Pedofiili Jari Sillanpää jatkaa keikkailua rikostuomioista huolimatta

Moni uskoi Sillanpään uran katkeavan pedofiilikohuun, mutta musiikkiteollisuuden pohjaton ahneus on pitänyt artistin pinnalla.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Pedofiili- ja huumerikoksista tuomittu homoikoni Jari Sillanpää jatkaa keikkailua oikeuden päätöksistä huolimatta. Suomessa on suuri joukko viihdealan promoottoreita ja rahoittajia sekä kulttuuritaloja, joiden mielestä lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole erityisen painava rikos.

Homolaulaja viettää tänä vuonna ”25-vuotistaiteilijajuhlaansa”. Moni uskoi Sillanpään uran katkeavan pedofiilikohuun, mutta musiikkiteollisuuden pohjaton ahneus on pitänyt artistin pinnalla.

Sillanpää on ollut oikeudessa kahdesta lapsiin kohdistuneesta kylmäverisestä rikoksesta. Poliisi muun muassa löysi hänen puhelimestaan lapsipornovideon, jossa homomies raiskaa pientä poikaa.

Uhri sairastui masennukseen

Mahdollisesti videon inspiroimana Sillanpää kutsui kotiinsa myös aikuisen homoystävänsä sekä poikalapsen, minkä jälkeen aikuiset piikittivät huumeita. Seuraavaksi homomiehet harrastivat lapsen edessä seksiä, vaativat tätä kuvaamaan ja tarjosivat tällekin huumeita. Sillanpään lapsiuhri sairastuikin myöhemmin kuvottavan kokemuksen vuoksi masennukseen.

Koska Sillanpää kuuluu niin sanottuun sateenkaarikansaan, on media käsitellyt häntä silkkihanskoin.

Esimerkiksi Iltalehti kirjoitti tuoreessa keikkauutisessa vain hämärästi laulajan saaneen tuomion ”sukupuolisiveyttä loukanneen kuvan” hallussapidosta. Lukijoille ei tuotu ilmi, että kuvan hallussapito todistaa homoikonin olevan pesunkestävä pedofiili, jolle ei tulisi olla lainkaan sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa.

Pedofiilikonsertit peruttava

Sillanpää jatkaa keikkailua elokuusta lähtien. Pitkä kiertuelista osoittaa, että pedofilia nauttii laajaa hiljaista hyväksyntää suomalaisissa kulttuurimarxistisissa piireissä.

Alla on tämänhetkinen lista keikkapaikoista ja ‑ajoista. Kannustamme ottamaan vuokranantajiin yhteyttä sekä vaatimaan pedofiiliartistin jokaisen konsertin perumista.

ELOKUU

la 15. klo 19 ILTA SILLANPÄÄN MAISEMISSA, HÄMEENKYRÖ, Myllykolun Kesäteatteri
su 16. klo 18 ILTA VIHDISSÄ, VIHTI KK, Kesäteatteri
la 22. klo 19 ILTA LINNOITUKSESSA, LAPPEENRANTA, Kesäteatteri
su 23. klo 18 ILTA UTRASSA, JOENSUU, Uittoareena

LOKAKUU

la 3. klo 18 KULKU IHMISEN ‑konsertti, TURKU, Konserttitalo
su 4. klo 15 KULKU IHMISEN ‑konsertti, HELSINKI, Musiikkitalo
su 18. klo 15 KULKU IHMISEN ‑konsertti, ROVANIEMI, Korundi-sali
su 18. klo 18 KULKU IHMISEN ‑konsertti, ROVANIEMI, Korundi-sali
ke 21. klo 19 KULKU IHMISEN ‑konsertti, LOHJA, Laurentius-sali
to 22. klo 19 KULKU IHMISEN ‑konsertti, RAUMA, Rauma-sali

Lähde: Iltalehti

Homolobby Huumausainerikos Jari Sillanpää Kotimaa Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Tuntuu että suvakit haluavat laillistaa pedofiilian. Etenkin homopedofiilian ja huumeet. Ehkä tässä syy heidän maahanmuuttomyönteisyyteensä.
  Bacha-Bazi – The Real FACE of Pakistan !
  https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY
  Bacha bazi Afghanistan
  https://www.youtube.com/watch?v=kFpUdTUNHs0

 • pedofiliaa vastaan!

  Vastaa

  Törkeää, että tällainen sallitaan. Ihmisten pitäisi vähintäänkin jättää menemättä tällaisille ”keikoille”! Vielä parempi olisi, jos organisoitaisiin joku mielenilmaus tuommoisen esityksen kanssa samaan aikaan.

 • JK

  Vastaa

  Nt vähintään jokainen pedofiliaa vastustava ottaa itseään niskasta ja levittää tätä tietoa sekä tekee parhaansa jotta tämän kaltaisten ihmisten keikkailu loppuu.
  Kummallista, kansallismielisyyteen taipuvaisia ollaan maailitettu ja heidän työnantajiaan on kehoitettu irtisanomaan näitä ihmisiä suvaitsevaisuuden varjolla, on erilaisia nettikampanjoita kansallismielisten yritystoimintoja vastaan ym. Nyt on aika lyödä takaisin ja syystä, näiden sairaiden pedofiien ei tule sallia keikkailla ja nauttia kansan suosiota, heidät tulee eristää ja pitää loitolla kaikesta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt tekisi mieli ottaa kommunistien konstit käyttöön. Pedofiilien autot vaikka ihan ekana syyniin. En kehota, kerronpahan mielipiteeni.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Jokainen konserttiin menijä tukee pedofiiliä rahallisesti. Tietoisesti, tai tietämättään. Joku mielenilmaisu olisi paikallaan jokaisen lafkan edessä vieraiden saapuessa. Helsinki ainoa, johon itse pääsisin vähin vaivoin (kuin pedofiilin pysäyttämisen tulisikin olla helppoa). Eihän se sinne tule ketään raiskaamaan, mutta tuollaiselta on ihan oikein tuhota uransa. Erittäin paha mies, vaikka muuta esittää ja olen hänestä jollain tapaa nuorena pitänytkin.

  Pedofiilit noin yleistäen pitäisi kirurgisesti kastroida ja laittaa saarelle asumaan. Jos on jo syyllistynyt rikokseen, vankilan kautta, muuten sinne vaan. Saisivat olla vapaina ja touhuta mitä hyvänsä, mutta lapsiin ei olisi käsiksipääsyä. Humaani ratkaisu.

  P.S. Voisihan sinne Musiikkitalolle mennä yksinkin ja ilmoittaa mielenosoituksen ajoissa poliisille. Keppiin vaan pahvilappua, jossa illan esiintyjästä kerrotaan faktoja. Jos joku päälle tulee, se ainakin on…

 • Murmur

  Vastaa

  Näköjään pedofilialle hiljainen hyväksyntä. Fb ssä pedofilien tukiryhmä. Tätä ajatusta myydään meille salakavalasti,taka-ajatuksena toki islaminkin sallimat lapsimorsiammet

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi