Outi Kumpuniemen nimi katosi vihreiden sivuilta pedofiiliuutisen jälkeen

Pedofiili sai jatkaa toimintaansa puolueessa vielä pitkään tuomionsa jälkeenkin.

Rappiokulttuuri

Outi Kumpuniemi toinen vasemmalta.

Viikonloppuna uutisoitiin, että jälleen yksi aktiivinen kulttuurimarxisti on saanut tuomion pedofiliasta. Vihervasemmistolaiset hallituspuolueet ovat olleet jatkuvien pedofiili- ja raiskauskohujen keskellä, eikä Ari Lahdenmäen, Veijo Baltzarin, Sasu Haapasen ja muiden kulttuurimarxististen perverssien jonolle vaikuta näkyvän loppua.

Valtamedian mukaan vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kertoo olevansa ”järkyttynyt” siitä, että puolueen lappilainen aktiivi sai yli kolmen vuoden vankeustuomion pienen lapsen raiskaamisesta. Kummallista Ohisalon ”järkytyksessä” on kuitenkin se, että pedofiili sai jatkaa toimintaansa puolueessa vielä pitkään tuomionsa jälkeenkin.

Vihreät on sitoutunut seksuaaliseen tasavertaisuuteen.

Pahoinpiteli raiskaamansa lapsen

Pedofiili sai tuomionsa käräjäoikeudessa 2019 rikoksista, jotka tapahtuivat vuosien 2015–2016 aikana. Lapsenraiskaaja kuitenkin nostettiin uuteen luottamustoimeen Lapin vihreiden riveissä vielä tänä vuonna. Pedofilia ei toisin sanoen vaikuta olevan este urakehitykselle vihreissä, mikä osoittaa puolueen sitoutuneen seksuaaliseen tasavertaisuuteen termin radikaaleimmassa merkityksessä.

Uhri oli rikosten aikaan 3–5‑vuotias. Vihreä poliitikko raiskasi ja pahoinpiteli tätä toistuvasti. Rikosnimikkeitä olivatkin törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö sekä pahoinpitely.

Julkisen kohun myötä vihreät ovat muokanneet rajusti verkkosivujaan piilottaakseen pedofiilin henkilöllisyyden. Tarkkaavaiset verkon rikostutkijat huomasivat, että Lapin vihreissä toimineen Outi Kumpuniemen nimi oli kadonnut puhdistuksen seurauksena. Partisaani kehottaa lukijoita tekemään omat johtopäätöksensä.

Lähteet: Iltalehti, Murha Info

Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapin vihreät Lappi LGBT Maria Ohisalo Outi Kumpuniemi Pahoinpitely Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Sosialidemokraatit Törkeä raiskaus Vasemmisto Vasemmistoliitto Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Yli kolmen vuoden tuomio 3–5 vuotiaan raiskaamisesta?!?? Siis arpakuutioko antoi tuommosen naurettavan ”tuomion”. Nämä voitais suosiolla lähettää siperiaan kastroitavaksi..

  • petri

    Vastaa

    Koskakohan ihmiset alkaa näkemään vihreät sinä vaarallisena kulttina mikä se on eikä minään hyvää tarkoittavana puolueena mikä se ei ole.

  • Matti M

    Vastaa

    Ohisalo pitää tuomiota järkyttävänä.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Olihan sen ämmän jotain loruiltava julkisuuteen, nyt kun tämä paljastui.

  • N.N.

    Vastaa

    ”vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kertoo olevansa ”järkyttynyt” siitä, että””

    Taitaa kyseessä lähinnä olla siitä, että harmi kun jäi kiinni, muuten ei väliä.

    Apinangeenit! Pigtail monkey!

    Nämä apinat suojelevat yleensä omaan poikaansa.
    Jos apinanuoret saa ryöstetyksi ja tapetuksi jonkun toisen emon poikasta tai toinen emo rääkkää vieressä hengeltä omaansa, nämä emot kääntää katseensa hienotunteisesti pois. No, tietenkin, ovathan he pigtailia.

    Mutta nämä ihmiset, jotka puhuvat välittämisestä päivittäin, ovat tehneet itselleensä ammattin tällaisistä puheista, kouluja käyneitä, ovat jopa ihmisiä, miten on mahdollista, että välittämisen taso on niin matala, käytännössä kun kyssessä on muiden lapset, siitä ei ole ollenkaan.

    Kansoittavat valtuustot, hallituksen ja kaikialla missä tehdään päätöksiä.

  • Eikka

    Vastaa

    Sisäministeri Ohisalo kertoili tviitissään niitä näitä lappilaisen vihreän seksuaalirikostuomiosta, mutta kuitenkaan kyseistä vihreää pedofiilia ei edes potkittu pihalle puolueesta, vaan hän sai ” rangaistukseksi” vain luvan luopua vapaaehtoisesti luottamustoimistaan.

  • juha.

    Vastaa

    Sairasta sakkia. Ohisalo kovasti kehui aikanaan Oulun älykääpiöiden TIK TOK ‑videota ja muuta ”hankkeeseen” kuuluvaa ”opetusmateriaalia”, joka polkaistiin Oulun matujen tekemien lapsiraiskausten tiimoilta.
    Homma oli niin hullua SETA propagandaa, että se oli jo itsessään pedofiliaa. Jopa lapset ihmettelivät moista hulluutta, jossa piirrätettiin kyrpiä (mitäpä asiaa kaunistelemaan), vaikka kukaan meistä ei olekaan käynyt läpi nykyisenkaltaista ”varhaiskasvatusta”.
    Vihreä terroristipuolue olisi lakkautettava Suomesta ja mieluummin koko maailmasta vaarallisena planeetan elämälle kaikilla mahdollisilla tavoilla! Puhumattakaan ekosysteemistä.

  • Pera55

    Vastaa

    Onko tuo toinen vasemmalta muka syntynyt 70-luvulla kuten jossain lehtijutussa näytti lukevan😳

    • Tikkakosken Manne

      Vastaa

      Kyllä, voiman pimeällä puolella oleminen vanhentaa pahasti.

  • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Mitenkähän nämä stereotypiat pitävät aina paikkansa, kuitenkin? Kun katsoo tuota lapsenraiskaajan kuvaa ja olemusta niin jotenkin vaan enää ei yllätä että miesystävänsä joka vapautettiin samoista syytteistä koska hänen syyllisyydestään jäi varteenotettava epäily, on afrikkalainen. Tuomitusta vielä, isokaan omena ei ilmeisesti kauas puusta putoa, onhan Vihreiden nuoriso-osasto jo vaatinut suojaikärajojen poistamista.

  • Z. Chutzpahsteinberg

    Vastaa

    Mikseivät vihreät nouse suoraselkäisesti ja näkyvästi tukemaan omiaan silloin kun nämä osoittavat seksuaalisuutensa monimuotoisuutta vaan sen sijaan pelkurimaisesti pettävät ydinosaajansa?

  • panttiantti

    Vastaa

    Vaan se tekijähän oli 44 vuotias.. tuo näyttää kyllä huomattavasti vanhemmalta? Toivottavasti ei oo väärä ihminen joka kuvassa ja nimettynä..

  • Annikki

    Vastaa

    Noille pitäis olla tuomio kuten Intiassa raiskaajille .Ovat oksettavia olioita ei ihmisiä.

  • Lars

    Vastaa

    Vihreät on äärimmäisen sairas ja kieroutunut fanaatikkoliike. Se on myöskin eräänlainen mielenterveysongelmaisten vertaistukiryhmä. Vihreä ”ideologia” perustuu pelkästään valheisiin, sekä totaalisairaaseen ja luonnottomaan maailmankatsomukseen.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Vihreät=pedofiliaa, homoseksuaalisuutta, terroristien maahantuontia, transuja, matuja, kommunismia.…

    Ja joku hullu vielä äänestää näitä!

  • N.N.

    Vastaa

    Ihmettelen miten tällaiset pedofiilit aina vain pääsee eteenpäin.
    Miten niitä ei karttata kuin ruttoisia.
    Ja Ohisalo tiesi asiasta mutta ei sen kummemmin reagoinut, tavallaan on tukenut tätä vastenmielistä touhua pitämällä häntä mukana.
    Ei tuo Outi taida edes tuntea syyllisyyttä ja häpeä, sillä siinä se kahvittelee ilman paperipussi päässä.
    Pedofiili on pedofiili niin kauan kun elää, ei auttaa asiaan muutaman vuoden vankeusrangaistus.
    Loppuelämä olisi vietettävää karsinassa.
    Tietyillä ulkomaalaisilla on suojaväri, he pääsevät ilman rangaistusta, tekevät sitten mitä vain.
    Pedofiileillä on taipumussuoja, heitä suojelee ja paapottaa vihervasimmisto xpresidenttistä lähtien ja nyt vielä vihreiden puheenjohtaja.
    Ja sitten se p.….. kyselee PS:iltä irtisanoudetteko väkivallasta?
    Kaksinaamaisuutta!
    En epäile yhtään etteikö tuo kaveri ollut mukana, ja häpeä näille jotka päästä tällaiset saalistajat saalistamaan ja mahdollistamaan tällaista, näette että meillä on heitä riittävästi ilman että tarve olisi tuoda tänne ja elättää muitakin samankaltaisia.

    • Tikkakosken Manne

      Vastaa

      En oikein jaksa uskoa että nainen on varsinaisesti pedofiili, on vain tehnyt mitä nigge käskee ja syynä se epätoivoinen pelko että nigge jättää, ei tuon näköisellä ole paljoa valinnan varaa pariutumismarkkinoilla. Tämä on yleisin syy näiden batiikkinoitien toimintaan ja siihen että näitä lasten hyväksikäyttötapauksia on enemmänkin tällä samalla kaavalla, nainen joko katsoo muualle tuontiosaajan suorittaman hyväksikäytön aikana tai jopa osallistuu siihen, ja pahimmissa tapauksessa on mustasukkainen lapselleen ja haukkuu tämän huoraksi.

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Onneksi akka ei taida enää lisääntyä, eli tuottaa uutta uhria. Myös naispedofiilien osastolla saattaa olla kaverit vähissä. Jos osastoa ei ole lainkaan, toivon kaikkea ”hyvää”.

    Paistinpannu on kätevä väline. Jostain tuli mieleen.

  • N.N.

    Vastaa

    Miksi kansa ei saa tietää miksi HÄN ei istuu vankilassa, onko hänellä diplomaattinen koskemattomuus?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi