Amerikan johtavat juutalaiset: Tuemme mustien mellakoita!

Juutalaisjärjestöt ovat tiedoittaneet osoittavansa solidaarisuutta Yhdysvaltain mellakoille.

Sionismi

Yhdysvaltain mellakat alkoivat, kun julkisuuteen tuli video mustan miehen pidätyksestä 25.5. Mies kuoli sairaalassa.

Vaikutusvaltainen juutalaislehti Jewish Telegraphic Agency (JTA) uutisoi, että ”juutalaisjärjestöt osoittavat solidaarisuutta” mustan rikollisen George Floydin nimissä ”protestoiville” ihmisille. Kuten yleensä mustien ollessa kyseessä, ”protestointi” on kiertoilmaus impulsiiviselle ryöstelylle sekä ihmishenkiä vaatineelle väkivaltaiselle mellakoinnille.

Juutalaisjärjestöjen mukaan mustien väkivaltainen mellakointi ansaitsee kaiken tuen, vaikka tilastojen mukaan poliisi tappaa Amerikassa joka vuosi enemmän valkoisia kuin mustia. Kysymykseksi jää, kuinka paljon lisää valkoisia poliisin olisi murhattava, jotta juutalaislobbaajat olisivat tyytyväisiä ja lopettaisivat teatraaliset valituksensa ”rasismista”.

JTA kokosi kannanottoja suurelta määrältä Amerikan johtavia juutalaisjärjestöjä. Esittelemme muutamia niistä.

”Sosiaalista oikeudenmukaisuutta ajava rabbijärjestö” Truah julkisti ensimmäisen mellakkayön jälkeen lausunnon, jonka mukaan ”poliisin rasistinen väkivalta” riivaa Amerikkaa. Rabbien mukaan sillä ei ole väliä, että poliisi tappaa enemmän valkoisia, vaikka mustat syyllistyvät vakaviin väkivalta- ja henkirikoksiin monta kertaa valkoisia useammin.

130 eri puolilla maata toimivaa juutalaisryhmää edustava Jewish Council for Public Affairs otti kantaa poliisia vastaan julkaisemalla kuvia poliisin tappamista mustista. Juutalaisjärjestö ei ole koskaan kampanjoinut poliisin tappamien valkoisten puolesta.

Avoimia rajoja länsimaihin ja tiukkaa rajapolitiikkaa Israeliin vaativa Anti-Defamation League kannusti myös mellakoitsijoita. Järjestön johtajan mukaan Floydin kuolema oli jatkumoa ”rasististen murhien ja rikosten räjähdysmäiselle kasvulle”.

Reformijuutalaisjohtaja, rabbi Jonah Dov Pesner syytti poliisia ”tappavasta rakenteellisista rasismista”. Amerikan juutalaisnaisten yhdistystä johtava Sheila Katz puolestaan kuulutti tukeaan väkivaltaisuudestaan tunnetulle Black Lives Matter ‑liikkeelle.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Statista

Mellakka Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi