Yle Watch: Mitä suurempi muukalaisinvaasio, sitä suurempi rasismisyyttely

"Ainoa toivo kansakunnan eheytymiselle on äänekkään vähemmistön herääminen todellisuuteen joko kantapään kautta tai poliittisen johdon petoksen paljastumisen seurauksena."

Väestönvaihto

Julkisessa keskustelussa vaietaan rasismista!
-Ozan Yanar, vihreät

Suurten massojen mielenliikkeitä ovat hallinneet tämän vuosikymmennen alusta lähtien koronavirus, Ukrainan sota ja Gazan kostonkierre. Kriisit ovat olleet kieltämättä edullisia poliittis-taloudellisille eliiteille niin idässä kuin lännessä, koska niiden ansiosta kansalaiset ovat alkaneet tukemaan itsekkäiden eliittien ajamaa politiikkaa. Kriisitietoisuuteen kiihotetut kansalaiset keskittyvät korkeintaan kahteen suureen mieltä kuohuttavaan kysymykseen kerrallaan, jonka vuoksi ne eivät mediavyörytyksen keskellä kykene näkemään taustalla olevaa suurtaa kuvaa. Tämä näkyy ennen kaikkea vallitsevan politiikan vähäisessä vastustamisessa, koska eliitit niin lännessä, Venäjällä kuin Kiinassakin ovat eri hätätilojen varjolla onnistuneet istuttamaan massoihin näkemyksen, jossa ”kriisien ratkaisu” vain hallitsevan luokan haluamalla tavalla on saatu näyttämään kaikkien yhteiseltä asialta. 

Tällaisessa tilanteessa kansakuntia repivät sosiaalis-demografiset kysymykset kuten maahanmuutosta seuraava rasismi ovat jääneet hetkittäisiä moraalipaniikkeja lukuunottamatta huomattavasti vähemmälle mediahuomioille kuin viime vuosikymmenellä. Median lentotilaan ei kerta kaikkiaan mahdu yhdellä kertaa liikaa tavaraa, varsinkin kun länsimaissa kaikki on haluttu saada mukaan yhteiseen rintamaan puolustamaan globaalin valtakerroksen manageroimaa ”demokratiaa” itäisiä mörköjä vastaan.

On silti turha kuvitella, että esimerkiksi suomalaisten rasisteiksi syyttely olisi kadonnut minnekään, vaikka se ei näykään yhtä kroonisena ilmiönä mediassa kuin aiemmin. Koska rasismin todellinen juurisyy eli kansalta kysymättä tuotettu ulkoeurooppalaisten massainvaasio on jatkunut kriisien aikana entistä kiivaampana ja röyhkeämpänä, poliittis-taloudellinen johtomme on alkanut ymmärrettävästi pelätä siitä seuraavaa vastareaktiota. Manageriaalisen luokan silmäätekevien näkökulmasta 2020-luvun kriisit ovat medianäkyvyydellään peittäneet onnistuneesti peruuttamattoman väestömuutoksen, mutta sisimmissään hekin tietävät, että ennen pitkää kasvavat ongelmat eivät jää huomaamatta kenenkään arjessa. 

Siksi kansainvälisiä tahoja mielistelevät lakeijamme ovat aloittaneet uuden hyökkäysoperaation kansalaisiaan vastaan, viimeisimpänä iskuna pääministeri Petteri Orpon tällä viikolla (18.3.2024) isännöimä pyöreän pöydän keskustelu yhdenvertaisuudesta ja syrjimättömyydestä. Kun katsoo Ylen uutisjutussa Orpo järjesti keskustelun viime kesän rasismikeskustelun jälkimainingeissa – heidät kutsuttiin mukaan esitettyä osallistujalistaa, siinä mainitut tahot ovat pelkästään niitä, jotka näkevät rasismin ainoastaan suomalaisten ongelmana. Toisin sanoen poliittiis-taloudellisen eliitiin masinoiman valtavan muukalaisinvaasion vastuuttomat seuraukset käännetäänkin kansalaisten syyksi, koska valtaosa heistä ei suostu hyväksymään eliitin ja sitä lypsävien ”kansalaisjärjestöjen” valtiopetosta! 

Pyöreän pöydän keskustelun teemaksi oli otettu kokoomuslaisen sopivasti työelämän kysymykset, ennen kaikkea nuorten ulkomaalaisnaisten asema työmarkkinoilla. Uutisjuttuun haastateltu valtioneuvoston kanslian johtava asiantuntija Katriina Nousiainen sanoo, ettei osallistujalistalla ole seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustusta:

  – Se johtuu siitä, että meillä on painotuksena enemmänkin rasismi, ja nimenomaan ulkomaalaistaustaisten ja etnisten vähemmistöjen kokema syrjintä ja rasismi työelämässä, Nousiainen sanoo.

Hallituksen asiantuntijoiden lähtökohtana ei ole pohtia valtaenemmistönä olevien suomalaisten kurjistuvaa asemaa, mikä johtuu pitkälti työmarkkinoille tuodusta kilpailevasta vieraasta halpatyövoimasta, vaan etsiä uusia keinoja joilla parannetaan entisestään tulijoiden asemaa. Väestöllisessä nollasummapelissä häviäjäpuolella ovat suomalaiset, koska poliittis-taloudellinen eliitti ei ole nähnyt vuosikausiin suomalaisilla mitään itseisarvoa kansakunnan perustana. 

Orpon lastenkutsujen ajankohta ei ollut sattumaa, sillä viime maanantaina alkoi sopivasti Suomen Punaisen Ristin vetämä perinteinen Rasismin vastainen viikko. Suomalaisten säilymiseen piittaamattomasti suhtautuvan SPR:n kampanja ei aikaisempien vuosien tapaan keskity arkipäivän rasismiin, vaan nyt sen huomio on ”rakenteellisessa rasismissa”. Linjan muutoksen ymmärtää, sillä käytännössä arkipäivän brutaali rasismi näyttäytyy kansalaisille enimmäkseen ulkomaalaisnuorten tekeminä ryöstöinä ja väkivallantekoina kantaväestöä kohtaan. Sen sijaan tärkeäksi puheenaiheeksi nostetulla ”rakenteellisella rasismilla” valmistellaan suomalaisten alamaisten sopeutumista kolmannen maailman väestötsunamiin, jota globalistipoliitikot ja ennen kaikkea keskuspankkiirit ovat ajaneet läpi väkisin viime vuosikymmeninä. 

Globaalin eliitin yhtenä tiedottajana toimiva New York Timesin kolumnisti ja taloustieteilijä Paul Krugman sanoo vuoden 2019 haastattelussaan kiertelemättä, ettei yhtenäisillä valkoisilla kansakunnilla saa ja voi olla tulevaisuutta. Maamme poliitikot ja talousjohtajat ovat nähtävästi kuunnelleet tarkkaan tätä hevoskuiskaajaa, koska juuri 2020-luvulla maahanmuutto Suomeen on edennyt mittaluokkaan, jota voisi kutsua väestönvaihdoksi. 

Tällä hetkellä maassamme asustelee jo puoli miljoonaa ulkomaalaistaustaista henkilöä eli 8 %:ia kokoa väestöstä.  Vastaväitteistä huolimatta väestön vaihtuminen on toisiasia silloin kun kantaväestön syntyvyys laskee, väestö ikääntyy ja kuolee samalla kun maahan päästettyjen määrä kasvaa ilman takarajaa. Kantaväestön elintilan valtaaminen näkyy ennen kaikkea suurissa kaupungeissa: Vantaan asukkaista joka neljäs on ulkomaalaistaustainen ja Espoossa joka viides. Aivan lähitulevaisuudessa, kahdenkymmenen vuoden päästä, joka toinen espoolainen on ulkomaalaistaustainen. Ei ihme, valtiojohtomme ja talouselämän vaikuttajamme haluavat kansalaisia harhauttaakseen toistaa valtamedian megafonin kautta SPR:n suomalaisia syyllistävää rasismi-mantraa.

Tuotetaanpa ulkomaalaisia maahan sitten millä verukkeella tahansa, yhteiskunnan pelikortteja käsissään pitelevien tavoitteet ovat tämän asian osalta jo pitkälti toteutuneet. Kansakunta on saatu riitelemään keskenään, koska enemmistö näkee muukalaisinvaasion kansakunnan säilymisen kohtalonkysymyksenä kun taas abstrakteja ihmisoikeuksia puolustava vähemmistö on asettautunut eliitin puolelle. Tällä tuotetulla ongelmalla riitautettua massaa on valitettavan helppo hallita. 

Ainoa toivo kansakunnan eheytymiselle on äänekkään vähemmistön herääminen todellisuuteen joko kantapään kautta tai poliittisen johdon petoksen paljastumisen seurauksena. Miten tämä toteutuu vai toteutuuko ollenkaan on tulevaisuuden käsissä. Varmaa on vain nykytilanteen väliaikaisuus, jossa ratkaiseva muutos on väistämättä edessä: joko suomalaiset häviävät merkityksettömäksi kansansirpaleeksi tai se nousee uuteen eloon aallonpohjastaan.

Lähde: Yle Watch

Antirasismi Juutalainen rasismi Kotimaa Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rasismi Rasisminvastainen viikko Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta Yle Watch

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Vihervasemmisto erehtyy kaikissa kansakunnan fyysisen ja kulttuurisen säilymisen kannalta olennaisissa kysymyksissä. Näitä ovat suhtautuminen muukalaisinvaasioon, suomalaisen työväestön asemaan työmarkkinoilla tai bankstereiden keksimään Vihreään Siirtymään, joka ei ole mitään muuta kuin valkoisten kansojen elinolojen kurjistamista valekaavussa. Koronassa vihervasemmisto kannatti väestön liikkumis- tai elinkeino-oikeuksien olennaista rajoittamista sekä sen pakkomyrkyttämistä. Vihervasemmisto on omaksunut juutalaisten keksimän uskonnon nimeltä feminismi, joka on matkan varrella muuttunut aina vain myrkyllisemmäksi ja vaikeuttaa kaikkialla väestön säilymisen kannalta tärkeää lapsiperheiden perustamista nuorella iällä ja toisaalta kasvattaa eroon päätyvien liittojen määrää sitä mukaa, kun feminismin pakkosyöttö myrkyttää erityisesti naisten mieliä. Myös taide- ja kulttuuri elämässä vihervasemmisto suosii rähjäistä ilmaisua ja paskataidetta. Vihervasemmisto esteettinen maku on järjestään surkea, mikä tulee ilmi jopa heidän ulkoisessa olemuksessaan. Vihervasemmisto ei arvosta laatua tai käsityötä vaan suosii halvalla tehtyä teollista kommunistista ryönää tai vaihtoehtoisesti kirpputoreilta löydettyjä rättejä. Tietenkin tämä johtuu siitä, että taidoiltaan kyvytön vihervasuri jää vaille kunnon tuloja, joilla voisi edes haaveilla laatutuotteista. Tämä puolestaan synnyttää myrkyllisen katkeruuden, jolla vihervasurit käyvät joukkovoimalla parempiensa kimppuun. Nyt he ovat onnistuneet pilaamaan kokonaisen maan ja maanosan. Tämä ei kuitenkaan onnistuisi ilman huomattavaa taustatukea eräältä nimeltä mainitsemattomalta etniseltä ryhmältä sekä näiden kätyreiltä, jotka juonivat valkoisten kansojen perikatoa ja edistävät sitä kaikin mahdollisin keinoin.

  Tilanpuutteen vuoksi jääköön keskusta-oikeiston omaksuma sionismi Suomessa tässä käsittelemättä. Tämä on kuitenkin mainittava, ettei kukaan kuvittele, että suomalainen oikeisto tarjoaisi hyvän vaihtoehdon vihervasemmiston mädätykselle.

 • pää määrää

  Vastaa

  ”Kansakunta on saatu riitelemään keskenään, koska enemmistö näkee muukalaisinvaasion kansakunnan säilymisen kohtalonkysymyksenä kun taas abstrakteja ihmisoikeuksia puolustava vähemmistö on asettautunut eliitin puolelle.”

  Herää tietenkin kysymys, ketkä ovat saaneet kansakunnan riitelemään keskenään. Tässä taitaa koko ongelman ydin ollakin. On aivan sama nykyihmisille kuka Suomessa asuu vuonnan 2113. Nykyihmisoikeuksia ei kunnioiteta. Tästä syystä Suomessa hyvä yritystoiminta sammuu ja maahantulijoiden aiheuttama kulutus ja rikollisuus lisääntyy kaiken aikaa johtuen eliitin järjettömästä politiikasta noudattaa EU yksinvaltiaiden idiotismia. Onkin odotettavissa, että EU:ssa tapahtuu vallankumous vielä tämän vuoden aikana.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Saastainen iho = alhainen elo

 • Vieraslajit

  Vastaa

  Melkoinen vale tuo kuvakaappaus. Me tiedämme että Suomessa asuu noin 5.6 miljoonaa asukasta. Ja me tiedämme että viimeisten 10 vuoden aikana Suomi on myöntänyt 1.057 miljoonaa oleskelulupaa. Miten siis suomalaisia voisi olla 5.1 miljoonaa?

  Kun otetaan vuoden 2013 jälkeen maahantulleet ja heidän synnyttämänsä jälkeläiset, yhdessä lisääntyneen suomalais-kuolleisuuden ja laskeneen syntyvyyden kanssa, ollaan lukuarvossa 4.2 – 4.3 miljoonaa !!! Tämä on faktaa tänä päivänä.

  Kuka muuten muistaa sen että tuberkuloosirokotukset lopetettiin vuonna 2006 kun Suomesta tuli virallisesti tuberkuloosivapaa maa? No, vuonna 2014 SPR:n Kaivannon vastaanottokeskuksesta räjähti tuberkuloositartunnat kansan keskuteen, kun niitä sitten iltaisin ajettiin takseilla pääkaupunkiseudulle uusiin asuntoihin.

  Nyt on tilanne se että Ukrainan pakolaisten mukanaan tuoma tuberkuloosit ovat tuoneet uuden piikin taudin ilmenemiseen. Kuka tietää kuinka monta kantajaa on keskuudessamme. Ja yksikin tautitapaus pistää pienen kunnan sairaanhoitomenot kuralle. Aikoinaan lääkitys oli luokkaa 120 000e/tautitapaus. Nyt varmasti jo 150 000e/tautitapaus. Niin että ei kannata paljon ihmetellä miksi julkinen terveydenhoito tulee niin kalliiksi. 

  Elleivät suomalaise opi todella pian tekemään yhteistyötä keskenään, niin 10 vuoden päästä täälä hallitsee ihan toinen rotu.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  1980-luku: ei matuja, ei rasimia ja Suomessa oli kaikki hyvin!
  1990-luku: Suomessa oli jo vähän matuja ja vähän rasismia!
  2000-luku: Suomessa oli jo enemmän matuja ja myös enemmän rasismia!
  2020-luku: Täällä on paljon matuja ja paljon rasismia!
  2050-luku: Suomessa on täysi sisällissota päällä!
  2100-luku: Puhdas lumivalkoinen Suomi, ei rasismia!

 • Schlageter

  Vastaa

  No niin… kirjoitan wanhan miehen kommentin. Wanhan miehen ja wanhan koulun kansallissosialistin kommentin. Saa nauraa. Nauran itsekin ja otan lasillisen viiniä.
  Ajat ovat muuttuneet, ja täysin kielteiseen suuntaan. Muistan nuorena oikein hyvin, kuinka kaikenlaiset hömpät tantat toitottivat koko 1970-luvun, että ”suomalainen mies ei osaa näyttää tunteitaan”. No, kun nyt kävelen Helsingin keskustan kaduilla ja näen neekereitä ja näytän heille tunteitani maailman roskaväen yleiskielellä, englannin niin sanotulla kielellä: ”Go home!”, niin siitä voi saada poliisin kannoilleen. Toisin sanoen se, mihin minun nuoruudessani kannustettiin, on nyt rangaistavaa.
  Mikä synnyttää rasismia? Turha on mitään muuta selitystä yrittää keksiä, todellisia syitä ovat matalammat rodut, joiden Suomeen sallitaan muuttavan. Se on täysin sama juttu kuin on juutalaisvastaisuuden kanssa, ei sitä mikään muu aiheuta kuin juutalaiset itse.
  Ja lopuksi esitän aatetovereilleni viimeisimmän wanhan natsin oivalluksen.
  Kuten tiedetään, varastotoiminnasta tunnetaan periaate LIFO (Last In First Out). Se on varastointiperiaate, jonka mukaan viimeiseksi varastoon tullut tavara lähtee varastosta ensimmäisenä ulos. Ja miten se aiheeseen kuuluu?
  No, väestöpolitiikassa pitäisi seurata tätä samaa periaatetta – se, joka on viimeiseksi tullut Suomeen, poistukoon ensimmäiseksi.
  Tämä ei ole uhkaus, tämä on suositus ja toivomus. Muukalaiset, alkakaa vähitellen pakata laukkujanne. Suomalaisten suurin ongelma ei ole suomalaisten pieni syntyvyys, vaan muukalaiset. Suomi tulee hyvin toimeen myös Linkolan esittämällä SUOMALAISELLA väestömäärällä, se ehdotus oli muistaakseni 450.000.
  Suomi suomalaisille ja Eurooppa eurooppalaisille.

 • Salomon

  Vastaa

  Juutalaiset ja heidän työkalunsa. (Neerkerit, rasismi, anti- semitismi, äärioikeisto, ilmastomuutos, pamdemiat, media, mainonta jne)

 • Plääh

  Vastaa

  Persut eivät puutu väestönvaihtoon, mutta kielsivät holokaustin virallisen version epäilemisen

  • Nationalisti

   Vastaa

   Totta, eivätkä Persut vastusta edes globalistista EU:ta, he ovat täysin samassa juonessa mukana siinä missä mikä tahansa perinteisistä puolueista. Vai oletteko nähneet viime aikoina kannanottoja EU-eron puolesta? Oletteko nähneet Persuilta avauksia lapsiperheiden tukemiseksi? Ovatko Persut ottaneet kantaa alati maassa lisääntyvän muukalaispopulaation määrään ja esittänyt keinoja miten Suomi säilyisi nimenomaan SUOMALAISTEN kotimaana?
   He pelaavat samaa pelikirjaa kuin vaikkapa Kokoomus tai SDP, samoilla säännöillä.

   Täytyy olla pahasti retardi, jos tosissaan äänestää sitä kusettavaa puoluetta ja samalla uskoo heidän olevan sinun puolellasi.

   • Plääh

    Vastaa

    Ymmärsin, että kaikki eivät tajunneet 2011 asiaa. Mutta että jytky jytkyb perään tulee luottamusta. Liekö edes rehellisesti lasketut vaalitulokset?

 • Eugen

  Vastaa

  Jopa vasemmistomedia HS on myöntänyt että tätä menoa suomalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan tulevaisuudessa.

 • Toiveikas nuorimies

  Vastaa

  Optimismia ✊🏻 tätä tarvitaan. Tosin matujen karkoittamissota voisi olla jo aikaisemmin 😉

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi