Äärivasemmiston joulukalenteri: Vasemmistoliiton Oskari ”Pakkolobotomia” Päätalo

Sosiaalisessa mediassa Päätalo on myös vannonut olevansa valmis syyllistymään törkeisiin pahoinpitelyihin poliittisia toisinajattelijoita vastaan.

Poliittiset viholliset

Oskari Päätalo.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Oskari Päätalo maijan sisällä.

Esittelyssä Oskari Päätalo

Tänään esittelemme lahtelaisen vasemmistoliiton kunnanvaltuutetun Oskari Päätalon, joka kärsii useiden puoluetovereidensa tavoin poliittiseen väkivaltaan liittyvistä pakkomielteistä. Vasemmistoliiton ohella Päätalo toimii Elokapinan riveissä.

Päätalo on saanut kyseenalaista julkisuutta muun muassa uhkailtuaan lahtelaista yrittäjää vandalismilla, sillä hänen mukaansa yrittäjän kaupan valikoima ei ollut tarpeeksi vasemmistolainen. Päätalon ponneton uho sai nolon päätöksen, kun yrittäjä kävi puhuttamassa vasemmistoliiton paikalliskonttorin väkeä aiheesta. Tämän jälkeen Päätalo ei ole jatkanut kaupan uhkailua.

Sosiaalisessa mediassa Päätalo on myös vannonut olevansa valmis syyllistymään törkeisiin pahoinpitelyihin poliittisia toisinajattelijoita vastaan. ”Mä oon valmis pakkolobotoimaan kaikki yhteiskuntarauhaa uhkaavat natsit. Antifasismi on suotavaa, jopa pakollista,” Päätalo on kirjoittanut.

Päätalo on tuottanut vaalikampanjansa yhteydessä myös tahatonta komiikkaa. Laiskuutensa vuoksi Päätalo ei jaksanut hakea vaalilentolehtisiään bussilla painotalosta vaan pyysi Telegramissa tukijoitaan hoitamaan asian puolestaan. Ikävä kyllä viestin huomasikin kansallismielinen aktivisti, joka poikkesi painotalolla ja kippasi lentolehtiset tämän jälkeen suoraan nuotioon. Yllä olevassa kuvakaappauksessa Päätalo myöntää lentolehtisvarkauden tapahtuneen.

Mikäli tahdot keskustella Päätalon kanssa pakkolobotomiasta tai muista poliittisista teemoista, voit pirauttaa hänelle: 044 482 6878

Äärivasemmisto Elokapina Joulukalenteri 2021 Kotimaa Lahti Oskari Päätalo Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Sain aika ystävällisen puhelun Oskarin kanssa.

 • Evplasse

  Vastaa

  Vanha lasten loru, Oskari olematon nollakatu nolla läskiset portaat ja luurankohissi ja ovenpäällä lukee Oskarin tissi. Tässä on hä nen lets go brandon huuto.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vähemmän yllättäen tämänkin kommarin teemoja ovat mm. mielenterveys, näkeehän sen jo kirjoituksista, sekä fyysisestä olemuksesta, että pahoista pään sisäisistä häiriöistä tuokin tyyppi kärsii.
  Kovia nämä soijapojat ovat uhoamaan internetissä väkivallalla, sitten itketään, jos joku ihan oikeasti lyökin tuollaisia tyyppejä takaisin.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Tuumailenpa vain, että…

  - mitähän seurauksia tällä kalenteritouhulla oikein on.
  – missähän vaiheessa kuvissa näkyy joku tuttu, tai vaikkapa toimituksenne lähiomainen taikka tuttu.
  – jos kuvien tapaukset ovat mielenterveyspotilaita, kenties päihdeongelmaisia ja/tai kiusattuja tai syrjäytyneitä, tämä kalenterin myötä saatu ei-toivottu huomio voi johtaa jopa tragedioihin. 

  On vaikea kuvitella, että kalenterin julkaisusta päättäneet tahot kykenisivät jollain tapaa rajaamaan mahdolliset seuraukset dominoefekteineen, ja sen jälkeen selittämään vastuukysymyksissä itsensä kuiville.

  Tämä ei ole uhkaus eikä herjaus. En millään tavoin pyri lokaamaan Teitä tai kansallismielistä aatetta ja toimintaa. Toivon Teiltä kuitenkin malttia, jotta lopputulos olisi parempi.

  • Wöömies

   Vastaa

   Toivottavasti Nimim. Tyrsky esittää samat pohdiskelut myös äärivasemmiston kalentereille. Viime jouluna partisaani ehdotti, että lopettavat oman kalenterinsa mikäli varisverkosto tekee samoin, tämä ei variksille käynyt. He aloittivat tämän kalenteritouhun, ei kansallismieliset

   • Tyrsky

    Vastaa

    Arvaapa miksi en esitä:

    “Never wrestle with pigs. You both get dirty and the pig likes it.”
    ― George Bernard Shaw 

    Ihan samasta syystä toivoisin kansakunnan parasta ajattelevien kunnostautuvan profiilinsa nostamiseksi.

    Epäkohdat pitää tuoda esiin, mutta niihin ei pidä jäädä piehtaroimaan.

  • Robbe

   Vastaa

   Että eikö poliittista korrektiutta ole ollut jo tarpeeksi ja mikä on ollutkaan sen seuraus?Vastapuolen touhut ovat ylittäneet kaikki kohtuullisuuden rajat. Toisen posken kääntäminen ei antifoille ja kommareille johda mihinkään hyvään. Ne eivät ole kautta aikain ymmärtäneet mitään muuta kuin kovaa kättä! Ne ottaa just sen tilan minkä niille antaa ja enemmänkin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuumaileipa rauhassa antifan kanssa ja mieti mitä he ovat itse aloittaneet. Kommareiden olisi varmaan kannattanut muutaman kerran miettiä, että mihin sitä on taas ryhdytty.

   ”Voi johtaa jopa tragedioihin”
   Eli siis, kun kansallismieliset paljastavat monien äärivasemmistolaisten väkivaltauhkailuja, niin jollain logiikalla mahdollinen vika on kansallismielisessä kalenterissa, niinkö?
   Toivottavasti heidän ”ongelmansa” vain pahenevat, sen verran sekaisin tuo porukka on jo valmiiksi.
   Pitäisikö tässä nyt tuntea jonkinlaista sääliä tuota suomalaisvihamielistä ja väkivaltauhoistaan tunnettua sakkia kohtaan?

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Tulee mieleen Mannerheimin tunnuslause ”Puhtain asein, puhtaan asian puolesta”.

  • Julli

   Vastaa

   Onko nyt niin, että vihervassareiden ja muiden mt-potilaiden uhoamiset ovat vain ”asiaan kuuluvaa läpänheittoa” ja kun kuraa alkaa tulemaan tuulettimesta itseä kohti, niin silloin pitäisi viheltää peli poikki?

   Kuulostaa taas siltä normaalilta.. toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Vihervassarit voivat tehdä mitä vain, mutta vihervassareilla ei voi antaa vastaavalla mitalla takaisin?

   Mitä tulee viittaamisi tragedioihin…

   Jos kyse olisi siitä, että joku vassari ”vetäisi itsensä kiikkuun”, niin tiedoksi, että rikoslaki ei kriminalisoi esimerkiksi itsemurhan avustamista.

   Entä vihervassareiden lemmikkiensä välityksellä aiheuttamat tragediat? Moniko vihervassareiden laittomasti tai laillisesti maahan haalima neeperi, mokkak*lli tms. on pilannut täysin sivullisen suomalaisen naisen tai tytön elämän?

   Miksi nämä joko suoraan tai välillisesti aiheuttamanne tai sallimanne tragediat nyt eivät nouse uikutuksista esiin?

   Olette aloittaneet pelin, nyt se pitäisi pelata, vaikka ennakointi ja ajattelu eivät kuulu vahvuuksiinne.

  • Simo Koini

   Vastaa

   Jos kommarituholainen vetää itsensä kiikkuun tämän Partisaanin joulukalenterin takia, ei se ole normaaleiden kansalaisten kannalta mikään tragedia. Tämä pieni kommarituholaisten joukko ei ansaitse sääliäsi, heidän touhuistaan on vain haittaa normaaleille suomalaisille, jotka yrittävät pitää tämän maan elossa ja suomalaisena.

 • Wöömies

  Vastaa

  Huutonaurua nuotiotoimenpiteille.

 • Timppis

  Vastaa

  Voii hellanlettas sentään,nyt peljottaa.

 • Late

  Vastaa

  Lahdestako tää pikkuäpärä ny sit mahtaa olla. huono homma sille. Pääsee varmasti kokeileen uhoa ihan käytännössä. Pistäkää lisää kuvia tosta ripuli puntista niin tunnistaa paremmin

 • Rautaturisti

  Vastaa

  ”Ikävä kyllä viestin huomasikin kansallismielinen aktivisti, joka poikkesi painotalolla ja kippasi lentolehtiset tämän jälkeen suoraan nuotioon”

  Haha, tämä jos mikä saa joulumielelle! 🎅🔥

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Voima-lehdestä opin aikanaan termin kulttuurihäirintä, ja rupesinkin sitä harrastamaan ottamalla aina jakelupisteen ohi kulkiessani pari lehteä jotka sitten päätyivät suoraan paperinkeräykseen. Varmaan hyvinkin nelinumeroinen määrä näitä pläjäyksiä on kokenut ansaitsemansa kohtalon. Tuollaiseen kertalaakiin ei ole ollut tilaisuutta 🙁

   • Zorro

    Vastaa

    Voima-lehti on oiva apu ikkunoiden pesussa.

    Sisältö nyt sitten on, mitä on..

 • Salomon

  Vastaa

  Ootteko huomanneet miten näitten sikiöiden nimetkin on outoja

 • Jussi

  Vastaa

  Eihän tuommoinen pierunkuori pysty ketään hakkaamaan yksin.tämäkin laitetaan vesiränniin ja puhalletaan katolle.menisi edes töihiin

 • N.N.

  Vastaa

  On tässäkin maassa omituista sakkia, ei sitä olisi noin vain uskonut.

  Nuoria hölmöjä pilaa tulevaisuutensa ja häpäisevät vanhempansa ja koko muu sukua, kukapa halua olla tuollaisten sukulainen tai edes hyvän päivän tuttu.

  Kurja tulevaisuus.

 • Ristus notta

  Vastaa

  mikä siinä on että näillä reissuilla on aina amisviikset

 • SS Sturmpanzer

  Vastaa

  Ellei sääli olisi sairautta, niin säälisin kyseistä keharia…

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”Ne eivät ole kautta aikain ymmärtäneet mitään muuta kuin kovaa kättä!”

  Näytäpä siis sinä ymmärtäväsi muutakin, tässä tapauksessa kirjoitettua tekstiä.

  Otetaan lähtökohdaksi, että tuo mitä mainitsit, on totta. Sehän tarkoittaa samalla, että he eivät ole toiminnan aivot ja ongelman ydin, vaan suorittava osa.

  Eikö oikeamielisten keskuudesta muka löydy riittävän älykkäitä ja kyvykkäitä selvittämään ketkä ovat vastapuolen todelliset taustatahot ja millä strategioilla heidät tulee kohdata, tai heitä vastaan käydä?

 • Tyrsky

  Vastaa

  Kyky myötäelää ja kohdata lähimmäinen tämän kaikessa ihmisyydessä ei katso tämän ihonväriä, puoluetaustaa, sukupuolta, käsityksiä, uskomuksia yms.

  Silti minun ei tarvitse jakaa tämän mielipiteitä, arvoja, asenteita, toimintamalleja. Jos pidän omiani parempina, minun tulee näyttää niiden paremmuus uskottavasti. Siksi se ei tapahdu toista alentamalla, tai väkivallalla.

  Itseä, perhettä, kotia ja isänmaata toki saa ja kuuluukin puolustaa, samoin ketä tahansa avuntarvitsijaa. Avuntarvitsijoita eivät ole piilosubventiolla ratsastavat yritykset, elintasopakolaiset, poliittiset agitaattorit, eivätkä rappiokulttuuria edistävät vapaaehtoismielenterveystapaukset.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Täytyy toki myöntää, että jos ei ole omalle kohdalle sattunut, niin esitetyt näkemykset voivat hyvinkin olla hurskastelevia, tai ainakin näyttäytyä sellaisina.

  Sen takia pahoittelut kaikille niille, jotka ovat joutuneet kokemaan kaikenlaiset nolaamiset omalle kohdallensa.

 • Elämän lopettaja

  Vastaa

  Soittakaa tälle äpärälle alkaa jo pojalta pää leviimään. Itse soittanut eilen kokopäivän ja tänään pyysiin rotan saunomaan tekstiviestillä. Ps.ei ole vielä vastannut et tuleeko.jos tulee ni luultavasti äiti etsii niin mukavaa poikaa kadonneen jäljillä ohjelmassa.NYYHKY TARINAT ON IHAN JEES

 • N.N.

  Vastaa

  Ikävä katsoa kuinka monta nuorta heittää tulevaisuuteensa menemään käytäytymällä niin typerästi.
  Ettekö tajuaa, että tällaiset kolttoset vaikuttaa joskus ammattin valintaan.
  Ette pääse enää tietyihin ammatteihin.
  Ette te mitään hyötyä edes saa riehumalla, kavereiden tuki ja ihailu on yhtä tyhjän kanssa, yksin seisotte kuitenkin, yksin vastaatte.
  Viisas lopettaa ajoissa leikkimään niin kuin vastuuton pikkupoika.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi