Vasemmistonuorten suojelema sarjaraiskaaja löytyi kuolleena

Ari Lahdenmäki saalisti uhreja liberaalien vasemmistonaisten joukossa, erityisesti Vasemmistonuoret-järjestössä.

Poliittiset viholliset

Suomen valtamediassa työskennellyt sarjaraiskaaja ja toimittaja Ari Lahdenmäki.

Vasemmistonuorten hiljaisella hyväksynnällä naisia vuosien ajan raiskannut valtamedian toimittaja Ari Lahdenmäki löydettiin kuolleena Saksassa. Julkisuudessa ei ole kommentoitu hänen kuolinsyytään.

Lahdenmäki oli juhlittu journalisti, jonka uranousu oli nopeaa hänen liberaalien ja ”monikulttuuristen” arvojensa vuoksi. Sarjaraiskaaja esiintyi julkisuudessa mielellään feministinä. Lahdenmäki työskenteli muun muassa Madventures-tiimissä, Ylellä sekä Helsingin Sanomissa. Hän on myös saanut tutkivien journalistien Lumilapio-palkinnon — ironista kyllä — ihmiskauppaa käsittelevistä kirjoituksistaan.

Journalistisen työnsä sijaan Lahdenmäki tullaan muistamaan kuitenkin sukupuolitauteja tarkoituksella levittäneenä sarjaraiskaajana. Hän saalisti uhreja liberaalien vasemmistonaisten joukossa, erityisesti Vasemmistonuoret-järjestössä. Vasemmistoliiton ex-puheenjohtaja Paavo Arhinmäki lukeutui Lahdenmäen ystäviin. Arhinmäki myönsi medialle kuulleensa vuosien aikana ”huhuja” ystävänsä suorittamista raiskauksista.

Uhrit jäivät ilman solidaarisuutta

Kuolemaansa edeltäneinä vuosina Lahdenmäkeä vastaan nostettiin useita seksuaaliseen väkivaltaan liittyviä rikossyytteitä. Raiskaukset pysyivät monen vuoden ajan salassa, koska Vasemmistonuoret tahtoi lakaista rikokset maton alle. Toisin sanoen Suomen äänekkäin ”feministinen” poliittinen nuorisojärjestö suojeli sarjaraiskaajaa negatiiviselta julkisuudelta sekä virkavallalta.

Rikosvyyhti alkoi paljastua vasta 2018, kun joukko Lahdenmäen uhreja kertoi kokemuksistaan Journalisti-lehdelle. He syyttivät myös Vasemmistonuoria aiheen hyssyttelystä.

”Heti perille [naisen kotiin baari-illan jälkeen] päästyämme Lahdenmäki tönäisi minut lattialle ja kehotti ottamaan vaatteet pois. Hämmennyin, olin nuori ja arka. Tein kuten käskettiin. Lahdenmäki painoi minut lattiaa vasten ja työntyi peräaukkooni”, Lahdenmäen toistuvasti raiskaama entinen vasemmistonuori kertoi.

Kaikki uhrit painottivat, ettei Lahdenmäkeä savustettu vasemmistopiirien ulkopuolelle, vaikka rikokset oli ”laajasti tiedossa”. Sen sijaan Lahdenmäen uhrit jäivät kokonaan ilman Vasemmistonuorten paljon puhuttua ”feminististä solidaarisuutta”.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat

Äärivasemmisto Ari Lahdenmäki Feminismi Helsingin Sanomat Kotimaa Madventures Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sorkkarauta

  Vastaa

  Vasemmistolainen feministi-mies olikin sovinisti ja nuorten naisten hyväksikäyttäjä.

  Sai ansionsa mukaan!

 • Pasha

  Vastaa

  Tää sivusto on kyl isoin vitsi mitä on olemassa.

  • Dick Solomone

   Vastaa

   Moro Dan!! Onko kulli pysynyt enää pystyssä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi