Feministisen puolueen ja Elokapinan jäsen ahdisteli homoikonia seksuaalisesti

Paju Vepsäläisen tapaus on kiusallinen äärivasemmistolle, sillä se on jatkoa pitkälle listalle vastaavia rikoksia, joihin suomalaiset kulttuurimarxistit ovat viime aikoina syyllistyneet.

Rappiokulttuuri

Paju Vepsäläinen.

Äärivasemmiston bulvaanijärjestö Elokapinaan ja kulttuurimarxistiseen Feministiseen puolueeseen kuuluva homo Paju Vepsäläinen on jäänyt lukuisten aatetovereidensa tavoin kiinni seksuaalisesta ahdistelusta. Ahdistelun kohde, homoikoni Eino Nurmisto, toi itse Vepsäläisen perversiot julkisuuteen.

Vepsäläisen tapaus on kiusallinen äärivasemmistolle, sillä se on jatkoa pitkälle listalle vastaavia rikoksia, joihin suomalaiset kulttuurimarxistit ovat viime aikoina syyllistyneet. Muita vastaavia tapauksia ovat muun muassa vasemmistoliiton sarja-ahdistelija ja ”Pride-upseeri” Juho Pylvänäinen, vasemmistonuoria saalistanut sarjaraiskaaja Ari Lahdenmäki, sosialidemokraattieliitin tukema mustalaispedofiili Veijo Baltzar, liberaalin Avoimen Puolueen saalistaja Petrus Pennanen, Lapin vihreiden pedofiilijohtohahmo Outi Kumpuniemi, pedofiilia suojellut antifasistinen valtamedian toimittaja Maria Pettersson, Suomessa asunut espanjalainen antifasisti Mauricio Cubero Riera sekä vasemmiston pedofiilipormestariehdokas Sasu Haapanen.

”Anteeksi suuresti Paju. Sen jälkeen ku aloit ihan puskista lähetellä mulle ryhmäseksiehdotuksia ja kertomuksia siitä, miten haaveilet seksistä mun kanssa ja seksualisoit about kaiken mun sometekemisen, olen reagoinut ehkä liian vahvasti aina kun näen sut somessa,” Nurmisto kommentoi erääseen Vepsäläisen Twitter-viestiin, joka katosi sen jälkeen, kun tämä piilotti koko tilinsä säikähdettyään saamaansa julkisuutta.

Paju Vepsäläinen.

Elokapina ei tuomitse

Hiukan myöhemmin Feministinen puolue päätti julkisuudenhallintasyistä irtisanoa Vepsäläisen luottamustehtävästään. Puolue ilmoitti: ”Paju Vepsäläinen eroaa piirijärjestön hallituksesta. Viime kevätkokouksessa piirijärjestön hallitukseen valittu Paju Vepsäläinen eroaa luottamustehtävästään. Eron taustalla on hänen myöntämänsä syyllistymiben seksuaaliseen ahdisteluun puoluetoiminnan ulkopuolella.”

Puolue ei kuitenkaan kommentoinut sitä, miksi viime vuosina pahimmat ahdistelu‑, pedofilia- ja raiskauskohut ovat tapahtuneet juuri ”feministisissä” ja vihervasemmistolaisissa piireissä. Vaikuttaa siltä, että kulttuurimarxistinen ideologia houkuttelee erityisen voimakkaasti väkivaltaisia perverssejä.

Vepsäläinen on kampanjoinut näkyvästi myös Elokapinan puolesta. Hiljattain hän esimerkiksi julisti olevansa valmis laittamaan ”paikkoja paskaksi”, jos järjestö ei kykene saavuttamaan tavoitteitaan. Elokapina ei ole julkisesti tuominnut Vepsäläisen suorittamaa ahdistelua.

Lähteet: Feministinen puolue, Eino Nurmisto, Paju Vepsäläinen

Äärivasemmisto Antifa Eino Nurmisto Elokapina Feminismi Feministinen puolue Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Paju Vepsäläinen Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Outoja hyypiöitä

  Vastaa

  Piti oikein käydä etsimässä lisätietoja että onko tuo mies vai nainen. Mieheksi paljastui, tai niin ainakin luulen.

  Kaverin slogan:”Ääni minulle on ääni kestävälle ja reilulle Helsingille ja tulevaisuudelle!” sai uuden merkityksen kun katsoo sitä tapahtumien valossa. Tämä siis on vissiin ollut sitä ”äänten kalasteua”. Mutta ei ihan käynyt koukkuun.

 • Teppo

  Vastaa

  Porukka jonka kouluttamaton aines plus yhteiskunnan tahdista jääneet, joita järjen sijaan tahdittaa elämänsä menoa ideologian turvin kun osui tyhjä arpa silloin, kun järkeä joskus jaettiin. Siis yhteiskunnan sivuaines, joille työtehtävä kasvomaskien jakajana on turhan haastava, mutta olkoon niin, kun kerran vasarakaan ei pysy kädessä. Kokopäivätyö muutenkin on hankalaa soveltaa yhteen kadulla istumiseen. 

  Itse en ainakaan usko että tuon porukan riveistä nouse montaa menestystarinaa, innovaatioita tai edes tosissaan otettavaa kansalaista. Saisivat olla kiitollisia siitä että enemmistölle on itsestään selvyys että itsekuri ja työmoraali on se, mitä pitäisi hyvinvointivaltion pystyssä, vaan ei koska se ensiksi mainittu äänekäs väestönosa ideologinsa ohjaamana haluaa loputtomasti maahanmuuttoa maailman takapajuloista. Menen jopa niin pitkälle että väitän että tämä älyä vailla oleva vasemmistoaines on toimillaan syy miksi maamme velka on Kekkosen jälkeisen ajan aikana noussut lähemmäs toistasataa miljardia. Raha tulee automaatista, ja sähkö tulee edelleenkin pistorasiasta vaikka sähköverkko jo myytiin.

 • Ilmari

  Vastaa

  Yleensä ihmisen sukupuolen näkee heti. Nyt en kyllä näe. Tietääkö joku onko tuo Vepsäläinen hybridisukupuolinen.

  • MKa

   Vastaa

   Näkeehän tosta heti, että on sillä mikropenis, muttei testoa laisinkaan. MT-ongelmat myös selkeästi havaittavissa jo parista kuvasta. Ällöttävä tyyppi.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Tavallaan odotan sitä hetkeä, kun niitä paikkoja aletaan ”panna paskaksi” tämän elovikinän puolesta, sillä haluan nähdä miten intensiivisesti sitten vaikkapa HS kirjoittelee asiasta – ja millä tavalla ja missä tahdissa suomalaisten näkemys anarkiaan muuttuu.

  Jos ajatellaan historiaa vaikka nyt 150 vuoden jaksolta, niin tasa-arvon vaade on esitetty aggressiivisesti ja muiden oikeuksia polkien. Tosin myös vaatijista koostuvat ruumiskasat ovat korkeat. Sosialismin sisarhaarat houkuttelevat keskivertoälystä kärsiviä ja ”tavallista tallaajaa”. Elovikinä on ikään kuin 1900-luvun alun venäläisen vallankumousbolshevismin suoria perillisiä. No ehkä todennäköisesti sillä erotuksella kuitenkin, että bolsevikeissä oli silti johtohahmoja, joilla oli paljon klassisempi koulutus kuin näillä nykypseudotietelijöillä…

 • PeeVee

  Vastaa

  Tää on just eikä melkein näistä .….; en löydä edes tarpeeksi vastenmielistä ilmaisua kuvaamaan tätä porukkaa. Yksi parhaista kirjoituksista ikinä👍💪

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi