Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: ”Antifasistinen” toimittaja Maria Pettersson suojeli pedofiilia

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Maria Pettersson.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Maria Pettersson

Joulukalenterimme seuraajille on käynyt selväksi, että suomalainen äärivasemmisto koostuu monenkirjavasta joukosta. Väkivaltainen kulttuurimarxismi puhuttelee huumeriippuvaisia ja prostituoituja siinä missä opettajia ja lastensuojeluammattilaisia.

Aatteella on kannattajansa luonnollisesti myös valtamedian piirissä. Räikeimpiin esimerkkeihin tästä lukeutuu Journalistiliiton ammattilehden päätoimittaja, Helsingin Sanomissakin työskennellyt Maria Pettersson.

Pettersson on hyödyntänyt näkyvyyttään edistääkseen esimerkiksi Varisverkoston maalituskampanjaa Prkl Club ‑nimistä suomalaisyritystä vastaan, koska yritystä epäiltiin yhteistyöstä kansallismielisten kanssa. Ottaessaan kantaa ”joulukalenterisotaan” Pettersson nimenomaisesti tuomitsi Partisaanin muttei Varisverkostoa.

Äärivasemmiston maalituskampanjat käyttävät vipuvartenaan suomalaista valtamediaa, koska heidän omilla medioillaan on hyvin pienet lukijamäärät. Ilman Petterssonin kaltaisten toimittajien apua äärivasemmisto ei kykenisikään painostamaan poliittisina vihollisinaan pitämiään yrityksiä tai niiden työntekijöitä.

Feministi, joka suojeli pedofiilia

Pettersson on brändännyt itsensä paitsi antifasistiksi myös feministiksi. Viime aikoina veronmaksajat ovat joutuneet rahoittamaan jopa hänen feminismiaiheista sarjaansa Ylellä.

Petterssonin ”feministiset” uroteot hänen henkilökohtaisessa elämässään ovat kuitenkin muistutus siitä, ettei todellisuus aina vastaa äärivasemmistolaisten fantasioita. Seuraava tapaus alleviivaa sitä, että antifasistit ovat usein peräisin moniongelmaisista ja seksuaalisen hyväksikäytön värittämistä taustoista.

Pettersson julkaisi Helsingin Sanomissa työskennellessään artikkelin ”Kaverimme oli hyväksikäyttäjä, ja me emme tehneet mitään”. Tekstin ajoituksen perusteella vaikutti siltä, että Pettersson pelkäsi nimensä tulevan esiin pedofiilin saaman tuomion synnyttämän keskustelun kautta, minkä vuoksi hän yritti pelastaa kasvonsa tunnustamalla tekonsa julkisuudessa ennakoivasti.

Antifasistin moraali

Artikkelissa Pettersson myönsi, että hänen ”kaveriporukkaansa” kuului mies, jonka tiedettiin jo 1990-luvulta lähtien raiskaavan päihtyneitä tyttölapsia. Kylmäävästä tiedosta huolimatta Petterssonin ”kaveriporukka” jatkoi pedofiilin kanssa ”saunomista ja ryyppäämistä” vuosien ajan.

Pettersson myöntää, ettei hän ikinä puuttunut edes sanallisesti pedofiilin toimintaan. ”Jotkut uhreista kertoivat. Useimmiten heitä uskottiin, mutta asialle ei silti tehty mitään. Oli helpompi olla hiljaa”, hän summasi.

Lopulta poliisi pääsi pedofiilin jäljille muita reittejä pitkin, sillä Petterssonin ”kaveriporukka” ei koskaan tehnyt pedofiilista rikosilmoitusta. Pedofiili tuomittiin ehdottomaan vankeuteen. Rikosnimikkeitä olivat muun muassa lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, seksuaalinen hyväksikäyttö sekä törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Tapaus muistuttaa läheisesti esimerkiksi Ari Lahdenmäen ja Veijo Baltzarin rikosvyyhtejä. Myös niissä antirasistien, vasemmistolaisten sekä ”feministien” muodostamat yhteisöt suojelivat kymmenien vuosien ajan sarjaraiskaajia ja pedofiileja. Onhan raiskaus vain pikkurike rasismiin rinnastettuna.

Äärivasemmisto Ari Lahdenmäki Helsingin Sanomat Journalistiliitto Kotimaa Kulttuurimarxismi Maria Pettersson Pedofilia Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Törkeä raiskaus Varisverkosto Veijo Baltzar Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Goobeli

  Vastaa

  Näissä on niin hyvää infoa, että julkaiskaa vuoden alusta alkaen ’normaalia’ kalenteria, jossa näitä toimijoita esitellään lisää! On hyvä tietää millaisia ”luurankoja” paskamediassa ja julkisessa viroissa työskentelevillä on kaapeissaan. Lisäksi hyvin moni noista on veroelätti eli on esim. joku nollatutkija jossakin puuhayliopistossa tai toimii jossakin verorahoilla rahoitetussa MaTu tai LBGTQ+, femakko, punikki, jne. järjestössä.

 • Nämäkö tuottavat "uutisia"?

  Vastaa

  Tämä on just tätä selkärangattomuutta ja vastuun pakoilua mitä nämä marian kaltaiset ihmiset harrastavat. ”Katsotaan vierestä hiljaa ja hyväksytään” mutta ei tuoda rikoksisia julki koska tiedetään että ollaan osasyyllisiä. Mutta auta armis jos oma rasia olisi ollut käytössä niin siitähän älämölö ja uhriutuminen olisi alkanut. Tai toisaalta, mistä sitä tietää vaikka olisi halunnutkin mutta oli jo liian vanha.

  Miksi näillä viher-vasssareilla ja kulttuuri-marxisteilla alkoholi näyttelee aina suurta osaa elämässä? Onko niiden elämä niin kamalaa että aivotoiminta pitää sumentaa? Eikö totuutta kestetä?

  Jos marian kaltaisia ihmisiä on töissä val(e/ta))mediassa niin ei ihme että tekstien taso on mitä on. Kaikki lähes puhekieltä ja amerikan malliin kolmen kirjaimen lyhenteistä. Kuten päällä olevasta paidasta voi havaita, tekstissä ei pienimmässäkään määrin ole käytetty lyhentämisen sääntöjä. Mitä ikinä sitten alkuperäinen teksti lieneekään.

  Ja tuo twiitti, mitä hän siinä koitti kysyä? Tarkoittiko hän (keikka = varastamista) tilannetta jossa varastetaan natseja? Natsit varastavat? Natsien hallinnoimasta paikasta varastetaan? Natsien omaisuutta varstetaa? On vaikea vastata kysymykseen joka voi tarkoittaa mitä tahansa. Mutta ehkä tähän twiittiin oikea vastaus olisi ”EI”.

  Ja ehkä loppukaneetiksi eittämättä puhekielen idiootein lause joka paljastaa puhujansa ÄO:n, ”Koska marja”.

 • Lars

  Vastaa

  Oksettavaa mielenvikaista ongelmajätettä nämä vasemmistolaiset isänmaanpetturit.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Okei, tämä suvakkinoita väittää olevan feministi, mutta onko hän naisellinen?

  Ainakin lapset on jäänyt tekemättä. Tosin on mahdollista, että hän on maho, eli lisääntymiskyvytön!

 • Kelan Anssi

  Vastaa

  Maria Pettersson

  http://www.ytj.fi

  Y‑tunnus 2196983–0 ?

  …puhelinnumero…

  …osoite…

 • Pamela Possu

  Vastaa

  Saatanasta sikiää kaikenlaista sontaa.

 • Louhi

  Vastaa

  Seksuaalinen saalistus ja stalinismi on melkein kuin mielenterveysongelmat ja stalinismi. Näitä pareja on melko hankala erottaa toisistaan. Harvassa ovat myös ne ryhmät, joissa raiskauksiin ja pedofiliaan suhtaudutaan yhtä kylmäkiskoisesti kuin stallareiden keskuudessa; kun Lahdenmäen tapaus tuli ilmi, eräs eturivin kulttuuristalinisti ja feministi valitteli vain tiedotuksen epäonnistumista. Ei sanaakaan naistenoikeuksista.

 • N.N.

  Vastaa

  Voi luoja tätä moraalista rappeutuneisuutta!
  Sitten kerotte meille, miten pitää elää ja toimia, että maailmaa olisi parempi ja Suomikin.
  Toivottavasti sinun naamasi ei enää näy ruudussa.
  Todella paljon vaatii, että sivusta voi katsoa, ja olla näkemättä lapsen kurjuus vain oman hyvään vuoksi. Mitäpä lapsista.
  Älä sinä enää koskaan puhu mitään!

 • nimellinen

  Vastaa

  Sulla oli Maria kaksi vaihtoehtoa. Toinen niistä oli lasten suojeleminen pedofiilin kynsistä. Et valinnut sitä. Moikka!

 • Vallankumouksellinen proletaari

  Vastaa

  Ei natseja Suomeen!

 • Jones

  Vastaa

  Suvakit haluavat vapauttaa huumeet ja pedofiilian. Etenkin homopedofiilian. Ei siis minkäänlainen ihme, että he kannattavat siirtolaisuutta, koska joissakin maissa huumeidenkäyttö ja pedofiilia on täysin yleistä. Kyllä suvakit tämän tietävät ja se onkin pääasiallisena syynä heidän siirtolaismyönteisyyteensä.
  Afganistanilainen poikien raiskausperinne järkyttää
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR
  Bacha-Bazi – The Real FACE of Pakistan !
  https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY

 • Mies oikealta

  Vastaa

  Nää on oikeasti niitä pahimpia mädättäjiä.
  Valtamedian bolsut.
  Vaivihkaa (eikä aina edes niin vaivihkaa) ujuttavat agendaansa lampaille.
  Kunnon kommari ei piittaa sivullisista uhreista kunhan oma ”aate” ei likaannu.
  Härskiä porukkaa.
  Hyi saatana.

 • Eikka

  Vastaa

  Vasemmistolaiset piirit ovat tosiaan vaienneet, salanneet ja jättäneet poliisille kertomatta joukoissaan lymyilevistä pedofiileistä ja heidän tekemistä rikoksista. He ovat siten omalla käytöksellään edesauttaneet lasten joutumista seksuaalisen hyväksikäytön tai raiskauksen uhreiksi. Eräät ovat varmaan tutustuttaneet uusia lapsiuhreja näille pedofiilisaalistajille saunomisen, ryyppäämisen ja bilettämisen merkeissä. Ällöttävää ja täysin moraalitonta porukkaa tämä vasemmisto, kykenemättömiä häpeämään käyttäytymistään, valehtelevat ja peittelevät jälkeenpäin omaa osuuttaan paljastuneisiin tapahtumiin.

  Aarnio sai murhatuomion jättäessään estämättä tulevaa rikosta,saman logiikan mukaan linnaan joutaisivat nämä pedofiilien suojelijatkin.

 • Nose knows

  Vastaa

  Onko tällä pettersonilla muuten punaisen meren jalankulkija taustaa.
  Näköä ainakin on.
  Toiminta viittaisi siihen myös..

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuka tämä Maria Pettersonin suojelema pedofiili on?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ehkä eniten kertoo juuri se että nuo piirit kyseessä ollen joutuu todella miettimään että kuka se niistä kaikista voisi nyt olla…

 • N.N.

  Vastaa

  Tämäkin hyvis on tässä lehdissä hyvässä seurassa!
  Mitä sukulaiset sanoo, mitä tuttavat?
  Näkeekö ihmisit turmeltuneisuuden kuoren alla?
  Työskentelikö hän aktiivisesti kutsumalla ihmisiä saunaan, tuomalla juomia, tyttöjä houkuttelemalla, monenlaisia kysymyksiä herää!??
  Eikö hän tuntenut yhtään myötätuntoa?
  Ihmiset näillä sivuilla on yhteinen geneettinen ohjelmointivirhe, joka aiheuttaa myötätunnon puute. Ulkoisesti suloista, sisäisesti mätää.

 • N.N.

  Vastaa

  Kuvitteleeko tuo, että kun hän sanoo ”Oli helpompi olla hiljaa” se lyhentää mahdollinen tuomio.
  Aina oma etu näillä, aina.

 • juha.

  Vastaa

  Näillä ”moraalinvartijoilla” EI ole moraalia!

 • Siccmade

  Vastaa

  Pedofiilin ainoa ystävä on toinen pedofiili. Piste. Ainoa hyvä pedofiili on kuollut pedofiili.

 • Pete

  Vastaa

  Mielenkiintoinen sarja näistä rappeuttavista voimista suomalaisessa yhteiskunnassa. Tiukan paikan tullen he ovat surkimuksia, jotta yrittävät paeta päivänvaloa.

 • N.N.

  Vastaa

  Kuinka monta vuotta tuokin on nälvinnyt kunnollisille ihmisille, tuonut esille omaa erinomaisuutensa!
  Nämä vihervassarit, mitä ne ovat muuta kuin perverssejä täynnä pahuutta ja itsekkyyttä.
  Monenko elämä ovatkaan tuhonneet.
  Onko tuokin kantanut kaljaa ja muuta alkoholia tarjotakseen nuorille, ja mitä hänen osuutensa on loppujen lopuksi ollut?
  Näillä sivuilla esiintyy sellaisia ihmisiä, ettei ikinä sais olla vapaalla jalalla.

 • N.N.

  Vastaa

  Jumaliste, ämmä ei olisi tarvinnut kun antaa nimetön viesti poliisille, ja tuollainen älykäs ei muka olisi keksinnyt keinoja.
  Myös Hitlerin apurit oli älykkäitä, osa jopa neroja, mutta moraalittomia.
  Nuo ei tarvitse etsiä natseja muualta kuin peilistä, ”ei natseja minnekään”-hölmöjä, häpeäpilkku suomalaisuudelle ja ihmiskunnalle.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Maria Pettersson kokosi jännittäviä naiskohtaloita merirosvopäälliköistä miekkamestareihin ja matemaatikkoihin”

  ”Historian jännät naiset ‑kirja kerää yhteen yli sata naista terroristeista tähtitieteilijöihin. Kaikkia yhdistää sisu.”

  Oliko tälle oletetulle naishenkilölle sisua itselleen tai jäikö se vain unelmoimiseen?
  Ylimielisenä hyviksenä esiintyi, mutta mitä päivänvalo näyttikään.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Pettersson tulee jäämään historiaan todella jännänä naisena…
  Voimaantuva feministi, joka uskalsi olla ilmiantamatta pedofiilia. Lapsen oikeudet tulevat jäämään AINA LGBT-olentojen oikeuksien jalkoihin.

  Mietin, miten nuo Mariat ja kaltaisensa voivat aamuisin katsoa itseään peilistä? Vai tässäkö syy, niin monien vihervassareiden psyykeongelmiin? Sisimmässään tietävät olevansa iljettävää ihmissaastaa

 • Nimetön

  Vastaa

  MEILLÄ TÄÄLLÄ Hyvinkään kylässä oli aikoinaan opettaja joka piti lapset kurissa ja aikuiset
  Totuudessa! 👍Opettajan mimi oli punainen

 • S, Pekonen

  Vastaa

  Vain päästään vialla oleva voi pitää Petterssonia äärivasemmistolaisena tai edes marxistina.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi