Antifasistit myöntävät: Kulissien takana lisää seksuaalista väkivaltaa – Tingander jäävuoren huippu?

Äärivasemmisto on onnistunut piilottamaan julkisuudelta lukuisia seksuaalirikoksia suojellakseen omaa imagoaan.

Poliittiset viholliset

Antifasistit Tuomas Tingander ja Dimitri Ollikainen.

Olemme uutisoineet viime päivinä aktiivisesti Tampereen näkyvimmän antifasistin Tuomas Tinganderin rumasta rikoshistoriasta, jonka hän on yrittänyt piilottaa julkisuudelta. Äärivasemmistolainen Tingander on vuosien ajan syyllistynyt naisiin kohdistuviin seksuaali‑, väkivalta- ja talousrikoksiin, jotka asettavat hänen ”feministiset” ja ”humaanit” arvonsa outoon valoon.

Uutisemme ovat levinneet laajalle, ja aiheeseen ovat ottaneet kantaa nekin suomalaiset, joille esimerkiksi kansallisradikalismi ja äärivasemmistolaisuus eivät ole yleensä läheisiä teemoja. Tapahtumia sivusta seuranneet keskivertokansalaiset ovat ihmetelleet ennen kaikkea sitä, kuinka kaksinaismoralistista ”naisten oikeuksiin” ja ”antirasismiin” jatkuvasti vetoava äärivasemmistolainen kulttuuri on.

Erityisen kuvottavana kommentoijat ovat pitäneet sitä, että Tinganderin läheisin yhteistyökumppani Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikainen on kieltäytynyt sulkemasta Tinganderia antifasistisen liikkeen ulkopuolelle. Vaikka Tingander päätti aloittaa Partisaanin uutisoinnin vuoksi ”määrittämättömän pituisen” tauon poliittisesta aktivismista, on Ollikainen painottanut, että Tingander tullaan pitämään liikkeessä mukana. Tinganderia pyritään eheyttämään feministisellä kirjallisuudella.

”Natsitko” sittenkin syyllisiä?

Ollikainen on pyrkinyt myös siirtämään keskustelijoiden huomion pois Tinganderin kylmäverisistä rikoksista syyttämällä kaikesta ”natseja” ja ”äärioikeistoa”. Tämä on raivostuttanut monet, joiden mielestä äärivasemmisto ei kykene koskaan kriittiseen itsetarkasteluun vaan sysää kaikki omat ongelmansa ”natsien” ja ”patriarkaatin” niskoille.

Myös monet Ollikaisen toverit ovat aktivoituneet propagandasodassa. Kun keskustelijat ovat jakaneet Partisaanin uutislinkkejä, äärivasemmisto on keskittynyt Partisaanin poliittisen suuntauksen arvostelemiseen Tinganderin tuomitsemisen sijaan. Uutisointiamme on kutsuttu jopa ”Venäjän infovaikuttamiseksi”, koska Vladimir Putinilla ei tällä hetkellä ole ilmeisesti parempaakaan tekemistä kuin piinata tamperelaista feministiä, joka survoi siittimensä liikuntarajoitteisen alaikäisen suuhun.

”Ymmärrän että hävettää ja vituttaa olla ryöstelevän väkivaltasen lastenraiskaajan kaveri. Sitä en ymmärrä että silottelette asiaa jotta TEIDÄN kasvot säilyisi. Jumalauta sillä kusipäällä on useampi UHRI. Hän tai te, ette ole uhreja. Nyt te laitatte oikeita uhreja halvalla,” yksi keskustelija totesi Suomen antifasisteille. Eräässä viestiketjussa otettiin kantaa erityisesti siihen, että Ollikainen pyrki siirtämään kansalaisten huomion ”natseihin”:

”Tälleen naisena aina sieppaa lukea näitä ulostuloja, joissa yksilön tekoa ja hänen vastuutaan esim. seksuaaliseen ahdisteluun vähätellään.

Ei se oikeasti ole mikään yleinen käytösmalli vaan kusipäisyyttä ja muiden ihmisten arvostamattomuutta ikään ja sukupuoleen katsomatta.”

”Vika ei yksilössä vaan järjestelmässä. Jotenkin kummallisesti silti (suurin) osa yksilöistä osaa mystisesti olla menemättä näiden ”käytösmallien” mukaan.”

”Ja, vaikka jäbät tunkevatkin kullejaan toisiin henkilöihin ilman näiden suostumusta, he [Dimitri Ollikaisen lähipiiri] ovat silti parempia ihmisiä kuin muut.”

Tuo on noiden [äärivasemmiston] piireissä ihan normi, että yksilön vastuuta vähätellään ja selitetään jotain sekavaa käyttäytymismalleista. Samahan se oli sen edellisen noista piireistä paljastuneen tapauksen kanssa.”

Ehkä se on yleinen käytösmalli heidän piireissään kun siitä aina toitottavat ja luulevat että kaikki muutkin ovat samanlaisia?

Antifasistiset aktivistit Tuomas Tingander, Leona Kotilainen ja Dimitri Ollikainen.

Seksuaalista väkivaltaa piilotellaan

Kylmäävintä kaikessa on kuitenkin se, että Ollikainen ja Varisverkoston näkyvimpiin jäseniin lukeutuva Leona Kotilainen myönsivät eilen, että Tingander on todennäköisesti vain jäävuoren huippu. Äärivasemmisto on onnistunut piilottamaan julkisuudelta lukuisia vastaavia rikoksia suojellakseen omaa imagoaan.

”Mulla ei ole mitään erityistä luottoa siitä, että tässä tapauksessa kasvua tapahtuisi, mutta siihen on silti hyvä pyrkiä. Eikä mulla ole mitään luottoa siitä, että nyt ilmitullut tapaus olisi ainoa laatuaan. Yleensä ei ole,” Ollikainen vihjaili.

Tietooni on tuotu, ehkä koska olen kantaaottava ja näkyvä naistoimija, johon usea liikkeessä tuntuu luottavan, seksuaalisen väkivallan tekoja ja seksististä käytöstä, johon olen herkkä puuttumaan. Mm. tästä syystä jotkut miehet liikkeessä eivät minusta pidä. Olen kai ’hankala’,” Kotilainen vahvisti.

Lue myös: Haastattelussa naisia hakkaava, raiskauksesta syytetty antifasisti Tuomas Tingander

Äärivasemmisto Antifa Dimitri Ollikainen Kotimaa Leona Kotilainen Pakottaminen seksuaaliseen tekoon Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Tuomas Tingander Varisverkosto Vasemmisto Vladimir Putin Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos nämä retkut edes vilkaisisi minun lasten suuntaan, niin tulisi välittömästi fyysinen palaute.

  Pelkkiä sekopäitä.… Onko muuten Kotilainen transu?

 • ms

  Vastaa

  Kommunistit ovat koko historiansa aikana sysänneet omat rikoksensa vihollistensa niskaan. Käytäntö on kiveen hakattu. Samaa kaavaa käytetään tässäkin.

 • Eikka

  Vastaa

  On tuo äärivasemmisto sitten kieroutunutta sakkia, ei enää mitään yhtäläisyyttä entisaikojen työväentoimintaan. Heidän nykyinen tavoite on päästä toteuttamaan kaikenlaisia seksuaalisia perversioita keinolla millä hyvänsä. Julkisesti hyväksyttyä on jopa raiskata pyörätuolissa oleva lapsikin. Hyi helvetti millaisia ihmissaastoja.

 • Louhi

  Vastaa

  Olen melko varma siitä, että Ollikainen puhuu hieman kierrellen itsestään. Pulska ja huonon hygienian omaava mies, joka on vuosia ja vuosia katkeroitunut seksuaalimarkkinoiden marginaalissa. Kikkelikuvia on otettu ja luultavasti niitä on myös lähetetty. Onko otettu muutakin? Kun Ollikaista nuorempi ja fyysisesti heikompi anarkistityttö sanoo ”Ei”, mitä sanoo Dimitri?

  • Pedoja täynnä koko antifa

   Vastaa

   ”Olen melko varma siitä, että Ollikainen puhuu hieman kierrellen itsestään”

   Olen kiinnittänyt huomiota samaan asiaan. Hän on myös hyvin teräväkielinen ja ilkeä kiusaaja. Esimerkiksi silloin kun Marco DeWit piti miekkareitaan, oli Ollikainen usein paikalla kiusaamassa oikein vahingoniloinen ilme naamallaan.

   Uskon että on vain ajan kysymys kun Ollikaisen oma likainen menneisyys alkaa pulpahtamaan pintaan. Ketä varten ne kikkelikuvat oli muuten otettu? Oliko niitä ehditty lähettää jollekin? Pienelle lapselle kenties?

   Toinen hyvin epäilyttävä henkilö johon kannattaa kiinnittää huomiota on anarkistisen A‑ryhmän johtohahmoihin kuuluva Antti Rautianen. Hän on nelikymppinen aikuinen mies joka edelleen hengailee nuorten opiskelijatyttöjen seurassa lähes kaiken aikaa ja on samalla hyvinkin narsistinen luonteeltaan ja ulkonäöltäänkin hyvin samanatyylinen kuin edesmennyt sarjaraiskaaja Ari Lahdenmäki.

   • Antisoyboy

    Vastaa

    Kyselin ja ihmettelin jo Helsingin Trump/Putin-kokouksen jälkimainingeissa, miksi neljääkymppiä kolkutteleva Antti Rautiainen hengaa teinien kanssa puistossa. Ilmeisesti tuolloin Antin piti haaremille/käskyläisille(?) puistossa päteä ja hyökätä sivullisen kimppuun poliisin edessä väkivaltatuomion arvoisesti, mikä Rautiaiselle ansaitusti napsahti myöhemmin oikeudessa.

 • Anonymous

  Vastaa

  Vai oikein Venäjän informaatiovaikuttamista.😂 Nämä varisverkoston ja antifan roskajoukko on täysiä kommareita! Näiden nilviäisten mielenosoituksissa liehuvat Neuvostoliiton sirppi ja vasara liput. Tämä pedofiileistä, raiskaajista, transuista ja muista ihmissaastoista koostuva roskajoukko pitäisi muiluttaa ja karkoittaa Suomesta Venäjälle!

 • Salomon

  Vastaa

  Voi voi, suht kivinen tie on pojilla tiedossa. Vaikka kaikki hyysäis ja vovittelis, universumi tulee rankaisemaan teitä. Noi pierujen haisteljiat tulevat maistamaan omaa lääkettään.

  • Pirjo

   Vastaa

   Mutta se onneksi pysyy suomessa

 • Bella

  Vastaa

  Tämä on meille pitkän linjan kriitikoille tuttu asia: 2010-luvun alussa erään tapauksen kohdalla tulin lopputulemaan, että meidän eliitti kaveeraa niin tiuhaan näiden antifassujen kanssa, että tämän vuoksi näitä ei kiinnosta esimerkiksi maahanmuuttajamiesten taholta tuleva jatkuva ja törkeä ahdistelu ja seksuaaliset väkivallan teot. Näiden kertojille tulee tuomioIta, joissain tapauksissa jopa enemmän kuin näille raiskaajille. 

  Kirjoitin tuolloin esimerkiksi Ruotsin Revolutionära Fronten-järjestöstä, kansanedustajien läheisistä linkeistä antifaisteihin katutasolla Suomessa (painotus sanalla KATU, olette varmaan huomanneet miksi; sillä näillä pultereilla on sivistys ja kultivoituneisuus kaukana ja saavuttamattomissa) ja paljastin antifassujen tulevan lehtihankkeen Suomessa. Tämän lehtihankkeen piti paljastaa antifassujen vastustajien kotiosoitteita ja muuta ikävää heidän taustoistaan, siis toimia eräänlaisena mustamaalaus- ja paljastussivustona. Nauroin makeasti, kun Ilja toteuttikin tämän lehtihankkeen – mutta antifassuja vastaan. Tämän jälkeen eivät antifasistit enää lehtihankkeelleen saaneet legitiimiä jalansijaa, vaikka ennen Mv Lehteä antifassujen lehtihanketta olivat sponssanneet useat kokoomusvaikuttajat, Hesari ja Huvudstadsbladet. Ruotsin Säponkin huhuttiin oelvan lehtihankkeessa mukana.

 • Bella

  Vastaa

  Venäjän informaatiovaikuttamisesta: persujen Turkkila on viime päivät sekoillut twitterissä ja väittää pokkana, että PVL:n aktivistit ovat Venäjän palkkaamia näyttelijöitä. Jos nyt oikein ymmärsin siis – itselläni ei oikein foliot kaapista enää riittäneet sen vouhkaamisen sanoman sisäistämiseen.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Näytä kaveripiirisi ja minä kerron mitä sinä olet. Tulikin mieleen mitä Leona tytsyn komerosta ja yläpäästä löytyy luurankoja kun katselee tuota hengailua mm. Tuomaksen ja Dimitrin kanssa muutkin aktivistit ovat enemmän tai vähemmän aika outojen himmeiden otusten kerho.

 • GLGL

  Vastaa

  ”koska Vladimir Putinilla ei tällä hetkellä ole ilmeisesti parempaakaan tekemistä kuin piinata tamperelaista feministiä, joka survoi siittimensä liikuntarajoitteisen alaikäisen suuhun.”

  🙂 Juuri tällaisten maadoitusten vuoksi Partisaani on niin nautinnollista luettavaa. Kiitos toimitukselle. Valitettavasti valtamedia ei kykene samaan, vaikka heidän todellakin kuuluisi kyetä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi