Sinimusta Liike järjestää Oodissa kirjakatsauksen

On mahdollista, että tapahtuma on vastaveto Oodissa järjestettävälle rasistiselle kirjakerholle, johon valkoisilla ei ole asiaa.

Aktivismi

Sinimusta Liike järjestää Helsingin keskustakirjasto Oodissa kirjakatsauksen Esa Paloniemen 14 Sanaa ‑kirjasta. Kirjan julkaissut Kielletyt Kirjat tulee myös olemaan paikalla.

Kyseistä kirjaa ei painettu paljoa, eikä sitä näyttäisi Kiellettyjen Kirjojen sivujen perusteella olevan julkaisijallakaan kovinkaan montaa jäljellä. Kannustamme ostamaan kirjan omaan hyllyyn ennen kuin se loppuu kesken.

On mahdollista, että tapahtuma on vastaveto Oodissa järjestettävälle rasistiselle kirjakerholle, johon valkoisilla ei ole asiaa. Järjestäjät kuvaavat tapahtumaa seuraavasti:

Sinimusta Helsinki järjestää lukupiiritapahtuman Oodissa! Tule keskustelemaan suomalaisella porukalla Esa Paloniemen kirjasta Neljätoista sanaa.

Huomioithan, että tapahtuma on suunnattu vain suomalaisille lukijoille. Paikan päällä voit myös allekirjoittaa Sinimustan Liikkeen kannattajakortin.

Sinimustan Helsingin lukupiiri keskittyy nostamaan suomalaisten kirjailijoiden teoksia esiin ja vaikuttamaan siihen, että saisimme nauttia monimuotoisemmasta representaatiosta kirjallisuudessa.

Suomalaiset = kansa, jonka perimästä suurin osa muodostuu niistä itämerensuomalaisista kantaheimoista, jotka ovat esihistoriallisena aikana muuttaneet nykyisen Suomen alueelle ja joka puhuu tälle kansalle ominaista äidinkieltä ja kokee suomalaisen kansanyhteisön muodostaman kulttuurin itselleen kaikista luonnollisimmaksi tavaksi elää.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Politiikka Rotu Sinimusta Liike

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Neekeri ei kuulu Suomen heimoon, vaikka yksittäinen toisrotuinen voi toimia aivan mallikkaasti suomalaisessa yhteiskunnassa. Moni ei kuitenkaan osaa tai ei pysty. ”Neekerit” ja valkoiset on lietsottu toisiaan vastaan. Roturistiriitojen lietsonta on kommunistien vanha menetelmä sysätä yhteiskunta epävakauteen. Kommunistinen vallankumous edellyttää aina vanhan ”porvarillisen” yhteiskunnan kaatamista millä hyvänsä menetelmällä. Kommunismin taustalla hääri juutalainen maailmanlaajuinen rahavalta. Myös neekerit ja arabit ovat kärsineet kovasti siitä, kun heidän kotimaitaan ja asuinsijojaan ovat juutalaisten rahoittamat imperialistit epävakauttaneet. On luotu monietnisiä siirtomaita, joissa käydään katkeria heimosotia vielä itsenäistymisen jälkeenkin. Tuloksena on paljon kärsimystä ja lopulta pakolaisvirta länsimaihin, jotka voidaan epävakauttaa ja muuttaa epädemokraattisiksi, kun on saatu tarpeeksi vierasporukkaa sisään riehumaan ja rähisemään. Kärsijänä on siis sekä neekeri että valkoinen. 

  Muukalaisia muka rakastavat vihervasurit haluavat, että kaikki maailman kansat kärsivät mahdollisimman paljon ja kannattavat globalistista epävakautuspolitiikkaa. Suomessa he haluavat tuhota Suomen heimon elintilan. Vihervasurit vihaavat ihmisiä ja myös itseään, mikä usein välittyy vihervasurin luotaantyöntävässä öykkäri-olemuksessa. (Koronassa taas havaittiin, kuinka paljon vihervasurit arvostavat toisten mielipiteitä). Tekopyhästi he kuitenkin esittävät muuta. On hyvin helppo pintaa raaputtamalla todeta vihervasurien katkera viha ihmisyyttä vastaan. Tuore esimerkki on Kanadan hallituksen toiminta viime aikoina.

 • Nimetön

  Vastaa

  Luultavasti totalitaristit estävät sinimustan tilaisuuden poliittisesti epäkorrektina.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi