Elokapina harmittelee: Ei-valkoiset eivät ota osaa ilmastoaktivismiin

Myös kansallismielisissä piireissä on huomattu, että ei-valkoisia ei keskimäärin vaikuta kiinnostavan ympäristön ja eläinten suojelu.

Tiede & luonto

Kansallismielisiä mukaelmia Elokapinan propagandasta.

Hiilidioksidipäästöjen seurauksena koittavaan maailmanloppuun uskova Elokapina ‑ilmastolahkon aktivistit kertovat kiinnittäneensä huomiota ei-valkoisten vähäiseen määrään ilmastoprotesteissa.

Aktivistien mukaan ilmastoprotesteista on tullut keskiluokkaisten ”etuoikeutettujen” valkoisten toimintaa.

Ei-valkoisten ilmastoaktivistien vähäisen määrän Elokapinan aktiivit väittävät propagandassaan johtuvan liikkeen järjestyshäiriöitä aiheuttavista protesteista, jotka yleensä johtavat poliisin kiinniottoihin. Poliisin pidättämäksi joutuminen on heidän mielestään ”etuoikeus”, johon valkoisilla on varaa mutta ei-valkoisilla ei ole.

Joidenkin aktiivien mukaan Elokapinan tuleekin muuttaa toimintatapojaan turvallisemmaksi, jotta ei-valkoisia saataisiin enemmän mukaan. Jää nähtäväksi, aikooko Elokapina muuttaa toimintatapojaan ja riittääkö se houkuttelemaan enemmän ei-valkoisia mukaan.

Lähde: Sky

Elokapina Luonnonsuojelu Maahanmuutto Poliisi Rotu Tiede & luonto Väestönvaihto Valkoinen häpeä Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha6

  Vastaa

  Heh, kyllä täytyy olla aivoissa vikaa kun menee tonne ulos kadulle – 20 asteen pakkaseen selostaan ilmaston lämpenemisestä..

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   No siksi se vaivihkaa muuttuikin ”ilmastonmuutokseksi” kun narratiivi kusi. Nyt jo normaali talvikin on osoitus ilmastonmuutoksesta joka täytyy torjua elämää ja elintasoa kurjistamalla. Tosiasiassahan ilmasto on muuttunut aina ja tulee muuttumaan niin kauan kuin maapallo on olemassa eikä ihmisellä ole kykyä vaikuttaa siihen suuntaan eikä toiseen. Ilmastoideologia onkin pelkkä syyllistämisen väline ja keppihevonen jolla ajetaan uutta totaalista kontrollia, kun aikaisemmat yritelmät kuten kommunismi ovat epäonnistuneet.

   • Faktat kehiin

    Vastaa

    Todellisuudessa, kuten jopa Wikipedian sivuilla avoimesti kerrotaan ( jos eivät muuta tätäkin tietoa ), tulee suuri osa Euroopan mantereesta peittymään jäähän 1500 – 20 000 vuoden sisällä. Sillä elämme nyt jääkautta, sen lyhyttä lämpimämpää jaksoa.

  • gulermo

   Vastaa

   mites monta elo-apinaa oot nähny kiukuttelemassa näillä pakkasilla?
   se pitää kato olla tapeeks lämmin ja hyvä keli, että voi mielisairaitten kavereiden kanssa mennä haittaamaan normaali ihmisten elämää 😂

  • Joo; on luonnollista ilmasto vaihtelee

   Vastaa

   Joo; jo 80-luvun alkupuolella lukiossa alettiin opettajien toimesta pelotella ilmaston ”lämpenemisellä”… vaan eipä sitä ole ilmaantunut näinä 40v aikana niin alettiin sitten käyttää sanaa ”ilmastonmuutos” omien agendojensa ajamiseksi.… Joo; ilmasto on aina vaihdellut ja tulee niin tekemään, mutta ihmisen osuus siinä tuntuu olevan häviävän pieni: ihminen kun ei onneksi pysty vaikuttamaan misstä aurinko nousee ja minne se laskee. Jo 1900-luvun alusta on suomalaisia valokuvia, kun joulukuussa kynnetään hevosella lumetonta peltoa… että se siitä teollisuudenkin suurennellusta vaikutuksesta. Luontoa ja vesiä on hyvä suojella, mutta ilmastolle me ihmiset emme paljoakaan pysty tekemään. Siksi siitä on hyvä vouhkata, kun ilma näkymötöntä ja vaikeasti mitattava aines.
   Hyvä video, kannattaa katsoa Tubesta: ”Myytinkertojat, ilmastonmuutos”.

  • Härmän ärjy

   Vastaa

   HEH, saanen olla eri mieltä, vaikka nyt on – 20c, nii vielä 90-luvulla marraskuusta eteenpäin oli rannikollakin lunta. Nyt hyvässä lykyssä menee alle 0 asteen tammikuun lopulla ja tätäkin riemua kestää vain kuukauden. 5 edellistä talvea ei lunta tullut kuin nimeksi ja pysy maassa päivän tai kaksi, että kyllä jotain muutosta on tapahtunut kun katsoo pidemmällä aika välillä.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Kelit eivät tarkoita samaa asiaa kuin ilmasto joten paikallisista säistä päätellen et voi päätellä ilmaston tilaa. Ihan noin niinkuin ilmastoalarmistien käsikirjasta taittaen 😉

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  No johtuisko siitä että elokapinaan osallistuvat ovat enimmäkseen ”etuoikeutetuista valkoisista” koostuva joukko hyödyllisiä idiootteja, pääasiassa valtioiden tuella loisivia ikiopiskelijoita joilla on asemastaan johtuen aikaa ja varaa harrastella vallankumousleikkejä ja siitä että heikommin menestyneet värilliset ovat jo alkaneet tajuamaan että juuri he tulevat kärsimään ilmastofasismilla aiheutettavasta elämän kurjistamisesta eniten koska mahdollisuuksia elintason ja elämänlaadun nostamiseen ei anneta. Huvittavaa että juuri porukka jotka ”etuoikeutetut valkoiset”- mantraa käyttävät ja hokevat, eivät tajua asemiaan edes omassa uhrihierarkiaflipperissään.

 • Nyt ei leikkaa

  Vastaa

  Vasemmistolaiset perustavat aktivistiryhmän, joka huomaa koostuvansa ”valkoisista etuoikeutetuista”. Lisää pitäisi saada matuja, jottei liike olisi ikään kuin ”ohimennen” rasistinen.Toiminnallaan he riskeeraavat vapautensa, koska he saattavat jäädä Polpon haaviin.He valittavat Polpon kiinniotoista, vaikka se on ”etuoikeus” valkoisilla, mutta matuilla asia on juurikin päin vastoin. Mutta jos matuja saadaan lisää mukaan toimintaan, niin eikö silloin myös ”rasismi” lisäänny, koska he ovat potentiaalisia kiinniotettavia myös? Ja eikö Polpon pitäisi lisätä rutkasti valkoisten kiinniottoja, koska se on etuoikeus, mutta syyllistytäänkö tässä ”valkoiseen ylivaltaan”? Toisaalta taas jos Polpo ei ota kiinni ”valkoisia etuoikeutettuja”, niin sehän vaan kertoo Polpon sisällä pesivästä rakenteelisesta rasismista, jolle pitäisi tehdä jotain.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Olet asian ytimessä. Ei niillä leikkaa. Hyödyllisten idioottien uhrihierarkia käy ennen pitkää liian sekavaksi jopa heille itselleen. Sama tapahtui bolshevikkivallankumouksessa Venäjällä ja sama tapahtui Kiinan kulttuurivallankumouksessa, eri sektit alkoivat tappamaan toisiaan kiistellen siitä kuka on kaikkein oikeamielisin, ja lopulta näiden itsensä valtaan saattama totalitaarinen järjestelmä tappoi kaikki nämä nyt hyödyttömäksi käyneet rettelöitsijät. Sama kehityskulku on nyt jokaisen historiaa tuntevan nähtävissä.

 • Eikka

  Vastaa

  Elokapinan jäsenet ovat ns. kermaperseitä, jotka osoittavat mieltään vain sään salliessa, lapsityövoimalla tuotettujen merkkivaatteiden ja iphonien säilyessä puhtoisina sekä ehjinä. Myös mielenosoituspaikka löytyy usein vanhempien omistaman arvokiinteistön tai julkisen liikenteen pysäkin läheisyydestä.

  On helppo inhota tuollaista joukkiota joka lisäksi asettaa itsensä lakien yläpuolelle hankaloittaen ihmisten elämää tukkimalla katuja sen seurauksista välittämättä. Toivottavasti kukaan ei ole kuollut tai vammautunut hälytysajoneuvojen tai vanhusten kotihoitajien estyessä suorittamaan tehtäviään normaalissa aikataulussa.

 • Helmikapina

  Vastaa

  On melko helppoa huudella Kallion puna-vihreästä kuplasta ikuisen opiskelijan tai pitkäaikaistyöttömän statuksella että ”Hanasaaresta hiilikasat pois” kun toiset ihmiset omalla työpanoksellaan tuottavat lämpö- ja sähköenergiaa. Ja työstä maksamillaan veroilla kustantavat näiden huutelijoiden asumistuet sekä kerran kuussa taskurahaa jolla pääsee mukavasti kokouksiin joissa pelastetaan koko maailma.

  Kannattaisi koittaa sitä työntekoa, sitä josta saa palkaksi rahaa ja joka lämmittää ne kaukolämpöverkoston talotkin. Siinä samalla voi sitten miettiä (jos kiinnostaa) että miksi uus-asukkaat eivät ole niin huolissaan ilmaston lämpenemisestä ja maailman pelastamisesta kuin puna-vihreässä kuplassa asuvat? Ja jos on halua ajatella, niin voi ajatella minkälaiseksi ne muokkasivat omat asuinalueensa, eli millaisessa ympäristössä ne haluaa asua. Onko se vehreä keidas jossa kaikki ovat ystävällisiä toisilleen ja viljelevät vegaani-ruokaa luomu-pohjalta. Vai onko se egoistinen isoine kiiltävine autoineen ja pikamuotoineen yhdistettynä hiusmallien leikkauksiin ja kalliisiin hajuvesiin. Yhdessä ”laumanjohtaja” syndrooman ja väkivallan kanssa.

  Ehkä näistä lähtökohdista löytyy se ajatuksen punainen lanka miksi kaikki eivät ole pelastamassa nykyistä maailmaa. Jos itse kokee senpelastamisen arvoiseksi ja haluaa muiden liittyvän samaan rintamaan, niin kannattaa ottaa selvää ovatko muut sitä mieltä että maa tällaisenaan on pelastamisen arvoinen.

 • Että näin

  Vastaa

  Ei tarvitse kuin mennä katsomaan, kuinka hyvin nämä keharit ja korkeasti koulutetut ovat hoitaneet oman maansa asiat ympäristön ja ilmaston suhteen, joka paikka paskaa pullollaan.

  Tulevat sitten tänne jatkamaan toisten varoilla sitä paskaamista, tavat ei muutu matkan aikana eivätkä määränpäässä.
  Jokaisen itäläisen ja afrikaanon hiilijalanjälki kasvaa 170% kun he saapuvat euroopan maaperälle, ainoat joilla on korkean sosiaalituen vuoksi varaa kuluttaa ja viisveisata ympäristöstä kun muut kiltisti siivoavat heidän jälkensä.

 • Antti Tifa

  Vastaa

  Eräs ulkomaalaisvahvistus katsoi etuoikeudekseen kusta housuihinsa Kaisaniemen kadun pippuriyllätyksen aikana.
  Näky olikin erinomaisen huvittava.
  Näin pakkaskautena voisi jokainen elokapinallinen käyttää samaa etuoikeuttaan niin kuin yhteisenä tunnuksena tai solidaarisuuden osoituksena.
  Kuumat kuset housuihin = aito kapinallinen.

 • juha.

  Vastaa

  Ensinnäkään ”muiden” kun valkoisten rahtaaminen Suomeen EI ole mikään ilmastoteko alunalkujaankaan!

 • Juha

  Vastaa

  Pravdan fakenewz pääotsikoissa kerrotaan tänäån jäätikön murtuneen Himalajalla ja tulvaveden huuhdelleen 150 uhria alavirtaan.. kommenteissa eloapinoilla karkaa aivopieruja ilmaston lämpenemisestä..

  .. kun todellisuudessa alueella satanut lunta enemmän kuin 30 vuoteen.. 

  https://www.ndtv.com/india-news/heavy-snowfall-in-himachal-pradesh-uttarakhand-and-jammu-and-kashmir-see-pics-2363598

  Tästähän pravda ei mainitse mitään..

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Niin, jäätiköt ovat kasvaneet vahvuutta keskeltä, virranneet reunoille ja sulaneet sekä lohkeilleet sieltä. Muutenhan jäätiköt kasvaisivat loputtomasti sillä juuri keskiosian lumisateista ne muodostuvat ja jäätikkövirta suuntautuu ulkoreunoille, sama juttu antarktiksella ym. Nyt luonnollisesta prosessistakin on tehty ilmastofasismin propagagandan väline, ja julkaistaan dramatisoituja kuvia ”tuhoutuvasta jäätiköstä” viitsimättä mainita koko prosessin luonnetta ja toimintapaa. Siinä sitä mökin mummoilla ja muilla yle-imeväisillä sitten on kauhistelemista kun eivät asioista oikeasti tiedä eikä asioista oikeasti kerrota.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Pakolaisilla saattaa olla hieman toisenlainen terrorismi mielessä, johtuisiko siitä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi