Vihreän pedofiilin Outi Kumpuniemen rikoskumppanuudesta syytettiin mustaa afrikkalaismiestä

Toinen syytetty oli nimeltään Johnson Anthony Gathige Kamau, joka työskentelee Linkedinin mukaan siivousalalla.

Rotu

Johnson Kamau.

Uutisoimme aiemmin tänään, että Outi Kumpuniemi -niminen Lapin vihreiden aktiivipoliitikko oli todennäköisesti pedofiili, jonka henkilöllisyyttä on viime päivinä pyritty selvittämään Internetissä. Partisaanin juuri saama hovioikeuden pöytäkirja vahvistaa, että Kumpuniemi todellakin on syyllinen.

Voit lukea lisää järkyttävän tapauksen taustoista uutisestamme ”Outi Kumpuniemen nimi katosi vihreiden sivuilta pedofiiliuutisen jälkeen”. Vaikka rikosten aikaan 3–5‑vuotiasta uhria raiskattiin ja pahoinpideltiin toistuvasti, sai vihreä poliitikko vain noin kolmen vuoden vankeusrangaistuksen hirmuteoistaan.

Iltalehti uutisoi, että ”jutussa oli myös toinen vastaaja, jota syytettiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hänen syyllisyydestään jäi varteenotettava epäily, joten syyte hylättiin”. Oikeuden pöytäkirjasta selviää, että toinen rikosepäilty on pikimusta afrikkalainen maahanmuuttaja. Rikoksessa toteutettiin siis kahta vihreiden pääarvoa: seksuaalista monimuotoisuutta sekä monikulttuurisuutta.

Toinen syytetty oli nimeltään Johnson Anthony Gathige Kamau, joka työskentelee Linkedinin mukaan siivousalalla. Kamau on aiemmin asunut Rovaniemellä, mutta Linkedin-profiilissaan hän ilmoittaa nykyiseksi asuinkaupungikseen Turun. Hän kertoo ”opiskelevansa suomea”.

Kamau kuvailee itseään ”innovatiiviseksi tiimityöskentelijäksi, kilvoittelijaksi sekä uusien haasteiden vastaan ottajaksi”, joka työskentelee erityisen hyvin ”monikulttuurisissa ympäristöissä”. Hän väittää olevansa ”terävä ja innovatiivinen teknisten kykyjen hallitsija”.

Partisaani ottaa lukijavihjeitä vastaan Kamaun taustoihin ja toimintaan liittyen: contact@partisaani.com

Lähteet: Rovaniemen hovioikeus (R 19845), Linkedin

Afrikkalaiset Hallitus Homolobby Kotimaa Lapin vihreät LGBT Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Outi Kumpuniemi Pahoinpitely Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Turku Väestönvaihto Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  No eiköhän tällä ole jo jokin uusi maitovalas sponsorina ja hätäpatjana Turussa..

 • Olli Kuhta

  Vastaa

  Joko SOL-palveluille on saatettu tietoon millainen rikosepäilty heillä on remmissä ?

 • Eikka

  Vastaa

  Tämä vihreitten touhu on mennyt täysin sadistiseksi suomalaisia kohtaan, maa halutaan täyttää pedofiileilla, raiskaajilla, grooming-jengeillä ja kaikella muulla perverssillä sekoilulla. Samalla nostetaan bensan ja muiden polttoaineiden sekä energian hintaa, ajetaan teollisuus työpaikkoineen ulkomaille, kuskataan maahan terroristivankileiriltä porukkaa Suomeen jne. jne.

 • Antti Tifa

  Vastaa

  Osaa ehkä käyttää tietokonetta ja on ainakin oleskellut hotellissa. https://graduates.name/lapland_university_of_applied_sciences-146033–2#id159379378

 • Olli Kuhta

  Vastaa

  Osaa ehkä käyttää tietokonetta ja on ainakin oleskellut hotellissa. https://graduates.name/lapland_university_of_applied_sciences-146033–2#id159379378

 • Besta tittare paska kikkare

  Vastaa

  Ettei vaan olisi innovatiivinen tiimiraiskaaja grooming hengessä.

 • Jasse

  Vastaa

  Onneksi olkoon Turku!

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Taitaa Outiin istua lähes kaikki batiikkinoidan ominaisuudet!

 • Sälli Enare

  Vastaa

  Onko mätisäkki-Outi tämän neekerin neekerinpatja? Onko uhri Outin jälkeläinen? Tai muuta sukua? Hyi helvetti, näitä kun lukee niin liipaisinsormi alkaa vaistomaisesti nykiä.

 • juha.

  Vastaa

  Todellinen ”Afrikan Tähti”!
  Todella sairasta ja irvokkuudessa sitä itseään eli sitä mitä nk. pakolaispolitiikka reaalisesti saa aikaan AINA!
  Ja löyhäpäisimmät tahot markkinoivat mokomaa korruptunoitunutta silkkaa liiketoimintaa sidosryhmilleen, ”uutena Nokiana”, joka nostaa Suomen siivilleen. No, ei ihan. Kyse on ainoastaan EU:n kansanvaihto projektista, joka takaa vapaan liikkuvuuden haittamaahanmuuttajille tauteineen päivineen. Kun samalla se merkitsee itse EU-kansalaisille ”rokete-passeja” ulkorajoille ja vieläpäsisärajoillekin. Aivan kuten oli ent. Neuvostoliitossakin, jossa oli käuytössä maan sisäinen passi. Lisäherkkuna maionittakoot ettei neuvostokansalainen saanut muuttaa tuosta vain toiselle paikkakunnalle vaan siihen oli anottava turvallisuusviranomaisten lupa. Tietenkin kaikki tämä perusteellisen turva-arvion ja mahdollisen uhkakuvan perusteella, joka tosiasiallisesti perustui enemmänkin paranoidiaan kuin perusteltuun tietoon asianomaisesta. Sillä eipä ollut jantteria, joka ei voisi olla ”yötaivaan kirkkain tähti” eli ”kansanvihollinen.

 • Tassos

  Vastaa

  Taitaa Herra Kamau olla Ohisalon napalanko, siksi olemattomat rangaistukset.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi