Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Amro El-Khatib

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Amro El-Khatib.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Dimitri Ollikainen pyytää poliisia apuun

Olemme tavanneet julkaista näytteitä siitä, millaisia reaktioita paljastuksemme ovat herättäneet kohteissamme sekä laajemmin äärivasemmistossa. On tullut erittäin selväksi, että he kammoksuvat päivänvaloa.

Eräs koomisimmista kalenterimme kommentoijista on koko joulukuun ajan ollut luukusta numero kaksi paljastunut Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikainen, jota on luonnehdittu oikeudessa ”kylähulluksi”. Varisverkoston kalenteria ahkerasti mainostava ”antifasisti” on uhriutunut näyttävästi Partisaanin kalenterista.

”Yksi tuore esimerkki on [Partisaanin joulukalenteri], jossa nämä julkaisevat ’vastustajiensa’ kotiosoitteita, puhelinnumeroita yms. Poliisi on ollut haluton aktiivisesti tutkimaan tätä tapausta, vaikka kyseessä on selkeä äärioikeiston väkivallan uhka – – Olen esimerkiksi itse tässä maalituksessa yksi ’kohde.’ Ja musta on aika kylmäävää, että uusnatsit saavat kohdistaa avoimia väkivaltauhkauksia minuun ilman, että tätä pidetään ongelmana, poliisi kiinnostuisi asiasta tai media huomioisi tätä”, muotoilee ”työväenmilitantti” hätähuutonsa Suomen poliisille Twitterissä.

Amro El-Khatib.

Amro El-Khatib

Tämän päivän luukulla tahdomme muistuttaa kansalaisia vasemmistoaktiiveista, jotka ylläpitävät suhteellisen ”maltillista” imagoa tehden samalla kulissien takana yhteistyötä esimerkiksi väkivaltamyönteisen Varisverkoston kanssa. Turussa asuva vasemmistolainen rotumuukalainen Amro El-Khatib lukeutuu tähän ryhmään.

Vasemmistoliittoon kuuluva El-Khatib on Turun nuorisolautakunnan varajäsen. Tieto on hälyttävä erityisesti siksi, että hän on ilmoittanut kannattavansa lasten ”oikeutta sukupuolen korjaamiseksi” jopa ”lastensuojelun kautta” vanhempien tahdon vastaisesti.

El-Khatib pääsee kalenteriin kuitenkin ennen kaikkea siksi, että hän on toiminut pääjärjestäjänä Turku ilman natseja ‑mielenosoituksessa. Eri puolilla Suomea pidetyt ”ilman natseja” ‑tapahtumat on järjestetty julkisessa yhteistyössä Varisverkoston kanssa, joten ne tukevat kansallismielisiin kohdistuvaa uhkailua, maalittamista ja vainoa.

El-Khatib on toiminut myös Turun äärivasemmistolaisen Kirjakahvilan hallituksessa. Varisverkosto ja muut vasemmistolaiset ääriryhmät ovat säännöllisesti järjestäneet toimintaansa Kirjakahvilassa, joten väkivaltaisella radikalismilla on kahvilan vankka tuki puolellaan.

El-Khatib on toiminut myös Turku Pride ‑yhdistyksen puheenjohtajana. Yhdistyksen osoitteessa sijaitsee myös Turun Vasemmiston toimisto. Mikäli tahdot antaa El-Khatibille palautetta, se onnistuu esimerkiksi puhelimitse: 045 1227 223

Äärivasemmisto Amro El-Khatib Arabit Dimitri Ollikainen Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Turku Turku ilman natseja Turun kirjakahvila Väestönvaihto Varisverkosto Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tv98

  Vastaa

  Tuo amro näyttää siltä sateenkaari lippua selässä kantavaa pelle nenään ja hattuun pukeutuvaan urpoon viime vuoden 6.12 itsenäisyyspäivänä helsingistä jonka kyllä poliisit vei maijan taka boxiin

 • N.N.

  Vastaa

  ” On tullut erittäin selväksi, että he kammoksuvat päivänvaloa.”

  Ikiaikaiset myytit pitää näköjään paikkansa.
  Pahat peikot karttaa auringonvaloa, likaista sisältöä tulee kaikkien näkyville kun räjahtävät.

 • Kansalllismielinen

  Vastaa

  Kaikenlaisia tyyppejä sitä maa päällään kantaakin.Tämähän on kuin joku komediahahmo.

 • Jones

  Vastaa

  Amro El-Khatib taitaa olla iloinen kun suojaikärajaa lasketaan 12-vuoteen. Ja miten ihmeessä näitä päästetään lasten kanssa tekemisiin, kun telvisiossakin sanoivat että 18-vuotiaatkin ovat heille liian vanhoja.
  https://twitter.com/BlogistiJones/status/1235176052579799040
  https://twitter.com/BlogistiJones/status/1322850638011768832

 • Anti-fa Fuckers

  Vastaa

  jokainen suomen valtamedian yritää vieritää väkivallan trumphin kannatajien syyksi
  ja jokainen lööppi pimitää äärivasemmistolaista väkivaltaa valheelisella termillä
  BLM äärivasemmiston Antifoista ***vastamielenosoitajat**
  Tilanne kärjistyi Trumpin kannattajien ja ***vastamielenosoittajien** välillä – yhtä ammuttu
  ja neljää puukotettu eri kaupungeissa
  Ilta-Sanomat
  Tuhannet Trumpin kannattajat osoittivat mieltään Washingtonissa – yhteenotot **vastamielenosoittajien** kanssa kärjistyivät puukotuksiin
  Aamulehti
  Tilanne kärjistyi Trumpin kannattajien ja **vastamielenosoittajien** välillä -
  yhtä ammuttu ja neljää puukotettu eri kaupungeissa
  Ilta-Sanomat’
  ymm ymm
  Valtamedian on mahdotonta kertoa että syyliset ovat äärivasemmiston antifoita
  johtuuko se siitä
  että he puukotavat rebulikaaneja puolustaesaan joe bldenin presidentiyttä
  Joe Bilden** kiva isänmaalinen amerikalaisia arvoja kuvaava meriitti**
  Väkivaltaiset äärivasemmistolaiset*kommunistit antifat*
  ovat hänen** liittolaisiaan** jihuuu
  kuten suomen valtamedian antifan väkivaltaa ihanoivat pimittävät journalistit
  nyt ymmärän paremmin
  miksi suomen valtamedia maalitaa suomalaisia lainvartija poliiseja valhein monikossa
  2
  Vahvasti isänmaallinen mielenosoitus kokosi myös demokraattien ehdokkaan, Joe Bidenin, tueksi kokoontuneita vastamielenosoittajia erityisesti Antifa/BLM-järjestöistä.
  Ainakin neljä henkilöä puukotettiin välikohtauksissa, Antifan militanttien toimesta
  yksi henkilö haavoittui ampumisessa, jonka tekijäksi epäillään Proud Boys ‑järjestön jäsentä.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Melko ”kansallismielistä” tukea äärisionisti ja kapitalistisika Donald Trumpia. Ainoa hyvä homma Proud Boys liikkeessä on, että he taistelevat antifan ja BLM roskasakkia vastaan!

 • Eikka

  Vastaa

  Yäk, sori nyt vaan, oksettaa nuo tyypit jotka haluavat sallia lasten silpomiset. Vasemmisto edustaa nykyin täysin sairaita aatteita.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Vasemmiston eli paskemmiston kulttimenoissa lasten silpominen on pikku juttu. Murhasihan marxistinen kultti pelkästään 1900- luvulla noin sata miljoonaa ihmistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämän ja monen muun rotumuukalaisen pitäisi lähteä parantamaan oikeiden kotimaidensa oiosuhteita. Turhaa täällä patsastelevat.

  Jäävät Suomeen vain itsekkäistä syistä ja aiheuttavat ongelmia tänne. Homojen asemaa nimenomaan pitäisi parantaa muslimimaissa.

  Tässä näkee näiden rotumuukalaisten arvot. Itse hyödyn ja samalla aiheutan muille ongelmia. Itsekkäitä muiden hyväksikäyttäjiä.

 • pzkw

  Vastaa

  Allahin palvelija eli paholaisen agentti. Suksi amro vittuun täältä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hyi helvetti miten vastenmielinen ja oksettava mato on tämä rotumuukalainen!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi