Partisaanin joulukalenteri syönyt äärivasemmiston uskallusta osallistua vaaleihin

Äärivasemmistolaiset ovat Partisaanille käärmeissään harmittomasta joulukalenterista, vaikka he itse suoltavat säännöllisesti silmitöntä väkivaltapropagandaa.

Poliittiset viholliset

Suvituuli Lundmark.

Partisaani toteutti viime joulukuussa suurta suosiota kartuttaneen äärivasemmiston joulukalenterin. Tempaus toteutettiin vastineena äärivasemmiston itsensä toteuttamalle kansallismielisiin kohdistetulle häirintäkalenterille. Partisaanin tempauksella vaikuttaa olevan luultua pitkäkestoisemmat vaikutukset.

Äärivasemmiston edustajat vasemmistonuorista anarkisteihin ovat jatkaneet kalenterin puimista vielä tämän vuoden puolella sosiaalisessa mediassa. Tuoreen kommentin mukaan kalenteri on aiheuttanut sen, ettei osa vaaleihin osallistumisesta kiinnostuneista vasemmistolaisista uskalla kampanjoida julkisesti.

”Muita seurauksia [Partisaanin kalenterilla] mm. se, että jotkut maalitetut arkailevat esim. nyt somekampanjoida kuntavaalien tiimoilta tuon kokemuksen jälkeen, esim. @msboob3rry sanonut tästä”, eräässä keskustelussa kommentoitiin.

Murhakiihotusta

”@msboob3rry” on kalenteriimme päätynyt Varisverkoston kannattaja Suvituuli Lundmark. Tieto järkytti keskusteluun osallistunutta vasemmistoliiton ex-toiminnanjohtaja Misha Dellingeriä, joka kommentoi joulukalenterimme vaikutuksia: ”Perkele, miksi tämä on aina tämmöistä?”

Dellinger ja muut äärivasemmistolaiset ovat Partisaanille käärmeissään harmittomasta joulukalenterista, vaikka he itse suoltavat säännöllisesti silmitöntä väkivaltapropagandaa. Poliisi on toimittanut syyttäjälle joukon Dellingerin kirjoituksia, joissa tämä on vaatinut poliittisten vihollistensa (fasisteista aina perussuomalaisiin, keskustaan ja kokoomukseen asti) murhaamista.

Mikäli Lundmark ja muut epätoivotusta huomiosta ahdistuneet äärivasemmistolaiset tahtovat saavuttaa mielenrauhan, on syytä katkaista yhteistyö Dellingerin kaltaisten murhakiihottajien kanssa. Partisaani nimittäin jatkaa uutisointiaan marxisteista, jotka hautovat väkivaltaa isänmaallisia suomalaisia vastaan.

Lähde: Twitter (arkistoitu)

Äärivasemmisto Anarkismi Antifa Kotimaa Kuntavaalit Misha Dellinger Partisaani Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Suvituuli Lundmark Vaalit Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fillinger

  Vastaa

  Musha Dellinkerin paikka on vankilassa kunhan maksaa ensin rasistisista mölyistään tuntuvat korvaukset.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Joulukalenteri oli erittäin onnistunut veto ja se selkeästi toimi. Hyvää työtä!Äärivasemmiston ulinaa oli hienoa katsella, kun he saivat maistaa niin sanotusti omaa lääkettään.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Partisaanin joulukalenteri on erinomainen ja kiitos siitä kuuluu erittäin älykkäälle ja nerokkaalle toimituksen työryhmälle!

  Rehti ja reipas joulukalenteri toi ilmi suvakkien sairaalloisen kiinnostuksen tavallisten suomaisten lapsiin. Moni joulukalenterin väkivaltainen uuskommunisti oli soluttautunut varhaiskasvatukseen ja lastensuojeluun. Miksi suvakit ovat niin kiinnostuneita muitten lapsista?

  Joulukalenterissä esiteltiin ei niinkään naisellinen, viiksekäs ja rintansa leikannut Panda Eriksson. Mitä mahtaa kuulua nyt tälle kansanmurhaa edistävälle ja ei niinkään naiselliselle transuhirviölle?!!

  Joko Panda ja Dielliger on aloittanut punakapinan?

 • juha.

  Vastaa

  Vassarit eivät suostu itse juomaan sitä myrkkyä, jota muille pakolla juottavat!
  Nykyvassarit ovat itse asiassa pelkureita, jopa joukolla miekkareissa, jossa ”viljellään” vain sucker punch:reita puun takaa. Sudet sentään ovat laumassa julkeita ja julmia petoja.
  Luulisi, että tässä kommunismin luvatussa maassa ehdokkuuksista kilpailtaisiin rinta rottingilla!
  ”Mutta ei mene aina niin kuin haaveillaan!” ‑James Bond ‑laulu.

 • petri

  Vastaa

  Hienoa kaikki mikä häiritsee vasemmisto anarkistien mielenrauhaa (jos heillä edes on sellaista ) on loistavaa toimintaa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Niin että vaaleahiuksinen ja ‑silmäinen valkoinen nuori nainen on mokuttaja. Hän pelkällä ulkoisella olemuksellaan tekee itsestään purkautumiskanavan suojattiensa suomalaisia kohtaan tuntemalle vihalle.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Ainahan se on sama juttu vassareilla, ensin laaditaan omat säännöt ja menetelmät ja sitten itketään kun muutkin käyttävät samoja sääntöjä ja menetelmiä ja tulee nekkuun. 1918 nevö fööged.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Loistavaa työtä, kiitos tästäkin!

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Kun Voima-lehti alkoi ilmestyä kauan sitten, niin ihan alkuaikoina bongasin sieltä termin ”kulttuurihäirintä” joka sisältää mm. väärinajattelijoiden esitteiden ja muun materiaalin hamstraamisen ja roskikseen viemisen. Useamman kerran olen nähnyt juttuja joissa tämän toiminnan tehoa ylistetään, korona-aikana en valitettavasti ole nähnyt enään pinoja joita voisi vastavuoroisesti ohikulkiessa vajentaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Joskus tullut huomattua kokonaisen voimalehtipinon menneen entistäkin vastenmielisemmäksi, kun joku huolimaton on jättänyt siihen vuotavan juomamukin päälle…

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Hyvää työtä. Toivottavasti punikit eivät myöskään tämän myötä uskalla riehua naamareissaan kaduilla sotkemassa kiinteistöjä ja häiriköimässä kansallisia tapahtumia.

 • Ambrosio Gallialainen

  Vastaa

  Kerrassaan mainiota!

  Hieno työ Partisaanin tekijöiltä. Näitä lisää.

  Mieleltään epävakaita vassareita on helppo suistaa pois tieltä, koska tärkeintähän on mitä muut ajattelevat..

 • Sälli Enare

  Vastaa

  Suvituuli tarvitsee oikean maskuliinisen kansallismielisen miehen, joka tekee Suvituuli-tytöstä oikean naisen. Noin nuori voi vielä parantua etnomasokistisesta sekopäisyydestä, kun pääsee pois Dellingerin kaltaisten tyyppien vaikutuspiiristä.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Äärivasemmat voivat suksea puuhun perhana

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi