Varisverkosto suree Kenoshassa ammuttua juutalaispedofiilia

Verkostolla on perustajansa Dan Koivulaakson kautta tiiviit siteet Vasemmistonuoriin, joka suojeli sarjaraiskaaja Ari Lahdenmäkeä vuosien ajan.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Äärivasemmistolainen Internet-ryhmä Varisverkosto suree juutalaispedofiili Joseph Rosenblumin kuolemaa. Rosenblum ammuttiin, kun hän ja muut Black Lives Matter ‑mellakoitsijat hyökkäsivät joukolla aseistettuna nuoren valkoisen kimppuun Kenoshan kaupungissa Wisconsinin osavaltiossa.

Uutisoimme pedofiilin ampumisesta eilen. Liipaisinta puristi Kyle Rittenhouse ‑niminen nuori, jonka ainut ”rikos” oli puolustautua väkivaltaista BLM-laumaa vastaan.

Kuvakaappaus: Varisverkoston Twitter-tili.

”Rakkaus” ei ollutkaan platonista

Varisverkosto jakoi Twitterissä Huffington Post ‑vasemmistolehden artikkelin, jossa Rittenhousen pahoinpitelijöitä valkopestiin. Saatesanoiksi oli kirjoitettu kommunistien suosima kuolleiden muistoteksti ”rest in power”.

Jaetussa lehtiartikkelissa Rosenblum kuvattiin ihanteellisena perheenisänä, joka ”rakasti tytärtään hyvin paljon”. Ikävä kyllä, Rosenblumin ”rakkaus” lapsia kohtaan ei ollut platonista, minkä vuoksi hänen nimensä löytyy Amerikan julkisista raiskaajarekistereistä.

Yksi Varisverkoston perustajista on Rosenblumin heimoveli, juutalainen Twitter-aktivisti Dmitry Gurbanov. Verkostolla on toisen perustajan, Dan Koivulaakson, kautta tiiviit siteet Vasemmistonuoriin, joka suojeli sarjaraiskaaja Ari Lahdenmäkeä vuosien ajan. Varisverkosto on myös kerännyt rahaa ruotsalaisen terroristijärjestö Revolutionära Frontenin Adam Taylorille, joka paljastui raiskaajaksi, kun poliisi sai käsiinsä järjestön sisäisen chat-tietokannan.

Äärivasemmisto Adam Taylor Ari Lahdenmäki Black Lives Matter Dan Koivulaakso Dmitry Gurbanov Itsepuolustus Joseph Rosenblum Kyle Rittenhouse Pedofilia Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  tämä dan k. ei ole terve ja vielä päässyt avustajaksi eduskuntaan, kyllä viher-puniikit osaavat lypsää tavallista duunaria, ja pistää veronmaksajat vielä syntipukiksi kaikelle ihmeen maailman pelastuksen hyväksi. mikähän näitä kommareita vaivaa kun eivat auta ja hoida omaa kansaansa, täällä paljon ihmisiä jotka pudonneet oravanpyörästä jotka tarvitsevat apua..mutta ei. sovi agendalle, koska ei näytä olevan media seksikästä, pthyi sanon vaan.…

 • Kauko Putki

  Vastaa

  Millä todennäköisyydellä blm aktivisti on pedofiili tai rikollinen? Tuon otannan perusteella todennäköisyys on melko suuri. Tosin ei ole tietoa kuinka monta aktivistia oli paikalla, kun nuo kaksi tulivat rikollisen elämänsä päähän, mutta kuitenkin kahdesta ammutusta molemmat…

 • EV

  Vastaa

  Varisverkostossa olevien pedofiilien laskemiseen ei taida ihan yhden tai kahdenkaan käden sormet riittää, ei ihme että puolustelevat, ovathan nämä sentään saman sairaan aatteen kannattajia.

 • Tri Lisser

  Vastaa

  Alaikäisen rikoksesta epäillyn (Jonka nimen YLE Vastuullisena Mediana ylpeästi kertoo) saama syyte on ns. Slam Dunk puolustuksen lakimiehille.
  Eli suomeksi Syöttö suoraan vastustajan lapaan… Tai vielä paremmin ns. Oma Maali.

  https://www.revolver.news/2020/08/criminal-complaint-exonerates-kyle-rittenhouse/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi