Tietovuoto: Materiaalia Elokapinan sisäisiltä foorumeilta

Perussuomalaisen Nuorison puheenjohtaja Miko Bergbom latasi Instagram-tilillään kuvakaappauksia Elokapinan sisäisistä keskusteluista. Myös Partisaani julkaisee kuvakaappaukset.

Poliittiset viholliset

Maria Ohisalo.

Miko Bergbomin Instagram-tilille on ladattu kommunistien bulvaanijärjestö Elokapinan sisäisiä keskusteluja. Kuvakaappaukset eivät paljasta keskusteluihin osallistuneiden henkilöllisyyksiä, mutta materiaalin aitoudesta ei ole epäilystäkään.

Tällä kertaa materiaalista ilmenee ainakin;

 • Opettajien järjestäytyminen ja nuorten aivopesu anti-valkoiseen maailmankatsomukseen ja ’kansalaistottelemattomuuteen’, eli suomeksi rikolliseen elämäntapaan.
 • Yleinen piittamattomuus sivullisten hengestä ja terveydentilasta.
 • Yleisradion luottotoimittaja laatii Elokapinalle propagandadokumenttia.

Lähde: Instagram

Lue lisää Elokapinasta:

Elokapina: Valkoiset jäsenemme ovat ”osa ongelmaa”

Elokapina harmittelee: Ei-valkoiset eivät ota osaa ilmastoaktivismiin

Elokapina kehottaa kannattajiaan ryhtymään ulosottomiehen orjiksi

Elokapinan edustaja: Laittomuudet kuuluvat strategiaamme

Kerääkö Elokapina laittomasti rahaa sakkojen maksuun?

Herlinien miljardöörisuku osoittaa tukea Pridelle ja äärivasemmiston Elokapinalle

Veikkauksen varoja kanavoitu Elokapinan laittomiin tempauksiin – taustalla Sdp-aktiivi

Äärivasemmisto City-vihreät Elokapina Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Tiede & luonto Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Jos on näin, ja uskon, että niin on, niin sairasta taistolaisuutta, eri nimellä vain.

  Potkut opettajille jos menevät mukaan ja yrittää ujuttaa tuota hulluutta lapsiin.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Elokapina on uuden ajan stalinismia. Mutta toisaalta, heidän metodinsa toimivat. Jokainen Suomessa tuntee Elokapinan ainakin nimeltä ja tunnettavuus lisää värvättäviä, mikä ajan mittaan saattaa nostaa Elokapinan massaliikkeeksi, jolla on voimaa nostaa valtaan ja tiputtaa vallankahvasta.

  Pakko se on myöntää: paha kello kuuluu kauas ja herrasmiehet eivät voita sotia sekä snälla pojkar kysser inga flickor.

  Elokapinan keinot ovat harkitsemisen arvoisia tälläkin puolen aaterajaa. Mielenilmaus, jota ei huomata ei toimi,

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Ongelma onkin siinä että mikäli meikäläiset järjestäisivät samanlaisen miekkarin, niin medianäkyvyys olisi kyllä kova, mutta yhtä kovaa olisi se mustamaalaus.

   Elokapinaa pidetään mediassa sankareina. Arvaa pidettäisiinkö meitä? Ja siihen päälle se että poliisi käyttäisi lähes välittömästi voimakeinoja. Ei vain toimi.

 • Julli

  Vastaa

  Elokapina on järjestäytynyttä ja johdettua terrorismia. Eiköhän tämän liikkeen saa kielletyksi oikeuden päätöksellä, jos vain raijalla haluja olisi…

 • Nationalisti

  Vastaa

  En ihmettele, ettei Elokapinan kommunistiliikettä tulla kieltämään ”hyvien tapojen vastaisena”, se nauttii ministereiden ja Polpon taustatuesta. Onhan tuo nyt naurettavaa, että he voivat päiväkausia istuskella Manskulla ja Polpo katselee vierestä.

  Vanhempien on syytä olla perillä siitä, että mitä siellä kouluissa opetetaan lapsille, veikkaan, että elokapinan lobbaus tulee lisääntymään.

 • TT

  Vastaa

  Elokapina on tyylipuhdas kommunistien kyhäämä muka-kansalais-liike, jolle pyritään saamaan tunnettu asema ja aikanaan NGO-status, minkä kautta kommunistit pääsevät vaikuttamaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. NGO-järjestöille tunnusomaisesti ne tunkevat jäseniään kaikkialle, missä voivat aiheuttaa kaaosta ja kansalaisten elämän muuttamista huonommaksi. Kommunisteilla ja juutalaisilla on vain yksi päämäärä: valkoisten ihmisten elämän hankaloittaminen ja tuhoaminen. Ne eivät koskaan jätä meitä rauhaan.

 • Juki

  Vastaa

  Yhteiskunta kaipaa aina jonkin verran anarkismia, muutoin se näivettyy. Elokapina pitää osaltaan huolen siitä, että emme tuudittaudu rakentamaa unelmahöttöisiä kuvitelmia siitä, että teksimme maapallon vakavalle tilanteelle jotain.
  Ilman näitä kevyesti anarkistisia liikkeitä yhteiskunnastamme tulisi Etelä- ja Itä-Euroopan maiden mukaisia oligargien hallitsemia kleptokratioita.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Tosi paljon auttaakin ilmasto- ja ympäristöhätätilaa kun tämä apinalauma istuu autotiellä. Pelkkiä kommunisteja ja äärivasemmistolaista roskasakkia noi on! Mikä myötähäpeä!

 • N.N.

  Vastaa

  Kävin katsomassa niiden video, hyvin salainen video.

  Ymmärrän hyvin miksi se on niin salainen, menkä katsomaan ja saatte varmaan yhtä hyvä nauru kuin minäkin.

  Aina jos vain on paha mieli, vilkaiskaa siitä!

  Ja näitä poliisit pelkää ja arastaa, ja näillä Maria uhkailee poliisit olemaan tekemättä työnsä niin kuin olisivat muuten haluneet.

  Kyllä on laki ja oikeus naurettavissa käsissä nykyään.

  Mutta haa haa haa näille.

  Ja kuka näistä aikoo nyt päästää housuihin? Toivottavasti vaippa on valmiina.

  Ja vielä kysyn, eikö nämä ole niitä vasemmistoradikaaleja? Ilmeisesti niin naurettavia että Suojelupoliisin päällikkö ei kiinnitä niihin huomiota, niiltä ei odoteta mitään sen kummempi.

 • Juki

  Vastaa

  hyvin mielelelläni näkisin Rautaturistin Manskulla osoittamassa mieltään ilmasto- ja ympäristöhätätilasta.
  Yksinkin voi järjestää mielenosoituksen. Itse kävin Turkin lähetystön edustalla kun he Syyrian sisällissodan aikana alkoivat murhata kurdeja Syyriankin puolella.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Ohisalo ei siis uskaltanut ottaa kantaa sellaiseen yksinkertaiseen kysymykseen, johon juuri poliisiministerin sekä kuuluisi että pitäisi osata vastata yksiselitteisesti:

  Saako Suomessa rikkoa lakia? Onko lain rikkominen väärin?”

  Tämä Maria saattaa olla hieno ihminen siviilissä mutta on täysin kelvoton sisäministeriksi.

  Mitä hän siellä oikeastaan tekee, tuntuu että yhtä tyhjän kanssa.

  Onko ihme, että Suomi menee sinne minne kana potkii.

 • Raija

  Vastaa

  Toivottavasti iso rekka ajaa näiden kaikkien ylitse. Ei tällaisilla ihmisillä Suomi tee mitään.

 • Niche

  Vastaa

  Ihmiskunnan alinta sakkaa ovat nämä. Ei sitä sen yksinkertaisemmin voi sanoa. Eli kaikki mitä tämä lieteporukka edustaa on vain ja ainoastaan kaikkea tervettä elämää vastaan täysin. Porukka on eliittien johtamaa ja rahoittamaa ja sitten alimpana ovat nämä puna-”vihreät” reppanat eli eri sosiaalisista luokista löytyy saman aatteen ja agendan ajajaa, mutta kuten sanoin: alinta pohjasaastaa edustavat nämä kaikki tyynni.

  Sääliksi käy tätä saatanan sirkusta ja sitä tolaa johon lähes koko Eurooppa tuntuu vajonneen.

 • Niche

  Vastaa

  Juuri näinhän se menee. Kun eliitin globalisti-kommunistit eivät saaneet maailman työläistöä mobilisoitua vallankaappauksiinsa [joita kutsuttiin ”vallankumouksiksi”], niin mukaan astui ympäristö, ihmisoikeudet, seksuaalinen tasa-arvo — mikä tahansa jonka kasaarimafia rahoituksen ja pankkimonopolin takana vain pystyi naamioimaan saatanallisiin aikeisiinsa, joiden kaiken liikkellepanevana voimana on korollinen velkaraha.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Elokapina palasi Eduskuntatalolle ”

  Kävivät moikkaamaan Äitee Maria

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi