Pride-vastarintaa Vaasassa: Ylioppilaskunnan homolippu takavarikoitiin

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Yleisradion mukaan ”Vaasan yliopiston ylioppilaskunta epäilee sateenkaarilippuaan varastetuksi”. Ylioppilaskunta kertoo, että viimeiset havainnot julkisen sodomian kunniaksi nostetusta lipusta tehtiin lauantaina.

”Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) sateenkaarilippu on kadonnut viikonlopun aikana ylioppilastalo Domus Bothnica ‑rakennuksen lipputangosta. Vaasan yliopiston ylioppilaskunta epäilee, että lippu on varastettu. Viimeisimmät näköhavainnot lipusta ovat lauantai-illalta,” Yle uutisoi.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: partisaani_toimitus@protonmail.com

Lähde: Yle

Aktivismi Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Pride Rappiokulttuuri Vaasa

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Piikivi

  Vastaa

  Jaa en huomannut, että siellä lippua oliskaan. Sen kun veivät. Jossain päin Vaasaa oli myös muistaakseni pride-lippu laskettu puolitankoon. Kauppatorille tullessa joku nuori sanoi, että nuo liput pitäis polttaa. Torilla oli monta pride-lippua. Ei kaikkia seksuaalivähemmistön edustajia pitäisi kuitenkaan vihata. Siellä on ihan tavallisiakin ihmisiä.

  • Jope

   Vastaa

   Tämähän se ongelma juuri onkin. Monelle oli pitkään ok ja ihan sama mitä kukakin tekee makuuhuoneessa ja kenen kanssa, mutta sitten alkoi tämä pride tyrkyttäminen ja erivapauksien vaatiminen. Tungetaan joka kesä väkisin jokaisen naamalle aina vain irstaampaa touhua, mitä ei tietenkään saa arvostella tai nämä ”tavalliset ihmiset” hyökkäävät canceloinnillaan. Tänä kesänä tekivät vielä uuden pohjanoteerauksen järjestämällä 5v ikäisille lapsille esityksiä, missä pervot leikkivät lasten kanssa tai lukevat heille satuja.
   Lippujaan nämä vaatii saada pitää esillä mahdollisimman julkisilla paikoilla ja mahdollisimman pitkään, ja yllätys yllätys, nyt onkin ihan ok että näiden lippu saattaa heilua kuukauden kaupungin talolla tai oppilaitoksessa. Muiden lipuilla taas ei ole mitään asiaa heilua muualla kuin mielenosoituksessa jos sielläkään. Tässä vain yksi esimerkki erivapauksista.
   Joten, en ihmettele yhtään että lopputuloksena näitä vähemmistöjä ja kaikkea niihin liittyvää vihaa aina vain useampi.

   • Piikivi

    Vastaa

    Onhan nämä pride- ja setan jutut menneet överiksi jo ajat sitten. Suorastaan rikollisiksi. Yrittävät saada pedofilian lailliseksi.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Hieno juttu! Pervoliput vaan pois tangosta ja tuleen.

 • Henry Kivi

  Vastaa

  Hyvä kaikki prideliput sais polttaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi