Vihreä pedofiili Outi Kumpuniemi vaatii Partisaanilta sensuuria, syyttää rasismista!

Oikeusprosessi ei vaikuta parantaneen Kumpuniemen lakituntemusta, sillä poliitikkona ja tuomittuna rikollisena hän ei nauti vaatimansa kaltaista yksityisyydensuojaa.

Poliittiset viholliset

Outi Kumpuniemi toinen vasemmalta.

Kuten Partisaanin lukijat tietävät, Rovaniemen vihreiden vallankäyttäjiin lukeutunut Outi Kumpuniemi tuomittiin hiljattain hovissa pienen lapsen toistuvasta raiskaamisesta ja pahoinpitelystä. Tuomioistuimelle jäi varteenotettava epäily siitä, että Kumpuniemen rikoskumppanina toimi musta maahantunkeutuja Johnson Anthony Gathige Kamau.

Tapaus järkytti suomalaisia myös siksi, ettei hallituspuolue vihreitä vaikuttanut haittaavan Kumpuniemen pedofiilitutkinta, syyte tai käräjätuomio.

Vielä Kumpuniemen saaman käräjätuomionkin jälkeen hänet valittiin Lapin vihreiden luottamustoimiin, mikä kertoo kaiken oleellisen puolueen suhteesta lasten raiskaamiseen. Puolue irtisanoutui Kumpuniemestä vasta silloin, kun hänestä tuli imagohaitta negatiivisen lehtikirjoittelun vuoksi.

Partisaani on ollut suomalaisella mediakentällä poikkeus, sillä julkaisimme niin Kumpuniemen kuin Kamaunkin nimet ja valokuvat, kun taas valtamedia pyrki suojelemaan heitä. Nyt Kumpuniemi kuitenkin vaatii meitä sensuroimaan uutisemme.

Johnson Kamau.

Sensuurivaatimus

Partisaani sai tällä viikolla Kumpuniemeltä seuraavan sähköpostin:

outi.kumpuniemi@luukku.com

Hyvää päivää!

Pyydän poistamaan sivustoltanne www.partisaani.com muutamia juttuja ja keskusteluja, joiden otsikossa on nimeni.

Poistopyynnön perusteet

-nimeni luvaton käyttö
-jutut/keskustelu on paikoin rasistista
-jutut/keskustelu on paikoin herjaavaa

KIITOS!

t
Outi Kumpuniemi
040 5454629”

Oikeusprosessi ei vaikuta parantaneen Kumpuniemen lakituntemusta, sillä poliitikkona ja tuomittuna rikollisena hän ei nauti vaatimansa kaltaista yksityisyydensuojaa. Emme tule sensuroimaan itseämme.

Olemme myös aidosti hämmästyneitä siitä, miten lasta hakkaava pedofiili julkeaa valittaa toimituksellemme ”rasismista”. Kumpuniemen hämärää mielenmaisemaa ei voida selittää millään muulla kuin läpimädällä vihreällä kulttuurimarxisti-ideologialla.

Hallitus Johnson Anthony Gathige Kamau Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapin vihreät LGBT Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Outi Kumpuniemi Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rasismi Rikos Rotu Rovaniemi Sensuuri Törkeä raiskaus Väestönvaihto Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa Partisaani, hyvä kun toitte tämän iljettävän tapauksen julki.
  Tuomittu ämmä ei tajua edes hävetä, vaan hän jopa kehtaa vaatia tietojen poistoa artikkelista. Kuinka idiootti voi ihminen olla?
  Ei hirveästi yllätä, että poistopyynnön yksi ”peruste” on ulina ”rasismista”.

  Outi, minusta tuntuu siltä, että Partisaani ei todellakaan tule poistamaan nimeäsi yhtään mistään ja toivottavasti tieto tekemisistäsi leviää vielä laajemmin kansan keskuuteen!

  • Goobeli

   Vastaa

   Samaa mieltä ehdottomasti!!! Loistavaa uutisointia PARTISAANILTA!!!!!!!!!!!!!!

   Missään muualla tottuutta ei kerrottu vaan pieni mitätön uutinen että pohjois-suomalainen vihreiden jäsen on tuomittu seksuaalirikoksesta.

   -Poliitikon nimen julkaisussa ei ole mitään kiellettyä
   ‑Musta ja valkoinen raa’asti käyttivät seksuaalisesti hyväkseen puolustuskyvytöntä lasta, joka on pitänyt heitä tukena ja turvana. Valkoinenkin rikollinen lapseen sekaantuja uutisoitiin eli tasa-arvoista eikä mitään rasismia.

   Paljonko näitä jää uutisoimatta ja paljastumatta? Esim. myös Yli-Viikari joka valtion taloutta valvovana viranomaisena ja toiminnan johtajana nussi rahaa itselleen ja omiin kuluihin minkä vaan kerkesi??!?!!?!?!

 • -

  Vastaa

  Toistuvasti 3‑vuotiaan lapsen raiskanneelle oikea tuomio olisi hirttäminen.

 • Perimää

  Vastaa

  Jaa jaa… Nimen luvaton käyttö. Mitä ikinä se sitten tarkiottaakaan. Senhän on vähän sama kuin keskusteluihin pitäisi pyytää lupa henkilön nimen käytöön.

  No, vihreäthän muodostettiin kun Neuvostoliitto romahti. Sinne pakenivat kommunistit ja taistolaiset ja mukaan hyväksyttiin homot. Heistä tuli sitten vihreitä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Jo edesmenneen suomi24 ruotsalaisomisteisen tapaisen luukku.com käyttö kertoo yksinkertaisesta sielusta joka mahdollisesti saa paskaa kouransa täyteen joka vessankäynnilläkin
  Monikulttiuskovaisuus, tupakinpoltto, huumeet (Jari Sillanpää) etc kulkevat monasti käsi kädessä, seurauksena muutakin kuin ruskeaa vanaa kourassa ja sähköpostiviestinnän epäselvyyttä.
  Toki kun käyttää luukku.com tapaisia viestimiä niin olettama on että ei ole tarkoituskaan haluta vastauksia kunhan lähettelee yksipuolisia viestejä. Sama kuin ennen faksilla, mutta oma paperiosasto tyhjänä.

  Joo itse jouduin 2003 alkaen Tampereen vihreiden hallitukseen kuuluneen norsunluurannikkolaisen uhkailujen ym päällekarkailujen uhriksi. Vihreät sen erottivat 2004 kuntavaalien alla, mutta läpimätä demlajuristeineen käyttivät ko bongoa minulle vankilatuomion leipoen.
  https://Tuomionpurku.blogspot.com kertonee lisää ymv blogit.

  Seppo Lehto

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   No sinut muistetaan jo uutisryhmien kulta-ajalta, toinen vastaava legenda on Kati Sinenmaa. Sait öyhöttää varsin vapaasti mutta kun Putin oli valtiovierailulla ja kävi myös Tampereella niin poliisi pisti sinut siksi aikaa talteen. Ne uutisryhmiin kopioimasi viestit joita suolsit poliitikolle vuosien ajan (laitoit näkyville myös vastaanottajalistan) olivat ihan samantasoista paskaa kuin mitä varikset, anarkistit ja takkufoorumilaiset suoltavat.

   Tuollaisella toiminnalla et saavuta mitään. Se Norsunluurannikolta tullut tyyppi oli sinänsä ihan vastaavaa tasoa kuin Partisaanin joulukalenterin kärki.

   • Seppo Lehto

    Vastaa

    Tulitikkutyttö esiintyy juuri mainitsemiena antifa-tyyppien tapaan ”viaton minä” antifa-variksena raakkuen, ilman omaa nimeä. Sieluttomuutesi paistaa viestistäsi. ”Öyhöttää”-termikin kommaritermi. Väärää ajankuvaa muutenkin tekstisi. Helsingin murharyhmä partio maaliskuussa 1997 minut haki vastoin oikeuskäytäntöä Pasilan paskaiseen kylmään putkaan 3 vrk:si, missä ei ollut edes patjaa ei peittoa ensimmäisen vrk aikana. Korvauksia sain 5 v viiveellä 12 000 mk valtiolta.

    Seppo Lehdon viesteistä näkyi avoin vittuilu erialaisia stalinisteja ja kaltaisiaa kohtaan. Huomio ihan olivat omalla nimellä 😉
    Sen lisäksi ko mainitsemissasi ”newseissa” liikkui kaltaisiasi jotka viestejäni laittoivat uudelleen jakoon mehustaen niitä kirjaten nekin minun lukuuni 😉 Joten eiköhän asia ole selvä kuka on sieluton ja ”copykiller” 😉

    Mainitsit Kati Sinenmaan. Hänellä oli oikeusmurhistani ja minuun kohdistetuista demlarottien toimista selkein ja loogisin ulkopuolinen yhteenveto ko aikaan 2009 pintaan.

    Seppo Lehto valkoinen Tampere valkoinen kuntavaaliehdokas
    https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

    • tulitikkutyttö

     Vastaa

     Minäkin vittuilen antifanteille, anarkisteille, variksille, eläinaktivisteille, kommunisteille ja Satu Hassin tyyppisille vihreille, mutta näiden lisäksi myös kansallissosialisteille. En laittanut viestejäsi koskaan jakoon, uutisryhmissä käyttäjän väärentämisen paljastaminen oli niin kelle tahansa niin helppoa että vain todella osaamaton teki sitä. Karpon suurin moka oli kun teki Kati Sinenmaan kivilinnasta jutun eikä ollut perehtynyt kohteensa kirjoituksiin.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Se, että pedofiili katsoo omaavansa jotain oikeuksia ja vieläpä julkeaa tuoda sen julki, on osoitus yhteikunnan mädännäisyydestä. Asia tulisi korjata… monen muun asian ohella.

 • GLGL

  Vastaa

  Partisaanille täysi tuki. On erinomaisen tärkeää, että yhteiskuntaamme riivaama mädätys tuodaan päivänvaloon. Valtamedia ei sitä tee.

  Outi olisi voinut jättää pedo-harrasteet tekemättä, niin voisi nyt olla vaikka mitä (ei ole ollenkaan vaikea arvata, mitkä tekijät ovat siihen johtaneet. Todella tyypillinen tarina. En avaa enempää, mutta jokainen voi helposti arvata (matukiima, näyttää yhtäkkiä vanhenevan silmissä…)).

 • N. N.

  Vastaa

  Pieni avuton lapsi.
  Itkee hulluna, pyytää älä, älä.
  Mutta Outi ei välittää.
  Outi on nyt kiimassa. 

  Nyt hän vaatii, että yhteiskunta suostuu pimittämään hänen julmat teot.
  Miten paatunut ihminen ja miten paatunut häntä hyysäävää puolue.

 • juha.

  Vastaa

  Jos kysymykseesä olisi (ääri-akateemisesti) ”äärioikeistolainen” kuten Kataja tapauksessa haaveiltiin ja taktisista syistä poliisi vääristeli. Silloin ei oli eikä ollut minkäänlaisia intimiteettisuoja pyyntöjä, koska aiheetta syytettyjä EI kukaan kuunnellut. Eikä syynä ollut se, että oli ”kesä ja kärpäsiä”!
  Vihreä sotku on julkinen asia eikä tätä pimitetä pois julkisuudesta kurjalla tilastollisella käyrällä, joka perustuu säkkipimeään ja kirkkaaseen päivänvaloon riippuen siitä ketä syytetään ja mistä syytetään.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Muistaakseni Etelä-Afrikassa on ollut näitä lasten raiskaamisia. Kuulemma parantaa AID:sin.
  Ehkä tässäkään tapauksessa on ollut joku terveyden takaisin saamiseen liittyvä uskomus.

  Tuomittu vaatimuksestaan päätellen pitää itseään syyttömänä ja vääränä, että on joutunut ilman antamaansa lupaa julkisuuteen. Ehkä hän on ottanut syyt niskoilleen ideologisista syistä johtuen. Voi olla niinkin, että oikeusasteet ovat sivuuttaneet mahdollisuuden omaehtoisesta sijaiskärsijyydestä.

  https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/southafrica/1362134/South-African-men-rape-babies-as-cure-for-Aids.html

 • paskiainen 666

  Vastaa

  Nyt pitää pyytää anteeksi eliitiltä! Ihmisiä on liikaa ja keinot ihmisten vähentämiksiksi on sallittu! Muuten meidän planeetta tuhoutuu!

  älkää viitsikö lässytää turhia! Ihmisiä on liikaa! Ja nämä kaupunkilaiset jotka ei ymmärrä hevon vittua mistään ja haukkuvat maan viljelijöitä paska saappaiksi ym muuksi! Niin nauttisin täysin siemauksin että nämä runkkarit kuolisivat pois! Ja nämä bodarit nämä saatanan tyhmät bodarit jotka miettivät kaloreita! Heillä ei ole vitunkaan ymmärrystä mistä heidän ruoka tulee! 

  Koko kaupunki kulttuuri saisi häipyä ja siinä mielessä rakastan juutalaista/vapaamuurari uutta mailman järjestystä!

  Te tyhmät massat!

 • N. N.

  Vastaa

  Outi, sinun elämäsi on pilalla mutta itse olet vastuussa. Kaksi aikuista kävi hyvin pieneen lapsen käsiksi, että kunnioittaneet hänen koskemattomuutensa, mutta tämä tiedät jo.
  Sen sijaan että vedät paperipussi syvälle päähän rupeat kyselemään teidän kahden kunnian perään.
  Se meni eikä takaisin tule ja sinun kaltaiset ihmiset on aina pidettävä silmällä.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  On muijalla otsaa, härskiyden huippu.

 • Sälli Enare

  Vastaa

  Kun tätä pedari on suojeltu tähänkin asti oman puolueen taholta, hän luottaa että tukea tulee jatkossakin, ja saadaan jokin rasismiulinakausti aikaan niitä medioita vastaan, jotka ovat tästä pervosta uutisoineet.

 • Tassos

  Vastaa

  Älkää huolestuko!
  Kyllä Toiviainen pitää huolen omistaan.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Joko Kumpulainen on linnassa?

 • Nimetön

  Vastaa

  On linnassa ja ilman valitusoikeutta. Tuomio on siis tullut eikä siitä enää muuksi muutu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi