Äärivasemmiston joulukalenteri: Miksi piilouduit, Varisverkostoa tukeva Cecilia ”Seeli” Kuuppo?

Kuuppo piiloutui joulukalenteriltamme nyt toisena peräkkäisenä vuotena.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Cecilia "Seeli" Kuuppo.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Esittelyssä Cecilia ”Seeli” Kuuppo

Nyt jatkamme transuaktivismiaiheista sarjaamme. Mielenkiinnoksemme huomasimme tänään, että Varisverkostoa tukeva transuaktivisti ”seelisiili”/”hedgehog noises” on päättänyt muuttaa joulukalenterimme vuoksi Twitter-tilinsä salaiseksi. Onneksi ehdimme kerätä tililtä jo etukäteen tarvittavan informaation lukijoidemme iloksi!

Tilin taustalla on Turusta Espooseen muuttanut äärivasemmistolainen Cecilia ”Seeli” Kuuppo (s. 11.9.1991). Seeli on hänen transunimensä. Kuuppo tuottaa elektronista musiikkia muun muassa Failed To Reach ‑taiteilijanimellä ja hän liikkuu äärivasemmistolaisissa alakulttuuripiireissä. Kuuppo on suorittanut painoviestinnän perustutkinnon ja ammatiltaan hän on painotuotantoassistentti.

Kuuppo piiloutui joulukalenteriltamme nyt toisena peräkkäisenä vuotena. Jo 2020 hän ilmoitti piilottavansa sosiaalisen median tilejään, jottei hän päätyisi Partisaaniin. Mutta miksi hän epäilee päätyvänsä kalenteriimme? Ilmeisesti siksi, että hän jakaa katukuvaan aloitteellista poliittista väkivaltaa tukevan Varisverkoston rekrytointipropagandaa.

Kuten aina, äärivasemmistolaiseen transuaktivismiin liittyy myös mielenterveysongelmia. Alla onkin muutama viesti, joita Kuuppo ei olisi halunnut Partisaanin lukijoiden näkevän:

Äärivasemmisto Antifa Cecilia Seeli Kuuppo Failed to Reach Homolobby Joulukalenteri 2021 Kotimaa LGBT Mielenterveys Mielenterveysongelmat Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Transut Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Julli

  Vastaa

  🤦🏼‍♂️

  Ihan saatanan surullista porukkaa.

  Varoittavia esimerkkejä siitä minkälaista on nykyajan kurjalisto.

  Vassareiden arvot ovat kyllä kohdistettu juuri näille äänekkäille mielenterveysvässyköille, jotka haluavat ohjata muiden elämää kuitenkaan pystymättä hallitsemaan omaa elämäänsä.

  Järki, joka vassareilta pääasiassa puuttuu, sanoo, että ensin pitää hoitaa omat asiat kunnialla ja vasta sitten esimerkkiä näyttämällä puuttua muiden asioihin.

 • HV kasaarisionistit ja niiden perseennuolijat

  Vastaa

  Perversiot ja sekopäisyys ovat näköjään erottamaton pari.

 • Eikka

  Vastaa

  Onpa hauskaa, äärivasemmistossa pillereiden popsiminen ja tutinat kiihtyvät päivä päivältä uusien paljastusten myötä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tsempatkaas nyt vähän näiden kanssa. Eihän tässä ole mitään mikä erottautuisi joukosta.

 • Saia

  Vastaa

  Tekeekö mielisairaus vasemmistolaiseksi vai vasemmistolaisuus mielisairaaksi?

 • Dick Solomone

  Vastaa

  Pikkuisen on ulkonäkö siilillä muuttunut.
  Kyllä sääliksi käy näiden toiminta.

 • Hoitoon noi kuuluis

  Vastaa

  Terve vaan mielisairas vasemmisto.

 • Tomppa

  Vastaa

  Sanattomaksi vetää. Ei voi muuta sanoa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mihin etniseen ryhmään kuuluu?

 • Suomi

  Vastaa

  Biologiaa kun menee keinotekoisesti manipuloimaan, niin tässä on tulos. Lopuksi elämää juoksemista täysin tyhjänpäiväisillä, pumaskat kourassa sohvilla istuvilla kallonkutistajilla. Työni puolesta näe juuri näitä pilvin pimein. Jokainen sukupuoltaan keinotekoisesti manipuloinut on kuuppo täysin sekaisin.

 • TT

  Vastaa

  Kommunismin julkisivu on pelottava, mutta ytimestä löytyy juuri tällaisia säälittäviä matoja. Koko rakennelma etenee valheen ja kulissien voimalla. Kommunistit ovat saaneet joskus aikaan jotain hauskaakin, katsokaapa:

  https://www.youtube.com/watch?v=No1-4GsQa‑g

 • SS Gewehrkugeln

  Vastaa

  Kommunismi on sairaus. Hoito: 9 mm burana.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi