihin liiton vasemmistolaiselta listalta. Lisäksi hän on mukana toimittamassa kulttuurimarxistista Feministikätilöt-lehteä.

Vain harva äärivasemmistolainen tarttuu itse toimeen ja syyllistyy esimerkiksi väkivaltaan toisinajattelijoita vastaan. Suurempi joukko on Koivulaakson ja Auvisen kaltaisia koulutettuja sekä porvarillisia ”hiljaisia hyväksyjiä”, jotka tarjoavat kannustusta ja resursseja katujoukoille kulissien takaa. Koska rikollisten motivaatio loppuisi lyhyeen ilman taustajoukkojen kannustusta, on myös Heidi Auvisen tarina paikallaan tuoda julkisuuteen.

Kuvakaappaukset: Facebook.
Äärivasemmisto Dan Koivulaakso Feminismi Heidi Auvinen HUS Joulukalenteri 2021 Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Revolutionära Fronten Rikos Tehy Terrorismi Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

33 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tällaiset tyypit pitää saada pois tuollaisista työtehtävistä.
  Onkohan moni hänen työpaikallaan tietoisia Heidin taustoista ja voimafantasioista?

 • Dkkgjjdkky

  Vastaa

  Ymmärrätteks miten huvittavaa on että natsit valittaa poliittisesta väkivallasta?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikä tuossa oli valittamista?
   Vai menikö kommarilla nyt jotenkin taas tunteisiin?
   Äärivasemmiston aloitteellinen väkivalta pitää tuoda julkisuuteen.

   • Jussiboy

    Vastaa

    Montakos väkivallantekoa he ovat tehneet? On se kyllä minustakin aika huvittavaa, kun te valitatte poliittisesta väkivallasta. Pojat (sinimustat ym.) kansan urhokkaat solvaavat ja potkivat puolustuskyvyttömiä ihmisiä noin kuvainnollisesti, kun heillä ei riitä äly poliittiseen toimintaan.

    • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

     Vastaa

     Sekä tämä että viimevuotinen joulukalenteri osoittavat että älliä riittää, varikset eivät osaa muuta kuin haukkua natsiksi kaikkia jotka ovat vähänkin eri mieltä.

     Nyt kun jouluksi on tulossa pakkasia niin ei ole pelkoa siitä että elokapinalliset jalkautuisivat ulos liikenteen tukoksi.

    • Heppa

     Vastaa

     Ja missäs näin on käynyt että solvataan ja potkitaan sivullisia? Onko nämä tapahtuneet niiden WöÖÖÖÖ miesten nyrkinheiluttelujen jälkeen vai?

    • Nimetön 2p

     Vastaa

     Nyt Elokapinan on näytettävä voimansa oli pakkanen tai ei muuten uskottavuus kärsii.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Onko väkivaltaisella Danilla suipot korvat?

  Missä mahtaa olla Auvisen lapsen isä ja onko hän ylpeä, että viatonta lasta käytetään äärivasemmistolaiseen väkivaltakiihoitukseen?

 • Karl Murx

  Vastaa

  #suviauvinen

  Miksi suvi auvinen on vielä julkisella puolella töissä, kun hän nimenomaisesti vastustaa nykyistä järjestystä?

  Kukaan järkevä työnantaja ei pidä oman organisaation tuhoamista unelmoivaa petoa omassa organisaatissaan.

 • TT

  Vastaa

  Törkyisessä videossa sanotaan, että ”Överklassen och fascisterna vill att du ska leva på knä”. Eli nämä anarkistipellet aikovat kukistaa globaalit suuryritykset ja pankit terrorisoimalla tavallisia ihmisiä. Mutta kun globalistit kokoontuvat Davosissa tai bilderbergereissään, niin näitä anarkisteja ei näy mailla eikä halmeilla. Nämä ovat vain suuren rahan rahoittama harhaanjohdettu ja kontrolloitu oppositio, jolla ei ole mitään tietoa maailman valtasuhteista. Eikä ole mitään suunnitelmaa eikä keinoa päästä vaikuttamaan niihin. Ei sen puoleen ole isänmaallisillakaan, joilla kuitenkin on järki tallella monessa suhteessa.

  On naurettavaa ja läpinäkyvää, kuinka lattiatason ihmisiä usutetaan toisiaan vastaan. Sionistit ja kommunistidemagogit osaavat hommansa.

 • Mummo-56

  Vastaa

  Hyi helvetti. Kyllä jonkun pitäisi ottaa yhteyttä tuon työnantajaan ja liittoon sekä kysyä että onko ok että väkivaltaa ihannoiva henkilö on listoilla. Kenenkään ei tarvitse kärsiä ja työskennellä väkivaltaisen kommarin kanssa.

 • Feliz Navidad

  Vastaa

  Meinasin kommentoida, että vassariksi normaalin näköinen, mutta tulihan sieltä kaljuksi ajeltu pää joten se siitä.
  Mutta pointsit siitä, ettei tarvitse arvailla onko tämä henkilö mieheltä näyttävä nainen, vai naiselta näyttävä mies.

  • Äärivasemmistolainen

   Vastaa

   Tiedättekö, miten huvittavaa on se, kun äärioikeisto valittaa vasemmistolaisen kaljuksi ajellusta päälaesta.

   • Slkrnka

    Vastaa

    Määrittelepä äärioikeisto. Taitaa olla kaksi askelta itsestäsi oikealle. Nimimerkistä ja kommentista päätellen olet tod.näk. poliittisen kompassin vasempaan ylälaitaan päin, vaikket ymmärtäisi archos-solutus akselista.
    Oikeisto, niin ylhäällä archosin päässä kuin alhaalla solutusissa kuitenkin ymmärtävät eron naisen ja miehen välillä.
    Myös sen, mikä erottaa skinheadin muista.
    Tervetuloa tännepäin missä erottelukykyä harjoitetaan.

   • pvh

    Vastaa

    ootteko te oikeasti noin jälkeenjääneitä vai esitättekö vaan 😀

   • Tiedän

    Vastaa

    Se on suunnilleen yhtä hyvittavaa kun valittaisi miksi vasemmistolaisella naisella on munat tai miehellä pillu.Teillä ei sivistys ole sillä tasolla että sisäistäisitte sukupuolia olevan kaksi.

    • Varisverkosto

     Vastaa

     Mahtaa olla vaikea elämä, kun on pakkomielle toisen sukupuolesta. On tainnut joskus joku rehevä mimmi istua päälle hiekkalaatikolla ja siitä syntynyt viha koko sukupuolta kohtaan. Läheisyyttä sitten harrastetaan painiskelulla oman sukupuolen parissa, kun tytöistä tulee tyttöviruksia.
     Painikavereille ei kyllä esitellä My Little Pony ‑kokoelmaa.

 • Eikka

  Vastaa

  Äärivasemmistolaiset feministit ovat tunnettuja väkivaltaisuudestaan, en pitäisi ihmeenä jos he terveydenhuollon tehtävissään kohdistavat vihansa potilaisiin, jopa vastasyntyneisiin.

 • SKP Pöksylähetys

  Vastaa

  Ihan pantavan näkönen ainakin tukka päässä.

  • Slkrnka

   Vastaa

   Arvoton kommentti.
   Toivottavasti et pääse päättäjäasemaan. Oisit varmaan Epstein operaattoreiden taskussa alta aikayksikön.

  • Late

   Vastaa

   no hyi vittu. Jos ton naaman sytyttää palamaan ja sammuttaa ruuvimeisselillä niin ei näyttäis noin losahtaneelta nistihuoralta. Pantavaa tosta ei saa millään.

   • Jupi

    Vastaa

    Hyvä huomio

 • N.N.

  Vastaa

  ”-jos haluat tehdä pahaa, pitää uskoa tekevänsä hyvää.”
  ”Joskus hän istui ruumiiden päällä ja joi teetä.”

  Nämä ihmiset haluavat luoda poikkeusolot, että pääsevät tekemään näitä ruumiita,
  rakentamaan ruumis röykkiöitä niin sanotun normaaleista ihmisistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Oikeastaan ovat vallan naurettavia, yrittävät puhaltaa eloa vanhan luokkavihaan.
  Tekemällä tehtyä vastakkainasettelua.

  Mutta näyttää siltä että henkisesti häiriintyneiden ja terveiden välillä on valtava ero.

  Vaikka he epäilemättä ovat häiriintyneitä, sen verran kuitenkin tolkussaan, että sanon hävetkää pahuutanne.

  Ja terveyden alalla töissä, pelottavaa, ei saisi sallia.

 • Simo Koini

  Vastaa

  Pelottavaa että tuollainen on kätilönä.

 • Jussiboy

  Vastaa

  Kommentti kuvastaa erinomaisen hyvin teidän äärihihhulien älyn tason.

  • N.N.

   Vastaa

   ” RF lakkautettiin muutama vuosi sitten, kun sen johtohahmot oli tuomittu vankeusrangaistuksiin muun muassa murhanyrityksistä, aseistetuista öisistä hyökkäyksistä maahanmuuttokriitikoiden koteihin, laittomien aseiden valmistamisesta ja raa’asta väkivallasta täysin sivullisia ihmisiä vastaan. Eräässä some-päivityksessään Koivulaakso vaati, että lapsen pahoinpidellyt RF-johtaja vapautettaisiin vankilasta.”

   Pitääkö nämä asiat paikkaansa tai ei, olisi kiinnostava tietää.
   Kerro nyt, tässä sinulla on mahdollisuus kertoa kaikki, onko kyse väärää informaatio tai tosipuheet.
   Jos totta, mitä oletan, mitä siitä on sanottavaa, hyväksytkö tai ei.

   Vasemmisto jonka puhetorvi Raija toimii, väittää että puhetta on tekoja.
   Sen mukaan teillä on paljosta vastattavana.

   ”Kommentti kuvastaa erinomaisen hyvin teidän äärihihhulien älyn tason”, tämä kommentti lykkään takaisin teille hyvin sopivana kertomaan teistä.

   • N.N.

    Vastaa

    Mutta valtamedian ja Ylen asennoitumisen takia teillä on uhrin asema ja isänmaallisista on tehty kaiken pahan alku ja juuri; missä vain tapellaan, räjäytetään tai valmistellaan terrorismihyökäystä heistä löytyy syy.

    Eipä siis ole ihme, että voitte rauhassa pullistella ja uhkailla 90 % kansasta.

 • GLGL

  Vastaa

  ”Feministikätilöt”?

  Tuo oxymoron kuvaa hyvin ajan henkeä. Eikös feministit aja aktiivisti synnytyslakkoa? Siinä jää sitten kätilötkin työttömiksi. Joku logiikka tuossa on varmaan takana.

 • Teollisuusliitto

  Vastaa

  Tuolla videolla on aika paljon samaa toimintaa mitä ’slamistit haluaa ja kannattaa, hyvinvoinnin tuhoamista ja palavia autoja. Ruotsissa ja Ranskassa samaa hommaa..

 • Albert Epstein ÄÖ169

  Vastaa

  Kullä tosta pimusta savut ottas. Kuvan nähtyäni alko operaattori housuissa tojimaan…

 • Tomppa

  Vastaa

  Nyt on selvästi käynyt Varisverkostolta mahtikäsky tulla trollaamaan Partisaanin kommenttiosioon, kun ei enää muuta keksitä. Voin kuvitella, kuinka joku vanhempi agitaattori on huutanut somessa äänensä käheäksi kootessaan harvenevaa joukkoa trollitalkoisiin. Taitaa äärivasemmistolla olla hätä kädessä, kun Partisaanin joulukalenterin luukuista tippuu päivästä päivään näitä ikuisia mielenterveyskuntoutujia tai muutoin vain kehitysvammaisia väkivaltafantasiasotureita.
  Siinä sitä onkin selittämistä, kun näitä Partisaanin löydöksiä selitellään omien parissa parhain päin. Löydökset kun eivät oikein edusta sitä kaikkein edustuskelpoisinta poliittista ainesta. Kyllä minua hävettäisi kuulua tuollaiseen roskasakkiin – ei hyvä tavaton, kuinka pihalla ihmiset voivat olla.
  No, kullekin kykynsä mukaan, vai miten meni?

 • Hemmo Paskiainen

  Vastaa

  https://julkiterhikki.valvira.fi/

  Hae sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön ammattioikeutta koskevia tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekistereiden julkisesta tietopalvelusta. Voit hakea tietoja joko henkilön etu- ja sukunimellä tai rekisteröintinumerolla. Nimellä haettaessa sekä sukunimi että etunimi ovat pakollisia tietoja.

  Tätä linkkiä kannattaa hyödyntää, kun selvittelee näiden vassarihoitajien taustoja yms.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi