Helsingin antifasistipiireissä kuohuu: Helsingissä asuvaa espanjalaista syytetään aatetoverin raiskauksesta

Helsingissä asuvan espanjalaisen Mauricio Cubero Rieran väitetään raiskanneen juhlien yhteydessä toisen, naispuolisen antifasistin.

Poliittiset viholliset

Helsingin antifasistipiireissä on viime päivinä käyty keskustelua heidän omasta aatetoverista, jonka syytetään raiskanneen toisen antifasistin. Helsingissä asuvan espanjalaisen Mauricio Cubero Rieran väitetään raiskanneen juhlien yhteydessä toisen, naispuolisen antifasistin.

He olivat molemmat olleet samoissa juhlissa. Nukkumaan mennessä Rieran sanotaan raiskanneen humalaisen naisen. Riera on itse sosiaalisen median mukaan päihteetön, mikä viestii siitä, että hän on itse ollut selvinpäin saalistamassa humalaisia naisia.

Riera itse kiistää raiskauksen ja väittää kyseessä olleen molempien hyväksynnässä tapahtunut yhdyntä. Uhrina ollut nainen on kuitenkin asiasta toista mieltä.

Riera on aktiivinen antifasistipiireissä, ja hän laulaa 44 solution-nimisessä hardcore-yhtyeessä.

Asiaa käsiteltiin antifasistien Instagram-tarinoissa, ja se sai äkkiä yhtä raiskaustapausta isommat mittakaavat. Pian useat vasemmistonaiset alkoivat kertomaan ahdistelu- ja raiskaustapauksista.

Vaikuttaakin siltä, että äärivasemmistopiireissä pyörii useita seksuaalisia saalistajia, ja ahdistelu ja raiskaukset ovat osa normaalia sosiaalista kanssakäymistä.

Tapaus on loogista jatkoa pitkälle listalle vihervasemmistolaisissa piireissä ilmenevää sukupuolista väkivaltaa. Viime vuosien esimerkkeihin lukeutuvat myös vasemmistonuoria saalistanut sarjaraiskaaja Ari Lahdenmäki, sosialidemokraattieliitin tukema mustalaispedofiili Veijo Baltzar, Lapin vihreiden pedofiilijohtohahmo Outi Kumpuniemi, pedofiilia suojellut antifasistinen valtamedian toimittaja Maria Pettersson sekä vasemmiston pedofiilipormestariehdokas Sasu Haapanen.

Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Uutiset

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Oma koira puri …

  • Sodoma ja Gomorra

    Vastaa

    Ja kun Helsinki liitettiin myös maailmanlaajuiseen ”Rainbow Cities” verkostoon, niin tilanne pahenee jatkossa. Maailmalta kaikki pervot tulee katsomaan millaista menoa on Helsingisssä. Ja monikulluurillisuus loistaa siinä sivussa. Onneksi en asu Helsingissä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Ei yllätä, kun katsoo minkälaista ”mt-ongelmaista” porukkaa tuo on.
    Antifan toiminta on kyllä erittäin surkuhupaisaa sekoilua, he vahingoittavat ja hyökkäävät jopa omien kimppuun.

  • Juha Pekkala

    Vastaa

    Uskovaisten ja punikkien tavara on yhteistä…

    • Anti-Neekeri

      Vastaa

      Hienosti sanottu. 🙂

  • Eikka

    Vastaa

    Vaihtelu virkistää sanoi antifasisti, kun liiman imppaamisen ohessa raiskaili puolustuskyvyttömiä naisia pitkin Helsinkiä.

  • Anu Palosaari

    Vastaa

    No huoh. Mitäpä muuta voi odottaa poliittiselta kulttuurilta, mikä jakelee ”viha”rikostuomioita ihmisille, jotka raportoivat näistä vasemmiston aikaansaamista raiskauksista. Nimim. En tule ikinä unohtamaan omaa tuomiotani. Ja tulen saamaan hyvityksen ja nimenpuhdistuksen siitä jossain vaiheessa, samoin tulee Ilja J häneen kohdistuneista syytöksistä ja nimittelyistä.

  • Ou nou

    Vastaa

    Anu Palosaari ♥️

  • Paavo Allasjärvi

    Vastaa

    Ensimmäisenä tuli mieleen vanha sanonta” Omat koirat purivat” mutta se ei ole sovelias tässä yhteydessä,koska sananlaskun luoja Georg Magnus Sprentporten oli lahjakas upseeri ja Suomen itsenäisyyden kannattaja. Niinpä olisi epäoikeudenmukaista yhdistää häntä pienimunaiseen espanjalaiseen raiskaajaan,joka on ideologisesti muka femisnisti,koska uskoo siten saavansa paremmin pillua.
    Parempi on siis tieteellisesti todeta,ettei järvi soutamalla kulu,eikä antifasistin pillu nakinpuolikkaasta väljisty.

    • tulitikkutyttö

      Vastaa

      Jos asia on todella näin niin tuon ilmaisun käyttäminen ei ole soveliasta ja ”seison korjattuna”. Viisastuikohan tuo antifantti yhtään?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi