Pedofiilihomo Jari Sillanpää aikoo esiintyä Mäntsälän Suurlavalla – ota yhteyttä järjestäjiin!

Lipun ostajat ovat valmiita rahoittamaan Sillanpäätä siitäkin huolimatta, että eurot voivat päätyä lopulta huume- tai lapsiprostituutiobisnekseen.

Rappiokulttuuri

Pedofiili- ja huumerikoksista tuomittu homoikoni Jari Sillanpää jatkaa keikkailua oikeuden päätöksistä huolimatta. Suomessa on suuri joukko viihdealan promoottoreita ja rahoittajia sekä kulttuuritaloja, joiden mielestä lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole erityisen painava rikos.

Moni uskoi Sillanpään uran katkeavan pedofiilikohuun, mutta musiikkiteollisuuden pohjaton ahneus on pitänyt artistin pinnalla. Sillanpää on ollut oikeudessa kahdesta lapsiin kohdistuneesta kylmäverisestä rikoksesta. Poliisi muun muassa löysi hänen puhelimestaan lapsipornovideon, jossa homomies raiskaa pientä poikaa.

Mahdollisesti raiskausvideon inspiroimana Sillanpää kutsui kotiinsa myös aikuisen homoystävänsä sekä poikalapsen, minkä jälkeen aikuiset piikittivät huumeita. Seuraavaksi homomiehet harrastivat lapsen edessä seksiä, vaativat tätä kuvaamaan ja tarjosivat tällekin huumeita. Sillanpään lapsiuhri sairastuikin myöhemmin kuvottavan kokemuksen vuoksi masennukseen.

Pedofilia sallitaan sateenkaarikansalle?

Koska Sillanpää kuuluu niin sanottuun sateenkaarikansaan, on media käsitellyt häntä silkkihanskoin. Tämän vuoksi ahneet viihdealan toimijat kykenevät tekemään edelleen rahaa Sillanpään keikoilla.

Sillanpää aikoo esiintyä 26.08. Mäntsälän Suuralavalla. Ota yhteyttä vastuuhenkilöihin ja tee selväksi, ettei pedofiileilla ole asiaa julkisiin tiloihin!

Mäntsälän Suurlava:

Sähköposti: info@mantsalansuurlava.fi
Puhelin: 040–595 6667/Risto ja 050‑5370 947/Mervi
Osoite: Maisalantie 7, 04600 Mäntsälä

Lähde: Mäntsälän Suurlava

Homot Jari Sillanpää Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ehdottomasti kannattaa laittaa palautetta!
  Mikä on järjestäjien arvomaailma, kun tuollaisen buukkaavat esiintyjäksi?

  Ihan yhtä paljon ihmettelen sitä väestönosaa, jotka ovat valmiita maksamaan pääsylipuista.

 • p.grandell

  Vastaa

  entäs sanna marin? sitä huumepeikot kähmi, ämmä oli vielä pääministerinä, papit, tuomarit hesan polisiipääliköt kaikki on pedareita, maailma on mädäntynyt, normaalia naista/mies suhdetta paheksutaan? Creepy-Joe-Biden, ym. maailma on ihan ”rikki”

 • pöh

  Vastaa

  Huumeita käyttävä pedofiili esiintyy ja ihmiset on haltioissaan.

  Mistä se kertoo? Eniten se kertoo mediasta, missään oikeusvaltiossa tommonen tyyppi ei esiintyisi enää muuta kun vankilassa.

 • V-P

  Vastaa

  Palautetta laitettu.

 • Topi

  Vastaa

  Sillanpää selvisi kyllä tapauksestaa hienosti. Rahalla saa ja pääsee. Toimiikohan Siltsun puolustus myös kaikille muille sellaisenaan vai oliko tuo vain yhden kerran toimiva kikka? Eikö oikeuden pitäisi olla kuitenkin sama kaikille?

 • Pekka j

  Vastaa

  Niin pitäisi olla lain sama kaikille, mutta kaikki tietää että ei ole. Jos olisi ollut ns kansallismielinen, niin ehdoton vankeustuomio olisi ollut varma juttu. käytät huumeita, sekaannut lapsiin niin se ei Suomessa niin vakavaa ?

 • Putinisti

  Vastaa

  Väitätkö, että Putinin Venäjä on oikeusvaltio? Sillä siellä päin on tapana tuomita pedofiileja n.15 vuodeksi Uudelleenkasvatussiirtokuntaa ( https://en.wikipedia.org/wiki/Corrective_labor_colony ). Lisäksi kaikkien liberalismin ihanteiden vastaisesti verinen diktaattori Putin juurrutti Venäjälle ”Perheen, rakkauden ja uskollisuuden päivän”, jota juhlitaan aina 8. päivänä heinäkuuta.

 • cross

  Vastaa

  Onko tuo sillanpää homo vielä hengissä? fuck ‚täytyy hoitaa asia.

  • UR

   Vastaa

   Paksustihan tuo voi. Kyllä Satulinnalla tehtiin niin hyvin fyrkkaa aikoinaan. Myös lääkkeet autoimmuunisairauksiin ovat kehittyneet. Afrikassakin elinikä noussut.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Ehkä moni jättää elokuun 26. päivä menemättä Mäntsälän Suurlavalle ja myöhemminkin.

 • Pei edareille

  Vastaa

  Sillanpää on kipeä kaveri ja näin sateenkaariväkeen itsekin lukeutuvana on pakko sanoa: sama laki kaikille!

 • Suomimies

  Vastaa

  Hyi saatana pedofiili siltsu kuolisi vaan pian pois.

 • Jallu

  Vastaa

  laitoin viestin tanssipaikkaan.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Pitäisi tehdä mielenosoituksia paikkoihin, joissa ”Siltsu” esiintyy. Tiedottaa siten ihmisiä, että millaisesta ”miehestä” on kyse..

  • D2G

   Vastaa

   Luuletko suomalaisen tuomitsevan miestä, joka on antirasisti, allekirjoittaa kaikki mahdolliset yliopistojen ymv. dogmit ja teesit sekä kuuluu vielä useaan rohkeaan & upeaan vähemmistöön? Ainoa miinuspuoli hänessä on se, että hän on mies. Hän on kuitenkin mahdollisimman naismainen mies, joka vähentää hänen toksisuutensa takaisin nollaan.

   • Konservatiivi

    Vastaa

    On se totta, että suomalaiset mummot ja mammat palvovat ”Siltsua”, vaikka saisivat tietääkin hänen touhuistaan. Ja sitä kyllä ihmettelen kovasti. Jos kyseessä olisi joku tavallinen jari naapurista, niin varmaan olisi jo lynkattu.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Tee rasistinen laulu ja saat ehdollista ja kunnon sakot.

  Ole julkisesti pedofiili ja saat suuren palkinnon.

  Jokin ehkä mättää.

 • Pepe

  Vastaa

  antaa pojan vaan laulaa muuten joutuu työttömyys kortistoon

 • Bullshitson

  Vastaa

  Jos hän olisi heteropedari. Äijä ei tekisi enää yhtään keikkaa. Ehkä ainoastaan pimeästi pedaribileissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi