Partisaani haastatteli: Kallion kirkkoherra ei tahdo irtisanoutua homopedofiili Sillanpään keikasta

Vaikuttaa siltä, että Kallion kirkko aikoo tehdä kaikkensa lobatakseen seksuaalivähemmistöjen – myös pedofiilien – etuja tiloissaan.

Rappiokulttuuri

Riikka Reina.

Partisaani uutisoi eilen, että tuomittu homopedofiili ja huumerikollinen Jari Sillanpää aikoo esiintyä 22.12. klo 19 Kallion kirkossa. 

”Suvaitsevaisuudestaan” tunnettu Kallion seurakunta aikoo siis juhlistaa joulua kutsumalla paikalle rikollisen, joka on traumatisoinut lapsen pakottamalla tätä katsomaan huumeita piikittävien homomiesten penetraatiota.

Kallion seurakunta nauttiikin Suomen saastaisimman seurakunnan kyseenalaista mainetta. Homopedofiilin kutsuminen paikalle sopii hyvin seurakunnan imagoon, sillä aiemmin se on järjestänyt esimerkiksi pienille lapsille homopomppulinnan Pridessa. Seurakunta kutsui lapsia paikalle iskulauseella ”pompi ihan homona”.

Jari Sillanpää.

Ei irtisanoutumista

Useat kansalaiset ovat lähettäneet kriittistä palautetta Kallion kirkolle ja erityisesti kirkkoherra Riikka Reinalle. Kansalaisten mukaan kirkon toimina normalisoi lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Myös Partisaani soitti Reinalle tänä aamuna. Reina oli äärimmäisen kireänä. Hän myönsi saaneensa vihaista palautetta konsertin ansiosta. Tahdoimme kannustaa kirkkoherraa irtisanoutumaan Sillanpäästä, mutta tämä totesi, ettei halua kommentoida asiaa. Sitten hän katkaisi puhelun.

Vaikuttaakin siltä, että Kallion kirkko aikoo tehdä kaikkensa lobatakseen seksuaalivähemmistöjen – myös pedofiilien – etuja tiloissaan. Mikäli vastustat pedofilian normalisointia, voit lähettää kirkkoherralle palautetta joko sähköpostitse, kasvotusten tai puhelimitse:

riikka.reina@evl.fi
Itäinen Papinkatu 2, 00530 Helsinki
09 2340 3610

Homolobby Homoseksuaalisuus Jari Sillanpää Kallion kirkko Kallion seurakunta Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Rappiokulttuuri Riikka Reina Rikos

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kirkon arvomaailma on nykyään todella sairas. Heille lasten seksualisointi ja epänormaalit arvot näyttävät olevan ihan ok.
  Älä maksa kirkollisveroa, eroa kirkosta!

  • Minä

   Vastaa

   Kirkko on hylännyt sen opin, jolla se markkinoi itseään ja minkä perusteella sillä on uskonnollisen yhteisön etuja. Siitä on tullut vasemmistoideologian aisankannattaja.

   • supo

    Vastaa

    Suuri ansio kirkon vasemmistolaistamisesta kuuluu meille. Kgb-kekkosen uskollisina perinteiden jatkajina olemme soluttaneet kommareilla suomen kirkon.

    • pää määrää

     Vastaa

     s u p o voisi hiukan miettiä historiaa. Kekkosen aikana eivät mitkään älyttömät ideologiat saaneet valta-asemaa, vaan maassa oli demokratia. Älyttömät ideologiat saivat alkunsa vasta Lipposen ja Kataisen toimiessa pääministerina ja muodostaessa sateenkaarihallituksen.

     • supoloinen

      Ei tarvi miettiä. Yya-suomen aikaan paska pesiytyi maahan. Asteli valvontakomission muodossa itärajan takaa suomeen. Paskaa ei vain sopinut tyrkyttää liian suurina annoksina vaan kansan kulloisenkin sietokyvyn mukaan. Pikku hiljaa kansaa demoralisoiden, sammakkoa keitellen ettei tulisi vastareaktiota. Nyt sitten olemme tässä tilanteessa.
      Vai oli kgb-kekkosen aikana demokratia hohohohooo.

  • Bones

   Vastaa

   Eikä unohdeta että evlut kirkko tuomitsee rasismia mutta ei valkorotuisiin kohdistuessa. Kirjan mukaan Jeesus ruoski ja heitti ulos rahakauppiaat temppelistä mutta kirkko tuomitse kaiken maailman jutkusotia ja jutkurahajärjestelmää jne.
   Kirkko on sokea käytännöllisesti katsoen kaikelle.
   Se jopa ottaa seurakuntalaistensa rahat käyttääkseen niitä avustaessaan seurakunnan vihollisia.
   Lista on loputon. Tekopyhä pahuuden linna tuo evlut kirkko.

  • pzkw

   Vastaa

   Hetki sitten erosin kirkosta vaikka aina olenkin uskonut Jumalan sanaan ja juuri tällaisien kirkon tekojen takia. En todellakaan rahoita instanssia mikä hyysää ja rahoittaa sellaisia tahoja mitkä mädättävät yhteiskuntaamme.

 • Homo city

  Vastaa

  Kirkot tuleen ja kristityt leijonille

  • N.N.

   Vastaa

   Kirkot kuuluu Suomeen ja Euroopaan, mutta ei tuollaisia kirkkoherroja.

   Kirkko on osaa meidän kultuuriperintöstämme siinä kuin moskeijat islamistille.

   Emme sais sallia, että islamistit tai suomalaiset pervot hävittää niitä edistämällä
   meille vierasta käyttäytysmallia.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Olipa väkevää evankeliointia ja sananjulistusta Sodomalle. Voi olla, että ovat täällä kummissaan kirjoituksestasi.

   Kirkko:
   1. Kor. 3:16
   Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? 

   tuli:
   1. Pietarin kirje 4
   12 Rakkaat ystävät, älkää oudoksuko sitä tulta ja hehkua, jossa teitä koetellaan, ikään kuin teille tapahtuisi jotakin outoa.

   kristityt leijonille:

   The Lion of Judah is also mentioned in the Book of Revelation, as a term representing Jesus, according to Christian theology.[2]
   https://en.wikipedia.org/wiki/Lion_of_Judah

 • TT

  Vastaa

  Kansankirkko hyysää sodomiitteja ja herätysliikkeet hyysäävät fariseus-juutalaisia. Mikä vaivaa nykyajan kristittyjä? Tehdään juuri päinvastoin kuin mitä Isossa Kirjassa sanotaan. Hävetkää!

  • G

   Vastaa

   Tämä kaikki on naispappeuden seurausta.

   Kirkon on pakko julistaa woke-ideologiaa. Hallitus kirisää veronkanto-oikeuden kaventamisella.

 • Mooses

  Vastaa

  Ennen kirkon oppi perustui raamattuun. Nyt pappien perversioihin.

 • Nestori Lundahl

  Vastaa
 • Timppis

  Vastaa

  Nyt kaikki alttarille ristipissille ihan homona pisimmän kaaren heittäjälle palkinnoksi aimoviiva koksuu nokkaan.

 • Joutilas

  Vastaa

  Kirkko on jo pitkään vain haistellut muoti-ilmiöitä. Raamatun kanssa sillä ei ole enää mitään tekemistä. Muoti-ilmiöille yritetään sen sijaan keksiä raamatusta oikeutuksia sopivilla jakeilla.

 • SS Panzerfaust

  Vastaa

  Tulipunainen Iisebel portto. Ei jatkoon!

 • N.N.

  Vastaa

  Ihmettelen pervojen määrä.
  Ei tuo ole kuin tekokristittyä.
  Antavat itse itselleen luvan.
  Lapsien hyväksikäyttö monella tavalla.
  Tuokin keksi uuden tavan hyväksikäyttä niitä.

 • Patriootti

  Vastaa

  Eihän tässä oo muuta ku palkkapaimenet hyväksyy tai elää samoissa synneissä.

 • Eikka

  Vastaa

  Kallion kirkko suosii pedofiliaa ihan homona.

 • Pura

  Vastaa

  Kirkko on perusteellisesti mätä. Täynnä Israelin ystävää ja sateenkaariporukkaa. Sateenkaarellakin aivan muu merkitys Raamatussa, mutta näin se maailma mätänee ja sairaasta tulee tevettä, pervessistä luonnollista.

 • Reiska

  Vastaa

  Valistuneimmat kirkonmiehet näkivät jo 1970-luvun alussa kirkon tuleva vasemmistolaistumisen ja liberalisoitumisen, kun uusia nuoria pappeja nousi esiin mediassa julistamaan sosialismia ja puolustamaan avoliittoja. Siihen aikaan moni konservatiivipappi julkaisi taistelukirjoituksia eli pamfletteja, joissa ennustettiin, että myöhemmin kirkko on täysin sosialistien hallussa ja kannattaa homoavioliittoja ja jopa pedofiliaa. Tietysti kirkon johto kiisti tämän, mutta tässä sitä ollaan. Vähäinenkin hapate hapattaa ajan myötä koko taikinan. Onneksi voi erota kirkosta ja liittyä konservatiiviseen luterilaiseen Lähetyshiippakuntaan.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Niin, tässä sitä ollaan. Kuka olisi uskonut aiemmin, että meillä on suvakkinaisia pappeina?

   Pahamaineinen ”allahin papitar” on yksi varoittava esimerkki.

   Miksi naispapit eivät voi olla naisellisia?

 • N.N.

  Vastaa

  ”Aineeton kulttuuriperintö on ennemminkin sellaista, jonka arvon yhteisöt itse tunnistavat.”
  ”vaikkapa muistokynttilöiden vienti haudoille ”

  Ette kai haluaa hävittää kirkot sen takia, että jotkut työntekijät ovat maalistuneet ja islamisoituneet, juoksee viimeisen muotisuunan perään, yrittää tulla tunnetuksi, ja nyt on onnistunut siinä.
  Ette kai aio riistää kansalta niiden kultuuriperintö johon kirkkokin kuuluu.
  Nyt pitäisi pysyä asiassa, eli ihmisessä, ei itse rakennusta, se on viaton.…

 • Tomppa

  Vastaa

  Tämäkin sielunpaimen tulee aikanaan kuulemaan Jeesuksen sanat. ”Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät”. (Matt. 7:23)

 • Riippumaton paljastaja

  Vastaa

  Näyttää transulta itekkin.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  ”Tasa-arvo” pilasi kaiken. Myös kirkon. Suomen ja taloutemme. Toi mamut ja matut. Sosialismi perustuu aina ”tasa-arvoon”…Kun kuulet sanan ”tasa-arvo” poista aseestasi varmistin… ‑Filosofi Pentti Linkola.

 • N.N.

  Vastaa

  Yritin googlata eri uskontojen eroavaisuuksia mutta löysin vain samankaltaisuuksia ja niitä eroavaisuudet jota me ajattelemme kun kyseessä on muita kultuureja, niistä ei puhuttu lainkaan.
  En osaa aavistakaan mistä kyse.
  Eihän kukaan haluaa meitä huijata, ei tietenkään.

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Voisitte yrittää kysyä Kallion kirkon viestintävastaavalta Rebekka Naatukselta. Hän on tai ainakin oli myös pilapiirtäjä Rannan kumppani. Löytyy ainankin twitteristä. Ois mukava tietää hänen vastauksensa.
  Hän on tietääkseni ex-lestaadiolainen.

 • N.N.

  Vastaa

  Ei tuo kirkkoherra olisi siellä kauan tekemässä leipätyötä jos seurakuntalaiset laitaisi jalan alas.

 • Ihmisissä on eroja

  Vastaa

  He, joita eivät johda periaatteet vaan reaktiivisten tunnetilatekojen jälkiselittelyt ja muoti/viihdekoneiston propagandatoisto, eivät kuulu saarnastuoliin tai muuhunkaan auktoriteettiasemaan.

 • Pettynyt

  Vastaa

  Käsittääkseni oikeusistuin ei kokenut riittävää näyttöä löytyvän sen väitteen puolesta, että alaikäinen pakotettiin katselemaan seksiaktia. Tämän väitteen osalta syyttäjän rangaistusvaatimus hylättiin. Jos Partisaanilla on asiasta jotain tietoa, jota tuomioistuimella ei ole, miksi ette sitä julkaise.

  Olen pitänyt Partisaania luotettavana tietolähteenä. Olen pettynyt, että nyt olette julkaisseet uskoakseni valeuutisen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi