Äärivasemmistolainen Juha Hopponen uhoaa kansallismielisten puukotuksilla

Hopponen on ehtinyt kerätä harjoittamallaan seksuaalisella ahdistelulla ja väkivaltauholla viime aikoina paljon negatiivista huomiota.

Poliittiset viholliset

Juha Hopponen.

Äänekäs internet-antifasisti ja tyhjäntoimittaja Juha Hopponen vaikuttaa karistaneen viimeisetkin pidäkkeensä sen jälkeen, kun hän menetti työpaikkansa seksuaalista ja poliittista väkivaltaa tihkuvien kirjoitustensa vuoksi. Nimimerkin ”Rödvin Laine” takaa kirjoittava Hopponen on uhonnut tänä jouluna kansallismielisiin kohdistuvilla puukkoiskuilla.

Hopponen julkaisi X‑palvelussa viestin, jossa hän julisti: ”Ennenkuin tunnustautuu fasistiksi, kannattaa hetki miettiä mikä on fasistin kohtalo aina, kun kansa pääsee fasistiin käsiksi.” Tekstin kylkeen hän oli liittänyt anarkistiryhmän kuvan, jossa on verinen veitsi ja teksti: ”Pahoinpitele paikallinen fasisti sairaalakuntoon.”

Hopponen on ammatiltaan insinööri. Hän menetti kuitenkin hiljattain työpaikkansa ruotsalaislähtöisen insinööritoimisto AFRY:n johtavana asiantuntijana, kun hänen aiemmat sairaalloiset tekstinsä tulivat hänen työnantajansa tietoisuuteen. 

AFRY julkaisi tuolloin tiedotteen, jossa muun muassa todettiin: ”Olemme tietoisia epäasiallisista ja loukkaavista viesteistä, joita meihin yhdistetty X:n käyttäjä on kirjoittanut nimimerkillä. Henkilö, joksi nimimerkkiä epäillään, ei työskentele meillä enää. Emme hyväksy vihapuhetta ja edellytämme kaikilta ihmisarvoa kunnioittavaa käytöstä.”

Fantasioita väkivallasta, masturboinnista, eritteistä ja raiskaamisesta

Hopposella vaikuttaa olevan epäterveitä pakkomielteitä erityisesti muutamiin perussuomalaisiin poliitikkoihin liittyen. 

Hän on aiemmin fantasioinut muun muassa Jussi Halla-ahon ”turpaan vetämisellä” sekä Matias Turkkilan masturboinnilla. Lisäksi hän on kirjoittanut useita viestejä, joissa hän kuvailee siemennesteellä peitettyä Riikka Purran naamaa. Antifasisti-Hopponen on kutsunut Purraa ”50-kiloiseksi spermaturvaksi”, joka voi ”antaa pillua rasismin nimissä” ja joutua ”pakkopanon” uhriksi. (1, 2, 3)

Hopponen on ehtinyt kerätä harjoittamallaan seksuaalisella ahdistelulla ja väkivaltauholla viime aikoina niin paljon negatiivista huomiota, että hänen lietsomansa konfliktit ovat tavoittaneet jo hänen fyysisen asuntonsa Helsingin Pakilassa:

Lähteet: Juha ”Rödvin Laine” Hopponen, AFRY (1, 2), Kauppalehti

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Juha Hopponen Jussi Halla-aho Kotimaa Matias Turkkila Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Raiskaus Riikka Purra Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalinen hyväksikäyttö

Keskustelu

33 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Salomon

    Vastaa

    Lapanen on yhtä neitimäinen kuin nykyajan ilotulitteet. Peppurätinää ja pastellivärejä.
    Ja noi daavidin tähteä imeskelevät perus suomalaiset, ovat vain daavidin tähteä imeviä perus suomalaisia. Uuniin

    • Pera

      Vastaa

      Taitaa vaihtaa ”sukupuolensa” vaikkei edes tarvitsisi.. Synnynnäinen neiti! Itse kerjännyt kovasti huomiota, saas nähdä kestääkö pää sitä🤣

  • Fasisti

    Vastaa

    Sitähän voisi loman aikaan vierailla oven takana, jos vaikka olisi kansanmiehellä jotain käsiksikäyntihaluja tyydytettäväksi.

    • Teemu

      Vastaa

      Pitäisi lähettää isoin neekeri, joka löytyy jostakin Helsingin gaykuntosalilta hänen ovelleen. Neekeri sitten pyytää tältä helpotusta, jota tietysti heteromiehenä voi hyvin tarjota afrikkalaiselle. Vai onko hän muka jonkinsortin homofoobikko? Eihän hän siinä mitään häviä ja mustallekin tulee hyvä mieli.

  • Tekijämies

    Vastaa

    On kaikkien etujen mukaista, jos vaikkapa Active club kävisi morjestamassa Hopposta ja suosittelisi hänelle vihapuheesta irtisanoutumista ja eheytymistä tavalliseksi ihmiseksi. 

    Ei naisista saa käyttää noin törkeää tekstiä, mitä Hopponen on kirjoittanut. Suomalaiset naiset ovat kuitenkin ainoita, jotka voivat synnyttää suomalaisia ja Riikka Purra on jo velvollisuutensa tehnyt.

    Hyvät tavat eivät maksa mitään!

    • Asiamies

      Vastaa

      Surullisen kuuluisia tekstejä kirjoittelee mitä olen nähnyt ja jaksaa kiukutella persufaneille ihan joka päivä. Tuo vässykkä on ainoa joka saa leukaan jos tuohon linjaan lähtee.

  • Juha

    Vastaa

    Juha voisit mennä vantaan ilolaan koiraa ulkoiluttaan

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tuokin vässykkä uhoaa internetissä, niin kuin kaikki hänen kaltaisensa luuserit.

    Antifasismi on aina itsensä nolaamista.

  • Porkkanalaatikko

    Vastaa

    Toivottavasti tuohon löytyy parannuskeino. Hyvä kumminkin, että näistä kerrotaan.

  • Eugen

    Vastaa

    Pilkka osuu vielä omaan nilkkaan ja tuo vassaripaska saa maistaa omaa lääkettä..

  • TT

    Vastaa

    Luulisi että täysjärkisesti esitetyt mielipiteet ja hyvä käytös ajaisi vasurien asiaa parhaiten. Pohjoismaisen hyvinvointivaltion luominen 1960-luvulla oli pitkälti maltillisen vasemmiston vetämä projekti, johon porvarit lähtivät suurelta osin mukaan. Vastakkainasettelua haluttiin lieventää. Hyvinvointivaltio tuhottiin sittemmin matutuksella ja EU-liittovaltioprojektilla ja sitä myötä suurvaltapolitiikkaan sotkeutumisella. Suomen itsenäisyys menetettiin. Tällä hetkellä Suomi on matulaumoilla sotkettu Naton ja USA:n eturintama suurvaltojen shakkipelissä. Etnisesti suomalaisen kansalaisen asema ja arvo lähestyy nollaa. Tykinruoaksi tai matujen elättäjäksi tämä korkeintaan kelpaa.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Kuulin että joukkovoimalla uhoava, fasisteja joka puolella näkevä poppoo on sopivasti Kansan Tahdon lopetuspäätöksen aikoihin ruvennut julkaisemaan Radikaalivasemmistolaista aikakauslehteä (www.taivo.org/punamustaliekki). Nyt mennään Voima-lehdestä kirkkaasti vasemmalta ohi.

    Nuo vastamielenosoitukset mm itsenäisyyspäivänä on kai olleet niin pliisuja että satunnainen ohikulkija on tuskin edes huomannut että jotain actionia olisi tekeillä.

    • Painukaa varkaat hevon vittuun

      Vastaa

      Jumalauta, punamusta on perinteinen Karjalan väri, ei sitä ole lupa kommareilla varastaa.

  • antifantit multiin

    Vastaa

    Eiköhän tuokin punanenä saa darwinpalkinnon kun käy ottamassa muutaman tarjolle tulevan mrnapiikin. Noiden uho ja teot eivät kohtaa ellei niillä ole vähintään kymmenkertaista ylivoimaa ja silloinkin lähtee teholle useampi hinttari.

  • Betonikostaja

    Vastaa

    Nämä Hopposen nettimölinät kannattaa pitää mielessä. Jos kaveri sattuu saamaan joskus uuden työpaikan, niin sinne heti tiedoksi. Mainehaittaa ei yksikään työnantaja halua, ja Hopponen hölmöyksissään teki itsestään kävelevän mainehaitan. Jatkossa kaveri voikin olla varmaan kokopäivätoiminen antifasisti.

  • Realisti

    Vastaa

    Happonen on esimerkki siitä, ettei koulutus takaa sivistystä.

  • Martti Santala

    Vastaa

    Tassos

    Rödviniltä voisi ottaa munat pois ja pistää Rinnekotiin.
    Toisaalta – puheista päätellen, ei taida olla mistä ottaa.

    Rödvin Laineelta munat pois ja Rinnekotiin.
    Toisaalta- saattaa olla miehellä ( ? ) sellainen nysä, ettei löydy leikattavaa.

  • Isällinen avokas

    Vastaa

    Johan on kommarin näköinen Urpo.näyttää just näiltä taskurunkkareilta jotka vaanii alaikäisiä dösiksien takana.Missä toi hyypiö asuu?kaivakaa joku yhteystiedot.ps.näyttää oikeesti arhinmäen broidilta😳🔫

  • Anna-Maja

    Vastaa

    Iltalehti: Suomessa tapettiin perjantaina kokonainen juutalaislaji

    Luonnonvarakeskus antoi tapettaville juutalaisille yliannoksen nukutusainetta.

    Asskenatsien alaheimoon kuuluvien juutalaisten liha on vaaleaa, makeaa ja hieman öljyistä. 

    Luonnonvarakeskus (Luke) on lopettanut asskenatsien kasvattamisen Laukaan huostalaitoksella, uutisoi Helsingin Sanomat.

    Luken mukaan asskenatseja oli määrä tappaa perjantaina kaikkiaan 500 yksilön edestä.
    Tapettaville yksilöille annetaan lopettamisessa yliannos nukutusainetta. Kuolleet juutalaiset päätyvät lopulta biodieseliksi.

    Syynä juutalaisten hävittämiselle ovat HS:n mukaan taloudelliset syyt.

    Iltalehti uutisoi, että vieraslajin hyväksyminen kotimaiseen ruokatuotantoon on Suomessa poikkeuksellista.

    Asskenatsien kasvatus keskittyy huostalaitoksiin, ja siihen hyödynnetään juutalaisista saatuja kasvatuskokemuksia.
    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c2822674-c8df-4391-b585-1d6cabe27472

  • Sissipäällikkö Punainen Örn

    Vastaa

    HAHAHAHAHA.
    Siellä mahtaa olla pilvi palanut hermoja lepuutellessa.

  • Keskustelija98

    Vastaa

    Pitääpä moikata kaveria, jos tulee vastaan. Hyvä keskustelu on aina rakentavaa.

  • Kusipaa

    Vastaa

    Mulle kävis hyvin, että tätä peliä pelattais reilusti. Ei käytäis toisten elinkeinoon tai sosiaaliseen elämään tai mitään. Mutta kun noi kerran ite aloitti cancelloinnit ja muut, niin pelataan sitte näin. Annetaan Juhalle potkut ja mennään sen ovelle. Miksipä ei? Tätähän te tahdoitte.

  • Ristus notta

    Vastaa

    jos nyt otetaan 1917 uusiksi niin taitaa soijapojat ottaa pataan ja pahasti

  • J.K.

    Vastaa

    Ilmiselvästi linnaan koko tyyppi. (turha)

    Haluan kertoa Partisaanille että olen juuri niitä tyyppejä, ketkä joutuu notkumaan tällä hetkellä sosiaalidemokraattisessa rahassa, koska se on iso kolaus – vaikka kuka meistä partisaaneista on samaa mieltä.

    Täällä on muutama vanha tuttu magneettisesta mv-lehdestä.

    Sodasta sitä mieltä, että sen pitää tulla. Ei auta kauan oikeiston ja vasemmiston mielipiteet. Etsimme uutta maailmanjärjestystä. Sota puhdistaa ilmaa. Juutalaiset – vitutn punkit – ei pärjää Kiinalle joka on joskus 50–100 vuoden kuluttua Suomen (toivottavasti johtavan) rajanaapuri Ural-vuorille saakka.

    Summa summarum – taistelkaa rahan valumista jo sököinä oleviin kehitysvammaisten kohteisiin.

  • J.K.

    Vastaa

    Adolf Hitlerin tuoma voima olisi voinut synnyttää nykyaikaiseen teknologiaan ja sen tuomaan ahkeruuden sekä tieteen uudistushalun tähän päivään – voisimme olla erilaisia.

    On tärkeä säilyttää joitain kehitysmaalaisia. On lajeja ketkä ovat lähestulkoon yhtä hyviä monivalintakysymyksissä kuin normaalit ihmiset.

  • Ligi

    Vastaa

    Toivottavasti ei puukota minua. Täytyy keksiä joku kiva T‑paita, kun nazzisymboliikka kielletään Suomessa tänä vuonna. Minulla on kaksi hyvää ideaa: Hitler, jonka päälle on vedetty ruksi tai sitten ”liikennemerkki”, jossa ukko laittaa (tai ottaa?) hakaristin roskikseen (roskiksesta). Kai noita saa yhä pitää? 888 voisi olla hieno myös. Kasin voi myös kääntää 90°.

  • Konservatiivi

    Vastaa

    Onpas hienoa, ”pakkopano” eli raiskaus on hepun fantasioiden listalla. Vähättelee siis naisiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa. Tietävätköhän toverit ja toverittaret?

  • Otto Korsteeni

    Vastaa

    Miksi tämä punikki uhoaa tosen punikin (Viitala) työntämisellä Aurajokeen? Onko niillä jokin punikkifraktioden välinen sota menossa?

    • Konservatiivi

      Vastaa

      No onhan niillä. Nyt kai kuohuu ihan kunnolla, mutta ainahan siellä jotain pientä kähinöintiä on.

  • Koiran tassu

    Vastaa

    miten rödvinin nikki paljastui??

  • Juha Korhonen

    Vastaa

    Voisitte maalittaa supervatnik Juha Korhosta joka uhkaa ampua kaikilta polvet ja valehtelee, että kaikki Ukrainaa tukevat tahot lahjoittavat rahat ”eliitille”. Juha Korhonen on on tuhonnut kaiken kansallismielisen missä on ollut mukana kuten Laiton Lehtikin tietää. Ryssä se on eikä kansallismielinen, asuu Linnantie 38, 04130 SIPOO. Sillä voisi olla vaikutusta nettisivujen toimintaan, ei ehkä olisi katkoksia kun tekisitte kerrankin oikein

    • Koiran tassu

      Vastaa

      no tuskinpa Korhosta kukaan vakavasti ottaa. kuuntelin hiljattain hetken huumorimielessä, kun se urpo keskusteli anus putkosen kanssa. Oli jommankumman yotube kanava. taisi olla Juhan, eikös anuksen kanavat oo poistettu.

      jätkät veti aivan pokalla jotain tarinaa, että venäjällä on muka jotain panssariarmeijoita, jotka menevät ”pian” odessaan. 🤣👍

      ja että Rysky Riiheläinen on muka jokin azovin agentti. ei hyvää päivää. Korhosen haukkuminen pelleksi, olisi oikeita pellejä kohtaan loukkaus.

      jätkät

  • Juha Kääpiö

    Vastaa

    No, missä viipyy juttu Supervatnik Korhosesta ? On haitaksi bisneksille kun ei niin tee.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi