Uusi epäilty SDP:n mustalaispedofiili Veijo Baltzarin vyyhdissä

Baltzarin seksiringissä on neljäs epäilty.

Rikos

Veijo Baltzar vangittiin marraskuussa 2019 Helsingin käräjäoikeudessa todennäköisin syin törkeästä ihmiskaupasta ja muista rikoksista epäiltynä.

Poliisilla on uusi epäilty pääministeripuolue SDP:tä ravistelleessa pedofiili‑, ihmiskauppa- ja raiskausvyyhdissä. Rikoskokonaisuuden keskiössä on ”rasismia” vastustava mustalainen Veijo Baltzar, jolla on ollut kymmenien vuosien ajan tiiviit siteet demarieliittiin.

Veronmaksajien rahoissa kylpenyt Baltzar saalisti nuoria valkoisia tyttöjä ”teatteritaiteen” avulla. Tytöille luvattiin tähteyttä, mutta heidät alistettiinkin Baltzarin seksiorjiksi SDP-eliitin hiljaisella hyväksynnällä.

Epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Baltzarin seksimafiassa on tällä hetkellä yhteensä neljä epäiltyä. Tuorein eli neljäs epäilty on poliisin mukaan syyllistynyt ihmiskauppaan. Ryhmä on sekaantunut laajaan joukkoon rikoksia, muun muassa lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, törkeisiin raiskauksiin ja törkeään ihmiskauppaan.

Syytteet nostetaan viimeistään marraskuussa. Muun muassa presidentti Tarja Halonen ja entinen pääministeri Paavo Lipponen ovat tukeneet Baltzaria tämän uralla.

Lähde: Yle

Ihmiskauppa Kotimaa Mustalainen Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos SDP Veijo Baltzar Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Eikö ole jo aika kieltä tuo pedaripuolue SDP:tä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi