Pedofiilihomo Jari Sillanpää aikoo esiintyä Raumalla ja Hyvinkäällä – ota yhteyttä järjestäjiin!

Lipun ostajat ovat valmiita rahoittamaan Sillanpäätä siitäkin huolimatta, että eurot voivat päätyä lopulta huume- tai lapsiprostituutiobisnekseen.

Rappiokulttuuri

Pedofiili- ja huumerikoksista tuomittu homoikoni Jari Sillanpää jatkaa keikkailua oikeuden päätöksistä huolimatta. Suomessa on suuri joukko viihdealan promoottoreita ja rahoittajia sekä kulttuuritaloja, joiden mielestä lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole erityisen painava rikos.

Moni uskoi Sillanpään uran katkeavan pedofiilikohuun, mutta musiikkiteollisuuden pohjaton ahneus on pitänyt artistin pinnalla. Sillanpää on ollut oikeudessa kahdesta lapsiin kohdistuneesta kylmäverisestä rikoksesta. Poliisi muun muassa löysi hänen puhelimestaan lapsipornovideon, jossa homomies raiskaa pientä poikaa.

Mahdollisesti raiskausvideon inspiroimana Sillanpää kutsui kotiinsa myös aikuisen homoystävänsä sekä poikalapsen, minkä jälkeen aikuiset piikittivät huumeita. Seuraavaksi homomiehet harrastivat lapsen edessä seksiä, vaativat tätä kuvaamaan ja tarjosivat tällekin huumeita. Sillanpään lapsiuhri sairastuikin myöhemmin kuvottavan kokemuksen vuoksi masennukseen.

Pedofilia sallitaan sateenkaarikansalle?

Koska Sillanpää kuuluu niin sanottuun sateenkaarikansaan, on media käsitellyt häntä silkkihanskoin. Tämän vuoksi ahneet viihdealan toimijat kykenevät tekemään edelleen rahaa Sillanpään keikoilla.

Sillanpää aikoo esiintyä 30.9. Hyvinkääsalissa ja 8.10. Rauma-salissa. Ota yhteyttä vastuuhenkilöihin ja tee selväksi, ettei pedofiileilla ole asiaa julkisiin tiloihin!

Rauma-sali:

Kupari Risto
museo- ja kulttuurijohtaja
044 793 3520
risto.kupari@rauma.fi

Stenfors Leila
Vastaava kulttuurituottaja
044 793 3041
leila.stenfors@rauma.fi

Haapasalo Anne
toimistosihteeri
044 793 3521
anne.haapasalo@rauma.fi

Hyvinkääsali:

Tuotantopäällikkö
Juha Heikkilä
p. 019 459 2442, 040 155 6252
juha.heikkila@hyvinkaa.fi

Näyttämömestarit
Jarmo Tapola
Pietari Similä
p. 019 459 2357
p. 040 155 6255
nmestarit@hyvinkaa.fi

Saliemännät
p. 019 459 2364
p.0400 260 157
hyvinkaasalisaliemannat@hyvinkaa.fi

Lähteet: Meteli.net, Lippu.fi

Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Huumausaineen käyttörikos Huumausainerikos Huumeet Huumekauppa Hyvinkääsali Jari Sillanpää Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lapsenraiskaus Lasten seksualisointi LGBT Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rauma-Sali Rikos Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Törkeä lapsenraiskaus Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pedot jalkapuuhun

  Vastaa

  Tehty.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kuvottavaa, miten jotkut kehtaavat tarjota tuolle sairaalle tyypille keikkatiloja ja mitä hemmettiä liikkuu niiden päässä, jotka lipun ostavat??

 • Teemu

  Vastaa

  Ja SIG-yhtyeen Inkinen tappoi itsensä masentuneena paskalehtien juttujen takia aikoinaan, todennäköisesti syyttömänä. Siltsu on varmaankin iso huumeparoni ja ‑rahoittaja?

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Sähköpostia ja tekstiviestiä kaikille. Kuvottavaksi on mennyt yhteiskunta, mummot menee kuuntelemaan hurmioituneena siltsua ja keikan jälkeen siltsu laittaa nahkahousut ja valjaat päällensä suunnaten sodomian pariin. Ja kyllähän sitä vahingossa vähän tulee katseltua lapsiakin, kun vetää metaa suoneen.

 • Louhi

  Vastaa

  Tämän kuun 24. päivä pedofiili-narkkari on keikalla Joensuussa, Utran Uittotupa. Järjestäjätaho koostuu kokoomuslaisista porvareista, jotka mielellään liehittelevät itseään yhteiskunnan tukipilareina. Heidän moraalissaan on kuitenkin näemmä pedofiilin mentävä aukko, eikä huumeetkaan ole mikään ongelma, kun on sateenkaari-ihanuutta.

  • GLGL

   Vastaa

   Pitääpä jättää Utran Pedotupa,… öö… Uittotupa väliin, jos tulee lomailtua sielläpäin.

   • Vanhat tavat

    Vastaa

    Puutalohan jo ennenkin palanut, toki aikaa siitä jo vuosia..

 • Piikivi

  Vastaa

  En kyllä anna minkäänlaista arvoa Sillanpään faneillekaan. Moraali on hukassa.

 • TT

  Vastaa

  Sillanpää on hyvä laulaja, jolla on lavakarismaa, mutta esiintymislavojen ulkopuolella karmea limasäkki. Kuinka näihin sitten pitäisi suhtautua?

  • T . T

   Vastaa

   Jos sinulle on merkityksellisempää hyvät laulu ja esiintymistaidot, kuin rappion vastustaminen ja tuhoaminen niin olet lähes yhtä säälittävä limasäkki kuin tämä hyvä laulaja.

   • GLGL

    Vastaa

    Eipä tuo TT mitään merkityksellisyyden mukaista tärkeysjärjestystä ilmaissut. On ihan omaa keksintöäsi. TT:n kommentista herää sellainen innovaatio, että J. Zillanpää pitäisi pakottaa olemaan lavalla 247, jolloin voisi olla ihan kelvollinen kansalainen.

 • Pedot uuniin

  Vastaa

  Kirjoitettu. Tuskin vastaavat mutta ainakin tulee selväksi mielipide

  • DJP

   Vastaa

   Toivottavasti et käyttänyt omaa nimeä ja postasit mieluiten Tor-selaimella. Noille kirjoittelemalla saat vain yhteystietosi poliisin haaviin.

   • Pedot uuniin

    Vastaa

    Olen 25 vuotta ollut aktiivinen asioidemme hyväksi joten kytillä on jo tietoni.

 • Suomimies

  Vastaa

  Harmi kun tuo mies ei ota yliannostusta ja kuole pois mitään ei menettäisi!

 • Salomon

  Vastaa

  Aika moni ihminen edelleen luulee, että ihmiskunta selviytyy ja me jotenkin yhdessä, käsi kädessä lauletaan jotain ystävyys lauluja.. me olemme evoluution suurin paskatuotos ja tulemme maistamaan omaa perseilymme hedelmää. Sitten ei enää auta rikkaudet eikä hyvät suhteet. Valitettavasti siinä menee ihan aidostikkin hyviä ihmisiä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tehty

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi