Dmitry Gurbanov puhuu suunsa puhtaaksi juutalaisesta rasismista

Taustoittaaksemme viime päivien Halla-aho-hysteriaa julkaisemme Gurbanovin anonyymisti kirjoittaman viestin The Half-Jewish Networkin eli puolijuutalaisten verkoston keskustelulaudalle.

Sionismi

päivitetty

”Äärioikeistotutkija” Dmitry Gurbanovin kahdet kasvot.

Suomalainen ruohonjuuritason äärivasemmistoasiantuntija otti viikon vaihteessa yhteyttä Partisaaniin ehdottaakseen artikkelia valtamediassakin toisinaan siteerattuun ”äärioikeistoasiantuntija” Dmitry Gurbanoviin liittyen. Artikkeli-idea syntyi, sillä Gurbanov on viime aikoina alkanut tuomaan entistä voimakkaammin esiin juutalaisia intressejä, vaikka vielä muutamia vuosia sitten hän kiisti juutalaisuutensa kokonaan. Gurbanovin käytös onkin mielenkiintoinen tapausesimerkki sionistisesta aktivismista länsimaissa.

Gurbanovin henkilöllisyys ja osallisuus Suomen väkivaltaisessa äärivasemmistossa paljastettiin 26.2.2015 suomalaisessa kansallismielisessä mediassa, joka on sittemmin kielletty korkeimman oikeuden päätöksellä. Artikkeli on kuitenkin edelleen löydettävissä Google-haulla.

Paljastustekstissä osoitettiin, että Gurbanov on ollut perustamassa äärivasemmistolaista Varisverkostoa (jonka perustajasisäpiirin Facebook-ryhmään hän kuului ”Dimmu Gurkov”-nimimerkillä) sekä osoittanut toistuvasti tukea ruotsalaiselle Revolutionära Fronten ‑terroristijärjestölle. Revolutionära Fronten lakkautettiin muutama vuosi sitten, kun sen johtohahmot oli tuomittu vankeusrangaistuksiin muun muassa murhanyrityksistä, aseistetuista öisistä hyökkäyksistä maahanmuuttokriitikoiden koteihin, laittomien aseiden valmistamisesta sekä raa’asta väkivallasta täysin sivullisia ihmisiä vastaan. TÄMÄN artikkelin alusta löydät videon järjestön rikollisesta toiminnasta.

Lapsiperheiden ja poliittisten järjestöjen uhkailua

Gurbanovin perustama Varisverkosto on puolestaan kannustanut ”antifasisteja” poliittiseen väkivaltaan sekä julkistanut tietoa suomalaisten maahanmuuttokriitikoiden puolisoista ja lapsista pyrkimyksenään pelotella toisinajattelijoita. Ei olekaan ihme, että Gurbanov toteutti kaiken ”antifasistisen” aktivisminsa anonymiteetin suojissa. Juutalainen ei halunnut joutua henkilökohtaisesti vastuuseen pelottelu- ja väkivaltapropagandan jakamisesta.

Eräässä anonyymissä keskustelussa Gurbanov muun muassa totesi, että neljä kertaa hakattu konservatiivijournalisti sai vain ”kohtalon, joka sopii äärioikeistolaiselle”. Kommentoidessaan mahdollista häiriköintiä Suomen Sisun tilaisuutta vastaan Gurbanov julisti, että ”väkivalta on mielestäni yksi toimintatapa”. (Linkitetyissä Twitter-keskusteluissa Gurbanov vaikuttaa kirjoittavan omalla nimellään siksi, että hän luopui anonyymistä nimimerkistään sen jälkeen, kun hänen henkilöllisyytensä paljastettiin. 26.2.2015 edeltäneet viestit kuitenkin kirjoitettiin nimimerkin takaa.)

Sana Gurbanovin juutalaisuudesta alkoi levitä kansallismielisissä piireissä jo ennen hänen henkilöllisyytensä paljastamista julkisesti. Kun häneltä kysyttiin asiasta, hän kuitenkin kiivaasti kiisti juutalaisuutensa. Vasta myöhemmin, kun hänen anonymiteettinsä oli kokonaan tuhottu, hän viimein myönsi juutalaisuutensa Groteski-lehden haastattelussa. Onkin mielenkiintoista huomata, kuinka syvästi useat juutalaiset poliittiset aktivistit häpeävät rodullista taustaansa. Toisaalta, kun heidän taustansa tuodaan näyttävästi esille, he eivät tahdokaan paljastaa häpeäänsä, vaan alkavat käyttää juutalaisuuttaan usein aggressiivisesti aseenaan poliittisia vihollisiaan kohtaan.

Naamioitunut Gurbanov 24.11.2012 Jyväskylässä.

Juutalaisen muodonmuutos

Helmikuun 2015 paljastusartikkelin jälkeen Gurbanov lopetti väkivaltakirjoittelun, eikä häntä enää nähty poliittisissa katutappeluissa. Juutalainen toisin sanoen säikähti auringonvaloa. Lukuisten muiden suomalaisten äärivasemmistolaisten tavoin Gurbanov päätti ”keksiä itsensä uudelleen” sen jälkeen, kun hänen väkivaltafantasiansa tuotiin vaihtoehtomedioissa julki. Hän päätti brändätä itsensä ”juutalaiseksi akateemikoksi ja äärioikeistoasiantuntijaksi”.

Uuden imagon turvin Gurbanov on pyrkinyt lietsomaan valtamediaan ja valtapuolueisiin äärioikeistopaniikkia. Hän ei enää kirjoita siitä, kuinka Suomen Sisun jäsenet pitäisi hakata, kun nämä kokoontuvat illanistujaisiin. Sen sijaan hän on alkanut esittää helposti loukkaantuvaa ja väkivallatonta juutalaisälykköä, jonka mukaan sisulaiset, perussuomalaiset ja muut ”äärioikeistolaiset” ovat ”antisemitistejä”, jotka uhkaavat Suomen juutalaisten turvallisuutta.

Päivitetyn strategiansa Gurbanov on kopioinut muun muassa Yhdysvaltojen juutalaisjärjestö Anti-Defamation Leaguelta sekä Juutalaisten maailmankongressilta, joista molemmat kannattavat äärisionismia Israelissa mutta vastustavat valkoisten kansallismielisyyttä länsimaissa. Strategian ytimessä on äärimmäinen loukkaantuminen ja uhriutuminen sekä jatkuva holokaustiin vetoaminen. Alla vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka Gurbanov on pyrkinyt hyökkäämään Perussuomalaisten puheenjohtajaa vastaan viime päivinä:

Gurbanov puhuu kohtaamastaan juutalaisesta rasismista

Jos kansallismieliset tahtovat oppia ymmärtämään vastustajiaan, on Gurbanovin kummallista muodonmuutosta mielenkiintoista tutkia, sillä kyse on laajemmasta juutalaista aktivismia koskevasta ilmiöstä. Karkeasta väkivaltakiihottajasta voidaan valtamedian vetoavulla leipoa hetkessä herkkä juutalainen akateemikko ja ”äärioikeistoasiantuntija”, joka pyytää suomalaisia jakamaan ”antisemitismin” synnyttämän maailmantuskansa.

Taustoittaaksemme viime päivien Halla-aho-hysteriaa julkaisemme Gurbanovin 9.9.2007 kirjoittaman viestin The Half-Jewish Networkin eli puolijuutalaisten verkoston keskustelulaudalle. Alusta on sittemmin kadonnut verkosta, mutta Partisaani on vahvistanut viestin todenperäisyyden. Gurbanov käytti keskustelussa sähköpostiosoitetta snoshi88@hotmail.com, joka voidaan Google-haulla linkittää hänen käyttämäänsä Snauhi-nimimerkkiin sekä Avast-yhtiön tietomurtokannan avulla linkittää vuodettuun salasanaan, joka sisältää ”Dimmu”-sanan. Myös hänen ikänsä ja elämäntarinansa täsmäävät.

Gurbanovin viesti on mielenkiintoinen siksi, että siinä hän kertoo joutuneensa itse juutalaisen rasismin kohteeksi, sillä hän on vain puolijuutalainen. Hän kertoo, ettei hän saanut kotonaan juutalaista kasvatusta. Gurbanov asui kuitenkin kaksi vuotta Israelissa ja alkoi 16-vuotiaana kiinnostua juutalaisuudesta. 19-vuotiaasta asti hän on pitänyt itseään nimenomaan juutalaisena. Hän kertoi harkitsevansa alija’a eli muuttoa Israeliin sekä virallista kääntymistä juutalaiseen uskoon.

Gurbanovin mukaan Israeliin muuttamisessa oli kuitenkin ahdistavia piirteitä. Hän pelkäsi, että juutalaiset kohtelevat häntä ”venäläisenä goyimina” hänen puoliverisyytensä tähden. Goyim on ikivanha juutalainen halveksuva termi ei-juutalaiselle ja toisinaan se käännetään tarkoittamaan ”karjaa”. Gurbanov oli ottanut yhteyttä jopa Helsingin synagogaan selvittääkseen, millainen prosessi juutalaiseksi kääntyminen olisi. Synagogasta vastattiin, että mikäli Gurbanov tahtoo tulla kohdelluksi ”juutalaisena”, hänen tulisi kääntyä Israelissa. Ilmeisesti Suomessa juutalaisuuteen kääntyneet puoliveriset eivät nauti suurta arvostusta juutalaisvaltiossa.

Gurbanovilla vaikuttaisi olevan siis suuri rasisminvastainen työmaa juutalaisyhteisön sisällä. Tästä huolimatta hän kohdistaa kaiken energiansa taisteluun suomalaista kansallismielisyyttä vastaan. Eikö oma tontti olisi parasta siivota ensiksi?

Puolijuutalaisten foorumin säännöt.
Gurbanovin oma kirjoitus foorumille.
Äärivasemmisto Anti-Defamation League Dmitry Gurbanov Israel Jussi Halla-aho Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Juutalaisten maailmankongressi Kotimaa Kulttuurimarxismi Perussuomalaiset Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Revolutionära Fronten Rikos Rotu Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Suomen Sisu Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Ei ole olemassa mitään juutalaista rotua. Oikeastaan juutalaiset ovat Iranin-arjalaisia ja harjoittavat Iranin-arjalaisten alkuperäistä hakaristi-holocaust uskontoa zarathustralaisuutta. Näiden lähi-itäläisten tekemän kristinuskon mukaan, he ovat muka jokin oma rotu ja kansa. Kristinuskossa heidät myös ylennetään Jumaliksi.

  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

  Juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Eikä juutalaisuus periydy äidiltä, vaikka meille näin valehdellaan.

  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  Tästä johtuen juutalaiset polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä, sillä he eivät huolineet heitä juutalaisiksi.
  https://ylilauta.org/yhteiskunta/43612730#no92023056

  Saksalaiset auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia muuttamaan Israeliin.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

 • Kalle

  Vastaa

  Dimmu haluaisi lisää keskustelua Hollywoodin juutalaisomistuksesta. Hakuaakohan hän välttämättä aloittaa keskustelun, joka potentiaalisesti lisää antisemitismiä? 😉

 • Numento

  Vastaa

  Jos huolisiva minu jude yhteisö pitäsi esari leikata poissi. Se pelottava leikkuu. Kikuli paketti monta viikko.
  t: Gyrba

 • Minna

  Vastaa

  Jones on ääliö yhtään juutalaista ei ole kaasutettu tai poltettu selvä trolli

 • juha.

  Vastaa

  Kyseinen ”valon lapsi” voi koota kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttaa omaan kotimaahansa purkamaan vihaansa israelilaiselle ”ampumaradalle” eli ”napsimaan” palestiinalaisia. Me oikeat ja perin tavalliset suomalaiset haluamme elää vain rauhassa rakentaen tulevaisuuttamme. Siihen ei mahdu nk. ”rasismia” vaan se löytyy vain niiden päistä, koska ”puhe on aina siitä mistä ollaan puutteessa”!

 • N.N.

  Vastaa

  Toivottavasti perussuomalaiset jättää juutalaiskysymyksen silleen, ei ole suomalaisten asia puida sitä ja esittää lukuisia teorioita asiasta.
  Eikö meille riittä tämä Euroopan ja siinä Pohjoismaiden ja ennen kaikkea suomalaisten vaino.
  Turkkilaiset kiistää armenialaisten kansanmurha, Venäjä hyökkäyksen Suomeen ja Ruotsi suomalaisten hyväksikäyttö, brittit kiistää kaikki sen tehdyt kansanmurhat tai ehkä myontää jo.
  Afrikassa on kansanmurhia menossa joka puolella ja valkoinen väestö on varma kohde, eikä kukaan välitä koska se on menossa nyt.
  Kolmenkymmenen vuoden päästä kitistään oliko se tai ei.
  Aivan sama nyt tässä meille, meillä on nyt hiljainen kansanvaihto menossa aivan sammalla lailla kaikissa Pohjoismaissa. Suomi ei voi muuta kuin yrittää auttaa itsensä.
  Keskitytään ajankohtaiseen asiaan ja annetaan muut maat hoitaa oma historiansa, suomalaiset ei ollut kuitenkin siinä mukaana.

 • Ilmari Rajamäki

  Vastaa

  Dmitry Gurbanov tämä mamu vittuilee twitterissä alvariinsa. Mistä tämä tänne tuli?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi