#PunkStoo: Valtava määrä Suomen äärivasemmiston seksuaalirikoksia paljastunut

Suomalaisen äärivasemmiston seksirikosskandaalien vyörylle ei näy loppua, nyt vuorossa ovat punk-musiikkipiirien irvokkaat paljastukset.

Poliittiset viholliset

Äärivasemmistolaisten palstojen mukaan muun muassa Pää Kii! -yhtyeen Teemu Bergman on yhdistetty useisiin tapauksiin.

Verkkoon on hiljattain ilmestynyt #PunkStoo-niminen yhteisö, joka paljastaa seksuaalista hyväksikäyttöä vihervasemmistolaisissa punk-musiikkipiireissä. Kuten kansallismieliset ovat usein panneet merkille, seksuaalinen ahdistelu, raiskaukset ja pedofilia ovat erityisen yleisiä vitsauksia ”feminismin”, ”tasa-arvon” ja ”ihmisoikeuksien” nimiin vannovissa piireissä.

Voit tutustua uusiin paljastuksiin esimerkiksi osoitteessa: https://greatfon.com/v/punkstoo

Paljastuksissa pääsääntöisesti naispuoliset punkkarit kertovat, kuinka nimekkäät miesartistit ja vasemmistoaktivistit ovat raiskanneet, ahdistelleet, pahoinpidelleet ja uhkailleet heitä mitä monipuolisimmin tavoin. Tämän uutisen lopusta voit nähdä muutamia kuvakaappauksia ahdistelukertomuksista.

PunkStoo-tapaus on kiusallinen äärivasemmistolle, sillä se on jatkoa pitkälle listalle vastaavia rikoksia, joihin suomalaiset kulttuurimarxistit ovat viime aikoina syyllistyneet. Muita vastaavia tapauksia ovat muun muassa Elokapinan ja Feministisen puolueen homoahdistelija Paju Vepsäläinen, vasemmistoliiton sarja-ahdistelija ja ”Pride-upseeri” Juho Pylvänäinen, vasemmistonuoria saalistanut sarjaraiskaaja Ari Lahdenmäki, sosialidemokraattieliitin tukema mustalaispedofiili Veijo Baltzar, liberaalin Avoimen Puolueen saalistaja Petrus Pennanen, Lapin vihreiden pedofiilijohtohahmo Outi Kumpuniemi, pedofiilia suojellut antifasistinen valtamedian toimittaja Maria Pettersson, Suomessa asunut espanjalainen antifasisti Mauricio Cubero Riera sekä vasemmiston pedofiilipormestariehdokas Sasu Haapanen.

Äärivasemmisto Antifa Feminismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Punk Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Teemu Bergman Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ai minä vai?

  Vastaa

  Juu. musiikki piireissä on tullut pyörittyä sellaiset 40v. Kaksinaismoralistisia pellejä ne on. Kaikin puolin. Oma etu paras etu. se on pelin henki ollut aina. nyt uhriutuvat.

 • L. A. Vasempi liitto

  Vastaa

  Vasemmiston seksuaalirikokset ja raiskaukset on erilaisia…. ne on sellaista parempaa seksuaalirikollisuutta ja raiskaamista……

 • Kari Heikkinen

  Vastaa

  Luin kaikki nuo postaukset, yhdessäkään ei mainittu että tekijä olisi ollut vasemmistoaktiivi, muusikko mainittiin kyllä usein.

  • Markku Heksamakkara

   Vastaa

   Kyseessä olevat punkkarimuusikot ovat vasemmistoaktiiveja. Esiintyvät suvakkikeikoilla ja puhuvat solidaarisuudesta, naisten oikeuksista, tasa-arvosta jne jne sanoituksissaan, lehdissä ja radiossa. Ovat siis olennainen osa vasemmistoaktiiviporukkaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Sekoitit nyt varmaan Vasemmistoliiton ja vasemmistopiirit ylipäätään

 • Katkeroituneita vanhoja bändäreitäkö?

  Vastaa

  Mietin tässä vain että näitä suopeita bändäreitä on ollut kautta aikojen ja niitä tulee olemaan jatkossakin. Eräskin tuttuni joka ei ole mikään tytönhupakko ja talouden laskutaitokin on kohallaan, on yksi näistä joilla on sokea piste. Pimulla on ruoto sen verran kohdillaan että ihan kevyellä sormien napsautuksella saisi missä tahansa torilla jonon aikaiseksi. Mutta ei… Sokeri sulaa muuallakin kuin suussa jos joku soittaa bändissä. Sillä ei ole mitään merkitystä vaikka olisi kuinka alkoholisoitunut, suussa vain mustat piikit jäljellä, ilman luottotietoja tai tyyppi joka antaa pari kertaa viikossa pataan. Ei, aina kun ”unelmien prinssi” soittaa bändissä niin se on menoa.

  Ja myöhemmin aina kertoo miten miehet vain käyttävät hyväkseen. Ai niin vai? Kas kun sattui! En ymmärrä, en sitten lainkaan. Tulee aina mieleen sarjan ”green greeen grass” Boycen poika, Tyler.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Olin vuokralla syksyllä 1998 Turussa kun kävin erästä tietokonekurssia siellä.
  Vuokraemäntäni oli tunnetutun turkulaisen vapaamuurarin tytär, joka kertoi kuinka paavo väyrynen oli jouduttu poistamaan muutama vuosi aiemmin eräästä tilaisuudesta missä kokoomuslaisia, kepuleita.
  Syy oli alkanut kourimaan umpipäissään naisia. Sama jatkui kun tämä itseäni puoli päätä pidempi nainen oli lähtenyt kuljettamaan tätä kepuli-kgb-väyrystä majoituspaikkaansa. ”Käsi oli yrittänyt takapenkiltä lähennellä ja iljettäviä ehdotuksia oli tullut useita”.

  Seppo Lehto kepulit kokkorit kommarit kaikki samaa saastaa

  • Markku Heksamakkara

   Vastaa

   Tuon takia Seppo sun hommat ei onnistu (vaikka aatteen mies varmasti oletkin), kun aina horiset asian vierestä jotain joutavuuksia ja ulosanti on sekavaa kuin yläasteikäisellä. Puhu vähemmän sanoja ja enemmän asiaa, niin porukka jaksaa kuunnella sinua paremmin.

   • Seppo Lehto

    Vastaa

    Asian vierestä? Taustat esiin, on aina olennaista:

    Nämä asiat eivät ole joutavuuksia vaan kusettajien hämytolppien nurinpotkintaa. Olen havainnut että monille tuo kgb-paavo väykkä on sokea piste, siksi oli olennaista tuoda esiin että ”vasemmisto” = kommarit = kepulit samaa saastaa.
    Soanlahdelta (miehitetty Karjala) kotoisin ollut Ilmo Kinnarinen minulle kertoi 2010 (kuoli muutama vuosi sitten) että paavo väyrysen isä oli Lapin kovin punaisin kommari, joten ei se kusitippa kauas ole pudonnut kun vertaat kepu vs kommarit.
    Ulosantini ei voine olla sekavaa sillä yliopistollisia arvosanoja on napsittu ainekokonaisuuksista kiitettävinä eri tiedekunnista historiasta, kv-kaupasta kv-oikeuteen.
    Mikäli porukka koostuu kaltaisistasi Tappara, Tappara-huutelijoista niin ei liene kovin olennaista mitä kerrotaan tai kirjataan, kun lyhytjänteisenä asiakokonaisuuksien hallinta ja ymmärrys heikkoa?

    Seppo Lehto

    • Markku Heksamakkara

     Vastaa

     Tämä ryöppy nyt vaan vahvistaa edellistä viestiäni. Älä loukkaannu, tämä oli kehitysehdotus. Jatka toki samalla linjalla mikäli olet sitä mieltä, että se toimii. Ilmot ja Paavot ja Soanlahdet ja Turun tietokonekurssit. Ja toistan vielä:
     Jos tiivistäisit ja kiteyttäisit, asiasi menisi paremmin perille. En puhu nyt itsestäni vaan yleisesti. Sinulla on kuitenki useita jämäköitä ja kuulemisen arvoisia näkemyksiä.

     • Seppo Lehto

      Kuka idiootti viitsii kuunnella pelkkää ”raamatunlukua” ilman syvennyksiä ja esimerkkejä?
      Kyllä asioista saa ja pitää tuoda mukaan esitykseen vahventavia elementtejä, jottei joku luule että kommarit piileksivät vain vas, vihreät virheet riveissä.
      Kokoomuksella oli samoin 1991 jälkeenkin vielä ”neuvostovastaisten listat”, joista ko Tampereen puoluesihteeri Sierilä jäi kiinni.
      Ko asiaa oli paljastamassa Kovalan kiinteistöyhtiössäkin ollut Seiska-lehdessä toimiva toimittaja.

      Seppo Lehto Tampere

 • Markus

  Vastaa

  Mitä on kulttuurimarxismi osaako joku kertoa?

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Punk In Finlandin sisäpiirin mukaan ilmeisesti menossa mukana ainakin:

  Teemu Bergman (Pää Kii, Kakka-hätä 77, ym)

  Tuomas ”Tommo” Leppämäki, (Lapinpolthajat, Uhrit, ym) työskentelee HKI nuorisotyössä

  Teppo Vapaus, muusikko, YLE punk/rock musiikkitoimittaja

  Janne Leimola (Büfo, Brain Rot) media-alalla

 • Raaka Jorpe

  Vastaa

  Puntala Rockissa tapahtunut ilmeisesti useampina vuosina raiskauksia. Raiskaus Rockia järjestävä Lempäälän Karuselli (ironisesti LeKa) on saanut mm. vuonna 2017 avustusrahoja Lempäälän kunnalta 2300 euroa:
  https://lvs.fi/2017/05/03/vuoden-2017-avustukset-jaettu/

 • Leo Leijona

  Vastaa

  Kohujuontajan viimeisin päivitys innoitti Pää Kii‑, The Heartburns- ja Kakka-hätä 77 ‑yhtyeistä tutun laulaja-lauluntekijä Teemu Bergmaninin, 37, avaamaan sanaista arkkuaan Smithille tänään aamupäivällä.

  – Ja edelleen tulee ”tsemppiä” ja sydämiä lähiöiden Riitoilta vaan, ei se tuhero näköjään kesken lopu kunhan ei ole turhan ronkeli. Itseäni kiinnostaa lähinnä keille kaikille olet jumppavideoitasi näytellyt, toivottavasti saadaan koko Stadin kevyträp skene telkien taakse, Facebookissa Teemu Petteri ‑nimellä vaikuttava Bergman lataa, varustaen viestinsä hashtagilla #gängstägängstä.

  Tuntia myöhemmin Bergman haluaa muistuttaa Smithiä vielä yhdestä asiasta.

  – Kai Axl oot muistanut nostaa syytteen muistitikun pöllinyttä tyrkkyhu*raa vastaan!? Sinähän se tässä rikoksen uhri olet, Bergman toteaa, varustaen viestinsä hashtagilla #hirvittäväajojahtirasismia

  Pata kattilaa soimaa

  • Seppo Vanki

   Vastaa

   Ootko sarkasmista kuullu?

 • Ballifeissi

  Vastaa

  Ilmeisesti on niin, että kun punk-skenen paljastukset hiipuvat, räppi-skenestä tulee lisää tavaraa, kun joku vain aloittaa kertomisen.

 • Tomppa

  Vastaa

  Kummallista, kuinka nämä raiskaukset ja muut seksuaaliset hyväksikäytöt tuntuvat kasautuvan aina vihervasemmistolaisuuden ympärille. Oli sitten kyse musiikista, journalismista, koulutuksesta tai taiteesta. Olisiko tällainen hyväksikäyttöilmapiiri ikään kuin sisäänrakennettu vihervasemmistolaiseen ajattelutapaan? Vieläpä niin, että siitä on tullut jonkinlainen maan tapa, jonka vihervasemmiston edustajat hiljaisesti hyväksyvät.

 • fishstick

  Vastaa

  Tässä on kaksi puolta: en usko pätkääkään tällasia #meetoo ‑liikkeen siivillä tarinoivia kanoja, mutta toisaalta siinä Stonetossin eräässä sarjakkuvassa on paljon totuutta: http://stonetoss.com/comic/with-friends-like-these/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi