Varisverkoston ja kirjastohenkilökunnan sabotaasi epäonnistui – suomalaisten lukupiiriä ei peruta!

Tilaisuus on määrä järjestää huomenna 19.3. klo 18!

Rotu

päivitetty

Keskustakirjasto Oodi.

Helsingin äärivasemmisto on yrittänyt surkealla menestyksellä perua keskustakirjasto Oodissa järjestettävää lukupiiriä, joka on suunnattu vain valkoisille. Lukupiirin järjestää puoluehanke Sinimusta Liike.

Idean taustalla oli alun perin joukko rasistisia maahanmuuttajia. He olivat aiemmin päättäneet järjestää vain mustille ja ruskeille suunnatun lukupiirin Oodin tiloissa, joiden ylläpidon kustantavat valkoiset suomalaiset veronmaksajat. Suomalaiset etnonationalistit päättivät lainata ideaa omaan käyttöönsä.

Alkuperäinen vain mustille ja ruskeille suunnattu lukupiiri on saanut osakseen kovaa kritiikkiä, koska Helsingin kaupunki teki 2020 periaatepäätöksen, joka kielsi rasistisen toiminnan kaupungin tiloissa. Tästä huolimatta joukko rotumuukalaisia ilmoitti noin kuukausi sitten helmikuussa järjestävänsä Oodissa lukupiirin, johon valkoisilla ei ole asiaa.

Sinimusta Liike ilmoitti heti helmikuussa, että se tulisi järjestämään 19.3. Oodissa vastaavan, vain suomalaisille tarkoitetun tilaisuuden, jossa käsiteltäisiin rotusotakirjaa nimeltä 14 Sanaa. Myös kansallismielinen kirjakustantamo ja ‑kauppa Kielletyt Kirjat ilmoitti osallistuvansa järjestelyihin.

Juutalainen Elokapina-kommunisti ja transuaktivisti Elly Lybec yritti estää vain suomalaisille suunnatun kirjatapahtuman.

Juutalaisen transun ehdotus ei ottanut tuulta siipien alle

Huorien, juutalaisten, velkaongelmaisten ja muiden mieleltään järkkyneiden äärivasemmistolaisten etujärjestö Varisverkosto on sosiaalisen median mukaan pyrkinyt kampanjoimaan Sinimustan Liikkeen kirjatapahtuman perumisen puolesta. Kuten aina ennenkin, myös tämä Varisverkoston projekti on kuitenkin ajautunut karille.

Varisverkosto ja sen kannattajat ovat pommittaneet sosiaalisessa mediassa Oodin työntekijöitä, jotta kirjasto hyväksyisi vastaisuudessa syrjivät kirjatilaisuudet vain silloin, kun rasismi kohdistuu valkoisiin. Oodin mukaan tämä ei kuitenkaan ole juridisista syistä mahdollista.

”Yritimme estää tämän suljetun tapahtuman [Sinimustan Liikkeen kirjatilaisuuden] toteutumisen, mutta lain puitteissa se ei ollut mahdollista. Oodi on keskustellut tapahtumasta kaupungin lakimiehen kanssa eikä lakimiehen mukaan estettä suljetun lukupiirin järjestämiselle Oodissa ole. Oodi ei ole osallisena tapahtumassa,” Oodi vastasi pettyneelle äärivasemmistolaiselle yleisölle.

Juutalainen äärivasemmistolainen transu Elly Lybec yritti viimeisenä oljenkortena ehdottaa Oodille, että Sinimustien kirjatilaisuus voitaisiin perua sillä verukkeella, että samaan aikaan järjestettäisiin esimerkiksi kaikille avoin Muumi-tapahtuma. Idea oli kuitenkin niin köykäinen, ettei Oodi vaivautunut edes vastaamaan siihen.

Lue aiheesta lisää:

Helsingin keskustakirjasto Oodissa rasistinen tapahtuma keskiviikkona – valkoiset eivät tervetulleita

Helsingin kaupungin periaatepäätös vuodelta 2020: tilojen käyttö kielletään rasistiselta toiminnalta

Sinimusta Liike järjestää Oodissa kirjakatsauksen

Lähde: Oodi Helsinki

Äärivasemmisto Elly Lybec Helsinki Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Oodi Rotu Sinimusta Liike Suomalaisvastaisuus Valkoisiin kohdistuva rasismi Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Julkisin verovaroin ylläpidetty kirjasto, johon ei saisi mennä lukemaan kirjoja omalla porukalla, ei hemmetti tätä retardismia taas.
  Oodin sivuillakin mainitaan, että Oodi on ”kaikkien kaupunkilaisten oma tila”.
  Antifa ei taaskaan osaa lukea, äärivasemmistolaisuus on aina itsensä nolaamista.

  Miksi Oodi ei yrittänyt estää lakimiehensä kanssa tapahtumaa, johon oli valkoisilta pääsy kielletty?
  Loistavaa, kun tätä kautta paljastuu kaikki nämä kaksoisstandardit ja viha valkoisia kohtaan.

 • Tomppa

  Vastaa

  Partisaanin toimituksen kannattaisi kiinnittää huomiota käsitteen ”juutalainen” käyttämiseen. Usein näissä jutuissa, samoin kuin kommenttiosiossakin, puhutaan juutalaisista yhtenä massana, vaikka ihmiset yleisesti tietävät askenaasijuutalaisista, jotka eivät ole etnisiä juutalaisia, vaan valejuutalaisia, ja Ukrainan presidentti Zelensky näyttäisi olevan yksi heistä.
  Juutalaisten niputtaminen yhdeksi roduksi aiheuttaa sekaannusta. Otan tästä esimerkin. Amerikkalaisen ”vaihtoehtomedian” videossa käsiteltiin Ukranan tilannetta ja kerrottiin Putinin tarkoituksesta kitkeä natsit pois Ukrainasta. Videon toimittaja piti tätä Putinin ulostuloa outona, koska Ukrainan presidentti on ”juutalainen”. Ilmeisesti toimittaja oli joko tietämätön tai tietoisesti pyrki harjauttamaan kuulijoitaan nostamalla esiin presidentin juutalaisuuden. Itse kallistun jälkimmäisen vaihtoehdon kannalle eli tarkkana kannattaa olla, kun lukee ja kuuntelee näitä ”vaihtoehtomedioita”.
  Minulle myös ortodoksijuutalaiset ovat valejuutalaisia, koska he eivät usko Jeesukseen, joka on heidän tosiasiallinen messiaansa, vaan pitävät – askenaasijuutalaisten tavoin – Luciferia eli Saatanaa jumalanaan. Toisin sanoen, minulle aitoja juutalaisia ovat vain messiaaniset juutalaiset, jotka uskovat Jeesukseen.
  Lopuksi: Tämä jutussa mainittu valejuutalainen transuaktivisti kuuluu samaan saatanalliseen porukkaan askenaasi- ja ortodoksijuutalaisten kanssa. Raamatun mukaan (1. Moos. 1:27) Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, ei transuksi tai homoksi tai pedofiiliksi.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Kirjoittamasi on totta, mutta mitäs näistä sanot:

   1.
   “Corrupt politicians make the other ten percent look bad.”
   ― Henry Kissinger 

   2.
   https://www.jewworldorder.org/jews-expelled-1030-times/
   (En tiedä tuosta luvusta, aiemmin puhuttiin 109:stä.)

   Jos kuuluu johonkin ryhmään edes nimellisesti, olisi syytä irtisanoutua ryhmän tekemistä pahoista teoista ja tuomita ne, jos ei halua jakaa syyllisyyttä muun ryhmän kanssa.

   • Tomppa

    Vastaa

    Mitä ihmettä yrität oikein sanoa? Et taida poika-parka ymmärtää itsekään?

    • Tyrsky

     Vastaa

     ”Usein näissä jutuissa, samoin kuin kommenttiosiossakin, puhutaan juutalaisista yhtenä massana, vaikka”

     Se on sikäli yhtä ja samaa massaa, jos siitä mikään osa ei tee pesäeroa muun massan julkilausumiin ja julistuksiin. 

     On jokseenkin vaikea pitää noita lukuisia karkoituksia aina ei-juutalaisten syynä, että ne selittyisivät tyhjentävästi aina ja yksinomaan kauhusana antisemitismillä. Ennen karkotuksia on tapahtunut paljon. Termit muukalaisviha, ennakkoluulo, tai kateus jäävät hyvin ontoiksi selityksiksi noille karkotuksille. Näiden sijaan voi katsoa mitä siellä Talmudissa lukee, ns. suullisessa Toorassa (joka siis ei ole sama kuin Toora).

     Koska esittäydyt kautta rantain ‑tekniikoin kristityksi, katsopa mitä Talmud sanoo:
     http://www.biblebelievers.org.au/talmud1.htm

     Lähde vaikuttaisi kristilliseltä, eikö sinustakin?

  • Christogenea

   Vastaa

   Juutalaisten messias on maallinen ja Jumalansa Raha, Baal ja Moolok. Alkuperäisten juudalaisten Jumala on sitten erikseen. Nämä nykyjuutalaiset ovat kyllä ihan oikeita juutalaisia, mutta eivät israelin juudaan heimoa. https://christogenea.org/

  • N.Y.

   Vastaa

   Ei se mikään askenaasi ole vaan AŠKENAZI.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Toivotaan että etnisiä suomalaisia edustava puolue saisi joskus 5% äänistä. Kuten maoripuolue Uudessa Seelannissa…Valkoiset epämääräinen joukko mutta Euroopan natiivit olivat sinisilmäisiä ja vaaleatukkaisia. Myös Kanarian alkuasukkaat. Viimeinen katosi 1800-luvulla. USAssa katsottiin kasinorahoja jaettaessa intiaaniksi jos jompikumpi isovanhempi intiaani. Kannattaako blondin kulkea mustalaishameessa tai saamelaisena kun rotusekoitus liian suuri.

  • N.Y.

   Vastaa

   Suomessa voisi olla maaorjapuolue…

 • EV

  Vastaa

  Hahha! Ihan oikein tekopyhille paskoille! Lisää vain tätä.

 • Simo Koini

  Vastaa

  Mielenkiintoista että H:gin kirjastotoimi ei antautunut vasemmistoulisijoiden edessä. Yleensä hyvin penseää ollut suhtautuminen kun kirjastovastaaville valittanut monikultturisesta mölinästä. Ehkä jotain tervehtymistä tapahtumassa?

  • Simo Koini

   Vastaa

   Espoossahan kirjastolaitosta on monikulttuurimädättänyt aluejohtaja Sunniva Drake, vihreiden ”hamppumies” Markus Draken äiti. Sunniva keksi tämän ”kirjastoista maahanmuuttajien olohuoneita” ‑mädätyksen, joka levisi Helsinginkin puolelle.

   • N.Y.

    Vastaa

    Maahanmuuttajien olohuone… Heh, harva osaa edes lukea. Kai siellä on kätevää pikkutyttöjä vaania.

  • TT

   Vastaa

   Ehkä ”rasismi” on tulossa takaisin muotiin Ukrainan kriisin myötä. Valemedian hypnotisointikoneisto antaa nyt kaikille luvan olla rasisteja ja ihmiset, jopa kirjastovirkailijat osaavat suunnata tämän myös ei-venäläisiin muukalaisiin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vissiin peruivat sittenkin. Löytyy niiden sivuilta

 • Jones

  Vastaa

  Tulee vain mileen, että ovatko ne mustat ruskeiden renkejä. Uskonnosta johtuen.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Verkkolehti Kansalaisen mukaan tilaisuus on Oodin taholta peruttu mutta se Sinimustien mukaan järjestetään silti.

 • Tekijämies

  Vastaa

  20-luvulla antisemitismi ja rasismi ovat uusi trendi!

 • Varovasti Vieraissa

  Vastaa

  Älykkäämpi ihminen tajuaa myös sen, että tilaisuuteen, jota ei sallita järjestettävän, ei voitaisi myöskään suorittaa minkäänlaista äärivasemmistolaista iskua tms. protestitointa. Tämä kannattaa muistaa tilaisuuden vartiointia organisoidessa.

 • N.Y.

  Vastaa

  Kaikille avoin Muumi-tapahtuma? Miksei samantien alpakoita sinne äkkiä jostakin. Tai Strutseja. Luojalle siitä kiitos joka päivä etten ole syntynyt Helsinkiin eikä minun tarvitse asua/käydä siellä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi