Useita pedofiili-Sillanpään konsertteja peruttu, mutta Kuopio pitää kiinni suunnitelmistaan

Lahden mukaan on siis täysin OK, että pedofiili ja huumerikollinen esiintyy kaupungissa aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Näin hän antaa hiljaisen tukensa lapsiin kohdistuville seksuaalirikoksille.

Rappiokulttuuri

Laaja keskustelu Jari Sillanpään aiemmista rikostuomioista on saanut useat kaupungit peruuttamaan hänen joulukonserttejaan. MTV:n Siltsu-dokumenttisarjan esittämisen jälkeen laulajan konsertit on peruttu muun muassa Lappeenrannassa, Turussa ja Hämeenlinnassa, kun kaupungit ovat nähneet ristiriidan esiintyjän ja omien arvopohjiensa välillä.

Lappeenrannan kaupunki, joka edustaa UNICEFin Lapsiystävällistä kuntaa, kertoi tiedotteessaan peruneensa konsertin, joka oli tarkoitus järjestää 3. joulukuuta, koska Sillanpään aiemmat rikostuomiot ovat ristiriidassa kaupungin arvopohjan kanssa.

Turun konsertti, suunniteltu 15. joulukuuta, sekä muutama muu aiemmin suunniteltu konsertti on myös peruttu samankaltaisista syistä.

Ylen mukaan myös Sillanpään Porin joulukonsertin kohtalo on epävarma.

Kuopiossa tilanne on kuitenkin toinen. Savon Sanomat raportoi, että Kuopion kaupunki ei aio perua marraskuussa pidettävää konserttia. Kuopion kaupunginjohtaja Soile Lahti totesi, että Sillanpää on kärsinyt tuomionsa, ja kaupungin on tärkeää pitää kiinni jo sovituista sopimuksista.

Kaupunginjohtaja Lahti lisäsi, että jokainen voi itse päättää haluaako osallistua konserttiin ja hän itse ei ole menossa.

Homot Jari Sillanpää Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Jos Sillanpää olisi hetero niin sillä ei olisi yhtään keikkaa missään.
  Mutta koska on homo niin pedofiliakin annetaan anteeksi.
  https://www.seiska.fi/rikos/ei-herkille-jari-sillanpaan-kaveripiirin-karmeat-taustat-seksihieroja-ja-fetissimies-rikostutkinta-jarkytti-poliisiakin/1154855

  • Nimetön

   Vastaa

   Jep, vielä kun olisi transu ja musta.

   • Bullshitson

    Vastaa

    Totta. Tomi Metsäketo jopa menetti teatteriduuninsa ja keikkansa pelkästään kun ämmät alkoi erään ns.naistoimittajan innoittamina keksimään hänestä naistenahdistelujuttuja jotka olivat paskaa. Hänen ainoa syntinsä lienee oli sama mikä isolla osalla miehistä ‚että oli sosiaalisesti tökerö pönttö naisten kanssa kommunikoidessaan .

 • NACS

  Vastaa

  Pedopoliitikot otettava kiinni kanssa sekä nämä rappariliikemiehet. Kohu Zillanpään ympärillä ei riitä mihinkään.

 • nimellinen

  Vastaa

  Jari Sillanpää on raskaamman luokan pedofiilihinttari. Sen fanittajat eivät oikein tajua rikoksen vakavuutta, ilmeisesti?
  Kuopio, herää.

  • Sairas Valtio

   Vastaa

   Mutta ei sitä raskaansarjan pedofiliaa kukaan yksin harjoita. Erittäin järjestäytynyttä ja hallinnon ylemmillä portaillakin saman jengin jäseniä. Siksi tuomioitakaan ei tule tai ne on naurettavia. Pikkupedarit jotka yksin puuhaavat saavat sitten ne kovemmat tuomiot.

 • Koba

  Vastaa

  Kun Turku perui tuon sodomiittipedofiilin konsetrin,on hän nyt rehvakkaana ilmoittanut että konsertti on siirretty Auran Nuortentalolle Auraan.Asiasta voi laittaa palautetta
  https://www.aurannuortentalo.fi/yhteystiedot/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi